-
نتیجه دادگاه
سلام دوستان میخاستم نتیجه دادگاهمو بگم .روز قبل از تعطیلات نتیجه رسید دست وکیلم.
با اعتراض وکیل همسرم برای نفقه موافقت نشده . یعنی برای نفقه 8 ماه نفقات معوقه 800 هزار تومن و هرماه هم 100 تومن و مهریه را 1014 سکه نقدا تعیین شده است. که البته اونها تا 10 اسفند وقت برای اعتراض به مهریه دارند که در اون صورت هم مبلغی پیش پرداخت و ماهیانه یک یا دو سکه تعیین میشه . میبینین دوستان حتی اگه بنده هم از حقش بگذره خدا نمیگذره.
بخدا من از بابت این حکم اصلا خوشحال نشدم چون این اتفاق اثر بدش رو تو زندگیه من خواهد گذاشت ولی فقط به خاطر ادب کردن این خانواده مغرور پای این قضیه ایستادم. باورتون میشه که من چند روز پیش شوهرم و تو خیابون دیدم چشم تو چشم و اون بی تفاوت از کنارم رد شد بدون هیچ عکس العملی. یعنی آدم این قدر بی احساس ، اینقدر مغرور . ما 6 ماه با هم بودیم و من حق همسری رو کاملا براش به جا آوردم و اون حالا اینقدر بی تفاوت. باید تاوان این کاراشو پس بده.
دیروز خواهرم نذری داشت دختر خاله پدر شوهرم اومده بود همش دور منو گرفته بود که به خاطر امام حسین ازشون بگذر شاید شما قسمت هم نبودین. منم گفتم امام حسین راضی میشه که یه خانواده با آبروی دخترایه مردم بازی کنن اتفاقا خدا منو گذلشت سر راه این خانواده تا حساب کار دستشون بیاد.
ببخشید دوستان پرگویی کردم فقط خواستم به دوستانی که پیگیر بودن خبر بدم.
التماس دعا
-
RE: نتیجه دادگاه
سلام خانومی
من فقط می تونم بگم خدا جای حق نشسته
بهترین کار همینه که قانونی برخورد کردین بقیه اشو بسپر دست خدا
سعی کن زیاد به گذشته فکر نکنی آینده خیلی طولانی تر از گذشته است
-
مردمک جان
میدونی اگه اومده بودند مصالحه آمیز مشکلو حل کنند آدم ناراحت نمشد. ولی آخه این رسمشه؟ من نمیدونم این ادمها به فکر آخرت هم هستند یا حتی واسه یه لحظه خودشونو میذارند جای طرف مقابل؟ خدا جای حق نشسته.
-
مرسی بلوم جان
آره الینا جان دقیقا حرف ما هم همین بود به قول بابام میگه ما که میدونستیم این زندگی دیگه درست بشو نیست ولی اگه یه بار به قصد مصلحت جلو میومدن ما هم الان میتونستیم گذشت کنیم ولی چون از هون اول فقط حرفشون طلاق تفاهمی بوده ، نمیشه به این راحتی گذشت کرد.
هفته پیش بابام رفته بود شهرستان دیدم پسر دائیش که از کربلا برگشته بود ، شنیده بود که پدر شوهرم رفته پیش پسر دائی بابام(حالا اونو تو شهرستان چه جور پیدا کرده ما هم نمیدونیم) که شما برین وساطت کنین که راضی بشن تفاهمی جدا شن. اونم گفته اگه واسه آشتی میگفتین من میرفتم ولی واسه جدایی هیچ کس پیش قدم نمیشه شما با آبروی دختر ما بازی کردین. میبینین چه رویی دارن؟
-
خیلی ناراحت شدم که همچین روزاو لحظه هایی بهت تحمیل شد.زندگی همینه عزیزم .
هر چند که واقعا نفهمیدم همسرت چه دلیلی برای اینکارش داشت ولی به هر حال دیگه مهم نیست سعی کن به خودت برسی و فراموش کنی.
عزیزم هی خاطرات گذشته رو تو ذهنت مرور نکن گذشته گذشه به فکر آینده باش دلتو از کینه خالی کن و همه چی رو بسپار به دادگاه و خانواده چون اینطوری کمتر اذیت میشی سعی کن دنبال تفریحات سالم بری مطمین باش کسی دیگه هست که بر زندگی و سرنوشت ما حاکمه و هیچ کس از آینده خبر نداره
امیدوارم شیرینی لحظات زندگی زندگی رو دوباره حس کنی.
-
f-zعزیز ممنون از توجهت. دلیل شئهرم همون نداشتن علاقه بود.چند تا مقاله راجبه چگونه بفهمیم نامزدمان واقعا مارادوست دارم خواندم و فهمیدم نامزد من اون موقع ها هیچ کدوم از اون حالتهارو نداشته ولی من بدلیل عدم تجربه نفهمیدم . حالا هم راضیم به رضای خدا.
