دوستان لطفا بنده را راهنمایی کنید
فرض کنید خانم و آقایی با هم همکار هستند و هر دو هم مغرور و کوچکترین عملی که نشان دهد یکدیگر را دوست دارند انجام نمی دهند، در این مواقع از کجا باید به احساس واقعی پی برد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان لطفا بنده را راهنمایی کنید
فرض کنید خانم و آقایی با هم همکار هستند و هر دو هم مغرور و کوچکترین عملی که نشان دهد یکدیگر را دوست دارند انجام نمی دهند، در این مواقع از کجا باید به احساس واقعی پی برد؟
سلام
شناختن و درک احساسات یک مرد کاری است بس سهل، و بر خلاف اون در خانمهاست. سعی کنید مرد رو بشناسید. اندکی وقت بگذارید و مطالعه کنید. بعد از شناختن مرد، خواهید دید که این الگوهای نه چندان پیچیده رفتاری در مردها یکسانه. آنگاه نتیجه گیری کنید.
جانان من:
غرور و دوست داشتن یکجا جمع نمی شود. اگر هر دو را میبینید، چه در خود و چه در دیگری، پس یکی از اینها کاذبه. یا غرور کاذبه یا دوست داشتن...
پیروز باشید
ممنون از پاسختون اگر بیشتر راهنمایی کنید و این الگو ها را باز کنید کمک بیشتری به من کرده اید
موضوع این است که این دو، چون هر کدام از احساس طرف مقابل خود اطلاع ندارند نمیخواهند احساس واقعی خود را بروز دهند یا اینکه خجالت می کشند یا می ترسند یا هنوز دنبال فرصتی برای شناخت می گردند که این احساس را بروز نمی دهند ، مثلا خانم اگر کمی غرورش را کنار گذارد ، چون با غرور طرف مقابل روبرو می شود او هم مجبور میشود غرورش را دوچندان کند که آن طرف در مورد وی دچار اشتباه نشود و ......
سلام بر دوست عزیز و گرامی.
سوال سختی پرسیدید چون این سوال کلی هست و در مورد افراددمختلف متفاوت هست.
اما باید اول از همه بدانیم احساس آقایان و خانوم ها و نحوی بروز دادن و گفتن احساسات در زنان و مردان متفاوت هست....بخصوص شما بسیار سخت می توانید متوجه احساس مردی به خود شوید
چرا؟؟؟ چون::مردان بر خلاف زنان نمی توانند مستقیما احساس خود را بیان نمایند و نوعی تودار هستند...زنان بیشتر هدف خود را از ارتباط با جنس مخالف چنین بیان می کنند:: کسی که قابل اعتماد باشد و کسی که بتوانم با او دردودل کنم....اما مردان نظری دیگری دارند::"آنها بیشتر با کسی ارتباط برقرار می کنند که بتواند در کنار او از زندگی لذت ببرند و اوقات خوشی راسپری کنند
مردها نمی تواند "احساسات و نیازهای خود را به طور واضح بیان کنند.....و اصولا زنی نمی تواند به آسانی متوجه حس نهفته مردی شود حتی از حرکات او هم نمی توان به احساس واقعیش پی برد.. پس در این مورد باید بگوییم کمی شناختن و پی بردن به نظر طرف مقابل دشوار هست...البته رفته رفته و با گذر زمان بلاخره یک نفر پیش قدم می شود.
ولی من هرگز توصیه نمی کنم در این روابط خانوم ها پیش قدم شوند..
سلام دوستان عزيز،
خانم شما چطوري اين شناخت رو از طرف مقابلتون داريد كه ميدونيد مغروره،ولي نميتونيد از رفتارش متوجه بشيد نظرش راجع به شما چيه؟
با نقاب موافقم
به نظر من مردها پیچیده تر از زن ها هستند
زنهای مغرور و پیچیده را نباید دست کم گرفت !
من با نظر اقای سید محمد موافقم ...اگر مردی زنی را دوست داشته باشد و او را بخواهد خودش راهشو برای ابراز این علاقه پیدا میکند ....نسخه ییکسانی برای ابراز علاقه یآدما به هم نمیشه پیجید ....خود طرف میفهمه .....اما تو اینجور ارتباطاط بهتره که مرد پیش قدم بشه ....از قدیم گفتن ...زن مظهر نازه و مرد نیاز .....حتی معذرت می خوام در حیوانات هم همینطوره که نر به دنبال ماده میره و ناز میکشه ...البته اگه دوسش داشته باشه ...وقتی عشق باشه ...تاج غرور رو باید زیر پا له کرد ....البته اول به نظر من چه مرد ..و چه زن باید طرفشونو یه کم محک بزنن و بعد پیش قدم بشن .....
