-
+شما بگين........آيا تو وجودش ميتونم دنبال عشق بگردم؟؟؟؟
سلام به همه دوستان گل:72: و مدير خيلي محترم
من يه دختر 22 ساله و دانشجوي سال سوم دانشگاهم. آخراي ترم2دانشگاه آقايي بم پيشنهاد آشنايي بيشتر داد كه از اول ترم 2 متوجه سنگينيه نگاهش ميشدم و اينكه زير نظرم داشت . اين آقا24سالشونه واز همون ابتداوقتي هنوزاحساسي خيلي خاص بهش نداشتم متوجه بلوغ فكريشون از روي حركات سنگينو مقبولشون ميشدم.ولي ابتداشمارشومثل اكثرآقا پسرها بهم نداد و گفت اجازه بده يه مختصر آشنايي پيدا كنيم بعد ارتباط بيشتر بشه براي همين فقط آي ديش وايميلشو بم داد تا تابستون فقط از اين راه بيشتر اشنا بشيم.منم تابستون يه بارم بش پيامي ندادم چون حس خيلي خاصي نداشتم ولي البته به نظرم خيلي آدم مقبولي مي اومد....خلاصه 3ماه تابستون بي هچ ارتباطي گذشت و ترم 3 از قضا مجددا همديگرو ديديمو رودررو فقط به هم سلام ميداديم و حرفامونو به صورت مفصل با چت و ايميل ميزديم.تا انكه بعد از 3ماه شمارشو بهم داد البته با اطلاع مادرم...واين آقا 2باركه ازش پرسيدم كه هدفش از اين آشنايي چيه ميگفت:فكر نميكني زمان لازمه و آدما بايد بيشتر با هم آشنا يشن و اگه خيلي پافشاري ميكردم ميگفت:شما ميخواين از من چي بشنوين؟؟؟
يه بار بهش گفتم كسي از خانوادت از اين رابطه اطلاع دارن؟گفت:آره مادرم ولي فقط در حد آشنايي ...نه فراتر (راستو دروغشو نمي دونم چون با خانواده اش رودرباسي داره و بعيد ميدونم كسي چيزي بدونه)...گذشتو عاشق رفتار منش سنگيني نجابت اصالتو طرز فكرو منطقش شدم.انگار با لغات بازي ميكرد.پشت يه حرف ساده 1000 معني خوابيده بود كه بايد ساعتها بهش فكر ميكردم تا متوجه عمق حرفش ميشدم...رابطمون با اس ام اس ادامه داشت و گاهي در حد چند جمله و كوتاه حضوري حرف ميزديم وهيچ وقت حرف نامربوطي نميزد انگار كه داره با يه نفر هم جنس خودش(يه پسر) حرف ميزنه.....هميشه اول اون اس ام اس ميزد و يه بار ميخواست امتحانم كنه اس ام اس نزد منم نزدم بعداز 2روز اس ام اس زدو گفت كه انگار تا من اس ام اس ندم تو نميدي من از يك طرفه بودن خوشم نمياد و خداحافظ..در حالي كه من دوسش داشتم ولي دوست داشتم اول اون بده.بعد گفتم ببخشيدو سو تفاهم شده .اونم گفت كه بهونه اورده و من دختر خوبيم كه ميتونه بگه كم مثل من ديده و نميخواد به كسي اميد واهي بده و ميخواد بعد از درسو سربازيش از ايران بره.منم قبول كردم وتمام....تا2ماه بعد يه روز كه دوباره منو ديد اس ام اس زد كه دلم برات تنگ شده و از اينكه ديدمت خيلي خوشحال شدم و نميدونم چه طور شد كه دوباره رابطمون شروع شد و اين بار منم گاهي اول اس ام اس ميدادم ..."هيچ وقت"علنا بم نگفت دوستم داره ميگفت اميد واهي ممنوع واحساساتت برام مهمه!! ولي هيچ وقتم رهام نكرد 5 بار با هم دعوا كرديم بدون هيچ فحاشي بحث ميكرديم و قطع رابطه هاي از 12روزه گرفته تا 1 ماه و بعدش رجوع و .....كه بازگشتا غير از 1 بارش بقيش از طرف اون آقا بود.....هميشه از اينكه آخر دعوا ها به جاي توهين سكوت ميكرد منو به تحسين شخصيت والاش وادار ميكرد. ولي با وجود مهربونيهاش واينكه ديگه الان بعد 2 سال رابطه مون هنوز ادامه داره سوالم اينه كه آيا به من علاقه داره يا فقط همينطوري براي گذران وقتش رابطشو با من ادامه داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آيا تو وجودش مي تونم دنبال عشق بگردم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رابطه رو ادامه بدم؟؟؟؟؟چون الان ديگه خيلي دوستش دارم واگه بدونم ته رابطه به جايي ختم نميشه براي نجات احساساتم مجبور ميشم تمومش كنم چون علاقم بهش زيادتر ميشه....كمكم كنين منتظر جواباي قشنگتون هستم هم آقاي مدير هم دوستان:43:
-
RE: شما بگين........آيا تو وجودش ميتونم دنبال عشق بگردم؟؟؟؟
سلام میمی
تا وقتی که رابطه رسمی نشه و زیر نظر خانواده ها پیگیری نشه نباید بهش دل بست و بنظر من اینگونه روابط اشتباه هستند و سرانجام خوشی ندارند . برای شناخت اولیه حداکثر چند ماه کافی است ( آنهم بنظر من باید زیر نظر خانواده باشد ) .
