-
احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
با سلام.
من تازه با اين سايت آشنا شدم و خيلي هم از اين موضوع خوشحالم.
من 24 سالمه و سه ماهه عقد كردم.يك سال هم با نامزدم دوست و همكار بوديم.راستش سوالي داشتم از دوستان و البته قبل از پرسيدن سوال از همگي معذرت خواهي هم مي كنم به خاطر نوع سوالم
راستش احساس مي كنم ميل جنسي در شوهرم خيلي كمتر شده و با اينكه همش 3 ماهه عقد كرديم ولي اونجوري كه تو دوران آشنايي قبل از عقد ازش حرف ميزد ديگه نيست.يه ماه اول عقد هم هر وقت كه يه وقتي گير مي آورد و يا خونه خالي مي شد خيلي ذوق و شوق داشت ولي الان حتي خونه هم كسي نباشه آنچنان ذوق از خودش نشون نميده.البته اين رو هم بگم نامزدم منو فوق العاده دوست داره و منو با زحمت بدست آورده.از محبت هم واسم كم نميذاره.ولي از اون جهات خيلي موقع ها اصلا حسشو نداره.مثلا ميگه خسته ام يا ضعيف شدم و اين چيزا.
اين رو هم بگم نامزدم چون تو شهر ما غريبه هر شب خونه ماست.و با هم مي خوابيم.
اين مسئله فكر منو خيلي به خودش مشغول كرده گاهي با خودم مي گم شايد به خاطر اينه كه هر وقت خواسته من در اختيارش بودم براش عاذي شده يه مدت خودمو بي ميل نشون بدم كه تشنه بشه.نمي دونم چيكار كنم.
براي توضيح بيشتر اين رو هم بگم كه من هنوز اجازه ي خيلي چيزها رو بهش نمي دم و نامزدم هم گاهي مي گه اين روشي كه الان داريم مثل مجرديه و ...
در حال حاضر شايد هفته اي يه با تا دو بار آقا حسشو داشته باشه.اونم تو سه ماه اول عقد.نمي دونم چند سال زندگي كرديم چي مي شه؟؟
-
RE: احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
سلام به نظر من خیلی زود که شما در مورد آینده ی زندگیتون تصمیم بگیرید و بخواهید که نگران باشید. اول از همه سوالی از شما دارم و اون اینکه آیا همسر شما در تمام طول این سه ماه پیش شما بوده و با شما می خوابیدند؟ و یا ماهی و هفته ای پیش شما می آیند؟
در مورد آمد و رفت ایشون لطفا توضیح بدید و دوم اینکه این روزها آیا اتفاقی، یا مسئولیتی و یا کاری برای همسر شما پیش نیامده که فکر ایشون رو مشغول کرده باشه؟ و اینکه از نظر عاطفی و روحی رابطه ی شما با همسرتون در چه حدی هست؟ و همین طور رابطه ی جنسی شما در حد دوران نامزدی هست یا نه؟ یا اینکه فقط در حد همون لحظات اولیه ی رابطه های زناشوئی هست؟ لطفا به این سوالات پاسخ دهید تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم؟
-
سلام دوست عزيز.به نظر من زياد سخت نگير.گاهي وقتا مردها بر اثر يك سري مشكلات حسشون كم ميشه و همون طور كه خودت گفتي چون تو رو خيلي دوست داره وقتي مشكلاتش حل بشه دوباره حسش قوي ميشه.آخه اين رابطه جدا از نياز جنسي يه بحث كاملا حسيه.
از همه ي مشكلاتي كه امكان داره بيرون از خونه واسش پيش بياد خبر داري؟اگه واقعا تمام 24 ساعت رو در كنارش هستي و ميدوني بهش چي ميگذره و هيچ مشكلي نداره اون وقت حق با توئه.مثلا شوهر من وقتي پدرش فوت كرد از لحاظ روحي خيلي داغون بود و تا يك ماه يا شايدم بيشتر اصلا نزديكي نداشتيم ولي مطمئن بودم ربطي به عشقمون نداره،يا مثلا اگه مشكلات و زندگي خيلي بهش فشار بياره همين طور،پس شايد ناراحتيه داره يا فكرش به خاطر مسئله مشغوله .
