مشکل در ایجاد ارتباط با همسرم
با سلام خدمت همه دوستان ای فروم
من تازه عضو شدم. یه مشکل ظاهرا کوچک با خانمم دارم.
من یه چند ماهیه که عقد کردم و فعلا در دوران نامزدی هستیم. نامزدم روهم خیلی زیاد دوست دارم. چون از همه نظر دختر خوب و دوست داشتنی هست. فقط یه مشکل با هاش دارم و همین هم بعضی مواقع باعث اختلاف و بگو بگو میشه و اون اینه که اول که خیلی کم ظاهرا ابراز علاقه میکنه و به قول معروف احساسات به خرج نمیده .مثلا با اینکه من همیشه تو صحبتها و مسیجهام اونو عزیزم، گلم و... خطاب میکنم ولی اون اصلا از این حرفا نمیزنه و یا باید مثلا 20 تا مسیج عاشقانه واسش بفرستم تا شاید یه بار اون یه بار چیزی بفرسته.بابت این موضوع هم چندین بار به صورت مستقیم یا غیر مستقیم ابهاش صحبت کردم ولی بازم فرق اونچنانی نکرده.
یکی از مشکلات دیگه اینه که اصلا انتقاد پذیر نیست و وقتیکه بابت یه مشکل باهاش حرف میزنم یه طورایی ناراحت میشه و به حرفهام بی توجهی میکنه که من ادامه ندم.
همین رفتاراش باعث میشه که بعضی مواقع بابت این کاراش عصبی بشم و سرش داد بزنم(هر چند بعدش خودم پشیمون میشم)
در ضمن در مسایل و مشکلات خیلی مغرور برخورد میکنه و اگه اشتباهی کرد خیلی سخت قبول میکنه و معذرت خواهی میکنه و مثلا هر وقت از هم دلخور میشیم حتما باید من پا پیش بذارم.
چندین بار باهاش خیلی خوب صحبت کردم که بیاییم مشکلات همدیگه رو بگیم و مثلا معین کردم که ماهی یک بار بشینیم و مشکلات کوچیکی که هر کدوممون داریم رو بگیم ولی بازم هر بار یه جورایی از زیرش در میره.
در ضمن بابت اینکه توخونه تنهاست سعی میکنم زیاد تنهاش نذارم و زیاد پیشش میرم یا اون میاد خونمون ویا روزی یکی دوساعت میبرمش بیرون.
نمیدونم چطور میتونم این مشکل رو حل کنم
RE: مشکل در ایجاد ارتباط با همسرم
سلام . حالا من و نامزدم برعكس شما هستيم.همش من ابراز علاقه مي كنم و اون اصلا احساسي نيست.كاش نامزد من هم مثل شما بود.از خدا مي خوام بشينيم در مورد مشكلات كوچيك صحبت كنيم تا بعدا بزرگتر نشن ولي حيف ... كاملا مثل نامزد شما تفره مي ره.البته منو هم خيلي دوست داره ولي خب چه كنيم كه اخلاقه ديگه ...
من خيلي چيزا رو تو دلم مي ريزم و اين خيلي بده
سلام دوست عزيز.در مورد شكل گيري رابطه تون بيشتر توضيح ميدي؟مثلا چه طور با هم آشنا شديد؟چند وقت همديگه رو ميشناسيد؟اگر آشنايي و يا دوستي اي قبل از عقد بوده آيا رفتارش به همين شكل بوده و يا حالا تغيير كرده؟شما چند سالتونه و نامزدتون چند سالش هست؟سطح تحصيلات؟
اگه يكم بيشتر در مورد خودتون توضيح بديد مطمئنا راهنمايي ها كاربردي تر ميشه؟مرسي
به نظر من اینکه میگید چند ماهی هست که عقد بسته هستید یه کم زوده که برید سر حل اختلاف و انتقاد و یه کم صحبت های منطقی تر، درسته که این جوری خیلی از مشکلات زودتر و بهتر حل میشن اما برای یه زن چند ماه اول نامزدیش خیلی مهم هست خیلی خیلی مهم و فکر می کنم بیشتر احساسات یه زن نسبت به همسرش توی این چند ماه شکل میگیره و اون هم مهارت اساسی یه مرد رو می خواد که بتونه دل همسرش رو به دست بیاره و اینکه میگید کمتر ابراز احساسات میکنه از این بابت خیلی نگران نشید چون به نظر من یه زن همیشه منتظر میشه تا ببینه که فرهاد کوه کنش چقدر براش مایه میذاره و چقدر برای به دست آوردن دل همسرش تلاش می