برای اینکه بتونید بهتر تصمیم بگیرید بهتره چرخی در این تالار بزنید و مقالات آموزشی و موارد مشابه را بخوانید .
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3528
موفق باشید .
-
سلام .digitalman
ممنون از راهنماييت.............بازم منتظر جوابها و همدرديهاي ساير دوستان گلم و آقاي مدير هستم
-
شما باید یاد بگیرید از خود مراقبت کنید همه چیز خیلی روشن است . این آقا با احساس شما بازی نکرده و حرف بی ربط هم نزده ،قول و قرار هایی از روی دروغ و هوس هم به شما نگفته و به قول شما مثل یک هم جنس با شما رفتار کرده است پس این آقا اشتباه ندار د . اما در عوض شما در برابر رفتارهای عادی این آقا به وی احساس پیدا کرده اید ! این آقا حتی از برنامه زندگی و احتمال سفر بعداز اتمام تحصیلات و پایان دوره سربازی به شما خبر داده . حال شما سئوالاتی را طرح فرموده اید که جوابش را نمی توانید از دهان دیگران بشنوید .چرا که با داده های شما جوابها کاملا روشن و واضح است .
-
ممنون از جوابت ani جان
من ميگم با وجود اين هر بار كه رابطه رو تموم ميكنيم باز دوباره خودش برميگرده و اين بار با احساسات بيشتر وبيشتر و برام از دل تنگيهاش بيشتر ميگه و چيزايي كه قبلا ازگفتنشون سر باز ميزده بدون اينكه من مجبورش كنم.........حالا من ميتونم اميد وار باشم كه نظرش تغييير كنه ومنو همسفر خودش بدونه؟؟؟؟؟ميتونم رو عشقش و عاشق شدنش حساب كنم؟؟؟؟؟؟؟من هر بار سعي كردم اشكالاتي رو كه به من گوشزد مي كنه رو با جون ودل بپزيرم رفعش كنم.... وقتي آقايون ازابتدا اين حرفو براي منطقي به موضوع نگاه كردن و اين كه مسئوليتي به عهده نداشته باشن مي زنن آيا امكان تغييرش در آينده هست يا نه؟؟
-
راستي منظورم از اينكه انگار داره با هم جنس خودش حرف مي زنه اينه كه نگاهاي بد و چندشبار به آدم نمي ندازه يا سعي كنه حركات نا معقول از خودش نشون بده يا بخواد دستمو بگيره.......كه من از هميش فوق العاده خوشم مياد
-
هدف خود شما از برقراری رابطه برای آشنایی بیشتر چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
عزیزم در این جهان هر چیزی امکان دارد اتفاق بیفتد ولی شما در مرحله اول یادبگیرید تنها یک دوست عادی مثل دو همجنس باشید اگر شرایط تغییر کرد و به شما پیشنهادی داد روی احساس ایشان و تصمیم برای ازدواج فکر کنید فعلا که از این خبرها نیست و این آقا خیلی محترمانه مثل یک دوست عادی با شما برخورد می کند و بسیار هم از رفتار متعادل و خوبی برخوردار است ، شما در درون خودتان مشغول حساب و کتابهایی هستید که اگر جور در نیاید آسیب خواهید خورد .
-
دوست عزیز به نظر من شما تا حدودی با اخلاقهای هم اشنا شدین و باید ازش بخواین که این نوع رابطه رو براتون مشخص کنه یعنی اگر شمارو میخواد با خانوادش بیاد جلو اونزمان بطور رسمی همدیگرو هم میشناسین و گرنه وقتتونو برای یه ارتباط بی اساس صرف نکنید
-
از دوستان خوبمsogand66,ani,rozeroshan به خاطر اينكه وقت گذاشتين و پاسخ دادين ممنونم
راستشو بخواين منم هيچ وقت قصد دوستي با جنس مخالفو نداشتم و هدفم از اين آشنايي اين بود كه اگه ديدم خصوصياتمون به هم ميخوره ازدواج كنيم و اگه به هم نخورديم ازهم جدا شيم و براي هم آرزوي شادكامي و موفقيت كنيم!!! ولي رفتاراي اين آقا هم به حدي بزرگ منشانه است و از درك و فهم بالايي برخوردارن كه ميترسم باهاشون به هم بزنم و بعدها بفهمم واقعا خالصانه دوستم داشته و به خاطر احساسات تحريك پذير من علنا چيزي رو بيان نكرده و من يه فرصت عالي رو و يه مرد مودب رو از دست داده باشم......حالا رابطه مو با ايشون حفظ كنم يا بهم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از طرفي هم روم نميشه علنا باهاشون در مورد ازدواج صحبت كنم چون ميدونم چي ميگه!!! نه ميگه: "باشه من همين فردا ميام خاستگاري" نه ميگه: "من اصلا هيچ تصميمي براي ازدواج با تو ندارم..." واقعا نميدونم!!! از طرفي ترس از شكست عاطفي و از طرفي ترس از دست دادنش!!!