راستي نگفتي چند وقته اين جوري شده؟؟؟دقيقا بگو چند روزه تا بيشتر بتونيم كمك كنيم.
-
سلام
رابطه جنسی (تا اونجا که من اطلاع دارم)در آقایون مثل خانوم ها نیست و در واقع مثل خانوم ها نیستند اگر خسته باشن دیگه حسی برای برقراری رابطه نداشته باشن آقایون بدنشون به شکلیه که انگار یک موتور جداگانه دارند برای این رابطه یعنی حتی اگر خیلی هم خسته باشن باز هم برای رابطه جنسی اماده هستن...
به نظر من شما به نوع برخوردتون و رفتار خودتون در حین این رابطه با شوهرتون بیشتر فکر کنید احتمال اینکه شما طوری برخورد کردید که باعث این حس در شوهرتون شده باشه خیلی بیشتر از اینه که ایشون به دلیل خستگی حس جنسیشون کمتر شده باشه...
بعضی از رفتارهای خانوما در موقع رابطه جنسیشون باعث بی میلی یا کم میلی طرف مقابلشون میشه..
-
تقريبا از همون هفته اول ديگه هر شب خونه ما بود و شب پيش هم مي خوابيم.رابطه جنسي ما محدود و كنترل شده هست و در واقع وارد مسايل اصلي نشديم.
اينكه پرسيديد كه از اول اينطور بود يا نه بايد بگم كه راستش تو دوران دوستي موقعي كه ازدواجمون قطعي شده بود و سر صحبت به اينجور مسايل باز شده بود اونطوري كه من تشخيص داده بودم خيلي ميل جنسي اش زياد بود طوري كه حتي اگه شلوارم يه ذره كوتاه بود و پام ديده مي شد ميديدم كه تحريك مي شه.ولي الان اينجوري نيست.در واقع فقط يكي دو هفته اول عقد اينجوري بود و بعد ديگه انگار براش عادي شد.اين در حاليه كه در دوران دوستي صد بار سر همين چيزا با هم دعوا مي كرديم.اون مي خواست مثلا بوسم كنه و من مي گفتم بذار عقد كنيم بعد.اونقد اصرار مي كرد تا دعوامون بشه.من فكر مي كردم خيلي شور و هيجان داره ولي الان برام خيلي سواله.
در مورد شغلش هم بايد بگم كار پر استرسي داره و تمام فكرش به كارش مشغوله.خودم گاهي احتمال مي دم شايد از اون باشه.در روز 1000 تا تلفن بهش مي شه و در كل فكرش خيلي مشغول كاره.ولي باز مي گم پس چرا تو دوران دوستي اينجوري نبود.
مخصوصا كه منم نظر جناب ester رو قبلا هم شنيده بودم و بيشتر فكرم مشغول مي شه.همين حالا هم كه دارم اينو مي نويسم اون خوابه در حالي كه به نظر من كسي كه 3 ماهه نامزد كرده و خيلي هم نامزدشو دوست داشته باشه بايد خيلي گرم تر از اين باشه
-
البته اينم بگم كه من نمي دونم مرداي ديگه چجوري ان؟من اينجوري فكر مي كنم كه مرداي ديگه اكثر اوقات كه خانومشونو با لباس باز مي بينن تحريك مي شن و به فكر رابطه مي افتن.آيا من درست فكر مي كنم؟نامزد من اينطوري نيست.گاهي مي شه كه خونمون كسي نيست و من لباس باز مي پوشم بعد ميبينم داره با ماشين حساب كار مي كنه و تلفن مي زنه تلفن ها ي كاري. !!! اين خيلي لجمو در مياره
البته هميشه هم اينطور نيستا.نه اينكه بگم كلا اين چيزا تعطيله ولي خب از اون چيزي كه من انتظارشو دارم به نظرم كمتره
-
سلام به نظر من سعی کن خودت رو از لحاظ روحی بیشتر بهش نزدیک کنی و بیشتر همدلش باشی تا احساس کنه که تو همیشه نزدیکش هستی و وقتی از لحاظ جسمی ازش دور هستی سعی کنه که خودش رو به همدلش نزدیک کنه تا در کنارش از هر لحاظ احساس آرامش بکنه و اینکه گاهی موقع ها اگه دیدی یه کم رابطه تون سرد میشه و کم سعی کن خودت شروع کننده باشی و رابطه ی بینتون رو گرم نگه داری و اینکه حتما با خودش در مورد این احساست به روش صحیح مکالمه صحبت کن و نظرش و احساس همسرت رو هم جویا شو
امیدوارم موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryjooon
تقريبا از همون هفته اول ديگه هر شب خونه ما بود و شب پيش هم مي خوابيم.رابطه جنسي ما محدود و كنترل شده هست و در واقع وارد مسايل اصلي نشديم.
