RE: کی چقد ما رو می خواد؟
همه تو کف موندین نه؟
مگه کم آوردین جواب نمی دین؟ با سابقه ها؟ ای داد! آبروی سایت رفت!
موفق باشید.
یاعلی:72:
سلام خدمت عزيزانم:43:
mke عزيزم بايد بگم كه يه ضرب المثل قديمي ميگه:
((از كوزه همان برون تراود كه در اوست))
ماه هيچ وقت پشت ابر نميمونه و اگر شما در رفتار طرف مقابلتون دقت كنيد كاملا ميتونيد متوجه درون او بشيد،
نا گفته نماند كه استثنا بسيار وجود دارد چه بسا افرادي كه به هيچ وجه از ظاهرشان نميتوان به باطنشان پي برد،
ولي در كل معمولا اگر علاقهاي در طرف مقابل نسبت به انسان باشد،ناخودآگاه شما براي آن فرد مهم ميشويد،
فقط كافيست هنگاميكه با او هستيد گل سرخي:72: را نوازش كره و ازعمد دست خود را به يكي از خارهاي آن گل بزنيد و بلند بگيد آخ!!!
آنوقت با عكس العمل طرف مقابل به سهولت ميتوان به احساس او پي برد
ببخشيد راه حلي كه گفتم يك مقدار عجيب بود ولي تجربه اين را ثابت كرده كرده است البته در مورد خودم
موفق و پيروز باشيد
يا حق
سلام mkh عزیز!
برای این سوال هراز جور جواب میشه بدین ولی ما اگه بخواهیم کاری انجام بدیم اول باید از نیت درونی خودمون اطمینان حاصل کنیم بخصوص آقایون!چون اگر برفرض محال! نظر یه خانمی هم برای یه مدت آشنائی مثلا مساعد هم باشه ولی بعد بفهمین کم آوردین و واقعا نمی خوایدش یا اینکه علاقه مندی هم پیش بیاد و بعدا با هر مشکلی بگین ما از اول هم مال هم نبودیم که میشه هیچ در پوچ برادر عزیز!
برفرض هم که خودتون از خواسته قلبیتون مطمئن بودین باید یه مدتی درباره موضوعات معمولی و بعد کم کم پای مسائل عاطفی رو پیش بکشید.در کل باید مهارت گفتگو وصبر و حوصله پذیرش واقعیت روداشته باشید واز ابتدا به پایان نیندشید!
موفق باشید!
دوستان اولا خدا می دونه نه به کسی علاقه مندم نه چیزی! فقط چندنفری هستن من نمی تونم فکرشونو بخونم اینه که آزارم میده!
در ضمن سوال رو خوب بخونید! نباید بفهمه! نمیشه از این حرفا زد! کسی قصد ازدواج یا دوستی نداره اگرم داره فعلا نمی تونه بگه! منتظر نظرات شیواتون هستم. از نیلوفر و آقا محمد عزیزم تشکر می کنم.
موفق وشاد باشید.
سلام دوست عزیزم"mke"بابا این قدر سوال های سخت نپرس...نمی تونیم جواب بدیم بد میشه ها.....
دوست عزیزم پارامترهای زیادی وجود داره......اما در مورد افراد مختلف پارامترهای متفاوتی وجود داره....چون عقاید متفاوتن....
حالا اگه شما در مورد شخص مورد نظرتون کمی بیشتر توضیح بدید شاید ما هم بتونیم بهتر راهنمایی کنیم....ممنون
سلام
اولا این نوع کارآگاه بازی یه کوچولو خطرناکه اما تجربه یکی از دوستان را می گم :
از طریق دوستان صمیمی اش وارد می شین البته باید دوستش اطمینان داشته باشین که لوتون نده ! دوستش خیلی راحت با بحث و شوخی می تونه نظر بنده خدا را در مورد شما بفهمه . فقط یه هشدار که اونم از تجربه دوستانه : " بپایید اون کسی که بناست کارآگاه بازی دربیاره خودش نسبت به شما احساس علاقه ای نداشته باشه !!! "
( از ارائه توضیحات بیشتر در مورد این تجارب دوستان معذورم ! )
سلام mke
من شاید دهها مورد به این سئوال و سئوال دیگری كه می گوید چگونه احساسات خودمون را نشون بدهیم جواب دادم.
اساسا این سئوال اشتباه هست. مخصوصا با این توصیفات كه شما گفتید.