زنها یا خیلی پیچیده اند یا خیلی ساده حد وسطشان کم است ولی مرد ها اکثرا"حد وسط اند وخیلی ساده یا پیچیده شان کم است !زنها احساساتیتر از مردان هستند وعجولتر !یک مرد احساس مسئولیت بیشتری در قبال هر نوع ارتباط دارد چون شروع هر رابطه محدودیت ومسئولیت خودش را دارد برای همین عاقلانه تر برخورد میکند یک زن بیشتر علاقه و احساسات رادر نظر دارد در حالی که مرد باید مسائل ممکن بعدی چه مالی چه اجتماعی و... را در نظر بگیرد . ولی کلا"عجله نکن اگر مردی کسی را دوست داشته باشد (دیر زود دارد سوخت و سوز ندارد )بالاخره نشان میدهد ولی اگر عجله داری میتوانی غیر مستقیم( که خانمها خیلی واردند )وارد شوی مثلا" خواستگار دارم !فلان فامیل از بچگی منو میخواهد و... به طوریکه تلفنی با دوستت حرف میزنی یا با یکی از همکاران خانمت در کنار ایشان و....
سلام
ببخشید كه اینجا می خواهم خیلی رك صحبت كنم،چون سئوالات مشابه زیاد بوده وعلت هایش را قبلا گفتم. اما پاسخ:
این از اشتباهات رایج دختران و پسران هست، كه قیف را وارونه دست می گیرند. یعنی رفتن سراغ آخرین كار در اول كار.
یعنی چی:
یعنی ابراز احساس ،عاطفه و مسائل جنسی صرفا و فقط و فقط پس از تعهد قانونی معنا می یابد. این بدان معنا نیست كه چنین احساساتی به وجود نمی آید. اما كنترل آن لازم است . چرا؟!
چون احساس وقتی بهش بها می دهی ، و دنبال می كنی به صورت شدید و غیر قابل كنترلی رشد می كند، و بعد وابستگی ایجاد می كند و ....، اما ممكن است در فرایند شناخت و خواستگاری و ... از نظر منطقی متوجه بشویم فرد به درد شما نمی خورد،در اینجا یا مسئله شناخت تحریف میشود ازدواج می كنید و بعد مشكلات و ....، یا ازدواج نمی كنید و دپرس می شوید و بی انگیزه و ...
برای هر كدام از این موارد در همین تالار دهها مورد شاهد مثال هست. بگردید پیدا می كنید.
لذا فقط یك مسئله می ماند.
اگر در محل همكاری شخصی به طور كلی مناسب بود كه برای ازدواج بررسی شود. بدون تمركز روی احساسات باید كانال ارتباطی رسمی زده شود (بسته به فرهنگ، و شرایط محیط متفاوت است)، اما در هر مورد نباید مخفی كاری باشد و به صورت یك جرم دیده شود. خانواده ها می توانند در جریان باشند و هیچ مسئله ای ندارد.
اما ابراز احساسات ،نشان دادن احساسات و مسائل جنسی ،همه و همه موجب تحریف رابطه می شود، معمولا خانمها آسیب جدی تری می خورند.
و هزاران حرف دیگر كه اگر مقالات بخش مشاوره ازدواج را مطالعه كنید ،بیشتر متوجه خواهید شد.
از پاسخ تک تک دوسنان بی نهایت ممنونم
ببینید فرض کنید آقا خجالتی ، مغرور، ودارای رفتاری کنترل شده (شاید چون رفتار خانم را کنترل شده می بیند بدین نحو عمل میکند) است . ارتباط کاری این دوهم به نحوی دوطرفه است (جمعی کار نمی کنند)، اما هر چند یک بار هم که به صورت گذری هم دیگر را ببینند هر دو از شدت غرور خودشان را به ندیدن می زنندو به روی خود نمی آورند که شاید طرف مقابل فکری نکند ، و ....
آقا حتی ترجیح می دهند سلام هم نکنند به دلایل بالا ........
خانم هم چندین مرتبه در سلام کردن پیش قدم می شود فقط برای گذاشتن احترام کاری
وقتی با چنین عکس العملی از جانب آقا روبرو می شود او هم دیگر سلام نمی کند و خود را به ندیدن می زند و پیش خود می گوید هر بار که من سلام میکنم خودم را بیشتر جلوی این آقا کوچک میکنم و ....
کسی که تا این حد سرد برخورد می کند ناگهان روز تولد خانم را به صورت غیرحضوری تبریک می گوید !!!!!!!!!!!!!!!!!