اينكه پرسيديد كه از اول اينطور بود يا نه بايد بگم كه راستش تو دوران دوستي موقعي كه ازدواجمون قطعي شده بود و سر صحبت به اينجور مسايل باز شده بود اونطوري كه من تشخيص داده بودم خيلي ميل جنسي اش زياد بود طوري كه حتي اگه شلوارم يه ذره كوتاه بود و پام ديده مي شد ميديدم كه تحريك مي شه.ولي الان اينجوري نيست.در واقع فقط يكي دو هفته اول عقد اينجوري بود و بعد ديگه انگار براش عادي شد.اين در حاليه كه در دوران دوستي صد بار سر همين چيزا با هم دعوا مي كرديم.اون مي خواست مثلا بوسم كنه و من مي گفتم بذار عقد كنيم بعد.اونقد اصرار مي كرد تا دعوامون بشه.من فكر مي كردم خيلي شور و هيجان داره ولي الان برام خيلي سواله.
در مورد شغلش هم بايد بگم كار پر استرسي داره و تمام فكرش به كارش مشغوله.خودم گاهي احتمال مي دم شايد از اون باشه.در روز 1000 تا تلفن بهش مي شه و در كل فكرش خيلي مشغول كاره.ولي باز مي گم پس چرا تو دوران دوستي اينجوري نبود.
مخصوصا كه منم نظر جناب ester رو قبلا هم شنيده بودم و بيشتر فكرم مشغول مي شه.همين حالا هم كه دارم اينو مي نويسم اون خوابه در حالي كه به نظر من كسي كه 3 ماهه نامزد كرده و خيلي هم نامزدشو دوست داشته باشه بايد خيلي گرم تر از اين باشه
دوست من خودتون جواب خودتون رو دادین سطرهایی رو که بولد کردم رو ببینین:303:خودتون با چنین رفتارهایی از س.ک.س زدش کردین دیگه,خیلی مردها همینطورن.توی این مملکت هم که خوشبختانه هیچ آموزشی نیست تا......:300:
-
خب اون موقع هنوز عقد نبوديم واسه همين نمي ذاشتم.تازه گاهي هم زوركي بوسم مي كرد.ولي بعد از عقد هر وقت مي خواست در اختيارش بودم.تازه الان تصميم گرفتم اگه هر وقت خواست من ok ندم بذار يه ذره تشنه بشه.به نظرتون كار درستيه؟؟مي خوام يه چند باري كه ازم خواست بهانه بيارم.يه جوري كه تشنه بشه و زياد تر بخواد؟؟؟؟
راستي يه سوال ديگه : حد طبيعي اش چقدره؟ دوستايي كه مثل من نامزد هستن و محدوديت گذاشتن نامزداشون هر چند وقت نياز پيدا ميكنن؟؟شايد نامزد من ميليش طبيعي باشه و من ندونم.من فكر مي كنم هر وقت يه لباس باز مي پوشم اون بايد دلش بخواد ولي اينطور نيست.