شما چه كار دارید به ذهن و احساسات مردم!!!!؟
آن هم وقتی كه نه مسئله ازدواجی هست یا ....؟!!!
حتی وقتی بحث ازدواج هست، كمترین فایده رو این سئوال و جوابش داره؟! كه اصلا ارزش طرح هم نداره.
چون اگر شما بحث ازدواج و خواستگاری باشه،تا احساس مثبت نسبت به هم نداشته باشید جواب ok اولیه به هم نمی دهید. كه تازه نقطه صفر برای شناخت و ازدواج شروع می شود و ادامه می یابد.
اما در غیر فرایند ازدواج ، فكر به این سئوال و پیگیری جوابش ،آغاز درگیری های ذهنی و مشكلات بعدی هست.
ضمیر ناخودآگاه ، ما را به سوی لذتهایی سوق می دهد ،كه توجیهات به ظاهر منطقی آنرا پوشش می دهد،لیكن در نهایت جز رنجش نتیجه نهایی آن نیست.
(بحث ازدواج،خواستگاری، شناخت و ارتباطات آن از این سئوال شما جداست)
خیلی محترمانه به طور غیر مستقیم به طرف برنخوره یا به کمک واسطه مطمئن
فرض که شما از احساس طرف مقابل با خبر شوید. خوب چه میشود؟ اینکه او از شما خوشش می آید یا نمی آید چه تاثیری بر تصمیم شما میتواند داشته باشد؟ اگر میخواهید این را بفهمید که پا پیش بزارید این ملاک نیست! ممکنه دختری که الان به شما حسی نداره وقتی شما جلو برید احساسش به شما عوض شد و برعکس. اگر هم میخواهید همینطوری و بی دلیل از احساس کسی با خبر شوید که چه فایده ای دارد؟ اگر هم میخواهید بدانید چقدر برای دیگران مهم هستید خوب از روی رفتار و طرز برخورد میشود فهمید.
حالا من یک راه پیشنهاد میدم شما جلوی دختر مورد نظرتان از یک دختر دیگه صحبت کنید ببینید برق حسادت یا کنجکاوی را در چشمانش میبینید یا نه؟ یا با تلفن همراهتان طوری صحبت کنید که انگار یک دختر پشت خط است! البته این روش خطرناک است چون ممکنه دختر مورد نظرتون از دست شما عصبانی بشه یا ازشما بدش بیاد و نظرش عوض بشه! و یا اگه دختر زرنگی باشه باز هم نمیتونید ازش عکس العملی ببینید!
سلام
حرفای همتون 100% درست و هرکدوم به نحوی!
آقای مشاور اینکه احساس مردم به من چه ربطی داره تا زمانی درسته که اون احساس راجع به من نباشه!
و زمانی که راجع به من باشه من حق دارم به هر دلیلی شخصی یا غیر شخصی سعی در فهمیدنش کنم! اما دلیله عمومی که بشه براش آورد در تنظیم رابطه و نوع اون با افراد هست!
خسته جان راه حل شما خوبه اما بسیار خطرناک و البته پر دردسر! جدایی از اینکه من دوست کسی رو که خودشو ماهی 2 بار هم نمی بینم از کجا گیر بیارم(مثال زدما!).
نقاب عزیز من راه حل های متفاوت برای افراد متفاوت می خوام یا حداقل راه های کلیشو! مثلا من امروز یکی رو می بینم و از شما می پرسم شما هم جواب می دین! فردا واسه یکی دیگه چکار کنم؟! یا بگو فرمول پیدا کردن راه حلش چیه!
توکل عزیز سوال رو بهتر بخونی بهتر می تونی کمکم کنی! من چند بار چیزایی رو گفتم که در راه حل پیشنهادی شما موثره و اونو غیرممکن می کنه!
مثل من روش اولت خیلی جالب بود اما دومیش میشه آبروریزی! بازم ازین روشا بده!
دوستان تا اینجا چیزایی دستگیرم شد اما ناچیز و مختصر منتظرم نظراتتونو بخونم!
خانوم مشاور این سری هم نمره ی مشاورتون50 بود از 100 نمره! در مشاوره باید به طرف کمک کرد چیکار داری طرف کارش درسته یا نه! فقط تا اونجا که کمک شما واسه کسی مضر نباشه مشاور باید به طرفش کمک کنه و خواسته ی اونو اجابت کنه و خواسته ها و علایقشو کنار بزاره! این یه قانون کلی در هر کاریه!
