با سلام
مشکل من اینه که نمی دونم چکار کنم دارم دیونه میشم هر کار می کنم به درس خوندن علاقه پیدا کنم موفق نمیشم کتاب که جلوم قرار بگیره بیزار میشم واقعا موندم دیگه چکار کنم مرکز مشاوره رفتم کتابخونه مطالعه غیر درسی نشد که نشد رشته ام فیزیکه وقتی وارد دانشگاه شدم نمیگم عاشقش بودم اما بدمم نمی اومد اما الان واسم غیر قابل تحمل شده مشکل دیگهم اینه که خودمم نمی دونم چی دوست دارم نمی دونم کدوم راهو برم که موفق باشم 6سال پیش افت کردم وقتی 3دبیرستان بودم قبلش معدلم همیشه بالای 19.90بوده المپیادی بودم تو ریاضی.فیزیک .شیمی نمیدونم چرا یک دفعه بیزار شدم از درس دیگه خودمم از این اوضاع خسته شدم زندگی واسم خیلی بی معنی فاصله گرفتن از درس باعث شد به کارای دیگه مثل دوست پسر رو بیارم منم برا فراموش کردن دردام به این کارا رو اوردم راستی همون طور که قبلا گفتم من پام مشکل داره این موضوع قدیما خیلی اذیتم میکرد اما الان نمی دونم چه مرگمه روزی سیانور پیدا میکنم که خودمو بکشم روزی شادم البته شادیام هم بی هدفه هیچ انگیزه ایی ندارم دلم میخواست منم یه امیدی واسه زندگی داشتم از همه عقب افتادم برام مهم نیست اما دارم نابود میشم خواهش میکنم کمک کنید تحت درمانم اما این قرصای اعصاب بهترم که نکرده افسرده ترم کرده دوست ندارم درس بخونم متنفرم از این کار اما وقتی به خونوادم میگم انصراف میدم اشکی که توی چشمای بابام جمع میشه عذابم میده خسته شدم کاش منم میتونستم مثه آدم نفس بکشم چکار کنم خیلی از خدا خواستم کمکم کنه اما اونم فراموشم کرده خسته شدم از زندگی لعنتی