-
سلام دوست عزیز
به نظر من بهتر هست که شما در این مورد با همسرتون صحبت کنید و همین مسئله رو با او مطرح نمایید
اینگونه بهتر میتونید درباره دلیل این موضوع آگاه بشید
البته باید در بیانتون سرزنش نباشه بلکه خیلی دوستانه دلیل این موضوع رو از همسرتون سوال کنید
این خیلی خوب هست که زن و شوهر از روابط صمیمانه خودشون برای بیان دغدغه های فکریشون استفاده کنند
شاید ایشون پاسخی رو به شما بدهند که نگرانیتون برطرف بشه
خوشحال میشم پاسخ همسرتون رو بیان کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
شاد و موفق باشید
-
قبلا بهش گفتم ، گفتم ميل جنسيت كم شده دليلش چيه؟ جواب قانع كننده اي نداد.يه بار مي گه آخه اين جوري خوب نيست بريم خونه خودمون خوبه رابطمون آزاد تر بشه اينجوري مثل خود ارضايي هست . ولي واسه من قانع كننده نيست چون قبلا همين هم براش خيلي جذاب بود.گاهي ميگه مثل اول اگه نيستم واسه اينه كه اول برام تازگي داشت الان عادي تر شده.گاهي هم شوخي ميكنه مي گه ميل من كم شده وايسا الان بهت نشون مي دم ......
ولي خب اينجوري فكرم آزاد نمي شه . اينو مي دونم كه تو مجردي ميل جنسيش خيلي زياد بوده و به گفته خودش با هيچ زني هم نبوده . خيلي خود ارضايي مي كرده.شايد هر شب.فكرش خيلي به اين چيزا بود.من مي گم پس اون موقع خسته نبود ؟؟؟؟ به نظر خودم منم رفتاري نمي كنم كه سردش كنم.نمي دونم شايد هم نا خواسته اين كارو مي كنم. فقط اينم بگم من زياد بهش مي گم برو حموم و اين چيزا . يعني مي شه به خاطر اين باشه . آخه يه ذره براي حموم رفتن تنبله.البته اينجور نيست كه بگم اول برو حموم بعد بيا پيش من . نه ولي گاهي مي گم كاش يه حموم مي رفتي.و البته بعدش محدودش نمي كنم و بدون حموم هم كارشو مي كنه . فقط بابت تذكر مي گم.
به تجربه و راهنماييتون نياز دارم.
-
سلام دوست خوبم
به نظر ميرسه اين موضوع خيلي براي شما با اهميت شده و به نظر من اين احساس شما در همسرتون هم تاثير ميذاره
يعني ممكنه همسرتون اينگونه تصور كنند كه شما نميتونيد نقص در رابطه جنسي رو تحمل كنيد و همين موضوع ميتونه باعث كنار كشيدن ايشون از رابطه بشه البته شايد ناخودآگاه
ممكن هم هست ايشون به دليل خود ارضايي دچار مشكل انزال زودرس باشند و اين نيز ميتونه باعث نگراني ايشون براي شروع رابطه بشه
بهترين كار به نظر من اين هست كه شما به همسرتون نشون بديد كه ايشون رو با تمام وجود و با تمام خصوصياتي كه دارند ميپذيريد تا اگر مشكلي هم در اين زمينه دارند با شما مطرح كنند
حتي شما اينگونه به ايشون القا كنيد كه اين كمبود ميل جنسي ايشون براي شما مهم نيست بلكه فقط نشان دهنده توجه شما به ايشون هست
به همسرتون نشون بديد كه رابطه جنسي براي شما اصل نيست تا از نگرانيشون كم بشه
و به اين موضوع هم باور داشته باشيد كه رابطه عاطفي قوي بين شما ميتونه ساير مسايل رو حل كنه و اصل رو تنها رابطه جنسي ندونيد و اينطور برداشت كنيد كه رابطه جنسي كم نشاندهنده رابطه عاطفي ضعيف هست
با همسرتون رابطه عاطفي خوبي برقرار كنيد و پذيرش خودتون رو از همسرتون با تمام خصوصياتش نشون بديد تا ايشون با شما راحت باشند
و اگر مشكلي هم هست بيان كنند و نترسند از اينكه رابطه شما با ايشون خراب ميشه
شاد و موفق باشيد
-
به نظر من بهتره که در این مورد شما اصرار نکنید، هر از چند گاهی خوبه که این قضیه از طرف شما صورت بگیره اما نه اینکه شما انقدر بخواین خودتون رو نگران این قضیه نشون بدین! بهتره صبر داشته باشید بعضی وقتها واقعا خستگی اجازه هیچ فعالیتی به انسان نمیده. بهتون پیشنهاد می کنم کاری نکنید که تا قبل از ازدواجتون این قضیه براتون عادی و کم رنگ بشه.