موفق وشاد باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
در مشاوره باید به طرف کمک کرد چیکار داری طرف کارش درسته یا نه! ....
..
سلام
عجب...!!! این یكی از من بر نمی آید.
و در هیچ نظریه مشاوره ای نیامده كه مراجع در هر مسیری می رفت، مشاور باید راه صاف كن باشه... اصلاح مسیر، تغییر نگرش ها، روشن كردن ضررها و مشكلات مسیرها و ... همه از اصول اولیه مشاوره هستند.
كمك كردن به فردی كه مسیرش اشتباه و نادرست هست، از اصول مشاوره نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
فقط تا اونجا که کمک شما واسه کسی مضر نباشه مشاور باید به طرفش کمک کنه ....
دقیقا به خاطر همین من این جواب ذیل را به شما دادم،چون روشت مضر بود.
این هم جواب قبلی كه مجدد می آورم:(لطفا در مطالعه آن دقت كن)
سلام mke
من شاید دهها مورد به این سئوال و سئوال دیگری كه می گوید چگونه احساسات خودمون را نشون بدهیم جواب دادم.
اساسا این سئوال اشتباه هست. مخصوصا با این توصیفات كه شما گفتید.
شما چه كار دارید به ذهن و احساسات مردم!!!!؟
آن هم وقتی كه نه مسئله ازدواجی هست یا ....؟!!!
حتی وقتی بحث ازدواج هست، كمترین فایده رو این سئوال و جوابش داره؟! كه اصلا ارزش طرح هم نداره.
چون اگر شما بحث ازدواج و خواستگاری باشه،تا احساس مثبت نسبت به هم نداشته باشید جواب ok اولیه به هم نمی دهید. كه تازه نقطه صفر برای شناخت و ازدواج شروع می شود و ادامه می یابد.
اما در غیر فرایند ازدواج ، فكر به این سئوال و پیگیری جوابش ،آغاز درگیری های ذهنی و مشكلات بعدی هست.
ضمیر ناخودآگاه ، ما را به سوی لذتهایی سوق می دهد ،كه توجیهات به ظاهر منطقی آنرا پوشش می دهد،لیكن در نهایت جز رنجش نتیجه نهایی آن نیست.
(بحث ازدواج،خواستگاری، شناخت و ارتباطات آن از این سئوال شما جداست)
--------------------------
در ضمن ارزیابی تخصص ها در حیصه متخصصین و اساتید هر فن هست كه به آن حرفه احاطه دارند.
بنا نیست وقتی مشاوره ای گرفتی كه لذتی برایت به همراه نداشت نمره ما رو كم كنی :58:
سلام به آقای مدیر و mke
آقای مدیر من هم با نظر mke تا حدی و با در نظر گرفتن بخشی از سخنان ایشان موافقم....
بنظرم مشاور نباید در دادن مشاوره ابتدا کلا سوال کننده را نا امید کند یا در همان ابتدا نظر تدافعی به خود بگیرد . بنظرم مشاور در ابتدا سخن خود باید نظر و سخن مراجع را درک کرده و بدون رد یک دفعه ای نظر او.....ایشان را در پاسخ های بعدی هدایت کند.
مثلا : به فرض دختری عاشق پسری شده است و پسر هم او را نمی خواهد....وقتی دختر به مشاور مراجعه می کند اگر مشاور در همان ابتدا بگویید نخیر شما اشتباه کردید و او را بی خیال شوید مطمئنا ان دختر در جلسه بعدی سراغ شما نخواهد آمد چه برسد که آن پسر را فراموش کند...
البته این یک نظر کاملا شخصی است و پایه علمی ندارد...
به کی می خندی؟ من؟ من؟
خب بخند!:199:
آقای مدیر(اما من زیربار نرفتم!) بنظر من مسیر باید کمک باشه به هر طریقی که اون می خواد اینکه ما فک کنیم کاری درسته یا غلطه دلیل بر درست یا غلط بودن اون نیست پس باید طبق نظر فرد عمل کرد! در ضمن چرا دیگه به من ایمیل خبردهنده نمی رسه؟ من از رو ایمیلم می فهمم کی چیرو جواب داده!:(
موفق و شاد باشید.
سلام خدمت دوستان صميمي و گلم.:43:
اميدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه.
