-
من متنفرم از ایران
HI . من خیلی به کمک احتیاج دارم از اون آدمائیم که آرزوم از ایران برم و ازدواج که کردم همسرم گفته بود می رویم استرالیا ولی بعد از 6 ماه فهمیدم دروغ گفته بود و از آن زمان 4 سال می گذره و هیچ قدمی برای رفتن جلو نگذاشته من الان خیلی افسرده شدم و می خوام خودم رو بکشم چون اسلام رو هم قبول ندارم ولی به خدا اعتقاد دارم و می دونم خدا بیکار نیست برای بنده داش کاری بکند می خوام منو راهنمائی کنید ممنون من26 سالمه:54::54:
-
RE: من متنفرم از ایران
سلام ATEF جان !
به تالار گفتگوی همدردی خوش اومدید . :shy:
اینجاست که عاملی تحت عنوان «هوش» باید خودش رو نشون بده ! یعنی توانایی سازگاری با محیط ! (البته منظور انفعالی نیست ، فعال بودن هست)
شما دوست دارید از ایران برید ، اسلام رو قبول ندارید و میخواهید خودتون رو بکشید . فکر میکنم در سازگاری مشکلی وجود داره : با جامعه ، قوانین و ... و حتما هم دلایلی وجود داره ، درست گفتم ؟! :-)
یه نکته : گفتید خدا بیکار نیست برای بنده هاش کاری بکند . لطفا برای من توضیح بدید که چطور به این نتیجه رسیدید .
:shy::72:
-
سلام
اول فنرت رو باز کن، بعدا فرصت برای همه این کارها که می خوای انجام بدی هست! تو همه انرژیت داره هدر میره دوست گرامی. نشت انرژی از هر طرف روحت! اینطوری پیش بره چیز ازت نمی مونه که بخواد برسه به استرالیا، یا اینکه بخوای بلائی سرش بیاری یا...
اخمت رو باز کن جان گرامی ، لختی بخند. بگذار روحت سر جای خودش قرار بگیره.
من به تو اعلام خطر می کنم بابت از دست دادن و هدر رفتن انرژی و توانت.
خود دانید
شاد زی...
-
سلام بر دوست عزیزم.....
ورود شما را به تالار همدردی تبریک می گویم...
شما گفتید که از ایران متنفر هستید و اسلام را قبول ندارید و قصد خود کشی دارید اما به خدا ایمان دارید....از حرف آخر شما بسیار خوشحال شدم.
شاید از من هم بیشتر بخدا ایمان دارید و شاید هم کمتر.... خلاصه چیزی ته قلبت می گوید خدا هست و امیدت به اوست..
اما به نظر من شما به اسلام هم اعتقاد دارید چون به خدا ایمان دارید(البته اشتباه فکر نکنید من آن اسلامی را می گوییم که در تار و پود ما نهفته هست نه آن اسلامی را که به زور برایمان تحمیل کرده اند)..
دوست گرامی می دانم مشکلات زیادی در ایران وجود دارد من هم گلایه مند هستم اما به نظر شما کسانی مانند من و شما که قوانین کشورشان را نمی پسندند بهتر نیست باقی بمانند وبا افکار خود با قلم خود با تلاش خود کشورشان را به سمتی درست هدایت کنند....من بروم و شما برید همه مخالفان بروند دیگر چه کسانی باقی می ماندند تا کشور پیشرفت کند و مسیر اصلی خود را بی یابد.
فکر کنم دلیل اصلی هم که با شوهرتان ازدواج کردید قول او برای رفتن از ایران بود البته اگر اشتباه نکنم.
آره درسته خدا بیکار نیست برای بنده هاش کاری بکنه اما خیلی هم کار نداره.......خوب وقتی خودمان اینگونه تصور می کنیم نباید انتظاری از خدا داشته باشیم...
دوست عزیز من فکر می کنم قوانین و مشکلاتی این کشور که شما از آن متنفر هستید حتی شما را به خدا بدبین کرده...