-
[quote=ani]
عزیزم در این جهان هر چیزی امکان دارد اتفاق بیفتد ولی شما در مرحله اول یادبگیرید تنها یک دوست عادی مثل دو همجنس باشید
ببخشید خانوم ani/بنده با این قسمت مشکل دارم/چون نمیتوان با جنس مخالف رابطه نزدیک به صورتی که دوستمون میمی گفتن برقرار کرد /اس ام اس/صحبتهای لطیفبه با نسبت های مختلف/اما مثل 2 همجنس به هم نگاه کرد/ناخود اگاه کنترل از دست یکی از طرفین گاها هر 2 نفر خارج میشه/که در اینجا میمی عزیز دچار این مشکل و وابستگی احتمالی شده/البته طبق صحبت ایشون که بعد قطع رابطه آقا پسر برمیگردند ایشون هم وابسته شدن/بهتر رابطه ای که هدف مشخصی در ان نیست قطع بشه.
-
اگر قصد شما از ایجاد رابطه آشنایی بیشتر برای ازدواج بوده این حالت معلق تا کی قراره ادامه پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا ادامه ارتباط بی ثمر فایده ای دارد؟؟؟؟
آیا یکی از ارکان مهم هر رابطه تعهد هست یا نه ؟؟؟؟؟
دوست عزیز پیشنهاد می کنم کتاب رازهای زندگی عاشقانه دکتر باربارا دی انجلیس حتما مطالعه کنید.
-
دوستان خوبم sogol93,sogand66 متشكرم
از كتابي هم كه به من معرفي كردين ممنون حتما مطالعه اش ميكنم..........
دوستان گلم بازم منتظر جواب هاي زيباتون هستم
آقاي مدير محترم همدردي منتظر پاسخ حكيمانه ي شما هم به مشكلم هستم......ممنون......
-
راستي sogand66 جان.من خودمم نمي دونم اين رابطه مي خواد تا كي ادامه پيدا كنه و از مطرح كردنشم با اون آقا هراس دارم وميدونمم كه جوابشون چيه!!!!!!!! يه رفتاري داره و اون قدر براي گفتن هر جمله اش تامل و فكر ميكنه كه من از گفتن و مطرح كردن بعضي سوالا هراس دارم نه ميگه:" آره " نه ميگه:" نه ".........همون طور كه گفتم با لغات بازي ميكنه!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
از دوستان خوبمsogand66,ani,rozeroshan به خاطر اينكه وقت گذاشتين و پاسخ دادين ممنونم
راستشو بخواين منم هيچ وقت قصد دوستي با جنس مخالفو نداشتم و هدفم از اين آشنايي اين بود كه اگه ديدم خصوصياتمون به هم ميخوره ازدواج كنيم و اگه به هم نخورديم ازهم جدا شيم و براي هم آرزوي شادكامي و موفقيت كنيم!!! ولي رفتاراي اين آقا هم به حدي بزرگ منشانه است و از درك و فهم بالايي برخوردارن كه ميترسم باهاشون به هم بزنم و بعدها بفهمم واقعا خالصانه دوستم داشته و به خاطر احساسات تحريك پذير من علنا چيزي رو بيان نكرده و من يه فرصت عالي رو و يه مرد مودب رو از دست داده باشم......حالا رابطه مو با ايشون حفظ كنم يا بهم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از طرفي هم روم نميشه علنا باهاشون در مورد ازدواج صحبت كنم چون ميدونم چي ميگه!!! نه ميگه: "باشه من همين فردا ميام خاستگاري" نه ميگه: "من اصلا هيچ تصميمي براي ازدواج با تو ندارم..." واقعا نميدونم!!! از طرفي ترس از شكست عاطفي و از طرفي ترس از دست دادنش!!!
دوست من خودت میگی فهم بالایی داره پس اگه تو رو واقعا بخواهد نمیزاره از دستت بده. به نظر من اون تو رو نگه داشته تا ببینه چی پیش میاد. نباید بزاری آسیب ببینی. مطمئن باش تو چیزی از دست نمیدی اون یه دختر خوب رو از دست میده. خیلی مواظب احساست باش.:72:
-
مثل من عزيز از لطفت و راهنمايي قشنگت ممنون....خودمم باهات موافقم كه منو فعلا نگه داشته تا ببينه چي ميشه!!!! ولي از طرفي هم ميترسم اگه ارتباطمو بهمم بزنم بعدها متوجه بشم كه عشقش پاك بوده و واقعا منو مي خواسته و تا جور شدن كامل شرايطش نمي خواسته به من حرفي بزنه!!!!! چون انصافا تا به حال خطايي ازش نديدم و مرتبا با احترام و محبت باهام رفتار ميكنه ولي هيچ وقت هم علنا نميگه كه آيا دوستم داره و اينكه قصدش چيه؟!!!!!!!!!منم تا حالا در اين مورد تحت فشار قرارش ندادم و اون رو مجبور به گفتن چيزي نكردم .دوست دارم خودش با رغبت و بدون اجبار بهم بگه!!