-
شما برای شوهرتون یک قرص کانادائی ویتامین E بگیرید ، هر دو روز بخوره ..چنان میل جنسیش بالا میره ...بعدش هم مکمل HMB و قرص آفرودیت که عطاری ها دارند ...چیزهای دیگه هم هست ...
-
سلام دوست عزیزم اگه به شوهرت بگی 2تا فایده داره اول اینکه مشکلت برای خودت واضح تر میشه و میفهمی باید چه کار کنی دوم اینکه شوهرت میفهمه تو بهش توجه داری و در رفتار اون دقیق هستی این خیلی برای اون اهمیت داره که تو نسبت به رفتار اون بیتفاوت نباشی و همیشه حواست به اون باشه .
-
منم خانمم اجازه نمیداد خونه باباش یهوقت کار دست خودش بده.به قول شوهر شما کارامون مثل خودارضایی بود.اولش نمیدونستم برای چیه بعدش چند تا مورد که شنیدم 5 ماه بعد عروسی صاحب بچه شدند کنجکاوی بعضی ها رو بر میانگیخت واقعا هم تو جامعه ما اگه کسی تو دوران نامزدی حامله بشه مورد سرزنش قرار میگیره.من فکر میکنم شوهر شما خیلی عاقلند وعمدا طرف شما نمیان چون میترسن قبل از برنامه ریزی برای عروسی شما بچه دار شید و حول استرس و حرفهای غیر منطقی مردم رو زندگی آینده شما تاثیرات بدی بزاره.به نظر من عجله نکنید در شیشه عسل رو باز نکنید این شیرینی رو بزارید برای روزی که مستقل میشید.
-
با سلام من همين امروز با سايت شما آشنا شدم و اولين مطلبي كه خواندم مشكل شما بود.من 7 سال است كه ازدواج كرده ام و مشكل بزرگي مثل مشكل شما دارم. نمي خوام شما رو نگران كنم ولي اگه من نخوام شوهرم هيچوقت تمايلي نداره.اينكار باعث شده كه ما خيلي از هم فاصله بگيريم.حتي براي بچه دارشدن مشكل داشتيم چون شوهرم خيلي از روزها حوصله براي اينكار نداره و خسته است.خوشبختانه من بعد از تلاش به روش iui حامله شدم و الانكه دخترم 3 ماهه است ما بيش از 1 سال است كه حتي كنار هم نمي خوابيم.بايد خيلي مواظب باشي كه شوهرت مثل شوهر من نشه.من فكر مي كنم تمايل جنسي در بعضي مردا واقعا ذاتي است و هيچ ربطي به زنها نداره من تمام راهها رو تو اين چند سال امتحان كرده ام ولي نتيجه اي نگرفتم.ميخواستم بگم كه هميشه شاكر باش چون هميشه يك نفر با يك مشكل بزرگتر از مشكل تو تو اين دنيا است.
-
سلام خواهر من.
باید مطالعاتتو بیشتر کنی.
ببین شوهرت دارویی مصرف نمیکنه که بواسطه اون میل جنسیش کم شده یا نه.
چقدر فشار روی شوهتون هست از قبیل کاری، فکری،اجتماعی ،مالی و از اینجور چیزا.
ببینید از مواد مخدر استفاده نمیکنه؟چون مواد مخدر میل جنسی رو فوق العاده کاهش میده.البته انشالله که نکرده باشه.
چون من میل جنسیم بالا بود از داروهای مخدر و سیگار استفاده می کردم.