سوالی از شما دارم کدام یک از افراد زیر می توانند در آینده موفق باشند و تاثیری در جوانان داشته باشند و کشور خود را به سمتی درست هدایت کنند.
1:کسی که از نوجوانی از کشور خود نالیده و همه فکر و ذهن خود را به تغییر کشور خود معطوف داشته و هزاران انتقاد از کشورش کرده و بدلیل تنفر از کشورش نخواسته تحصیل خود را پایان دهد و با خود گفته مثلا: دکتر بشم که چی به این مملکت خدمت کنم....
2: کسی که از زمان نوجوانی علارغم مخالفت و انتقاد از کشور خود تلاش کرده و ادامه تحصیل داده و اطلاعات کسب کرده و به درجات عالی رسیده است و به امید این تلاش کرده است که روزی بتواند استاد دانشگاه یا نماینده یا... شود تا بتواند از طریق استادی یا نمایندگی جوانان را آگاه کرده و مسیر کشورش را عوض کند و به سبب درجه عالی او همه سخنانش را قبول دارند.
آیا فرد شماره "1" می تواند موفق شود یا فرد شماره"2"... کدام یک می توانند بهترین تاثیر را روی جامعه گذاشته و انتقادهای خود را بیان می کنند..
امیدوارم کمی بیشتر صبر داشته باشیم و تلاش کنیم.
-
ذهن مثل چتر نجات است ، وقتي عمل ميكند كه باز شده باشد!
این کلید خوبیه!
-
میشه دقیقا بگی از چه چیز ایران متنفری؟ مثلا یه شخص خاص؟ یه تفکر خاص؟ یه جای خاص؟ یا.....
اصلا یه لیست برامون بنویس تا ببینیم برا چی نظرت این جوریه؟ بعد شاید بتونیم کمکت کنیم.
-
man az iran motanaferam az vaghti fahmidam dige irani nistam bayad arab badieh nashin basham va hejab dashte basham vanamaz bekhunam va fekre baste atrafianam be khosus madaram bebinam man lisanse hoghugh daram va bikaram va hal ke ghanun iran ke na arab ra midunam badtar shodam va dust nadaram be zan be cheshm jense erza konande bebinam ke tamkin nade nafaghe nemighire man an iran kurosh va zardtosht va azad khodam ra dust daram .hejab zuraki bishtar man ro azar mide ke aslan ghabuleshnadaram man aslan dokhtare bi mantehgi nistam vali vaghean baridam ....help me please
-
سلام شما که ایران باستان خودتونو دوست دارید
1:سعی کنین به زبان مادریتون احترام بزارید و مثل بقیه کاربرای این سایت فارسی تایپ کنین.
2: ایا از ایران با شکوه باستان تنها چیزایی که به نفعتونه رو قبول دارین یا می خواید اونو بهونه کنیدو از زیر برخی مسئولیت ها شونه خالی کنید؟
3: خیلی جالبه که همه فکر میکنن که چادر متعلق به اسلامه که من از خیلی منابع مستند شنیدم این حجابه زمان زرتشت ( ونه زرد تشت) بوده.
4:میبخشین تو خیلی از جاهای دنیا همچین قانونی ندارن که زنایی که تمکین هم میکنن نفقه بگیرن. یعنی هیچ جایی اجباری برای دادن نفقه به همسر نیست چه تمکین بکنه چه نکنه. حالا که برای این امر ارزش قائل شدن یه جور دیگه برداشت میکنین.
کسی شما رو مجبور نکرده تمکین کنین و نفقه بگیرین. میتونید برید کار کنیدو هزینه زندگی خودتونو بدست بیارین.
5:معذرت می خوام شما که حقوق خوندین یه بار در مورده قانون های عربستان تحقیق کردین تا این فکرو از سرتون بیرون کنین یا فقط چند تا سوال برا خودتون دست و پا کردین که برای قبول نکردن یه سری عقاید اونا رو بهونه کنید؟
(تا اونجایی که من خبر دارم خیلی از جاهای قانون ما از قانون فرانسه استفاده شده به خاطر همین اکثر بچه های حقوق, زبان تخصصیشون فرانسه هست.)
