ورود با Internet Explorer
سلام
راستش امروز كه وارد تالار شدم يه بار اشتباهي دكمه خروج از سيستم تالار رو زدم وقتي خواستم دوباره وارد بشم رمزو نام كاربري رو كه وارد مي كنم ميگه ورود شما موفقيت آميز بود ولي وقتي وارد صحفه اصلي ميشه با عنوان مهمان وارد ميشه :302:
هر كاري مي كنم درست نميشه از دوستان و جناب مدير خواهشمندم راهنمايي كنند در ضمن الان با فايرفاكس و اپرا ميام ولي زياد از محيط اين دو جستجوگر خوشم نمياد.
من اينترنت اكسپلوررم رو مي خوام :54:
RE: ورود با Internet Explorer
سلام !
اطلاعات خصوصی مثل ، کوکی ها ، کش ها و ... را پاک کرده برنامه را ببندید و دوباره اجرا کنید . ببینید باز هم همونطوره ؟
ممنون جناب ASRIN GOZALI اما بيش از ده بار اين روش رو امتحان كردم و تمام اطلاعات كوكيها تمپ ها رو پاك كردم اما بازم همونطوره
خيلي كلافه شدم چون اصلا از محيط فايرفاكس خوشم نمياد وعادت نكردم با اون كار كنم !!
لطفا اگه از دوستان يا جناب مدير اين تاپيك رو خوند و راه چاره اي داشت راهنمايي كنه !
خوب امیدورام مشکلتون هر چه زود تر حل بشه :shy:
بنده از فایر فاکس استفاده می کنم و خیلی هم باهاش راحتم ، کمکی از دستم بر میاد ؟! دقیقا در چه مواردی مشکل هست ؟ :shy:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
سلام
راستش امروز كه وارد تالار شدم يه بار اشتباهي دكمه خروج از سيستم تالار رو زدم وقتي خواستم دوباره وارد بشم رمزو نام كاربري رو كه وارد مي كنم ميگه ورود شما موفقيت آميز بود ولي وقتي وارد صحفه اصلي ميشه با عنوان مهمان وارد ميشه :302:
هر كاري مي كنم درست نميشه از دوستان و جناب مدير خواهشمندم راهنمايي كنند در ضمن الان با فايرفاكس و اپرا ميام ولي زياد از محيط اين دو جستجوگر خوشم نمياد.
من اينترنت اكسپلوررم رو مي خوام :54:
سلام عزیزم
در قسمت اینترنت آپشن تنظیمات رو رستور دفالت کنید حل میشه انشاءالله مسئله ی مهمی نیست.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
خب اگه درست نشه مثل اينكه كم كم بايد عادت كنم با همين فايرفاكس كار كنم اما الان قسمت تبليغات سمت راست تصوير قرار گرفته در حالي كه در اينترنت اكسپلورر صحفه و ظاهر اون شكيل تر بود و تبليغات در وسط صحفه قرار داشت ؟! و اينكه كمي تصاوير در فايرفاكس ديرتر لود ميشن !!
اما فكر كنم سرعت كلي اون از اينترنت اكسپلورر بالاتر باشه !!
حالا سعي مي كنم يه نسخه جديدتر از اينترنت اكسپلورر نصب كنم ببينم اونم اين مشكل رو داره يا نه !!
بازم از لطف شما ممنونم
ممنون جناب mke دارم امتحان مي كنم ببينم به نتيجه اي مي رسم يا خير!!!
:54::54::54::54::54: بازم نشد :54::54::54:
همش ميگه ورود شما موفقيت آميز بود ولي وارد صحفه اصلي كه ميشم با عنوان مهمان وارد ميشه هر چي يوزر پسورود مي زنم بازم بر مي گرده سر جاي اولش :302:
آخيييييييييييييييييييييشش ششششششششششششششششششششششششش شششششش درست شددددددددددددددددد بالاخره :73::73:
:228:ممنون جناب mkeو asrin جان از راهنماييهاتون ممنونم :46:
مشكل اينجا بود كه تو قسمت privacy آدرس تالار block شده بود كه remove كردم و درست شد :227:
بازم ممنون متشكرم :72::43:
سلام عجیبه!
اما بگم شما یک قسمت رو که اسمش متاسفانه همین الان یادم رفته رو غیر فعال کردید که نام کاربری شما رو سیو می کنه! این یکی ضعف های برنامه نویسیه تالاره! اگه به یاهو یا هاتمیل یا... مراجعه کنید از شما نمی پرسه که سیوش کنه یا نه اما تو تالار می ژرسه بخشکی شانس اسمش یادم رفته بگردم پیداش کنم خلاصه از هلپ اینترنت اکسپلورر استفاده کردی کلمه ی سیو رو بزن بالاخره پیداش می کنی! البته با این کاری که کردی و نشد ترجیحا عوضش کنی راحت تری! موفق وشاد باشی.
جناب mke مثل اينكه همزمان ارسال كرديم ، برادر خوبم مشكل حل شد و در بالا توضيح دادم كه ايراد كار از كجا بوده ، راستي چرا به جاي حرف *پ*همش مي نويسيد*ژ* دوسه باري با اجازتون ويرايش كردم !!!
مچكر از شما دوست عزيز
خدا رو شکر.
دست شما هم درد نکنه!
موفق و شد باشید.