-
عزیزم به نظر من اول خودت خودتو قانع کن اگر میخوای این رابطت رو با این آقا همینطوری ادامه بدی که هیچ اما اگر واقعا میخوای به یه نتیجه برسی چه وصل چه جدایی باید ببینی میتونی از این آقا جواب ردبشنوی و آیا می تونی دیگه فکر بهش نکنی و یه زندگی جدید روشروع کنی پس اول خوب فکر کن اگر از این رابطه خواستی به نتیجه برسی و امادگی شنیدن هر جوابی رو داشتی برو جلو و ازش بخواه که مشخص کنه نوع رابطش رو ولی اگر ازش خواستی و جواب رد داد دیگه نباید بهش فکر کنی چون اگر جواب رد داد ودوباره بهش برگردی دیگه حرفت برای اون ارزش نداره اون آقا اگر تو رو بخواد پا پیش میزاره در غیر اون صورت وقتی به شما برای ازدواج فکر نمیکنه حتی بهترین آدم روی زمین باشه شماروچه فایده اما با اراده قوی برو جلو و از حرفت بر نگرد در غیر اینصورت به همین رابطت ادامه بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RozeRoshan
عزیزم به نظر من اول خودت خودتو قانع کن اگر میخوای این رابطت رو با این آقا همینطوری ادامه بدی که هیچ اما اگر واقعا میخوای به یه نتیجه برسی چه وصل چه جدایی باید ببینی میتونی از این آقا جواب ردبشنوی و آیا می تونی دیگه فکر بهش نکنی و یه زندگی جدید روشروع کنی پس اول خوب فکر کن اگر از این رابطه خواستی به نتیجه برسی و امادگی شنیدن هر جوابی رو داشتی برو جلو و ازش بخواه که مشخص کنه نوع رابطش رو ولی اگر ازش خواستی و جواب رد داد دیگه نباید بهش فکر کنی چون اگر جواب رد داد ودوباره بهش برگردی دیگه حرفت برای اون ارزش نداره اون آقا اگر تو رو بخواد پا پیش میزاره در غیر اون صورت وقتی به شما برای ازدواج فکر نمیکنه حتی بهترین آدم روی زمین باشه شماروچه فایده اما با اراده قوی برو جلو و از حرفت بر نگرد در غیر اینصورت به همین رابطت ادامه بده
و اینکه اگه ادامه بدی بعد از یک مدتی ازت جدا شد و رفت پی زندگی خودش میتونی تحمل کنی؟ یا نه؟ اگه نمیتونی تکلیفت رو معلوم کن.
-
ممنونم rozeroshan,مثل من عزيز
من ميگم اصلا بحث شنيدن جواب رد از ايشون نيست چون اين آقا اصلا رك و راست به من حرفشو نمي زنه و يا لااقل بگه :"نه ومن اصلا قصد ازدواج با تو رو ندارم" اگه اينطوري ميگفت صد در صد تا الان ارتباطمو قطع كرده بودم و اگه هم قطع كنم محاله دوباره خودم برگردم و اين رجوع ها هميشه از طرف خود اين آقاي محترم بوده!!! اگه هدفشو بپرسم فقط ميگه :"زمان لازمه تا ما همديگه رو بيشتر بشناسيم و من نميتونم بهت اميد واهي بدم و آدما وقت بيشتري براي آشنايي نياز دارن!!" (همون طور كه تو پست اولم گفتم)
اين يعني چي؟؟!! يعني نه "آره" نه "نه" (اينكه نه تو نه شد كه) من ميگم وقتي علنا هم مهر رد رو به سينه ي من نميزنه نكنه كه دوستم داره و فعلا به خاطر احساسات من اميد هاي الكي نميده!!! از طرفي هم اين مساله خيلي آزارم ميده كه تكليف پس چيه؟؟!!!
به خدا خودمم سر از كارش در نمي يارم.........
آقاي مدير محترم و تمام دوستان خوبم منتظر جواب هاتون هستم........ممنون..........
-
راستي آقايون و آقا پسرهاي محترم شماها اگه چنين رفتاري رو با يه خانوم داشته باشين ته دلتون چي ميگذره و ميخواين واقعا چي كار كنين؟؟؟؟ آيا اگه كسي رو دوست داشته باشين امكان انجام اين حركت در شما هست؟؟؟؟
منتظر نظراتون هستم......ممنون..........
-
برادرم عاشق دختر همسایه مون بود تقریبا از نوع رفتارهاشون همه می دونستن که این دو تا به هم علاقه دارن برادرم هیچ وقت به دختر همسایه نگفت دوست دارم و هیچوقت هم نگفت قصد ازدواج با تو رو ندارم! چهارسال این رابطه ادامه داشت تا یکی از اقوام دور دختر همسایه اومد خواستگاریش و ایشون هم به برادرم گفتن برادرم که همچنان شرایط ازدواج رو نداشتن به ایشون گفتن که من این آقا رو میشناسم دو سالی با هم همکلاسی بودیم تو دانشگاه پسر خوبیه هم معایبش رو گفت هم محاسنش رو! دختر همسایه که نتونست توی این بلاتکلیفی دوام بیاره با اون آقا ازدواج کرد برادرم 7 سال بعد ازدواج کرد حالا هم برادرم از زندگیش راضیه هم دختر همسایه!