6:تو خیلی از کشورای دنیا نمیتونید بدون لباس باشین پس این منطقیه که بگیم لباس پوشیدن تو اونجا زورکیه؟ همه به این اعتقاد دارن که داشتن لباس یه امر ضروریه و به اختیار خودشون این کارو میکنن ولی اگه کسی ضرورته این امرو نفهمید و بدون لباس در جامعه ظاهر شد قانونا باهاش برخورد میشه.
در اخر امیدوارم همونطور که خودتون گفتین دختر بی منطقی نباشید و عقایدتونو با منطق منطبق کنین.
:72:
-
ترو خدا تایپک ها ت رو فارسی بزن چشممون درد گرفت.
من که ایران رو با هیچ کشور دیگه ای عوض نمی کنم .
ایران به هر بدی که باشه با به اون تعلق داریم کسی نمی تونه به شخصیتمون به خاطر ایرانی بودنمون توهین کنه . بهترین شغل ها و بهترین مقام ها رو اگر عرضه اش رو داشته باشیم می تونیم توی کشور خودمون به دست بیاریم بهتراز بی گاری توی یک کشور غریبه است . برای چی اصلا ؟ شاید برای کلاس نداشته اش!!!
یا برای بد حجابی !!
نمی دونم چی بگم بهت.
-
سلام دوست جوان
شما باید نوع نگاه و فکر کردن خود را تغییر دهید و در درجه اول اگر می توانید به یک مشاور مراجعه کنید و اگر هم تصمیم دارید که در این مکان مشکلتان حل شود باید بگویی علت این تنفر چیست ؟ نگاه و باورهای خانواده تان چگونه است و در چه محیطی پرورش یافته اید و چه مسائلی باعث شده است امروز یک چنین نگاه و باور و اعتقاد نازیبایی داشته باشید.
-
دوست عزیز من هم در تنفر از این کشور با شما هم نظرم. البته ایران کنونی و نه از این پهنه ی جغرافیایی زیبا بلکه از آنچه در آن می گذرد. شما حق دارید در پوشش آزاد باشید و هزاران حق دیگر دارید که از آن محرومید اما متاسفانه در این کشور می گویند خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو. همون قضیه ی گوسفنده که تا یکی یه جایی بره بقیه هم به دنبالش.... و تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل.
-
منتظر صحبت ها و جوابهای شما هستیم.
امیدوارم جواب ندادن شما دلیل بر قانع شدن شما باشه.
-
سلام واقعا از pooarot ممنونم به خاطر جوابی که دادند. ببین ATEF عزیز من میدونم که ایران خیلی مشکل داره ولی باید بدونی که نه توی ایران بلکه توی خیلی از کشورها مشکل وجود دارد درسته که کمه ولی وجود دارد ببین تو باید بتونی خودتو با هر شرایطی وفق بدی ، خیلیها توی ایران هستند که با وجود این مشکلات باز از زندگیشون راضی هستند و احساس خوشبختی میکنن. تو شاید کم کاری کردی که نتونستی با مدرک لیسانس حقوق کار پیدا کنی و به نظر من داری اشتباه میکنی که عمرت را با این دید داری میگذرونی من هم مثل خیلی از ایرانی ها اگه حتی شرایط صد برابر بدتر از الان بشه باز هم عاشق ایران هستم . و هیچ جایی از دنیا جای ایران را برام پر نمیکنه حتی اگه یک روزی از ایران به جای دیگه ای برم
-