در این مواقع رفتار خانمها به چه صورت باید باشد ؟
خودشان را بگیرند و مغرور باشند ،؟یا کمی با لطافت پیش روند؟
بعضی از مردها خیلی پیچیده هستند و از رفتار ظاهری انها نمیشه قلب اونا رو خوند بعضی از مردها یا توی این مسائل خجالتی هستن یا اینکه بخاطر گذشته و تجربه ای که دارن مثل اکثر مردها عمل نمیکنن که همون پیش قدم شدنه .اگه شما برای رابطه پیش قدم بشید یک چیز ممکنه ازارتون بده تا اخر رابطه و اونم یه احساسه که شما انتخاب نشدید انتخاب کردید اگه شجاعتش رو داری این کارو بکن ولی اگه دختر حساسی هستی اصلا پیش قدم نشو
دوستان اصلا بحث پیش قدم شدن و درخواست رابطه ایی به هیچ وجه نیست
تنها سوال این است که در اینگونه موارد احساس واقعی طرف مقابل در اینجا آقایان را از کجا باید تشخیص داد؟
و اینکه آیا مغرورانه باید رفتار کرد یا خیر ؟ برای مثال پیش قدم شدن در سلام و اینجور موارد است و اینکه فردی با این خصوصیات هنگامی که تولد را تبریک می گوید منظورش چیست؟
عزیزم من همین رو گفتم بعضی از اقایون ممکنه خجالتی باشن یا بهخاطر یه تجربه محتاط باشن یا شایدم مغرور نمیشه متوجه شد اگر شما ادم شجاعی هستید برای سلام پیشقدم بشید به بهانه ای باهاش گپ کوتاهی بزنید ولی اگه حساس هستید به روی خودتون نیارید ولی زمانی که تولدتون رو تبریک میگه با روی گشاده تشکر کنید البته من فک یکنم که منظوری داره که تولدتون رو تبریک گفته به هر حال باید اینو در نظر بگیری که بعضی از اقایون بعد از 30سال زندگی تولد خانمشون رو یادشون نیست این موضوع یه کم علاقه رو معلوم میکنه
ببینید من باز هم می گویم از رفتار یک مرد نمی توان به احساس او پی برد....اگر مغرور است دلیلی ندارد که دختری را دوست ندارد و اگر هم مغرور نباشد و خجالتی نباشد و خیلی راحت با جنس مخالف برخورد کند بازهم نمی توان گفت دختر را دوست دارد....
پس تبریک گفتن روز تولد هم می تواند جرقه ایجاد یک رابطه باشد و هم یک حرف معمولی و در حد تبریک.....
در ضمن آقایانی که برخورد راحتی با جنس مخالف ندارند یا زیاد به آنها توجه نمی کنند دلیل مغرور بودن آنان نیست بلکه می تواند دلیل : با حیا بودن و یا هزاران چیز دیگر باشد...
بله مسلما در این مورد حتما تشکر می شود منتها روز تولد را از قبل نمی دانستند به طریقی همان روز متوجه شدند اما چون فوق العاده از ایشون بعید بودو انتطار نمی رفت از دوستان پرسیدم که علتش چیست؟
خانم اگر مطمئن بود این آقا سایر رفتارهایشان بر حسب احترام است نه علاقه با این تبریک ناگهانی سردرگم شده است شاید از هر کس دیگری میشنید تعجب نمی کرد اما از این شخص باعث شد که کمی با تامل برخورد شود
در این مورد هم که گفتم چه کار باید کرد از لحاظ رفتارهای بعدی و احساسی که به وجود می آید بود
بله درست میفرمایید صدرصد با حیا بودن از پارامترهای بسیار مهمی است که باعث اینگونه رفتار خواهد شد که من فراموش کردم به آن اشاره کنم اگر ممکن است دلایل دیگر را هم بازگو کنید خیلی کمک می شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
گفتن تبریک را لزوما نمی توان داشتن علاقه فرض کرد و واقعا هم چنین نیست اما با توجه به خصوصیاتی که گفتم چه رفتار خانم چه آقا دلیلی بر تبریک وجود نداشت چون آنقدر با هم در این گونه موارد راحت نیستند و گفتن تبریک بعد از کم محلی قدری جای فکر دارد
آیا نطرم اشتباه است؟
نخیر نظر شما اشتباه نیست اما برداشت شما کمی مبهم است...
یعنی چطور بگوییم بعضی از مردها اصولا موجودات غیرقابل پیش بینی هستند و ممکن هست امروز که به دختر خانوم تبریک گفته فردا اصلا توجهی به او نکند و کلا بی خیال موضوع شود.
من یک راه پیشنهاد می کنم (درسته که هرگز نباید خانوم پیش قدم شود اما در این مورد کمی فرق می کند)...بهتر است آن دختر خانوم قدری از غرور خود کاسته و توجهی به او مبذول دارند. مثلا اول ایشان "سلام" بدهند یا "احوال پرسی" کنند ...قطعا اگر آقا از ایشان خوششان نیاید تمایل چندانی به پاسخ دادن و صمیمی شدن نخواهند داشت.
