-
احوالپرسی اعضا،
سوالم اینست اگر عضوی خدا نکرده بستری شد یا بدتر از آن زبانم لال (...):72: ؟
چطور مابقی اعضا، متوجه شوند هر چی باشد اینجا تالار همدردی است !اگر اعضای اصلی در موقع مشگل اساسی به نحوی که قادر به ارتباط نباشند نتوانند مابقی را مطلع کنند در مواقع عادی که همدردی اثری ندارد .:54:
پیشنهاد من اینست که هر عضو فعال با انتخاب مدیر یت تالار یک عضو معتمد داشته باشد یا تلفنی باشد که هر عضو به یکی از اعضا ی خانواده یا دوستانش بدهد که در مواقع (خدای نکرده خیلی بد )بقیه اعضا مطلع شوند چون تاکنون فقط موارد مربوط به شخص عضو اطلاع رسانی نشده ولی برای پدر یا مادر یا...بوده است .شاید هم بوده ما خبر نداریم .
ممنون میشوم اگر جواب داده شود .:203:
-
RE: احوالپرسی اعضا،
با پیشنهاد عضو معتمد موافقم
-
شما نگران نباشید خبرای بد همیشه زود میرسه....من خودم یه روز قبل از رفتنم به اون دنیا خبر میدم...(شوخی کردم)
اما فکر خوبی هست.....ولی کمی انجامش مشکل است....
بقیه دوستان هم نظر بدن اگه موافقت شد حتما این کار را می کنیم....
امید جان بهتر بود یک نظر سنجی هم ایجاد می کردی
-
روی این پیشنهادی که دادید ...باید بیشترفکربشه....
فکرکنم اینجا یه دنیای مجازیه وبهتره درهمون حیطه هم بمونه...
خب باید با تمام بدی ها وخوبی های این دنیای مجازی ساخت...غیرازاینه؟؟
ولی خب حالا شما که این پیشنهاد رودادید باید بزرگترها بیشتر روی پیشنهاد شما فکرکنند
وپاسخ به پرسش بی نظیر وایده ی جدید وخارق العادتون بدهند...
-
از مدیر محترم تالار و اعضای قدیمی درخواست میکنم که نظر بدهند واما یک توضیح:
این پیشنهاد فقط برای مواقع خدای نکرده سفر آخرت نیست بلکه مواقعی پیش میاید که بیماری ومشگل آنقدر فرد را درگیر میکند که عضو قادر به ارتباط نیست و به نظر من آن مواقع اساسی ترین مواقع همدردی برای اعضا است و به همین دلیل این پیشنهاد را دادم .
ضمنا" یک نظر سنجی در این خصوض ایجاد میکنم که خواهشا" شرکت کنید .
-
نظر شما
آیا بهتر نیست برای مواقع اضطراری پیش آمده برای اعضا (مانند :خدای نکرده ،سفر آخرت و بیماری و مشگل بسیار بزرگ )
از یکی از راه حلهای ارائه شده استفاده شود
1- اختصاص یک عضو معتمد طبق نظر مدیریت تالار به اعضای متقاضی
2-اختصاص تلفن دائمی به جهت تماس اقوام عضو درگیر
3-کلا" مخالفم
4- روش دیگری پیشنهاد میکنم
-
RE: نظر سنجی مهم
سلام امید جان....فکر کنم یکی از اعضا تالار نیز چنین تاپیکی ایجاده کرده بودند.(کنجکاو)
من هم موافقم ...البته همان طور که در تاپیک مشابه هم گفتم این کار کمی دشوار و وقت گیره.....اما اشکالی نداره.
من پیشنهاد دیگری ندارم....مورد یک فکر کنم صلاح باشه.
-
من با گزینه 1 موافقم پیشنهاد خوبیه!
-
-
سلام
مزیت گمنامی برای خیلی ها موجب می شود، بهتر مسائل و مشكلاتشون را بیان كنند همانهایی كه به خاطر ملاحظاتی در دنیای واقعی نمی توانند بیان كنند.
به هر حال هر كس ممكن است دوست صمیمی ،یا مورد اعتمادی داشته باشد،كه توسط آن بتواند خبری به اعضاء تالار بدهد. گاهی در این تالار قبلا هم نمونه اش را داشته ایم.
مسائل و مشكلاتش بیشتر از فوایدش هست. موافق نیستم.
-
سلام
گزینه :کلا" مخالفم .من یکی به هیچ کس در این مورداعتماد نمیکنم .به همون دلیل که آقای مدیر فرمودند.
-
یکم جای فکر داره. زیاد موافق نیستم. مثلا ممکنه یک نفر دیگه دوست نداره بیاد تالار و عضو زیاد فعالی هم نیست و خداحافظی هم نمیکنه آخه نمیشه که هر کسی که از راه رسید و خواست بره یه تاپیک خداحافظی بزنه (البته نه برای همه اعضا)!!! بعد ما زنگ بزنیم بگیم چه مشکلی پیش اومده که نیستی؟؟؟؟؟ این دنیا مجازیه پس بهتره همینطوری بمونه. اگه من بدون خبر رفتم و دیگه نیومدم یه فاتحه بخونید..... تازه با این کار ممکنه روابط از حد دنیای مجازی خارج بشه که ممکنه خیلی بد باشه.
-
سلام
گزینه : کلا" مخالفم.به همون دلیلی که آقای مدیر فرمودند.
-
به جهت کمی توضیح محضر دوستان عرض کنم :
فقط و فقط با نظر مدیریت و تقاضای عضو وبا شرایط خاص مثلا"اعضای فعال بتوانند عضو معتمد داشته باشند
در مورد تلفن :یک تلفن مثلا" با پیغام گیر از طرف تالار باز هم با شرایط مدیر اعلام گردد که در موارد خاص اعضا از طریق اقوام اطلاع دهند
در آخر این یک پیشنهاد است ولی هر چه که مدیریت و اعضای قدیمی صلاح میدانند بهتر است با تشکر از مدیر و اعضایی که نظر داده اند