سلام عزیزم بذار دوستانه یه چیزی بهت بگم اگر میخوای خوشبخت شی باید از درون خودتو بسازی خودتو باید با افکار و عقایدی از جنس حقیقت بسازی حتی با افکار و عقاید درست و حقیقی میتونی احساسات خوب و فوق العاده بدست بیاری راهی رو که با حدس و گمان طی میشه ارزشی نداره حتی اگه از روی خوشانسی اون راه رو درست باشه چه فایده داره وقتی تو باورش نداری و درستی حدس و گمان وحتی یه نظر فقط با خوب وکامل تحقیق کردن برات ثابت میشه اگه برات ثابت شد اون وقت اونو میتونی باورش کنی و جزی از زنگیت بشه اونوقت هیچ کس نمیتونه اون عقایدو ازت بگیره هرجای دنیا که باشی باور کن باا فکار و عقاید و باورهای درست تاکید میکنم درست و حقیقی میتونی از درون احساس شادمانی و سرور کنی مثل من آخه من اینو تجربه کردم من دینم اسلامرو با تحقیق باور کردم من اسلام رو قبول داشتم نمازم میخوندم ولی نمدونستم برای چی اینکارا رو میکنم ولی در طول زمان با مطالعه و تحقیق و گوش کردن به حرفای روحانیون دینی و فکر کردن راجب اون حرفا و چیزهایی که میخوندم از همه مهمتر با پناه بردن به خدا تو یه مشکلی که میدونستم تنها اون میتونه درکم کنه و کمکم کنه تونستم اسلامو باور کنم و تو اون مشکل تنها اون کمکم کرد ونجاتم داد تو اون مشکل من فقط به اون پناه بردم به همین خاطر خیلی دعا میکردم و ازش میخواستم مشکلمو حل کنه و آخرشم کمکم کرد درسته اون طور نشد که من میخواستم اما از خواسته خودم هم چند پله بهتر شد تو هم سعی کنت ردپای خدارو تو زندگیت پیدا کنی میدونم خدارو باور داری اما رسیدن با اونم باید درست باشهچراکهع هرراهی به نمیرسه حتی اگه به خاطر اون باشه آره میگفتم طی تحقیق راجب دینم که قبلا فقط با اسمش زندگی کرده بودم فهمیدم هیچ دینی بهتر و مهربانتر از اسلام نیست دینی که به خودت و همنوعت فوق العاده احترام میذاره یه حدیثی هست که میگه اگه از خدا چیزی نخوای اونوقت ازت ناراحت میشه ببین خیلی حرفا هست واسه گفتن راجب هر مورد حجاب و نمازو.. خیلی مفصله نمیشه اینجا بگم اینم بگم دستورات دینی دو حالت داره دستواراتیکه میشه با عقل سنجید ودستواراتی که هنورز دلیلش برای ما شناخته شده نیست یابه اصطلاح فراتر از عقل ماست مثل چیزی که هنوز کشفش نکردن اینو فقط بگم اینایی که میگم شعار نیست حاصل تجربه دو دوره زندگیه(قبله تحقیق راجب اسلام و بعد از تحقیق)
-
ببین دوست عزیز شما که انقدر از ایران متنفرید و زندگی در ایران براتون سخت و طاقت فرسات یا باید ازدواج نمی کردید و از ایران میرفتید یا اینکه با چشم باز ازدواج میکردید صرفا" گرفتن یه قول ساده کافی نیست اونهم برای شما که اینقدر هدفتون براتون مهم بوده برای انتخاب همسر فقط نباید به موقعیت مالی/ظاهری/اخلاقی طرف مقابل بسنده کرد بلکه هم هدف بودن 2طرف خیلی مهمه من خودم برای مثال تصمیم دارم برای ادامه تحصیل از ایران برم مدرک تافل هم گرفتم کسی که میخوام باهاش ازدواج کنم به خاطر اینکه با من همراه باشه به کلاس زبان میره و من رو داره مطمئن میکنه با این وجود من بهش گفتم اگر کارت همزمان با من درست شد ازداج میکنیم و میریم در غیر اینصورت من میرم شرایط رو فراهم میکنم هر وقت تونستی بیای من میام باهم ازدواج میکنیم و با هم میریم.الان دیگه تو 2نفر هستس تا زمانی که 1نفر بودی میتونستس کاری بکنی ولی حالا فرق میکنه