دوستان ببینید من حس میکنم این آقا به خاطر حیا و خجالتی بودن و کمی غرور هنگام رودرویی با خانم به این شکل رفتار می کنند اما در ارتباطاطی که به شکل حضوری نیست راحتر برخورد می کنند ، موضوع صمیمی شدن نیست چون هم خانم و هم آقا از صمیمی شدن پرهیز می کنند رفتارشان کاملا عادی و در شان همکار است ، حتی خانم اگر کمی نظرشان به ایشان مثبت باشد اگر ببینند که این آقا قصد صمیمی شدن دارند ناراحت می شوند (صمیمی شدن به طور غیر مناسب )
موضوع اصلی که من هنوز جواب نگرفته ام این است
احساس واقعی آقایان چه متبت و چه منفی دارای چه نشانه ها و پارامترهایی است؟
لطفا دوستان با نظراتشان این تاپیک را رونق بخشند
ممنون
عزيز دلم به نظر من اتفاقا آقاي "نقاب" خيلي عالي جواب همين سوال شما رو دادن.....يكم دقيق تر بخونين......رفتاراي انسان ها و ابراز احساساتشون يه فرمول خاص نداره كه ما بگيم اگه فلاني اين كارو كردو طبق اين عمل كرد يعني عاشق و شيفته شده و اگه فلان كارو نكرد يعني بي تفاوته و قصدي نداره....درسته يه سري مسايل وجود داره كه در اكثريت صدق ميكنه و بر طبق اونا ميشه به بعضي چيزا پي برد ولي بازم يه الگوي كلي رو نميشه بيان كرد كه در همه حال جامعيت داشته باشه......ولي ديگه غرور يه انسان و آقا تا چه حد ميتونه باشه كه به يه نفر كه با تمام وجود ميخوادش احساساتشو ابراز نكنه!!!
ولي شما دوست عزيزم صبر كن تا بلاخره خود ايشون بيان جلو و حرف دلشون رو بزنن و البته خيلي هم خودتون رو خشك نشون ندين(به صورت افراطي)كه اگه اون بنده خدا هم يه موقع ميخواست يه چيزي بگه بترسه و دمشو بزاره رو كولشو فرار كنه ........و البته شما هم زياد فكرتون رو درگير اين نكنين كه تو ذهنش چي ميگذره چون اگه شما رو واقعا بخواد مياد ميگه ديگه و اگه هم نميتونه از الآن به خاطر شما غرورشو براي لحظاتي ترك كنه همون بهتر كه اصلا چيزي نگه........
دوستان عزیز راهکارهای شما بسیار مفید بوده و هست اگر باز هم در مورد این مشکل کمک کنید لطف کرده اید.
دوستان این خانم واقعا تکلیف خودش را نمیداندو هنوز در برخوردش با این فرد دچار تردید است همانطور که شما فرمودید رفتار کردند اما باز به کمک شما عزیزان نیازمندند
این خانم در محیطی این آقا را دیدند و بر حسب ادب و احترام کاری به ایشان سلام کردند و توقع داشتند بسیار عادی ایشان هم جواب دهند، اما این آقا به نحوی جواب سلام را دادند که جواب ندادن آن به مراتب بهتر بود چنان با سردی پاسخ دادند که خانم به خودش شک کرد که آیا من مرتکب اشتباهی شد ه ام که به این صورت پاسخ میدهد یا خیر؟آیا او از اینکه من سلام میکنم ناراحت می شود ؟ و ...جوری رفتار می کنند که انگار نه انگار که ایشان را می شناسند حتی هنگام پاسخ دادن سلام حاضر نیستند تبسمی کنند و با چهره ایی درهم فقط می گویند سلام!!!
خانم وقتی این رفتار را می بیند خود به خود از آقا زده می شود چون احساس کوچکی می کند و با خود عهد می کند که دیگر اگر چشم در چشم هم شدند به ایشان محل نگذارد و به نحوی بی محلی کند و به آن آقا بفهماند که ناراحت است و ...
احتمالا شما دوستان میفرمایید چرا رفتار این آقا برای خانم مهم هست؟
اگر احساسی در میان باشد که تکلیف روشن است اما فرض می کنیم احساسی هم به میان نباشد آیا اگر کسی به شما بی احترامی کند ناراحت نمی شوید؟
بعد از حدود یک هفته که هیچ ارتباطی نیود خانم دوباره آقا را دید و اینبار مجالی بود برای تلافی !! با اینکه اطراف یکدیگر بودند هیچ کدام به هم محل نگذاشنتد و هر کدام مشغول صحبت با دیگران بودند،بعد از مدتی آقا از آنجا دور شدند و رفنتد خانم هم به دلیل قراری که با یکی از دوستانشان داشتند هم آنجا منتطر ماندند ، بعد از دقایقی آقا دوباره آمدند و خانم همچنان خودش را به ندیدن میزد و بسیار عصبانی بود،این آقا آمد جلو و گفت سلام و خانم هم به همان صورتی که قبلا این آقا به او پاسخ داده بود جوابش را داد با عصبانیت ،که از ظاهرش کاملا مشخض بود،و سعی کرد بی محلیش را نشان دهد ، این آقا در آن لحظه فقط سلام منظورشان نبود و می خواستند چیزی را به آن خانم تحویل دهند که با سردی روبرو شدند،
این خانم از رفتارش خوشحال نبود و زجر هم می کشید اما از اینکه توانسته بود به نحوی تلافی کند کمی آرام شده بود تصمیم گرفت برای چند وقتی در محل کار خود حاضر نشود. بعد از مدتی که وارد آن محیط شد با نامه ایی از سوی این آقا مواجه شد که چرا حضورتان کم شده است ؟مشکلی پیش آمده ؟به وجود شما نیاز است و جای نبودنتان حس می شود ،تمامی کارها با نبود شما مانده است اگر مشکلی پیش آمده بازگو کنید تا آن را حل کنیم
خانم هنوز عصبانی بود اما با دیدن این نامه کمی آرام گرفت و جواب را به صورتی داد که نه سیح بسوزد و نه کباب و گفت :کارها را سایر همکاران و خودتان در نبود من به بهترین نحو می توانید انجام دهید و ...
تند برخورد نکرد اما واضح هم حرفی به میان نیاورد
خلاصه آقا بی مقدمه گفت شما از من ناراحتید این کاملا واضح است من تا حالا به شما حرفی زده ام که شما از من دلخورید؟ و...
خانم در اینجا دلش خیلی سوخت و همین که دید آقا اینجور حاضر شده غرورش را زیر پا بگذارد تصمیم گرفت که از دلخوریش چیزی نگوید ، و گفت علت سر کار نیامدن من شما نیستید و برای چه باید از دست شما ناراحت باشم؟
آقا باورش نشد و گفت پس چرا چند وقتیست که کمتر به محل کار مراجعه می کنیدخانم هم دلیلش را مشکل دیگری که البته آن مشکل وجود داشت عنوان کرد آقا وقتی متوجه شد اظهار کمک کرد و...
حال با این صحبت ها قاعدتا رفتار خانم دوباره باید تغییر کند و به نرمی و ملاطفت با ایشان برخورد کند
حالا شما بگید با این انسان برخورد صحیح کدام است؟
دوست عزيز
ميشه به اين سوال جواب بدين.
تو اين برخوردها احساس واقعي خودتون چيه؟ دليل اين برخوردهاي دوگانه (که هم از سوي اون هست وهم از سوي شما ) از سوي شما چيه؟
يه ارتباطي درحال شکل گرفتنه وهر دوتون دارين عکس العملهاي متفاوتي انجام ميدين. درضمن مردد هم هستيد.
پيشنهاد: رفتار درست درسته.( اگه جواب سلام واجبه ، اگه سلام کردن جواب بديد. ) ورفتار غلط غلطه. (اگه بهتون هديه دادن تشکر کنيد)
-حالا نحوه سلام کردن وصحبت کردنو خودتون بهت مي دونين. اگه مي خواين توش نشونه داشته باشه ، يه کم نازک کردن صدا، يه ذره حرکت چشم وابرو و...
-اگه هم بخواين سنگين وداراي مرز حيا وعفت باشه ، بازهم بلدين. (فقط اينو بگم لازم نيست با اخم هوراه باشه با روي باز وگشاده هم مي تونينم سنگين وبا وقار رفتار کنيم)
انتخاب با شماست.
بعد از ایام عید این خانم در محیطی این آقا را دیدند و بر حسب ادب و احترام کاری به ایشان سلام کردند و توقع داشتند بسیار عادی ایشان هم جواب دهند، اما این آقا به نحوی جواب سلام را دادند که جواب ندادن آن به مراتب بهتر بود چنان با سردی پاسخ دادند که خانم به خودش شک کرد که آیا من مرتکب اشتباهی شد ه ام که به این صورت پاسخ میدهد یا خیر؟جوری رفتار می کنند که انگار نه انگار که ایشان را می شناسند حتی هنگام پاسخ دادن سلام حاضر نیستند تبسمی کنند و با چهره ایی درهم فقط می گویند سلام!!!
اگر اصلا جواب سلام نداده بود می شه گفت بی احترامی کرده اما گاهی اوقات برای خود شما هم ممکنه پیش بیاد که از اتفاقی ناراحت باشید و حتی حوصله جواب سلام هم نداشته باشید .اما اگر متوجه شدید که همیشه و فقط با شما این چنین برخوردی دارند تقدم در سلام کردن رو حذف کنید اگر دوست داشت به شما سلام کنه اون وقت شما هم پاسخ بدهید .
بعد از دقایقی آقا به همراه یکی از دوستانشان دوباره آمدند و خانم همچنان خودش را به ندیدن میزد و بسیار عصبانی بود،این آقا آمد جلو و گفت سلام و خانم هم به همان صورتی که قبلا این آقا به او پاسخ داده بود جوابش را داد با عصبانیت
عصبانیت رفتار پسندیده ای نیست خصوصا برای خانم ها .عصبانیت عکس العمل مناسبی نیست( بد را با بدتر جواب دادن ).
این انسان که فرمودید هنوز به صورت مستقیم ابراز علاقه نکرده و جایگاه همکار را دارد بنابراین اعتدال در احترام وسایر موارد و اینکه خانم خیلی زیاد نسبت به رفتار ایشون حساس نشوند و برای هر رفتار آقا حساب خاص باز نکنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
البته این خانوم و آقا یه نظر من، خردسالانی هستند که اندکی رشد جسمی یافته اند. به خصوص خانوم که من اصلا نمی فهمم این رفتار بچگانه او و این انتقام های خردسالانه اش را.