کنه بدون توقعی و بعد از یه مدتی که از دوست داشتن همسرش و صداقت کلامش مطمئن شد کم کم شروع میکنه به ابراز احساسات و فکر می کنم که کمتر بهش بگید که تو هم ابراز احساس کن و من هم نیاز دارم و از این جور حرفها چون همسرتون یه کم مغرورتر می شه و برعکس سعی میکنه این کارش رو کمتر کنه (البته همه ی این حرفها برای شاید 6 ماه اول نامزدی هست) چون من به شخصه خودم و خیلی از دوستانم رو دیدم که این جوری بودن و شاید همسر شما هم جزو این دسته از خانومها باشن. همین طور در مورد انتقاد پذیری ایشون خواهشا سعی کنید طرز بیان جملاتت و زمان اونها و به نظر من بیشتر زمانهای رمانتیک و در ابتدای کلامتون کلمات عاشقانه رو بکار ببرید و بعد به شکل صحیح و مهمتر از اون لحن ( لحن صحبت یه مرد مهمتر از اون کلماتی هست که داره بیان می کنه) پس با یه لحن خیلی مهربون انتقاد نه! بگید که اگه این جوری بود بهتر بود و در آخر سعی کنید که کمتر و کمتر عصبانی بشید و خیلی سریع بایت هر موضوعی عصبانی نشید که بعدش بخواید معذرت خواهی بکنید و مهتر اینکه معذرت خواهی هیچ وقت نمیتونه جای اون رفتار قبل رو بگیره. پس با دقت بیشتری عمل کنید
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم
چقدر جالب الان پست خانوم maryjooonرو میخوندم و بعدش آقای fojanهر دو یه مشکل داشتن اما اونجا همه به maryjooonحتی خودم گیر دادیم که اشتباه تا حد زیادی از طرف تویه اما اینجا میگین یه چیز طبیعیه خودش حل میشه .
به maryjooonمیگین باید رفتارتو عوض کنی اما
واقعا که ما همیشه تقصییر تقصییر ما خانوماست .
خودمون هم اعتراف می کنیم اما نمی پذیریم .
یعنی واقعا تقصیر ماست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dorsa-tanha
سلام دوست عزيز.در مورد شكل گيري رابطه تون بيشتر توضيح ميدي؟مثلا چه طور با هم آشنا شديد؟چند وقت همديگه رو ميشناسيد؟اگر آشنايي و يا دوستي اي قبل از عقد بوده آيا رفتارش به همين شكل بوده و يا حالا تغيير كرده؟شما چند سالتونه و نامزدتون چند سالش هست؟سطح تحصيلات؟
اگه يكم بيشتر در مورد خودتون توضيح بديد مطمئنا راهنمايي ها كاربردي تر ميشه؟مرسي
با سلام دوباره
خیر آشنایی قبل از ازدواج نداشتیم. من 26 و خانمم 20 سالشه. من لیسانس وخانمم دیپلمه.
خانم شما نیاز به زمان داره این زمان رو بهش بده . و عجول نباش فکرای منفی هم اجازه نده به ذهنت راه پیدا کنه . توقعاتت رو کمتر کن و خواسته ات را براش بگو ولی چیزی را گدایی نکن و بهش وفا دار باش و محبت کن .. صبر نتیجه ای زیبا داره .با هم به مسافرت به شهرهای غریب برین . از وضع ظاهریتون هم غافل نشید .. موفق باشی
بسیار ممنون از دوستان خوبم بابت راهنماییهاتون.
یه موضوع دیگه: باتوجه به اینکه من خیلی از وقت روزانه رو بهش اختصاص میدم و همیشه به حرفها و خواسته هاش اهمیت میدم و ولی همیشه بهم میگه تو بهم توجه نمیکنی(البته نه با ناراحتی)
حال میخواستم ببینم که آیا درست میگه واگه آره چطور میتونم بفهمم منظورش چیه؟(آخه نمیشه که مستقیم ازش پرسید)
ممنون
چرا نشه مستقيم پرسيد؟
حتما بپرسيد. نمي دونم چقدر با خانواده هاي هم آشنايي داريد؟ شايد ابراز محبت و توجه براي خانم شما روشهاي خاصي داره كه شما از اونا خبر نداريد. به نظر من كه هيچ اشكالي نداره صميمانه از ايشون بپرسي دوس داره چكار كني براش.