در رابطه با پستهاي اخير ((بعنوان داداش كوچيكتون)) بايد بگم كه هميشه هر مسالهاي دو حالت داره،
يك حالت موافق و يك حالت مخالف،
((البته ممكنه حالت بي طرف نيز وجود داشته باشه))
از طرفي حرف جناب مدير كاملا منطقي و محترم هست و از طرف ديگر سوال شما نيز مستلزم پاسخگويي!
درسته،شايد احساسات ديگران نبايد در حريم اطلاعات شما باشه،ولي اگر از حق نگذريم وقتي صحبت خود شما در ميان است كاملا به شما مربوط ميشود،
بايد اضافه كرد كه سوال شما mke عزيزم جنبهي كلي داشت و شما از اين حيث مطرح كرديد كه براي ديگران نيز پاسخي باشد،
بنده بعنوان كوچكتر اگر بخواهم پاسخي به اين سوال بدهم اين است كه اگر شما خود نيز احساس علاقهاي به طرف مقابلتان داشتيد،آنوقت سعي در فهميدن نظر ايشان نسبت به خود بكنيد!
كه راههاي مختلفي وجود دارد كه دوستان نيز اشاره كردند ولي راه منطقي تر اين است كه ((در صورتيكه شما خود نيز به او علاقه داشته باشيد)) به او نزديكتر شويد تا ايشان راحتتر بتوانند خود را لو دهند آنوقت اگر طرفتان احساس علاقه به شما داشته باشد با هر قدمي كه به او نزديك شويد مسلما او نيز يك قدم به سمت شما خواهد برداشت!
با آرزوي موفقيت و پيروزي
يا حق:72::43::46:
"خانوم مشاور این سری هم نمره ی مشاورتون50 بود از 100 نمره! در مشاوره باید به طرف کمک کرد چیکار داری طرف کارش درسته یا نه!"
جنابmkh
تا جائی که ما میدونم جناب مدیر همدرد آقا هستند خانوم مشاور دیگه کیه که نمره اشون میشه !50!؟؟/
موفق باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad P
بايد اضافه كرد كه سوال شما mke عزيزم جنبهي كلي داشت و شما از اين حيث مطرح كرديد كه براي ديگران نيز پاسخي باشد،
خوشم اومد خوب گرفتی!
نیلوفر جان خودش با نمره پروژه و کلاسی و ورقه 38گرفته بود من بهش 48 دادم معدلش زیاد نیاد پایین مشروط بشه بعد شب باباش به گوشیم زنگ زد گفت که مادر نداره و به دندون کشیدم بزرگش کردم منم گفتم باز بررسی می کنم شاید بشه یه کاری کرد! 1 ساعت بعد مامانش زنگ زد و همینارو تکرار کرد منم دیدم اینا همش خالی بندیه گفتم خانوم عزیز 10 نمره بیشتر دادم دیگه امکان نداره! 30دیقه بعد عموش زنگ زد و همینا رو تکرار کرد و گفت: این بچه رو من بزرگ کردمو به دندون کشیدمو ... خلاصه اینجا بود فهمیدم این بنده ی خدا از بس به دندون کشیده شده تیکه پارست! در نتیجه بش 50 دادم بدکردم 12 نمره زیادی بش دادم؟
برای سلامتیه تمامیه اعضای خونواده ی خانومه مدیر صلوات!
درباره ی مرد بودنش خودشم همینو میگه ولی من میگم بش داغی حالیت نیست بزرگ بشی می فهمی زنی!
جهت عوض شدن فضای بحث بود! دوستان من به راهنماییتون نیاز دارم ادامه بدید!
موفق و شاد باشید.
شوخی های زیبایی نبود (با اینکه به من ربطی نداره!)
دلیل سئوالاتون به خودتون مربوطه و هیچوقت از دلیلش نمی پرسم ولی این توضیح رو لازم می دونم که دونستن حس و احساسات دیگرون نسبت به ما (حس رو میگم نه افکار!) باعث میشه ما هم متقابل عمل کنیم اگه به ما علاقمند باشه ما به او علاقمند بشیم اگه از ما بدش بیاد ماهم از او تنفر پیدا کنیم در حالت اول این علاقه باعث میشه که نقاط ضعف و ضربه هایی که از طرف اون شخص به ما آسیب برسونه رو نادیده بگیریم و با دست خودمون تیشه به ریشه خودمون بزنیم و در حالت دوم امکان داره اون شخص مفید و موثر در زندگیمون باشه و نکته های بسیاری رو ازش یاد بگیریم ولی حس تنفر باعث میشه که از اون فرد دوری کنیم و خودمون رو از یک سری امکانات و تجربیات محروم کنیم
و اما راهی که بشه به احساس فرد در مورد خودمون پی ببریم
هر فردی علایقی داره شما می تونید از این راه وارد بشید صحبت رو هر چند که کوتاه باشه از این موضوع باز کنید اگه فرد به صحبت با شما ادامه نداد یعنی نسبت به شما تنفر داره اگه صحبت ادامه پیدا کرد ولی تخصصی در همون زمینه یعنی فرد نسبت به شما هیچ احساسی نداره و شما عامل خنثی در زندگی شخص هستید ولی اگر این صحبتها با آب و تاب باشه و بست پیدا کنه به شما و زندگی شخصیتون یعنی این فرد به شما علاقه ای داره در مورد میزان این علاقه و ماندگاریش هم باید با فرد آشنایی بیشتری پیدا کنید تا از شناخت صحیحش به این مهم دست پیدا کنید
البته تمامی این نوشتار مربوط به افرادیه که زمان احساسات زودگذر و هیجانیشون (مخصوصا دوران نوجوانی اوج هیجان) رو گذرونده باشن
ممنون قلب سپید جان جدا شوخیم بد بود؟ ای وای باید یه پیغام به مدیر بدم پاکش کنه.
موفق و شاد باشید.
در زير برخـي از نـشـانه هـاي كـه مي تـواند نـشانه علاقمندي يك زن باشد را مشاهده ميكنيد:
۱- او همگام با شما است
ناگهان متوجه ميشويد كه او همه جا حضور دارد. او “بطور اتفاقي” هر كجا شما هستيد پيدايش مي شود، يا در راه روي محل كارتان مرتب جلوي شما قدم ميزند، يا “تصادفي” به شما برخورد ميكند، يا در ميهماني در اطراف شما مانور مي دهد.
آنچه كه او انجام ميدهد تلاش براي جلب توجه شما است، و بـراي اين اسـت كه خود را در موقعيتي قرار دهد تا شما “قدم اول” را برداريد. مسئله اينـجا اسـت كــه بـسـيـاري از مردان نسبت به اين عمل زنان بيتوجه هستند و به همين دليـل بسياري از فرصت ها را از دست ميدهند. مردان مستقيم عمل مي كنند، زنان غير مستقيم. بنابرايـن اگر زنـي مكررا” شروع به قـرار گـرفـتـن سـر راه شـما نـمود، احتمال اينكه او اينكار را عمدا” انـجام ميدهد زياد است
.
۲- او حركاتي بخصوص انجام مي دهد
يك جمله قديمي مي گويد:”جسم دروغ نمي گويد.” طبيعت بشر را جوري برنامه ريزي نموده كه هنـگام ابـراز عـلاقه بـي اخـتيـار شـروع بـه انـجام يـك سـري حركات جسماني مشخص ميكند. اين اعمال غير شفاهـي از گـشاد شـدن چشم هنگام نظاره به چيزي جالب گرفته تا لبخند زدن و لمس كردن، متغير است
.
در اينجا برخي از علائم زبان جسماني را مشاهده ميكنيد:
اشاره نمودن در جهت شما با پاها يا شانه ها
خم شدن به طرف شما هنگام صحبت
بازي كردن با مو و دست كشيدن لاي موها
نوازش كردن جواهرات ( مانند گوشواره ) و لمس نمودن دسته عينك
چشم برنداشتن از شما هنگام صحبت و گفتگو
تقليد از حركات شما ( مثلا” اگر دست خود را روي ميز بگذاريد او هم همين كار را ميكند.)
لبخند زدن هنگاميكه شما او را برانداز ميكنيد.