شما تا به حال توی این شرایط قرار گرفتید؟
فک می کنید اگه توی این شرایط قرار بگیرید چه می کنید؟
فک کنید 5 سال دیگه است و شما توی این وضعیت قرار گرفتید اونوقت چه می کنید؟
جواب این سئوالها دقیقا جواب سئوال جودتونه!
-
قلب سپيد از اين كه شرايط مشابه برادرتو برام بيان كردي ممنونم
راستشو بخواي من الان به اين آقا خيلي علاقه مندم نه اينكه عاشقش باشم و اگه ارتباطمونم بهم بخوره درسته كه خيلي ناراحت ميشم ولي ديگه اون طوري هم نيستم كه آرزوي مرگ كنم....... يعني تونستمم تا حدي هم بر احساساتم غلبه داشته باشم كه اگه يه موقع همه چيز تموم شد زودتر به روال عاديه زندگيم برگردم كه البته اين آقاي محترم هم با رفتاراي متعادل و خوبي كه داشتن تونستن از وابستگي بيش از حد من به خودشون جلو گيري كنن و در عين حالم منو شيفته ي رفتارو منش خودشون بكنن... احساس ميكنم در طي اين 2سالم شناخت نسبتا خوبي ازشون پيدا كردم كه اگه پيشنهاد ازدواج بهم بده قبول ميكنم....ولي اگه همين اتفاقي كه براي دختر همسايتون افتاده براي منم بيفته و اون آقا رك به من بگه كه هيچ وقت نميتونه با من ازدواج كنه منم راه خودمو پيش ميگيرم و از زندگيش خارج ميشم و اگه بگه يه مدت ديگه براي من صبر كن تا شرايطم درست بشه و بعد ازدواج كنيم حتما منتظرش ميمونم(چون بهش علاقه مندم).........حالا نميدونم كارم به نظرتون درسته؟؟؟؟؟ البته بعد از 2سال هنوزم وقتي ميبينمش از ديدنش خسته نميشم!!!!خيلي دركش بالاست....از طرفي ميترسم با گذشت زمان ديگه به اين خوبي نتونم به احساسم غلبه كنم و يه موقع خيلي عاشقش بشم
-
سلام
خوب من که یک پسر هستم از روی صحبت هایی که شما در مورد اون آقا کردین خیلی از اون خوشم آمد و فکر می کنم آدم با شخصیتی هستش.اما این را باید بدونین که اگه یک پسر از خانمی خوشش بیاد حتما به اون می گه و اگه نگفته خوب احتمالاً خوشش نیامده.دیگه این کار شما هست که بتونین نظر اون آقا رو به سمت خودتون جلب کنین.حالا به هر روشی که فکر می کنی درسته منظورم اینه که جلف بازی و اینکارها نتیجه عکس می ده و صبر کنین ببینید چه تاثیری روی اون آقا می زاره.این راه حلی هست که به نظر من میاد.
-
دوست خوبم naseria2009 ممنونم...كمك بزرگي به من كردي
باور كنين منم اصلا رفتاراي جلف و غير محترمانه از خودم نشون نميدم.......بارها خودش به من گفته كه رفتار متيني دارم و از نجابت من خوشش مياد ولي حرفاي شما هم منو تا حدي نا اميد كرد........آره درست ميفرمايين "اگه خيلي دوستم داشت حتما علنا اينو به من ميگفت"........از طرفي هم در عجبم كه اگه منو نميخواد علت اين بازگشتا و رجوع هاي پي در پيش چيه.؟؟؟؟؟؟.......چرا هر بار به هم زديم بعد از چند وقت خودش برميگرده و اين بار كمي بر ابراز احساساتش به من اضافه ميكنه؟؟؟؟؟.......
1).پس ايا منظوره شما اينه كه رابطمونو اساسي قطع كنم كه اگه اون هيچ احساسي به من نداره لااقل منم بيش ازاين شيفته اش نشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2) يا اينكه به اميد اينكه علاقه اي به من داره و اينكه فرد محترمي هستن سعي در بيشتر به دست اوردن دلش كنم و رابطه ام را با ايشون بهبود داده و ادامه بدم؟؟؟؟؟؟؟
3) يا اينكه آيا فعلا رابطه به همين منوال ادامه پيدا كنه تا ببينم آيا روزي همان اتفاق رخ ميدهد كه انتظار دارم؟؟؟؟؟؟
راستي آقاي naseria2009 شما اگه وجود كسي براتون بي اهميت باشه بعد از هر بار قطع رابطه سعي در برگشت دوباره و به دست اووردن دل اون شخص ميكنين؟؟؟؟
از ساير آقايون و خانوماي محترمم تقاضاي پاسخ به سوالمو دارم و البته آقاي مدير..........ممنون..........
-
mimi عزیز رابطه به دون هدف به این شکلی که شما فرمودین قطعش کنید /باز گشتن ایشان هم نشانه وابستگی به شماست همین/اگر بهانه ایشان شناخت هست/بگویید به نظر من وقت به اندازه کافی برای شناخت داشتیم و حالا زمان تصمیم گیری است/مگر برای شناخت چه قدر وقت لازمه؟/احساسی برخورد نکنید/رابطه را قاطعانه قطع کن.