بعد اینکه خواهر من همیشه آتیش آدم روزهای اول بلنده.شما نباید سکس یکطرفه داشته باشید.چون از صحبتهای شما بر میاد که اون ارضاء میشه ولی شما نه.
سکس یک عمل دوجانبه است.چون شما راضی نمیشی فکر میکنی که میل جنسی شوهرتون کم شده.
یک مقدار دوری هم بد نیست.
شرمنده من آدم راحتی هستم.اگر جایی پرده عصمت پاره شد من معذرت میخام .
چون در یک رابطه پاک و سالم به این چیزا اعتقادی ندارم.ما باید تمام مشکلاتمون را با هم در میون بگذاریم البته سوء استفاده ممنوع!
-
سلام دوست عزیز
اینیک امرطبیعی است بین مردان
زیاد سخت نگیر ، منم الان همین طور هستم ، بذار هر موقع که خودش دوست داره شروع کنه
سعی کن بیشتر بهش محبت کنی
واینم بدان که الان دوران عقد هست وخودش نمیخواد که براش عادی بشه این کار
-
به: احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
دوست خوبم آیا شوهرت الانم خود ارضایی نمیکنه شاید این دلیل سردیش باشه البته سعی کن سرزنشش نکنی شما کمی باهاش شوخی کن و بهش توجه کن فکر نمیکنم مشکل حادی باشه خیلی فکرتو ناراحت نکن
-
به نظر من علت سرد شدن مرد از رابطه با همسرش نگاه مختلف اونا به اين رابطه هست. خانمها رابطه جنسي رو يك كار به حساب مي آرن كه بايد سر وقتش انجام بشه، بايد خونه تميز باشه، غذا روي گاز حاضر باشه، خلاصه همه چي مرتب باشه، بعد برن توي رخت خواب. اما اين موضوع از نظر آقايون يه نياز فوريه، يك لحظه است. حتي اگه چند ثانيه هم ازش رد بشه، ديگه اون لذت رو نداره (يه توصيه ديني هست با اين مضمون كه اگه مردي به همسرش نياز داشت و اون در حال نماز بود، خانم بايد نمازش (توجه داشته باشيد كه نماز) رو زودتر تموم كنه و به نياز شوهرش برسه).
در دوران عقد وقتي خانمها از برقراري يك رابطه ايده آل با شوهرشون خودداري مي كنن، طبيعيه كه مرد رو از رابطه جنسي دلزده كنن. مخصوصا اگه قبلش فيلمهاي پورنو هم ديده باشه و سكس براش يك رابطه رويايي به نظر بياد. حالا براي رسيدن به اين رابطه جادويي بايد صبر كنه و به احتمال زياد بي انگيزگي خانم و سرد بودنش (نسبت به چيزي كه توي فيلمها ديده ميشه) هم كه خيلي توش تاثير گذاره.
يك كلام بگم كه آقا ديگه نظرش راجع به سكس عوض ميشه. نه اينكه شهوتش فروكش كنه، شايد بخواد اونو در خودش محدود كنه يا اگه بي قيد باشه اونو با روشهاي ديگه اي ارضا كنه. چون همسرش نتونسته نياز اونو ارضا كنه.
اگه يه نگاهي به يه رساله توضيح المسال (وظايف ديني) بندازيم، مي بينيم كه در مورد همسر تنها چيزي كه از زن خواسته شده، پاسخ دادن به درخواست مرد در مورد نياز جنسي هست، در هر زمان و مكان (البته مشروع) كه مرد اراده كنه و ديگه زن هيچ وظيفه ديگه نداره. حتي ميتونه به بچه اي كه به دنيا مي آره شير نده و اين وظيفه مرده كه براي فرزندش غذا (شير) تامين كنه. ديگه چيزايي مثل كار خونه و غذا درست كردن و ... كه اصلا وظيفه زن نيست، وظيفه مرده كه يه جوري اينا رو تامين كنه. (خانوما مي تونن خوشحال بشن!!!!!)
