عمری كه گذشت. گذرثانیه ها را حس كنیم_برنامه محاسبه عمر
سلام عزیزان
وقتی ما انسانها به دنیا می آئیم، همراه خود سرمایه عمر را به همراه می آوریم و این سرمایه با تولد ما شروع به مصرف شدن می كند. شمارش معكوس شروع می شود.
در گذران عمر اجبار وجود دارد. داستان یخ فروشی هست كه در ظهر تابستان ، یخها رو به آب شدن هست و تنها در ازای فروش آنها می تواند سرمایه خود را تبدیل كند.
در عوض سالها، ماهها، هفته ها، ساعتها ، دقایق ، ثانیه ها و ...، چه به دست آورده ایم.
تاریخ تولد خود را به میلادی وارد كنید، و در مورد عمری كه گذشت تامل بیشتری كنید. مخصوصا به گذرسریع میلی ثانیه ها توجه كنید. این فانی شدن سریع عمر ماست.
ثانیه ها را دریابیم.
RE: عمری كه گذشت. گذرثانیه ها را حس كنیم
وای خدای من واقعا چه زود میگذرد و ما ....
قلبم تندتر میزنه احساس میکنم دارم دور میشم و به آخر نزدیک تر . . .
باید یه کاری کرد ثانیه ها در گذرند و در پی آن دقیقه ها و ساعت ها و روزها و هفته ها و ماه ها و......
زود دیر میشه :300:
بسیار عالی.....
من که هنوز پیر نشدم...هنوز قدری انگیزه هست تا زندگی ادامه یابد..
ممنون از آقای مدیر..
من پدر و مادر های زیادی رو دیدم که سعی می کنن کمبودهای خودشون رو تو بچگی واسه بچه هاشون جبران کنن مثلا تو تحصیل امکانات زندگی و..
من تصمیم دارم به فرزندم(آینده:shy:) یاد بدم از زندگیش لذت ببره . تو تک تک لحظه هاش زندگی کنه... این تجربه 22 ساله منه...
RE: عمری كه گذشت. گذرثانیه ها را حس كنیم_برنامه محاسبه عمر
مرگ یك لحظه در انتهای عمرمان نیست.
مرگ مفهومی هست كه تشكیل شده است از فنا هر لحظه.
گذر میلی ثانیه های عمرت را ببین. هر لحظه ای می میرد و لحظه دیگری متولد می شود و باز می میرد....
پس هر لحظه در حال مردنیم.
درك مرگ، حس غریبیست ، تو هیچ میدانی...
زندگي آن و دم است اما
لحظه مرگ لحظه باشكوه و غريبي است
هزار بار مردن و هزار بار زنده شدن و بالاخره همه چيز مي ميرد .
تصوير غريب مرگ قطعي
من با بيماري بابا و افت و خيزهاي جسمي اش در همان 15 روز آخر تقدس ثانيه ها را با گوشت و پوست و استخوانم درك كردم . تجربه غريب و با شكوهي بود .
ياد نگرفته ايم كه قدر ثانيه ها را بدانيم اما گاهي ثانيه ها هم مقدس مي شوند . دعا مي كنم به خير تجربه كنيد تقدس هر ميلي ثانيه را كه شكوهي عجيب و غريب در درك آن وجود دارد .
گاهی فکر می کنم، این ما هستیم که در حرکتیم و ثانیه ها ثابت ایستادن تا ما به اونها برسیم، شاید منتظرن که بهترین هدیه رو بهشون بدیم اما افسوس که بیشتر مواقع دست خالی بهشون می رسیمو ازشون رد میشیم.. یک خیابون یک طرفه اس که به هیچ وجه نمیشه اونو برگشت..
ثانیه ها هستن، لحظه ها هستن، اما یک زمانی میشه که دیگه جلو نمی ریم، برای همیشه در یک لحظه باقی خواهیم موند اجازه رفتن به لحظه بعد رو نخواهیم داشت و اون زمان هست که برای همیشه گذر از لحظه ها رو از دست میدیم.. چه دست پر و چه با دست خالی....
:72:
من گاهي فكر مي كنم كه آيا اعداد و ارقام در عمر ما مهم است؟
كميت مهم است يا كيفيت؟؟
چطور زندگي كرده ايم.
اگر يك روز هم به نحو احسنت زندگي كنيم به از سالها زندگي بيهوده.
شايد من اينقدر به عمر و سن اهميت ندهم.
فقط اين براي من مهم است كه انجام خيلي كارها برايم زود است و انجام خيلي كارها براي دير شده
نوشته های دوستان تلنگر سنگینی بود,بخصوص مرگ ثانیه های که جناب سنگتراشان اشاره کردند,
و اما در کل:
زندگی چه کوتاه و چه بلند ,کمال آن وابسته به چیزی است که به خاطر آن صرف شده
با سلام
لحظاتی که به آن افتخار می کنیم. راندمان زندگی ماست.
این لحظات چند درصد از عمر ماست؟!:300:
ممنون اقای مدیر :72:
خیلی قشنگ و پرمفهوم هست این تاپیک:104::104:
من فکر کنم راندمان زندگیم با اینکه خوبه ولی می تونست خیلی خوبتر و مفیدتر باشه. چه بسا که فرصتهای زیادی رو الکی از دست دادیم به امید اینکه فردایی هست.
کاش می تونستیم بفهمیم که هیچ برگشتی به گذشته نداریم چه برسه به یک ثانیه قبل.
کاش می تونستیم بفهمیم که درست زندگی کنیم نه اینکه همدیگرو خراب کنیم و دنبال نقطه ضعف از هم باشیم.
کاش می تونستیم بفهمیم که همه ما ادما برای هدفی اومدیم توی این دنیا و باید هدفمونو بشناسیم و انجامش بدیم تا اینکه منتظر باشیم دیگرون به ما بگن که چکار کنیم.
کاش می تونستیم بفهمیم که چقدر زود، دیر هنگام می شود.:305: