سلام
اگه یه روز بفهمید کسی که با تمام وجودتون دوستش دارین یکی دیگه رو دوست داره چی کار می کنین؟
نفرینش می کنین؟
برای خوشبختیش دعا می کنین؟
ازش دل می کنین به این امید که شاید یه روزی بدستش بیارین؟
من الان گیج شدم نمی دونم باید چی کار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگه یه روز بفهمید کسی که با تمام وجودتون دوستش دارین یکی دیگه رو دوست داره چی کار می کنین؟
نفرینش می کنین؟
برای خوشبختیش دعا می کنین؟
ازش دل می کنین به این امید که شاید یه روزی بدستش بیارین؟
من الان گیج شدم نمی دونم باید چی کار کنم؟
سلام
میشه کامل تر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی روکه دوسش داری دوست نداره کسی که دوست داره دوسش نداری اون دوتایی که همو دوس دارن زمونه نمی ذاره بهم برسن اگه این دوس داشتن یه طرفه بوده که خوب اون مقصر نیست اما اگه دو طرفه بوده و الان دیگه دوستون نداره با احساستون بازی کرده بهنظرمن رهاش کنین اگه بهتون برگشت که مال شماس و گرنه از اول مال شما نبوده و وقتیدلش پیش کس دیگس ادامه دادن این رابطه فایده نداره موفق باشید
برای خوشبختی اش دعا کنید وبگذارید به راه خودش ادامه دهد و برای احساس خودتان احترام قائل باشید و افتخار کنید که توانستید عشق را لمس کنید . این عشق باشکوه است چرا که شما نشان می دهید در پی وصل نبوده اید. کار سختی است ولی بسیار محترم است و وشدنی است
اگه عشقت يه طرفه بوده و هيچ ابراز علاقه اي تا حالا بت نكرده بوده براي خوشبختيش دعا كن از ته دل اگه واقعا دوسش داشتي.....و اما اگه اونم اول دوستت داشته و حالا ديگه كس ديگه اي رو دوست داره تو هم رهاش كن ولي به خاطر همون احساس پاك اوليه كه بهش داشتي هيچ وقت نفرينش نكن...
هیچوقت کسی را که دوستت نداره دوست نداشته باش چون خودت بیشتر ضربه میخوری البته به قول دوستان همیشه یک طرفه است و معمولاً کسی را که دوست داری دوستت نداره
سلام
بهتر نیست ،
بیشتر توضیح بدین تا بچه ها هم بتونن بهتر همراهیتون کنن
ببخشيد كي گفته هر 2 نفري كه همديگرو دوست دارن به هم نميرسن؟!!اين چه استدلاليه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط RozeRoshan
سلام هانیه جان
دوست خوبم چیزی که کاملا واضح هست ونیاز به گفتنش نیست اینه که عشق های یک طرفه سرانجامی ندارن
قدر مسلم اینه که تقریبا همه اینو تجربه میکنن و منم یکیشون...
تنها کاری که می کنی به خودت فرصت بده و به معجزه زمان ایمان داشته باش... همه ما انسانها در مسیر کمالیم یعنی اینکه در هر شرایطی منتظر بهترین اتفاق باش
( اینکه تمام عشقت رو به کسی بدی تضمینی بر این نیست که اون هم همین کار رو بکنه پس انتظار عشق متقابل نداشته باش فقط منتظر باش تا اینکه عشق اروم تو قلبش رشد کنه و اگه اینطور نشد خوشحال باش که توی دل تو رشد کرده...)
سلام اگه اونم شما را دوسنت داشته الان دیگه دوستتون نداره که اصلاً ارزش ناراحتی نداره ولی اگه یکطرفه بود نباید می گذاشتی علاقه شما اینقدر زیاد بشه و شاید هم دیر جنبدی و در ثانی اونم حق انتخاب داره پس خودتو اینقدر اذیت نکن
مرسی از کمکهاتون
من حدود 4ساله که پسر داییم که 2سال ازم بزرگتره علاقه دارم و واقعا هم دوستش دارم
اخیرا چند روزی حالم خیلی بد بود دوستم برای این که کمکم کنه به اون زنگ زد و باهاش صحبت کرده بود ولی دوستم اسم منو نگفته اونم به دوستم گفته من یکی رو دوست دارم
الان گیج شدم نمی دونم واقعا یکی دیگه رو دویت داره یا الکی گفته؟
نمی دونم وقتی می بینمش باید چه جوری رفتار کنم ناراحتیمو نشون بدم یا نه؟
من هیچ وقت نمی تونم نفرینش کنم
کمکم کنید گیج شدم
بنظر من دلیلی نداره خودت ناراحت نشون بدی چون اصلا رفتار پسنده ای نیست با توضیحاتی که گفتید مشخص شد که ایشون تعهدی نسبت به شما نداره بنابراین نباید انتظار داشته باشی که شما اولین و آخرین انتخابش باشید نکته مهم تر این که احتیاجی نیست شما از طریق دوستت یا ایما و اشاره ابراز علاقه کنید ممکن اثر عکس داشته باشه و یک ذهنیت منفی برای پسر دایی شما پیش بیاد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط هانیه66
هم نفرینش کنین چون اگه شما رواز اول دوست نداشته چرا مونده این ینی بازی کردن با احساساته یک آدم پسره بی شخسیت خوب از اول می گفت.ولی رهاش کنین ببینین بر گرده یا نه.
اگر كلمه نه در ادبيات وجود نداشت هيچوقت مفهوم عشق ساخته نميشد
عشق براي هميشه است
رد ميشي وميري نقرين كار ادم ضعيف و روان رنجور است نه يك انسان با فكري متعالي و براش ارزوي سعادت ميكني ودرس وتجربه ايي ديگر را در عشق رقم ميزني يعني وباره عاشق ميشه با تجربياتي بيشتر ولي هنور به انها بايد اضافه كني
يادت باشه رنگيمون سهم كسي است كه تا اخرين قطره باران انتظار ميكشه!پس تا تابيدن رنگين كمون زندگي ات صبر كن وانتظار بكشه !از سردي وخيس شدن گونه هايت هم زير اين باران شكوه نكن اين ماهيت جبر زندگي است سعي كن باورش كني
عشقي ديگر را فرا بخوان!!!!!!!!!!!!
صدرا جان حرف شما متین و قابل احترام.ولی شما به من بگو موندن اون تا الان به چه معنی بوده؟
خانم تيني كي گفته كه پسر دايي اين خانم در جريان علاقه ي ايشون به خودش بوده!!؟؟؟
یه پسر مطمئن باش که می دونه چون رفتار دختر مشخص می کنه.اگرم نمی دونه پس موندن در این احساسات اشتباه درسته؟
چقدر سوال ساده ای ......اما چه پاسخ پیچده ای دارد این سوال....
....اگه عاشقش می مانی ""اگر فکر کنی با کس دیگری غیر از شما خوشبخت است
و اگر احساس کنی در جایی دیگری غیر از کنار تو بودن او را خوشحال می کند و اگر می دانی در هر مکان و با هر کس دیگری غیر از شما پیشرفت خواهد کرد و زندگی راحتی خواهد داشت"" برای خوشبختی و سرافرازی او دعا کن....
اما اگر عاشقش بمانی""تمام ذهنت را مشغول او کن و همه کاری را (حتی اگر به قیمت رفتن آبرو و شخصیتت باشد) برای رسیدن به او انجام بده.....
تصمیم با توست!.... عاشقش می مانی!......یا ترجیح می دهی فقط......عاشقش بمانی!
دوست گرامی توجه کنید:هانیه66 با پسر دایی شان رابطه ای نداشته اند؛که بخواهند او را نفرین کنند ویا ...؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tini
ما آدمها حق انتخاب داریم و کسی نمیتواند ما را مجبور به دوست داشتن خود کند.و یا انتظار داشته باشیم چون مثلا" من او را دوست دارم او هم باید اینچنین احساسی نسبت به من داشته باشد.هانیه66کمی روی سوالاتی که در ابتدای تایپک قرار داده اید فکر کنید,آیا منطقی است,؟
حال این را در نظر بگیرید که :شما به پسر دایی خود علاقه دارید؛شخصی دیگر نیز به شما علاقه دارد،آیا این صحیح است که او شما را به اصطلاح نفرین کند و یا..؟!
عجیب ترین جوابیه که در عمرم شنیده ام.!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tini
من با پسر داییم رابطه داشتم ولی خودم رو بهش معرفی نکردم ولی بعد از چند روز خودش فهمید
رابطه ما طولانی نبود که بخوایم به هم ابراز علاقه کنیم
هنوزهم گا هی وقتا بهش پیامک می زنم ولی اون هیچ عکس العملی نشون نمی ده
می دونم الان دیگه میدونه که من خیلی دوستش دارم ولی نمی دونم چرا هیچی نمی گه اگه دوست نداره من باهاش در ارتباط باشم هیچی نمی گه؟
دوستم میگه باهاش حرف بزنم ببینم چی می گه
گیج شدم چیکار کنم بهتره؟
ایشون با سکوتش همه چیزو گفته اما شما ............نقل قول:
نوشته اصلی توسط هانیه66
ایشون وقتی احترام شما رو رعایت می کنه و به طور علنی نمی خواد شما رو از خودش دور کنه شما هم خودتون باید متوجه بشید و ایشون رو فراموش کنید. خیلی از چیزها رو نمی شه به زبون آورد. دلیلی هم نداره این آقا به شما مستقیماً بگه برو دست از سرم بردار شما خودت باید به این نتیجه برسی و ازش فاصله بگیری.
حرف دوستت رو گوش کن راه خوبی رو بهت پیشنهاد داده!
هانیه جان با توجه به اینکه اون اقا پسرداییتون هستن باید محتاطانه عمل کنید! منظور من نسبت فامیلی هست
با توجه به اینکه جواب پیامکهاتونو نمیدن یا هیچ رفتار خاصی نداشتن که گویای علاقشون باشه خوب مشخصه که واقعا علاقه ای در کار نبوده
ولی یه چیزی که هست شما جدی و محترمانه در مورد علاقت با ایشون صحبت کن چون اگه بخوای همینجوری با اماواگر پیش بری خودت اذیت میشی ضمن اینکه اگه بخوای فقط تمومش کنی این فکر و شاید حسرت باهاتون بمونه که " ای کاش حداقل بهش گفته بودم"
البته اینو مدنظر داشته باش ما قدرت اختیار داریم یعنی هرکاری که انجام بدی و هر عکس العملی که الان داشته باشی بعدا پیامداشو چه خوب چه (خدای ناکرده )بد بپذیری
اینو بدون در هر شرایطی شما پیروزی...
سلام دوستان خوبم،:46::16:
هانيه جان اين را نيز مد نظر داشته باش كه ممكنه پسر داييه شما آدم تودار و خجالتي باشه،
اگر اينطور فردي هستند كه ديگر نيازي به نگراني نيست و بهتر است خودتان به طور منطقي قضيه را با ايشان مطرح كنيد در غير اينصورت با دوست عزيزمان،سركار خانم reyhan13122 موافقم!
انشاالله كه او نيز شما را دوست دارد
با اميد عشق جاودان
يا حق:72::43::46:
نمی دونم چیکار کنم
اگه ناراحت میشه چرا هیچی نمی گه اگه هم موافق چرا باز حرفی نمی زنه؟
سکوتش خیلی اذیتم می کنه دوستم می گه وقتی سکوت کرده یعنی اونم موافق ولی فعلا داره برات ناز می کنه
نمی دونم چیکار کنم؟ ازتون کمک می خوام چیکار کنم ؟یعنی حرف دوستم درسته و من تا یه مدت مجبور نازشو بخرم؟
چه کنیم که حرف درست و منطقی رو قبول نمی کنی. دختر خوب پسرا معمولاً برای کسی که بهش واقعاً علاقمندند ناز نمی کنند. فوقش هم اگر شما رو بخواد گمان نمی کنم برای مدت طولانی باشه. همیشه واقعیات جوری که ما دلمان می خواهد نیستند. فردی از کودکی به بلوغ میرسد که این حقیقت نه چندان شیرین را درک کند و خودش را با واقعیات وفق دهد. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
سلام
پسرها احساس ندارند حیف وقت و زندگیت که خودت و احساست را پای پسرها بگذاری صبر کن یک پسر خوب و خانواده دار بیاد خواستگاریت و ازدواج کن پسر داییت تو رو نمی خواد پس بهتره خودت و خراب نکنی به خدا این پسرها ارزش ندارند که شما اینقدر خودت و ناراحت کنی .اذیت بشی یک زمانی متوجه این موضوع می شی که دیگه فایده نداره عمرت زندگیت لحظه های خوب جوانیت و به خاطر اون از دست دادی اصلا ارزش ندارند پس تاراحت نباش
چقدر جواب منطقی و زیبایی دادید که خدایش هم با موضوع مطابقت دارد..
pantea8:نوشته......پسرها احساس ندارند...پسرا ارزش ندارند..
عضو محترم تالار بهتر نیست به جای بدگویی و زیر سوال بردن شخصیت ""پسران"" تاپیک هانیه خانوم و موضوع آن را با دقت مطالعه می کردید و پاسخی منطقی می دادید....نمی دانم چرا بعضی از دختران وقتی در رابطه با شکست مواجه می شوند همه پسران در نزد آنان بی ارزش هستند و راحت حاضرند به شخصیت آنان توهین کنند.
دوست عزیز همیشه در کنار افراد بد افراد خوب هم وجود دارند پس بهتر نبود از واژه""بعضی پسراها"" آنهم با رعایت احترام حرف خود را بیان می کردید.
ما به عنوان راهنما و پاسخ دهنده باید ""حق"" را رعایت و از دیدگاه بی طرف به موضوع بنگریم...
دوست خوبی که می گویی پسرها بدند و چنینند و چنان. آیا هر پسری به شما ابراز علاقه کرد شما باید از او خوشتان بیاید و به او پاسخ مثبت بدهید؟ اگر جوابتان به حق منفی بود و علاقه ای به آقا نداشتید آن پسر باید بگوید همه ی دختران بدند و بی وفایند وبی عاطفه اند و از این جور حرفهای صد من یه غاز! من نمی دانم چطور برخی از خانمها این کوچکترین حق را برای یک پسر قائل نیستند که ممکن است به فرد خاصی علاقه نداشته باشد و تمایلی به ارتباط نداشته باشد. آیا نه این است که در اکثر موارد این پسرها هستند که از سوی خیلی از خانمها طرد می شوند؟ آیا تا به حال شده خانمی را که جواب منفی میدهد بد و بی احساس خطاب کنید؟ یک مقدار انصاف داشته باشید . چرا بعضی از خانمها انقدر ناعادلانه مسائل را می بینند و تحلیل می کنند؟
aniنوشته:
برای خوشبختی اش دعا کنید وبگذارید به راه خودش ادامه دهد و برای احساس خودتان احترام قائل باشید و افتخار کنید که توانستید عشق را لمس کنید . این عشق باشکوه است چرا که شما نشان می دهید در پی وصل نبوده اید. کار سختی است ولی بسیار محترم است و وشدنی است
[/quote]
:104::104::104:
دوست عزیز اگه آدم کسی رو دوستش داشته باشه دلش نمیاد یه سوزن به پاش بخوره چه برسه به اینکه نفرینش کنه. شما که دوستش دارین بذارین این عشق همچنان باشکوه تو وجودتون بمونه ............ولی سعی کن که دیگه بهش فکر نکنی و فراموشش کنی البته خودشو و به عشقی که احساس کردین همچنان احترام بذارین:72:
سلام
دوست عزیزم امیدوارم حالتون بهتر شده باشه و با این موضوع کنار اومده باشید.
ولی آدما رو نمی شه مجبور به دوست داشتن کرد. علاقه باید دو طرفه باشه. خواهش می کنم صبر کنید
این آقایونن که باید پیش قدم شند و اگه این کار رو نمی کنند حتما نمی خوان یا مانعی هست که جلو نمی یان.
ما آزادیم دیگرون رو دوست بداریم اما اونها مجبور نیستند این احساس رو داشته باشند..
خواهش می کنم نفرینش نکنید درک کنید.
راستی یه آقایی هم دو سال عاشق من بود منم نه که احساسی به ایشون نداشتم. اما می دونستم در ازدواج با ایشون نه خوشبختشون می کنم نه خوشبخت می شم.خیلی هم براشون احترام قائلم ولی دلیلی نداشت به ایشون فکر کنم.
اما بی جهت منو نفرین کردن، منم همیشه دعاشون کردم...
ایشالله همه جفت خوشبختشون رو پیدا کنند.
مرسی از راهنماییهاتون
من خواستم با هاش صحبت کنم ولی جوابمو نداد
این هم نتیجه گفتن دوست دارم من به اون بود
عاقبت خود کرده را تدبیر نیست.
ببین چند نفر بت گفتن نکن ولی تو کاره خودتو کردی،یعنی نصیحت دوستت رو گوش دادی.اینم نتیجه مشورت با آدم صالح!!!
اگه بخوای میتونی از این اتفاق تجربه خوبی کسب کنی،البته اگه بخوای!
یا نسبت به همه پسرا بدبین بشی.
در هر دو حالت می تونی،امیدوارم راه بهترو انتخاب کنی.
دیشب من با هاش صحبت کردم
فهمیدم که حالش اصلا خوب نیست و این که به خاطره تجربه تلخی که داره نمی خواد با کسی دوباره رابطه بر قرار کنه
نمی دونم چه جوری کمکش کنم؟
اصلا نیازی هست به کمک من یا نه؟
فقط مرور زمان میتونه تجربه یک خاطره تلخ رو کم رنگ کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط هانیه66
وقتی نمی خواد با کسی رابطه داشته باشه دلیلی برای کمک شما وجود نداره .
وقتي يك نفرو دوست داشته باشيم همه وجودمون ميشه اون . دوست داريم جونمون رو هم فدا كنيم. ولي وقتي بي اعتنايي ببينيم چنان ضربه اي به ما وارد ميشه كه تا سالها اثرش توي قلبمون باقي ميمونه
[color=#FF0000]بهتره ادم تا قبل از ازدواج عاشق نشه[/color]