يك كلام بگم كه تنها وظيفه اي كه دين از زن انتظار داره، ارضاي نياز جنسي همسرش هست. (البته من راجع به اخلاقيات و عشق و ... كه در دين بسيار به اونا توصيه شده فعلا كاري ندارم و وظيفه عملي اونا رو گفتم)
سوال اينه كه آيا خانمها اين وظيفه رو درست انجام مي دن يا نه؟
-
RE: به: احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafun
يك كلام بگم كه تنها وظيفه اي كه دين از زن انتظار داره، ارضاي نياز جنسي همسرش هست
واقعا تنها وظیفه ی زن همینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
-
سلام دوست خوبم از نوشته هایت احساس کردم که شوهرت درگیر مسائل کاریش خیلی شده . در جواب اینکه توقع داری شوهرت مثل زمان دوستی باشد باید بگویم اصلا توقع نداشته باش که با یه لبا س باز صد در صد تحریکش کنی شاید بعضی مواقع موفق شوی اما همیشه نه. در ضمن همین که همیشه وهر شب پیش هم هستین هم می تونه احساس همسرتون کم رنگ تر کنه . وسعی کن کمتر خوا هان باشی چون مردها از اینکه دنبال زن باشن بیشتر لذت می برند.مو ید باشی
-
اشتباه برداشت نشه. منظور من تنها وظيفه اي هست كه از نظر ديني يك زن نسبت به شوهرش داره. يعني زن نسبت به بقيه كارهايي كه مي كنه هيچ وظيفه اي نداره. منظور من استثمار جنسي از زن نيست. منظور دين هم اين نيست يقينا.
-
سلام
اون رفتارها در دوران دوستی طبیعی بوده وقتی هنوز شما را به عنوان همسر بدست نیاورده بیشتر هیجان داشته الآن خیالش راحته که مال اون هستید.
دیگه اینکه استرس و حجم کاریش را در نظر بگیر و به محدودیتها در این رابطه اضافه کن اونوقت می بینی که طبیعیه و مشکلی نیست
ضمنناً به نظر میرسه شما نگاهت با توجه به دوران دوستی و کم اطلاعی نسبت به این میل در او افراطی بوده یعنی دچار غلو شده بودی و حالا را غیر طبیعی می بینی .
با او صحبت کن و نگرانیت را بیان کن و سعی کن از اون بخواهی که بیشتر از حس و روحیاتش و خواسته ها و نیازهاش در این مورد اطلاعات بهت بده همچنین شما هم در این مورد از خودت شناخت به او بده .
سعی کن در یک موقعیت که استرس کار و ... نیست قرار بگیرید مثلاً مسافرت برید و یا تو همون محل زندگی هتل برید به عبارتی خلوتی بی هیچ دغدغه فقط به عنوان با هم بودن و دور از فضای خونه فراهم کنید در این موقعیت او را بسنج .
نکته دیگه اینکه آیا ابراز میکنه که زودتر عروسی کنید ؟ اگر این تمایل را نشان می دهد پس رابطه در محدودیت برایش خوشایند نیست و ترجیح می دهد کمترداشته باشد .
-
به نظر من هم هیچ چیزی به اندازه ی کار و مشغله های زندگی نمی تونه یه مرد رو از داشتن رابطه ی جنسی با همسرش منع کنه و خصوصا اینکه شما در دوره ی عقد به سر می برید و شاید محدود بودن رابطه ها خودش این مشکل رو تشدید کنه! به نظر من اگر براتون مقدور نیست که زودتر ازدواج کنید سعی کنید حداقل هر چند وقت یکبار برای یه مسافرت یه روزه یا دو روزه که هم شده از خونتون خارج بشید چون این مساله ثابت شده که در زمان مسافرت و در کل لحظاتی که مرد کمتر درگیر کار و شغلش هست بیشتر به نیاز جنسی و رابطه داشتن با همسرش فکر می کنه و شما می تونید از این راه کار استفاده کنید تا حداقل این رو متوجه بشید که مشکل یه عامل خارجی هست یا یه مشکل درونی، یه مشکل عاطفی بین تون یا یه بیماری جسمی؟
حداقل می تونید از یه چیزهایی مطمئن بشید
موفق و موید باشید
-
دوست من
من هم مشکل شما را دارم.