-
آقاي مديرمحترم همدردي با شرحي كه از وقايع دادم آيا شما هم با نظر اكثر دوستان كه معتقد به قطع رابطه ي قاطعانه بودن موافق هستين؟؟؟؟؟ اين آقا بسيار انسان با كمالاتي هستن و تصميم عجولانه و بدون مشورت من رو به هراس ميندازه كه يه موقع در آينده از كرده ي خودم پشيمون بشم!!
آيا شما هم موافق قطع رابطه هستين با توجه به توضيحاتي كه از خصوصيات اين آقا گفتم؟؟؟؟!!!!
-
در ضمن در طي اين 2 سال 4 نفر ديگه تو دانشگاه پيشنهاد آشنايي به من دادن (كه در نگاه اول هم انسان هاي بدي نيومدن) ولي از وقتي كه اين آقا و خصوصياتشونو ديدم ديگه نميتونم به كمتر از ايشون راضي بشم و توقعات و آرمان هام خيلي خيلي بالاتر رفته!!!.............در صورتي كه اگه اين 4نفر قبل از اين 2 سال به من پيشنهاد ميدادن امكان قبولش از سمت من خيلي بيشتر بود.(البته منظورم ايجاد رابطه ي دوستانه نيست)..... هر آقاي ديگه اي رو ميبينم (افرادي كه خصوصياتشونو ميدونم و باهاشون اشنايي دارم) سريع با ايشون مقايسشون ميكنم و هميشه اين آقا برنده ميشن!!!
-
عزیز دلم ایشون توی این مقایسه برنده نمیشن شمایید که برای ایشون پارتی بازی می کنید و ایشون هم برنده میشن!!!!!
-
قلب سپيد عزيز آره شايد هم تو راست ميگي و من به خاطر علاقه ام به اين آقا از بعضي عيبهاش چشم پوشي ميكردم..............به هر حال من از امروز رابطه ام رو با اين آقا قطع كردم......با تمام غرورم نميدونم چرا امروز اين قدر اشك ميريزم.........با خودم ميگم من همون دختري هستم كه تا حالا 5 بار قطع رابطه كرده بودم و هيچ وقت يه قطره اشكم نميريختم...شايد چون هر دفعه ميدونستم شايد روزي برگردم گريه ام نميگرفت.........ولي باور كنين خيلي سخته آدم با دستاي خودش كسي رو كه دوست داره تا آخر عمرباهاش بمونه فراري بده اونم نه به خاطر اينكه رفتارش بد بود و نه به خاطر اينكه به من توهين ميكرد و نه به خاطر اينكه آزارم ميداد بلكه به خاطر اينكه علنا به من نگفت دوستم داره........به هر حال من خيلي فكر كردم و ديدم چه دليلي داره كه ادامه بدم .......با تجربه اي كه ازش دارم ميدونم دير يا زود دوباره بر ميگرده ولي خواهش ميكنم دعا كنين رو تصميمم محكم بمونم و با حرفاش نرم نشم ........برام دعا كنين به خاطر علاقم مجددا رابطه رو ادامه ندم و عاقلانه فكر كنم و اسير احساساتم نشم..........برام دعا كنين..........خواهش ميكنم
-
راستي آقاي مدير از اين كه به مشكلم پاسخ دادين ممنونم.............ميدونم شايد بفرمايين نظر من هم مثل ساير دوستان بوده ولي پاسخ شما دل گرمي بزرگي براي من بود تا لااقل با اراده 100برابر محكم تر روي حرفم بمونم و دوباره بر نگردم............در هر صورت ممنونم ازتون به خاطر اين سايتي كه راه انداختين..............ممنونم........ ....
-
سلام عزیزم، به عنوان یک نفر همجنست ، بهت پیشنهاد می کنم به علائم و پالسهایی که بهت داده بی تفاوت نباش! وقتی ایشان حرف از رفتن و نماندن زده ، چه نشانه ای از این روشنتر که عاشق نیست! اما لطفا مراقب احساسات خودت باش چون مشابه این مورد رو زیاد دیدم! الان تو در مرحله ای هستی که هر چه بیشتر بمانی بیشتر اسیر می شی و این احساسات چیزی جز دلبستگی عادتی نیست! مراقب باش چون مردها بسیار بسیار کمتر از زنها از عواقب ترک کردنهای اینچنین بحران زده یا آسیب پذیر می شن!اونی که باید فکر خودش باشه توی عزیزم! من جای تو بودم از همین لحظه این اعتیاد مهلک رو ترک می کردم! اعتیاد به دوست داشتن کسی که دوستت نداره و تو بهش عادت کردی !
یک جمله ی قصار یادم اومد که برات مینویسم:عادت ریسمانی است که هر روز رشته ای از آن را به دور گردن خود می بافیم و در نهایت توان پاره کردن آنرا نداریم!
پس بیش از این این ریسمان رو قطور نکن که دیگه زورت نرسه قطعش کنی!