سلام دوست عزیز....ممنون که بازهم خاطره این تاپیک را برایمان زنده کردید...
خوب برویم سر اصل مطلب....
می دانید بنده به این نتیجه رسیده ام که هر دوی آنها (آقا و خانوم) دچار نوعی سردرگمی و شک به خویشتن هستند که رفتارشان را تحت تاثیر قرار می دهد.....
و این چنین است که روزی رفتارهای انان بسیار عالی و در حد مطلوب و روز دیگر نا مناسب و مبهم است.....
چرا انها سردرگم هستند؟؟؟
پاسخ بسیار روشن است همین شک به خود باعث می شود روزی انان فکر کنند که طرف مقابل از او خوشش آمده و به همین دلیل رفتاری مطلوب بر می گزینند و روز دیگر چون به خود مشکوک هستند می پندارند طرف مقابل به انان بی توجه است....
نمونه بارزش هم در رفتار خانوم قابل مشاهده است زیرا او به خود شک می کند که ایا من کاری کرده ام که او چنین رفتاری را با من دارد......اما نمی داند که رفتار ان اقا هم متقابلا برگرفته از سردرگمی و تابع رفتار ایشان است....
این وضع ادامه خواهد یافت مگر اینکه از طرف یکی از انان برخوردی امیدوارانه تری مانند پیشنهاد صورت گیرد و یا برعکس رفتار نامطلوبی مانند پرخاشگری و اعصبانیت برای قطع رابطه.....
تا وقتی ان دو از خود اطمینان حاصل نکنند و خود را دوست نداشته باشند بعید می دانم بتوانند بر مشکل غلبه کنند
موفق باشید
در جواب دوست عزیز baby
تو اين برخوردها احساس واقعي خودتون چيه؟ دليل اين برخوردهاي دوگانه (که هم از سوي اون هست وهم از سوي شما ) از سوي شما چيه؟
يه ارتباطي درحال شکل گرفتنه وهر دوتون دارين عکس العملهاي متفاوتي انجام ميدين. درضمن مردد هم هستيد.
این خانم فوق العاده مبادی آداب هستند ، آقا هم همینطور خاصه این که رفتار خانم را به این صورت می بینند ایشان هم مبادی آداب شدند
در ابتدا فقط صرف احترام بود اما رفته رفته نظرشان نسبت به آقا مثبت شد اما با این رفتارها سردرگم می شوند
رفتارها به قول دوستان کمی بچه گانه است اما در این میان چاره ایی هم نیست
خانم اگر سلام نکند این رفتار را نوعی بی احترامی می داند و نمی خواهد به این آقا بی احترامی کند (هر کس دیگری هم جای این آقا بود رفتار خانم به همین صورت بود)از طرفی اگر در سلام کردن پیشی بگیرد وقتی احساس کند کوچک می شود و برخورد آنگونه که انتظار دارد نیست کمی ناراحت می شود و ....باز هم با این همه توضیح شما بلاتکلیف است
اما همانطور که اشاره کردم این نوع رفتار هنگامی که حضوری با یکدیگر در ارتباط هستند بدین شکل است و در موارد دیگر رفتار هر دو نفر به خوبی است مخصوصا آقا
دوستان شما میگویید خانم سردرگم است در صورتی که چنین نیست رفتار آقا باعث شده که اینگونه رفتار کند
ممنونم از نظراتتون
شاید تغییر رفتار ایشون در برخوردهای حضوری به دلیل ترس از این باشه که همکاران دیگه متوجه توجه ایشون با شما بشوند و از این موضوع خجالت بکشه. من موردهایی رو دیدم که طرف عاشق دخترست ولی می ترسه دوستاش بفهمند و مسخره اش کنند.
به نظر من تغییر شما در رفتارتان نسبت به ایشون کار درستی نیست. بهتر است شما با احترام با ایشون برخورد کنید مثل بقیه همکارانتان. به هر حال احتمال این وجود داره که ایشون هم به شما علاقه داشته باشند، ولی سعی کنید این موضوع رو رفتار شما تاثیر نداشته باشه. ولی در حد همون مراعات ادب و حیایی که خودتون دارید سعی کنید با همکارانتون مهربان و در عین حال مودب و موقر باشید.
در نهایت یه توصیه خیلی خیلی جدی براتون دارم، اجازه ندید این علاقه شما رشد کنه و باعث بشه تصمیمی غیر عقلانی بگیرید. احساس علاقه فبل از ازدواج خوبه، ولی فقط تا یه حدی، اگه بیشتر بشه بدجوری ممکنه ضربه بخورید. توصیه های مدیر همدردی رو خیلی خیلی جدی بگیرید.