رابطه شما از اول همينجوري بوده؟ يا اينكه كم كم يا يه دفعه ابراز احساسات توش (به قول خودتون) يه طرفه شده؟ البته خودتون رو هم يه وارسي بكنيد. ببينيد شايد اشكال از شما باشه. ممكنه يه جا يه حرفي زدي كه به دل گرفته و باعث شده سرسنگين بشه با شما.
هر چند اين مشكل خيلي از خانوماست كه با آقاشون دارن (كه براي شما بر عكسه) اما به هر حال ببينيد به خانومتون اجازه ابراز محبت مي دهيد يا نه؟ آيا بلافاصله بعد از قهر مي رين آشتي؟ چند دفعه هم اجازه بدين خانوم بيان منت كشي. (شايد شما خيلي كم طاقتي)
به: مشکل در ایجاد ارتباط با همسرم
با سلام
نظرت راجع به تغییر رویه چیست؟
1. شما کلمات "عزیزم" "گلم" و ... را از sms حذف کنید.
2. sms و زنگ زدن ممنوع.
3. اگر sms دریافت کردید با تاخیر پاسخ دهید.
4. با غرور با وی برخورد کنید.
خلاصه: رفتاری مشابه رفتار خانوم داشته باشد
به دو دلیل این پیشنهاد را ذکر کردم:
1. خانوم متوجه شوند که چقدر رفتارشان غیرقابل تحمل است.
2. احساس خطر کنند و بدانند هیچ چیز - خصوصا اخلاقیات خوب شما - پایدار نیست و برای بدست آوردن آن باید تلاش کرد.
موفق باشید
RE: به: مشکل در ایجاد ارتباط با همسرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی اسم
با سلام
نظرت راجع به تغییر رویه چیست؟
1. شما کلمات "عزیزم" "گلم" و ... را از sms حذف کنید.
2. sms و زنگ زدن ممنوع.
3. اگر sms دریافت کردید با تاخیر پاسخ دهید.
4. با غرور با وی برخورد کنید.
خلاصه: رفتاری مشابه رفتار خانوم داشته باشد
به دو دلیل این پیشنهاد را ذکر کردم:
1. خانوم متوجه شوند که چقدر رفتارشان غیرقابل تحمل است.
2. احساس خطر کنند و بدانند هیچ چیز - خصوصا اخلاقیات خوب شما - پایدار نیست و برای بدست آوردن آن باید تلاش کرد.
موفق باشید
ضمن تائید سخنان دوست عزیزمان""بی اسم"" که بسیار هوشیارانه راهنمایی می کنند باید نکاتی را بیان نمایم...
1::شما نحوی ارتباط را می دانید و همچنین نحوی بیان احساسات را....اما گاهی ما باید احساسات خود را از طریق ظریفت گیرنده فرد انتقال دهیم.....شاید گفتن و تکرار ""عزیزم" "دوستت دارم" در جملات ....او را تحریک نمی کند و شاید او با این لحن بیان احساسات شما مشکل دارد..بعضی خانوم ها دوست دارند همسرشان بسیار جدی باشد و به قول خودمان زیاد از حرف های عشقولانه استفاده نکند....پس بهتر نحوی بیان احساسات را تغییر دهید...مثلا به جای گفتن کلمه ""گلم.. عزیزم.. در جملات خود....از شوخی های عشقی استفاده کنید..مانند::می دونستی من عاشق یک کسی دیگری هستم..نمی دونی ..بابا اون خودتی..
2:یا ..سعی کنید بسیار جدی باشید.....حدال المکان تا مدتی از بیان احساسات جلوگیری نمایید تا ببیند او چه واکنشی نشان می دهد؟؟
3:صادقانه و بدون هیچ ترس یا دلهره ای....بگویید از رفتار او ناراحت هستید..بطور مستقیم بیان نمایید که رفتار فعلی او شما را رنجانده است....زیرا بعضی اوقات افراد خود متوجه رفتار شان نیستند ..پس حتما این نکته را گوشزد دهید..