-
سلامrahelenafoushe عزيز
ممنونم دوست گلم به خاطر حرفها و راهنمايي خوبت و اينكه وقت گذاشتي و پاسخ دادي
آره من خيلي به اين مساله فكر كردم و با تو موافقم........من الان حدود 8 روزه كه هيچ ارتباطي با اون آقا ندارم و به قول تو دوست عزيزم توي ترك اعتياد و عادتم به سر ميبرم.............تو اين چند روزم از بخت و اقبالي كه داشتم خبراي نا مطلوبي از اين آقا شنيدم(حالا نميدونم صحت داره يا نه) .دقيقا چيزهايي كه 2 سال بهشون پي نبرده بودم!!!!
توي اين 8 روز 3 بار اين آقا منو ديده و متوجه بي محلي هاي من هم شده براي همين زياد دوروبرم ظاهر نميشه. نميدونم چي فكر ميكنه البته ديگه ام برام اهميتي نداره كه بدونم !!چون تصميمم رو گرفتم.....
اين رو هم بگم كه من بدون هيچ بحث و حرفي رابطه رو قطع كردم و اون آقا هنوز نميدونه كه ديگه قصد ادامه با اونو ندارم چون اگه ميخواستم دوباره براش دليل بيارم شروع به فلسفه بافي ميكرد و سعي ميكرد با حرفهاي 2 پهلو منو از اين كار منصرف كنه!!
-
راستي دوستان كار اشتباهي نكردم كه به صورت آني رابطه رو قطع كردم و هيچ بحثي در مورد دليل كارم نكردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ چون راستشو بخواين 1) ميدونستم اين آقاي محترم دوباره ميخواد چي بگه 2)ميخواست دوباره كارشو توجيح كنه و دليل و برهان بياره 3) ميترسيدم دوباره با توجيحاتش قبول كنم باهاش رابطهمو ادامه بدم
حالا شما بگين كار درستي كردم؟؟؟!!! البته اين چند روزاين آقاي محترم با ديدن حركات من خودشم حرفي نزده.......حالا نميدونم!!!
-
بنظر من بهتر بود دلایلتون راعلام میکردید و وقتی ایشون دلیل میاورد شما هم اشاره میکردید با توجه به دلایلی که دارید این تصمیم رو گرفتید .
حالا اگر ایشون دوباره جلو نیومد که هیچ و اگر اومد میتونید خیلی منطقی باهاش صحبت کنید .
-
سلام mimi جان . :72:
قبل از هر چيز لازم ميدونم كه بهت يه خسته نباشيد اساسي بگم ::82:.چون كه ميدونم تو اين 2 سال چقدر فكرت مشغول بوده !!!!
ولي با صحبت هايي كه شما كرديد ، مطمئن باشيد دوباره برميگرده ، چون دوستتون داره ولي ........ولي خودش ميدونه كه الان شرايط لازم را نداره و در واقع نميدونه چيكار كنه .:302: كار درستي كرديد كه رابطتون را قطع كرديد :47:
الان هم داره با خودش فكر ميكنه كه چيكار كنه ، چون كه ميدونه كه شما از اين وضع خسته شدين .....
از طرفي دوستون داره ، از طرفي شرايطش رو نداره ......به نظر من كه دوباره بر ميگرده ..
حالا دوتا حالت امكان داره اتفاق بيفته طبق گفته دوست خوبمون digitalmanاگر ایشون دوباره جلو نیومد که هیچ و اگر اومد میتونید خیلی منطقی باهاش صحبت کنید . خيلي منطقي .. ......
توجه داشته باشيد خيلي منطقي .شما الان 22سالتونه !!!!!!!!!!:300::72:.مواظب باشيد فرصتهاتون رو از دست نديد و بعد حسرت بخوريد... مثل خيلي هاي ديگه صادقانه پاي عشقشون ايستادن ولي آخرش ...
تكليفتون را مشخص كنيد :305:
شاد و موفق و پيروز و سربلند و ........باشي.:72:
-
آفرین خانمی کار خیلی خوب و عاقلانه ای کردی امیدوارم نتیجه خوبی بگیری. من هم یک موقعیتی مثل شما رو تجربه کردم الان اصلا پشیمون نیستم ....
یه کم صبر کن همه چیز درست میشه. موفق باشی. مواظب خودت و احساست باش گلم.