فقط میتونم بهت بگم که اصلا باهاش در این مورد صحبت نکن یا حتی اصرار نکن.خانمها باید در این زمینه غرور خودشون را حفظ کنند.مطمین باشید اصرار شما نتیجه معکوس میدهد.بی توجه نشان دادنتون بیشتر موثر است. هیچ عکس العملی نشان ندهید تا او خودش دوباره به طرف شما بیاید.سعی کنید رابطه تان گرم و صمیمی باشد و سعی کنید از نظر ظاهری هم جذابیت بیشتری در خودتان ایجاد کنید.خانمها باید ناز کنند و مردان نیاز.همیشه یادتون باشه.
موفق باشی.
-
سلام به همگی اعضا من همین الان عضو شدم قبل از هرچیزی برای همگی اعضا ارزوی سلامتی و خوشبختی میکنم من مونث هستم و 29 سالمه مدت 1.5 سال هست نامزد دارم
من هم مشکل مشابه دارم و می خواستم کمک بگیرم
البته چیزی که خیلی برام درد اوره اینه که چرا بعضی از خانمها بی هیچ تلاشی شوهر های سر به راه و خوب دارن
و لی گروهی باید کلی تلاش کنن مشاوره بگیرند به هزار ترفند متوصل بشن در اخر هم دلشون خون باشه
حالا مشکلم رو میگم اگر دوستان نظری یا راه حلی دارن لطف کنن کمکم کنن
رابطه جنسی نامزدم بعد از یکسال و نیم خیلی کم شده در حقیقت من با سکس ترین لباس ها و ادا ها حتی اگر وارد مقدمات شروع رابطه بشم باز هم موفق به تحریکش نیستم مگر اینکه خودش بخواد
ولی جالبه که با دیدن فیلم های ... یا حتی شنیدن صدای مزاحم تلفنی خانم تحریک میشه
من پیش فرض ها رو میگم چون مهمه
1 من و نامزدم رابطه کامل داریم و ایشون مشکلی در اینباره نداره
2خیلی همدیگر رو دوست داریم (من واقعا دوستش دارم اونهم داییم میگه دوستم داره شاید روزی صد بار)
3من خیلی به ظاهرم میرسم و البته به نظافت شخصی ام
4خیلی به اندامم اهمیت میدم حتی 100گرم هم اضافه وزن ندارم به قول خودش هیکلم اخرشه
5 با خودش که صحبت میکنم میگه چون بدن سازی کار میکنم باید رابطه ام کم باشه ولی من کاملا احساس میکنم به زن هایی دیگه نمایل داره
من دیگه نمی دونم باید چه کار کرد که مردها خوشحال و راضی باشن و به ادم خیانت نکنن
-
شاید محدود بودن نوع رابطه اذیتشون می کنه و ترجیح می دن اصلا هیچی نباشه تا یه رابطه ی نصفه نیمه.
آقایون بهتر می تونن این را ارزیابی کنند. نظرم درسته؟؟؟
مث اینکه به شما بگن فیلم ببین اما صداش را قطع کنند. شما یکی دوبار تحمل می کنی، اما بعدش عصبی می شی و می گی اصلا نبینم بهتره تا با دیدن نصفه نیمه اش کفرم در بیاد.
-
rahirahirahi گرامی به تالار همدردی خوش آمدید
این تاپیک قدیمی است و مراجع آن بیش از یک سال و نیم است که سراغ آن نیامده ، معمول است که این تاپیک به روز نشود و دوستانی که در این موضوع مشکل دارند و راهنمائیهای این تاپیکها پاسخگویشان نیست ، تاپیک مستقل ایجاد کرده و از دوستان راهنمایی بخواهند .
لذا پست شما و بهشت عزیز در یک تاپیک جدا طی لینک زیر قرار داده می شود .
http://www.hamdardi.net/thread-14651.html
پستهای شماره 28 و 29 و 30 این تاپیک بعد از رویت شما حذف خواهد شد