به: مشکل در ایجاد ارتباط با همسرم
سلام
دوست عزیز اطلاعات کمی از ایشون دادید مثلاً اینکه چند فرزند هستند و فرزند چندم و بافت فرهنگی خانواده اش چطوره ، آیا سنتی هستند یا مدرن ، رابطه ایشون با پدرش چطوری هست؟
نیاز است این اطلاعات دریافت بشه تا بهتر راهنمایی بشید .
اگر خانم شما غرور عاطفی نداشته باشه که اینم قابل حله ، مشکل خاصی نیست و ممکنه کم رویی و بی تجربگی بشه و شما فقط باید سعی کنید با رفتارتون اونو به خودتون علاقه مند کنید .
ضمنناً مرتب در کنار اون بودن هم کار درستی نیست ، گاهی اونو در فراق و دوری قرار بدید و اینجوری فرصت درک احساسش در مورد خودتان را خواهید داد .
منتظر اطلاعات خواسته شده هستم برای راهنمایی بیشتر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafun
چرا نشه مستقيم پرسيد؟
حتما بپرسيد. نمي دونم چقدر با خانواده هاي هم آشنايي داريد؟ شايد ابراز محبت و توجه براي خانم شما روشهاي خاصي داره كه شما از اونا خبر نداريد. به نظر من كه هيچ اشكالي نداره صميمانه از ايشون بپرسي دوس داره چكار كني براش.
رابطه شما از اول همينجوري بوده؟ يا اينكه كم كم يا يه دفعه ابراز احساسات توش (به قول خودتون) يه طرفه شده؟ البته خودتون رو هم يه وارسي بكنيد. ببينيد شايد اشكال از شما باشه. ممكنه يه جا يه حرفي زدي كه به دل گرفته و باعث شده سرسنگين بشه با شما.
هر چند اين مشكل خيلي از خانوماست كه با آقاشون دارن (كه براي شما بر عكسه) اما به هر حال ببينيد به خانومتون اجازه ابراز محبت مي دهيد يا نه؟ آيا بلافاصله بعد از قهر مي رين آشتي؟ چند دفعه هم اجازه بدين خانوم بيان منت كشي. (شايد شما خيلي كم طاقتي)
آخه یکی دو بار پرسیدم بهم گفت تو خودت باید بدونی و اینا چیزی نیست که بشه بگی.
نه کم کم رابطمون اینطوری شد یعنی اون فرقی نکرد من کم کم اینطوری شدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام
دوست عزیز اطلاعات کمی از ایشون دادید مثلاً اینکه چند فرزند هستند و فرزند چندم و بافت فرهنگی خانواده اش چطوره ، آیا سنتی هستند یا مدرن ، رابطه ایشون با پدرش چطوری هست؟
نیاز است این اطلاعات دریافت بشه تا بهتر راهنمایی بشید .
اگر خانم شما غرور عاطفی نداشته باشه که اینم قابل حله ، مشکل خاصی نیست و ممکنه کم رویی و بی تجربگی بشه و شما فقط باید سعی کنید با رفتارتون اونو به خودتون علاقه مند کنید .
ضمنناً مرتب در کنار اون بودن هم کار درستی نیست ، گاهی اونو در فراق و دوری قرار بدید و اینجوری فرصت درک احساسش در مورد خودتان را خواهید داد .
منتظر اطلاعات خواسته شده هستم برای راهنمایی بیشتر .
ممنون از پاسخهای خوب دوستان گلم:
فرزند آخر از یه خانواده 3نفری.بافت فرهنگی سنتی(مثل خودمون). رابطش هم با پدر خیلی معمولیه. کلا خیلی کم حرفه.
در ضمن نمیگم که علقه مند نیست. حتی شاید خیلی هم علاقه مند باشه. مشکل من به زبون نیاوردنش و بی تفاوتیشه.
در ضمن اس ام اس هم یه کم کمش کردم ولی فرقی نکرده؟
در ضمن در مواقع قهر های کوچیک بیشتر من پیشقدم میشم، چون نمیخوام مدت دار بشه و از من چیزی به دل بگیره.
البته دعوامون خیلی خیلی کمه و اگرم باشه سر چیزای خیلی کوچیک.
با نظر " بي اسم " كاملا موافقم.
يه ذره بهش بي تفاوت بشين تا به خودش بياد.رفتارتون رو مثل رفتار خودش كنين.البته نه جوري كه دعوا بشه.