-
سلام دوست عزیزم من کاملا با برخورد این اقا موافق هستم ببینید این انتظار شما نشونه بارز این فرهنگ غلط ایرانیه توی اکثر نقاط دنیا به جز ایران 2نفر وقتی از هم خوششون میاد با هم رابطه بر قرار میکنن (معمولا چون اقایون پیشنهاد ازدواج میدن از این زاویه براتون میگم ) بعد از گذشت یه زمانی وقتیکه اون اقا متوجه شد که میخاد با اون خانم ازدواج کنه و شرایط کامل رو برای این کار داره اول میره حتی حلقه رو هم میخره (یعنی تا این حد امادس)بعد بنا به رسمشون زانو میزنه حلقه رو میگیره جلوش و در خواست نامزدی میکنه و باز هم بعد از گذشت یه زمانی و فراهم شدن شرایط کامل برای ازدواج چه از نظر روحی چه از نظر مادی درخواست ازدواج میکنه.حالا چرا این کار درسته و کاری که ما ایرانی ها میکنیم غلط:ببینید طرفین اول باید شناخت پیدا کنن از لحاظ مادی اماده باشن بعد قول ازدواج بدن نه مثل ایرانیا اول قول ازدواج بدن بعد هی برن جلو تا بفهمن که بدرد هم نمیخورن یا شرایط ازدواج رو ندارن ادمها تغییر میکنند شرایط تغییر میکنه برای همین هم نباید تصمیمی رو برای 1سال یا 5سال یا حالا هر چند سال اینده گرفت برای هر کاری 6ماه قبل زمان مناسبی برای تصمیم گیریه ببینید من خودم توی 1ماه نگذشته بود که پسر عمه ام که دوست پسرمه به من گفت میخوام باهات ازدواج کنم بعدشم سریع رفت به خوانوادش گفت الان که 3ماه گذشته و ما هنوز شرایط ازدواج نداریم یه جورایی منو با مشکل روبرو کرده که توی تالار دیگهای من موضوعی با عنوان تردید در ازدواج گذاشتم که مشکله منه توضیح دادم حالا پشیمونم میگم کاش حرف ازدواج نبود کاش عمه من چیزی نمی دونست که اگه یه موقع من پشیمون شدم اونا ناراحت نشن و بتونن درک کنن که هرکسی حق دارهواسه زندگیش تصمیم بگیره اخه رابطه ای که اخرش ازدواج بخواد باشه یکم سخت تر ازرابطه های معمولی ادم باید سعی کنه زیاد احساساتی نشه زیاد نزدیک نشه که خوب این کارم برای زمان طولانی خیلی سخته به هر حال به اون اقا تبریک میگم و به شما خانم توصیه میکنک که زیاد احساساتتون رو دخیل نکنید این جوری خودتون هم بهتر میتونید تصمیم بگیرید
-
واي ممنونم از تمام دوستان عزيزم digitalman,omid24,مثل من,marjanp از همدردي ها .راه حل ها. پيشنهادها و بيان شرايط مشابه خودتون ......بازم ممنونم........با توجه به گفته هاي شما اگه برگشت علتشو براش توضيح ميدم و اگه برنگشتم كه هيچي
واقعا خسته شده بودم...خيلييييييييييي.......از طرفي دوستش داشتم و از طرفي اين بلا تكليفي تمام نيرو و شورو حالم رو ميگرفت......چون اين آقاي خيلي خيلي محترم تمام ذهنمو به خودش مشغول كرده بود و اگه حتي تو اين مدت بهترين آقاييون هم به من پيشنهاد آشنايي و شناخت بيشتر ميدادن بدون هيچ فكرو تاملي جواب رد ميدادم........تو دانشگاه با تمام وجودم دنبالش ميگشتم تا شايد يه كم بيشتر از دور نظاره گر قدم هاش باشم....هيچ چيز غير از اون اين قدر خوشحالم نميكرد!!!البته هيچ وقتم زياد اينو به روش نمي اوردم چون همون طور كه ميگن عشق مثل سايه ميمونه هر چي بيشتر احساساتم رو بيان ميكردم از من دورتر ميشد........ولي الآن با اين قطع ارتباط با وجود تمام علاقه اي كه بهش داشتن احساس سبكي و آزاديه فكر ميكنم...حالا ديگه ميتونم ساير افرادي كه از كنارم هر روز ميگذرند رو بهتر ببينم...خوبيهاشون رو.....محبت هاشون رو.... ميترسيدم تا تمام احساساتم رو نثارش كنم و در آخر به من بگه بعد از 2سال متوجه شدم ما براي هم ساخته نشديم و اون روز .روز مرگ من ومرگ تمام احساسات من ميشد.......
-
سلام....
خانم mimii مشکل شما دقیقا مشکل بنده است... و فکر می کنم نوع برخورد خودتون و دوستتون دقیقا مثل بنده و دوست سابق بنده است..... مشکلمو بنده تو تاپیک "درخواست ازدواج دختر از پسر" بیان کردم..... من خودم شخصا چون از بلاتکلیف بودن و دوستی های بی تنیجه و وابستگی های بی مورد خوشم نمی اومد بعد چند ماه به ایشون گفتم اگه قصد ازدواج ندارن دیگه به این شکل دوستی رو ادامه ندیم و ایشون هم گفتن نه و شدیم همون دوستان عادی سابق....
نمی گم همه ی دوستی های دختر و پسرها باید به قصد ازدواج باشه.... ولی دوستیی که بعدا باید یه روزی تموم بشه -- به خاطر فرهنگی که بین خیلی از خانواده ها حاکمه -- فکر میکنم از اول نباشه بهتره.... مخصوصا که وابستگی روز به روز بیشتر می شه حتی اگه رابطه احساسی نباشه...
همگی شاداب باشید
-
دوست عزیز
به تاریخ آخریت پست توجه کنید. بیش از یک سال است که برای این تاپیک پستی ارسال نشده ، و باز کننده تاپیک هم سراغی از آن نگرفته . این جور تاپیکها تعطیل شده هستند .