دوست عزیز سلام
به نظر من زیادی دارین مساله رو واسه خودتون بزرگ میکنید الکی دارین وقت و انرژی خودتون رو صرف موشکافی این مساله میکنید
احتمال خیلی زیاد یه احساسی از سمت شما پیش اومده که تمایل به ادامه اش دارین و یه جورایی دنبال یه جرقه هستین البته این میتونه در مورد طرف مقابلتون هم صادق باشه
بهتر به روال عادی برخورداتون ادامه بدین وبا اینکه گاهی تو سلام کردن پیشقدم میشین ادب اجتماعی خودتون رو نشون بدین
حساسیتون رو نسبت به مساله کم کنید
اگه کسی قصدی داشته باشه حالت عادی شما واسش خوشایند بوده و در نهایت خودشه که باید به یقین برسه و تصمیم بگیره
تصمیم گیری شما موکول میشه به بعد از درخواست علنی ایشون
موفق باشید
سلام همه حرفهايي كه گفته شد درست البته من همه رو كامل وقت نكردم بخونم. ولي اگه همچين موردي داري بايد توجه داشته باشي امروز كاري رو انجام بدي كه يه عمر افسوس نخور. اگه الان بهش بگي يا ميگه نه يا ميگه اره. و شايد يه كم هم دلخوري پيش بياد. ولي اگه چيزي به اون خانم نگي يه عمر به خودت ميگي نكنه جوابش مثبت بود و مدام در اين فكري كه اگه ميگفتي چي ميشد.
اگه به اون چيزي نگيخيلي اذيت ميشي باور كن راست ميگم. البته اول شرايط رو درست بسنج بعد اقدام كن.
میتونید به یک فالگیر مرلجعه کنید.اخه عزیزم این چه سوالیه دیگران چه کمکی به شما میتونن بکنن.باید صبر کنید اگه ایشون به شما علا قه داشت پیش قدم میشه نداشت نمیشه شما دلت میخواد پیش قدم شو
سلام دوست خوبم:
من تمام تاپیک های شما را خوندم..کم اینکه دوستی هم به من خوندن این مشکل رو پیشنهاد کرد....
موضوع جالبی است و من درک می کنم شما را چگونه درگیر کرده است...
در رابطه با فهمیدن احساس واقعی دو نفر مقاله تو سایت های روانشناسی و کتاب ها زیاد هست ولی به نظر من آنها بسیار کلی است و نمی توان به همه تعمیم داد///
دوستان پاسخ ها کاملی داده اند....
من خودم گمان می برم شما باید خود را از این خیالات به هر طریقی شده خارج کنید.آقاین شبیه ما نیستند.... گاه برای یک تبریک ساذه نولد هیچ منظوری ندارند و ما خانم ها اشتباها تعبیر دیگری می کنیم...
به نظر منم این روند بچه گانه شده و از شخصیت هر دو طرف به دور است...کاش ایشان را به حال خود بگذارید ...
اگر سلام کرد بکنید و نکرد نکنید....
پجواب پیام هم من معمولا نمی دم ....کاری دارد تلفن کند...
خود را با چیزهای دیگر سرگرم کنید و وقت و روح با ارزشتون رو به خاطر ایشون و فکر که چه منظوری داشته اصلا تلف نکنید...
منظور وی به خودش مربوط است..
یک لحظه فکر کن:شما این همه فکر و خیال می کنید ولی شاید وی حتی به این موضوع فکر هم نکند؟این چیزها از نظر آقایون (بعضی)جز روابط عادی است...شما به او بی توجه شوید چکار دارید رفت یا اومد...این به شما مربوط نیست.....به وی نشان دهید مشغولید و از دسترسش دور باشید تا او دنبال شما بگردد.
ایشون اگرم نهایتا هر قصدی داشته باشه بهتون میگه.....
شما همین طور مثل 2 همکار به رابطه خود ادامه دهید...بی احترامی نکنید.....شخصیت خود را نشان دهید..رفلکس بچه گانه ندهید.....
منم مثل شما 5 سال قبل عینا این مورد رو داشتم داشتم دیوانه می شدم اصلا نمی دونستم چی درسته و چی غلط آخرشم این کارا رو که به شما گفتم کردم و جالبه بونی اون بعد 2.5 سال از من خواستگاری کرد(منم گفتم:نه)حالا فکر کن اگر می خواستم همه این 2.5 سال به این کاراش فکر کنم و اهمیت بدم باید درسمو ول می کردم و می چسبیدم که اون چه می کنه....به حال خودش بذارش ....
موفق باشی..نتیجه رو بگو بهمون...
دوست عزيزنقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
در تاکيد ارسال قبلي و تکميل نظر rsrs عزيز،
کار درست درسته ، rsrs عزيز چرا نمي دونستيد چي درسته وچي غلطه؟ بنظر من همه ما مي دونيم چه کاري درسته وچه کاري غلط ، فقط کافيه به اون کار وعکس العمل بصورت مجرد نيگا کنيم.
مثلا "تشکر نکردن از کسي که بهمون هديه داده " غلطه ، خب بي احترامي نکنيد ،دليلي هم نداره که با يه شخص خاصي اين رفتارو نشون بديم. اما اگه حدس زديم که منظور خاصي داره وما از اين کارش خوشمون نيومد. بازم خيلي محترمانه و با قاطعيت مي تونيم بگيم "متشکرم از لطفتون اما من نمي تونم اينو ازتون بپذيرم"
Baby عزیز...