اگر برخي از اين علائم را هنگام حضور طرف مقابل مشاهده نموديد، تقريبا” مي توانيد مطمئن شويد كه او چراغ سبز شروع رابطه براي ازدواج را دارد به شما نشان ميدهد
۳- او هيچگاه براي شما سرش شلوغ نيست
اين اصلي ترين قانون بازي عشق است. اگر زني علاقه به برقراري رابـطـه و بـيرون رفتن با شما داشته باشد، هميشه خودش را در دسترس قرار ميدهد. يـعنـي او يـك شـمـاره تلفن كاري يا آدرس ايميل به شما خواهد داد. او در اسرع وقت به تلفـن يا ايـميـل شـما جواب خواهد داد. او دعوت شما را براي با هم بودن خواهد پذيرفت - و اگر او در روزي كه شما تعيـين كرده ايد وقت نداشت، چيزي شبيـه اين خواهد گفت: “خوب، اين پنجشنبه نميتونم، اما اگر اشكال نداره بندازيم براي پنجشنبه ديگه، باشه؟ ”
شـمـا هـرگـز از يـك زن عـلاقـمـند چـنين جملاتي را نخواهيد شنيد: ” الان واقـعـا” سـرم شلوغه”، يا
“بذار بينم وقت دارم”، يا “نميدونم بتونم بيام يا نه”
۴-او در مورد شما كنجكاو است
زني كه به شما علاقمند است دوست دارد همه چيزتان را بداند ( تا بتواند در اين مـورد با دوستان دخترش صحبت كند). او درمورد خانواده،پيشينه،سليقه غذايي، موسيقي، فيلم و مسائل گوناگون شما پرسش خواهد كرد. انگيزه اصلي او اين اسـت كـه عـلايـق شما را بشناسد تا بتواند خود را داراي علايق مشــتـرك بــا شما نموده و پـيـوسـتـگـي بيشتري با شما ايجاد كند- اگر از قايق سواري خوشتان نميآيد، او نيز ناگهان از اين كار متنفر مي شود
۵- او وضعيت مالي شما را مي سنجد
زن علاقمند دوست دارد منابع و بنيه مالي همسر آينده خود را مورد سنجش قرار دهد. سؤالاتي مانند: “كجا زندگي ميكني؟”، “چه ماشيني داري؟” و “شغلت چيه؟” مـيتواند نشانه علاقمندي وي باشد. اگر پاسخ اين سؤالات مطابق با “استانداردهاي” او باشــد، علائم بعدي ظاهر خواهند شد وگرنه او در غباري از مه فرو خواهد رفت
۶- او در مورد آينده صحبت ميكند
يك زن علاقمند هميشه دوست دارد در مورد نقشه هاي آينده و كارهايي كه ميتوانيد با هم انجام دهيد اشتياق نشـان مـي دهد. درواقع او اغلب چيزي شـبـيـه ايـن ميـگـويـد: “واي… تـو هـم از بـوليـنگ خوشت مياد؟ بايد يه بار با هم بريم بازي كنيم.” اگر او چنين عمل نمود، شك نكنيد كه دوست دارد ازش بخواهيد با شما بيرون برود
۷- او بيقراري و بي تابي ميكند
اگر او واقعا” علاقمند باشد، همانند يك گربه دور و بر شما دستپاچه و بيقرار خواهد بود، بخصوص هنگاميكه شما نتوانيد متوجه علائم اشتياق او شويد. البته ممكن است كه ذاتا” يك شخص خجالتي نرمال باشد - اگر او فقط پيش شما بي قراري ميكند، احتمالا در سرش فكر ازدواج دارد
۸- او نسبت به زنان ديگر، حسادت مي ورزد
يك زن سعي مي كـند از مـرد مـورد علاقه خود همانند يك عقاب مراقبت نموده و او را با چنگ و دندان حفظ كند. بنابراين اگر در حـال جوك گفـتن بـراي زنـان ديـگر متـوجـه حرص خوردن و جلز و ولز كردن او شـديـد، بـدانـيد كـه او انـتظار دارد برايش بيشتر از يك دوست باشيد.
نشانه هاي فوق ممكن است لزوما” دليل بر علاقـمـندي يك زن نـبـاشد چـون بـرخـي از زنان كلا” با ديگران حالتي دوستانه دارند اما اگر تـعـداد زيـادي از ايـن عـلائم را در فـردي مشاهده نموديد ميتوانيد به خود اميدواري دهيد و به دلتان صابون بزنيد
مطلب جالبی بود و جواب های جالب......
همه دوستان نکات لازم رو گفتن فقط یک خواهش از یاسر.......
علایم علاقه مندی زنان رو گفتین خیلی جالب بود ....در رابطه با علایم علاقه مندی مردان هم مطلبی دارید ممنون میشم قرار بدبد ما هم مطالعه کنیم.......
با تشکر