بايد بهش فرصت بديد كه به شما علاقه مند بشه.
در مورد علاقه منديهاش بالاخره بايد يه اطلاعاتي كسب كنيد. هنرمنده؟ ورزشكاره؟ به فيلم و سينما علاقه داره؟ دوس داره درس بخونه؟ اينا اطلاعاتي هست كه براي ايحاد رابطه حتما بايد اونا رو بدست بياريد.
نسبت به علاقه منديهاش ابراز علاقه كنيد.
سلام
قبل از هر چيز بگم كه آدم ها فرق دارند همه مثل هم نيستند.نحوه ابرازها فرق مي كند
بعضي خانم ها در ابراز احساسات خجالتي اند يا شايد هم فكر مي كنند كه نبايد شما رو لوس كنند. در مورد اينكه شما پيشقدم مي شيد خوبه و اغلب دوران نامزدي اينجوريه ولي در ادامه زندگي بستگي به موضوع داره اون كسي كه اشتباه كرده بايد معذرت خواهي كنه و شهامت معذرت خواستن رو داشته باشه
به نظر من كسي كه در زندگي ابراز عشق م يكنه آدم شجاعيه
ولي فراموش نكن كه "اندازه نگه دار كه اندازه نكوست" نذار محبتت براش بشه عادت
"fojan" عزیز
همسر شما شاید یه خورده بچه گانه فکر کنه به خاطر سنش البته شاید پس یه خورده زمان لازم داره تا به درک صحیح برسه پس شما صبور باشید
و اینکه با همسرتون با قهر نکنین دعوا نکنین و گله و شکایتی هم نکنین اما محبت هم نکنین شما هم سرد باشین مثل خودش
اما خیلی عادی رفتار کنین که هیچ شکی براش باقی نمونه که شما از دستش ناراحت نیستین. فقط متوجه تغییر رفتار شما بشه متوجه این سرد شدن تعمدی شما بشه بعد اون وقت همه ی تلاشش رو برای بدست آوردن شما و برگردوندن شما به حالت قبلی می کنه مطمئن باشین به نتایج جالبی میرسه.
موفق باشید.
به نظر منم، سخته که آدم کسی رو دوست داشته باشه و بخواد عمدا بهش بی محلی کنه! اما برای اینکه طرف رو به دست آورد این سختی قابل تحمله! لطف کنید یه خورده مثل خودش بشید. یعنی وقتی زنگ زد با بی میلی و کم حرفی باهاش برخورد کنید و مثلا وقتی پرسید: چه خبر؟ خیلی راحت و معمولی بگید هیچی سلامتی. و در کل مکالمتون رو کوتاه کنید. یعنی جوری رفتار کنید که نه دعوا بشه، نه دلخوری پیش بیاد. فقط همسرتون در مورد رفتار شما کنجکاو بشه و بیاد و ازتون به خاطر این نوع رفتار جدیدتون سوال کنه! اون وقت فکر می کنم فرصت مناسبی باشه که شما با ابراز عشق خواسته هاتون رو بهش بگید و خیلی صادقانه باهاش در این مورد صحبت کنید.
و حتما براش توضیح بدید که این جور رفتار کردن برای من مهمه و باعث میشه که بفهمم که من چقدر برای شما ارزش دارم.
با سلا م من با نظر بی اسم نقاب دوستان نظرم اینکه کم محلی بهترین راهه بنظرم خانومتون ویه جورایی سیراب کردین بر طبق نظر یه مشاور شما باید در مقابل کارهای ناخوشایندشون قهر نه بلکه یه کم دلخوری نشون بدین منظورم اینکه خانومتون بفهمن که شما در رابطه با فلان کارشون دلخور شدین بنظرم در مواقعی که مشکلی پیش میاد و قهر میکنین اگه خطا از طرف شما بوده جلو برین و اشتی کنید شما باپیش قدمی در هر حال جلوی ابراز علاقه ی خانومتو رو بستین یه کم اس ام اس هاتون رو کم کنید کمتر بهش ابراز علاقه کنید تا خانومتو پیش قدمی کنه امیدوارم موفق و خوشبخت باشید
دوست گرامی من هم با نظر دوستان موافقم بذارید همسرتون کمی دلتنگتون بشه :72:
موفق باشید