-
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد. عزیزم سعی کن از این شکست درس بگیری و تجربه ای باشه برای ایندت . عزیزم واقعا ماانسانها هیچوقت نمی دونیم مصلحت خدا توی چیه . شاید 2 ساله دیگه متوجه بشی که خدا صلاح تو رو میخواسته که این اتفاق افتاده . فقط سعی کن خودت رو دریابی و ایندت رو بهتر از قبل بسازی . از حق و حقوقت هم نگذر.
-
مردمک عزیزم، نگران هیچ چیز نباش، تو درس بزرگی از زندگی گرفتی. امیدوارم همیشه به همین اندازه صبور باشی و از پس تمام مشکلات زندگیت بر بیای.. برات آرزوی موفقیت می کنم عزیزم
:72:
-
همای عزیزم و شاد مهربانم ممنون از لطف شما
خدارو شاکرم به خاطر وجود دوستانی چون شما و به خاطر صبر ذاتی که در من نهاده است .
-
مردمک جان من در جریان زندگیت نبودم فقط میخام بپرسم بچه هم داری؟ مشکل سر چی بود که طلاق اومد تو کار؟
-
مردمك عزيز منم الان تاپيك جديدتونو خوندم و برات آرزوي زندگي شيرين تري رو دارم و مطمئنم خداوند برات يه برنامه بهتري داره در ضمن اون مقاله هايي رو كه بالا ذكر كردي رو مي شه خواهش كنم معرفي كني؟؟
-
این تایپیک رو بخون مشکلشونو کامل توضیح دادن
"راهنمایی در نجات زندگی"
مردمک جان برات یه پیغام خصوصی گذاشتم ممنون میشم جوابم رو بدی
-
از دوستان گلم بابت همدردیشون ممنون و سپاسگزارم.
ویونا جان من فقط 3 ماه عقد بودم و خداروشکر خدا نجاتم داد.
همتای عزیز اون مقاله رو در اسرع وقت تو همین تاپیک واست میزارم .
وهم عزیزچشم آجی پیغامتو خصوصی جواب میدم.
-
دوست عزیزم تاپیکتو خوندم من فکر می کنم شوهرت یک مشکل روحی و روانی داره که نتونسته با شما و خانم قبلیش بمونه. بازم خوشحال باش که زود فهمیدی و جلوی سختی ها و دردسرهای بعدی اش را گرفتی. انشااله آینده بهتری پیش رویت باشد.
-
-
http://www.seemorgh.com/lifestyle/default.aspx?tabid=2298&conid=23372&mID=12632
همتا جان این لینک اون مقاله است. ببخش دیر شد.
-
مردمک عزیز خدا جای حق نشسته فقط قانونی عمل کن و کوتاه نیا بذار قانون این آدمها رو ادب کنه به آینده فکر کن و اصلا خودت رو به خاطر وضعیت پیش اومده اذیت نکن
-
مردمك جان برايت آرزوي بهترين ها رو دارم
-
فاطیما و دلناز عزیزم ممنون از همدردیه شما
خدارو شکر خیلی بهتر شدم . فقط گاهی فکر لحظه طلاق آزارم میده نمیدونم اون موقع چه حالی میشم . از الان دارم واسه اون لحظه از خدا کمک میخام . شما هم برام دعا کنین .
-
سلام دوستان همیشه همراه
امروز مهلت اعتراض تمام شد . با وکیلم تماس گرفتم گفت که تو پرونده هیچ اعتراضی نیست یعنی اونا هیچ اعتراضی علیه مهریه نکردن . خیلی تعجب کردیم وکیلم گفت فردا میرم حکم اجراییه میگیرم. ولی خیلی عجیبه به قول وکیل اگه اعتراض میکردن حداقل دو سه ماهی قضیه عقب میافتاد و مهریه رو قسط بندی میکردن ولی چرا اینکارو نکردن؟
از دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارن میشه کمک کنن یعنی چه فکری تو سرشونه؟ میتونن چه اقداماتی انجام بدن؟
-
مردمک عزیزم سلام
خانومی فکر بد به دلت راه نده کاری در مورده مهریه نمی تونن بکنن باید مهریه رو بدن فقط من شنیدم که در مورده دوشیزه بدون دختر نصف مهریه بهش تعلق می گیره
-
مردمك عزيز برات دعا ميكنم ،
-
[size=medium]سلام دوستای مهربونم من بعد از یه مدت طولانی برگشتم . بالاخره بعد از یکسال و نیم کارم به طلاق کشید. روزای سختی رو گذروندم ولی الان خیلی بهترم دلم واسه همتون تنگ شده بود .
ورود دوباره منو پذیرا باشین...
-
سلام خانمی
از این یکسال برایم میگی؟:72:
-
مردمک عزیز سلام
از این که برگشتی به تالار خیلی خوشحالم
من تمام موضوع شما رو خوندم و امیدوارم از این بعد با آرامش زندگی کنی خانومی
برگشت دوباره تو با تالار تبریک میگم
منتظرت هستیم