در جواب سوالتون آخه اون موقع 20 سالم بود بلد نبودم چی به چیه ولی خیلی زود احساس کردم مسخره است که عمر و وقت و شخصیتم رو صرف این کنم که اون می خواد چکار کنه این بود که ولش کردم قضیه رو تا بعد ..... ضرر هم نکردم.....
دوستان عزیزم از تک تک نظراتتون ممنونم
اگر خانم بخواهند همکاریشان را ادامه دهند اما به این آقا وابسته نشوند چه راهکارهایی ارائه میدهید؟
ممنون
به نظر من اين قدر رابطه ي شما سرد و خشكه كه نميشه گفت مثلا رابطه ات رو كم كن تا وابسته نشي چون در واقع اصلا رابطه ي خاصي وجود نداره
و اما شما دوست عزيزم مرتب نشينين يه گوشه و شروع كنين به حلاجي كردن حركات اون اقا كه اين كارو كرد پس به من توهين كرده و اون كارو كرد پس منو دوست داره و ...
اصلا اصلا به اين آقا و حركاتشون فكرم نكنين چه برسه به اينكه بشينين حركات و رفتارشون رو تجزيه تحليلم بكنين..........فكر كنين ببخشيدا مثلا يه گلدون كنارتونه و اصلا زير نظرش نداشته باشين......... هر چه بيشتر زير چشمي حركاتشو زير نظر بگيري و اينكه كجا ميره و با كي حرف ميزنه و وقتي جواب سلامتونو ميده تن صداش ملايمه يا خشنه و... باعث ميشه بيشتر بيشتر از حركات عاديه اون براي خودتون كاخ بسازين و اونو دليل شيداييش در نظر بگيرين....و يه سلام و عليك معمولي رو كه هر 2 همكاري (حتي اوناييي كه سايه هم رو با تير ميزنن) انجام ميدن رو دليلي بر يك حركت عاشقانه قلمداد كنين...........
تا ميبينين داره ذهنتون معطوف ميشه به رفتاراش سريع فكرتونو مشغوله يه مساله ي ديگه كنين......... هر وقت بيكار ميشين و موضوع جالبي براي تفكر پيدا نميكنين سراغ نقد رفتار اين آقا نرين .........
سلامی دیگر به دوستان....
منظورتان از ادامه همکاری چیست و وابستگی...کمی توضیح دهید؟
همانطور که گفتم این دو نفر با یکدیگر همکار هستند ، این همکاری به مرور زمان وابستگی ایجاد می کند ، شاید حرف خاصی هم به میان نیاید اما با همان ارتباط کم هم خانم فکر می کند که وابستگیش بیشتر می شود از طرفی هم نمیتواند رابطه کاریش را با این فرد به هم زند در این موقعیت رفتار درست و عقلانی کدام است؟
سلامی دیگر..
ببینید برگ سبز عزیز همان طور که قبلا گفتم کاملا مشخص است که این خانوم سردرگم هستند......و یک چیز دیگر اینکه خود بیش از حد به این اقا توجه نشان می دهند .... و در نتیجه این توجه باعث می شود فشار زیادی را متحمل شوند و این فشار روی رفتار او اثر گذارد.
بهترین کار در این موقعیت ادامه کار و همکاری با آن اقا بدون هیچ جلب توجهی....است.
در ضمن این موقعیت خود نیز می تواند تمرینی باشد برای ""صبر"" کردن....
نمي دانم سريال "جايزه بزرگ" را يادتان هست يا نه؟ (مهران مديري توي بانك يه ماشين برنده شده بود و بخاطر اشتباهي پيش اومده بود كه يه شريك هم براش پيدا شد و ....)
توي اون سريال خواهر مهران مديري هم يه همچين وضعيتي داشت به نظرم!! (ببخشيد ها سوء تفاهم نشه يه وقت!) اون توي خياطي كار مي كرد و دائم فكر مي كرد كه صاحبكارش ازش خوشش مياد و كوچكترين حركت اونو، نشانه اي از ابراز علاقه اون نسبت به خودش مي دونست و ...
به نظر من هم داستان خانم موضوع اين تاپيك يه چيزيه شبيه به همين.
نقاب عزیز سردرگمی این خانم را از کجا متوجه شدید ؟از طرز برخوردشان ؟ این طرز برخورد به خاطر رفتار آن آقا است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
ولی این که میفرمایین صبر را پیشه خود سازد درست اما نمی تواند وابسته نشود مگر اینکه آن رابطه به هم بخورد آن هم که نمی شود . و واقعا نمی داند رفتارش برای خودش به چه صورت باشد که وابسته نگردد
منظورتون از جلب توجه چیست؟
اینکه به آقا توجهی خاص نکند ؟ یا اینکه رفتاری انجام ندهد که آن آقا را متوجه خود کند؟
اگر ممکن است رفتار آقایان را در برخورد با خانم ها در این تاپیک باز و موشکافی کنید ، خیلی کمک خواهد شد.