*كليپ ويژه *تقديم به شاد عزيز
تقديم به دوست خوبمون خانم شاد با آرزوي سلامتي و تندرستي و بازگشت دوباره در تالار:203:
<embed src="http://www.hamdardi.net/attachment.php?aid=612" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="400" quality="High">
RE: *كليپ ويژه *تقديم به شاد عزيز
خيلي زيبا بود
آرمان تو هم استاديا
صدا مال كي بود؟؟؟؟؟؟!!!!!!
خیلی زییا بود خانم شا د همه اعضا تالار مدیر همدردی شما دوست دارد خانم شا د امیدوارم همیشه سلامت باشید
آرمان عزیز..... :72:
اصلا انتظارش رو نداشتم. واقعا از شما ممنونم، از این همه محبت اشک توی چشمام جمع شد... نمیدونم چی بگم..
نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم.. از صمیم قلب ازتون سپاسگذارم، به شما به خاطر هنر و دل پاک و مهربونتون تبریک می گم..
.....
یک دنیا ممنون ...
:72: :72: :72:
خانم شاد عزیز دوست خوب مهربان دلسوز دوباره به جمع اعضا تالار خوش امدید امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید من شما خیلی دوست دارم شما نمونه عالی هستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
آرمان عزیز..... :72:
اصلا انتظارش رو نداشتم. واقعا از شما ممنونم، از این همه محبت اشک توی چشمام جمع شد... نمیدونم چی بگم..
نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم.. از صمیم قلب ازتون سپاسگذارم، به شما به خاطر هنر و دل پاک و مهربونتون تبریک می گم..
.....
یک دنیا ممنون ...
:72: :72: :72:
خانم شاد......
منم خوشحالم كه تونستم شما رو شاد كنم ، تنها كاري كه از دست من بر مياد دعا براي سلامتي شما و اين كار ناقابل بود كه اميدوارم تو روحيتون تاثير مثبتي گذاشته باشه .:shy:
درپناه حق محفوظ باشيد:203:
خیلی خیلی با سلیقه و هنرمند هستید
خیلی زحمت میکشید ممنون آرمان
آرمان 26 !
بسیار زیبا بود و لذت بردم ، مرسی . میتونم تصور کنم که شاد عزیز چقدر خوش به حالش شده وقتی داشته این کلیپ رو میدیده ... ! :D
:46::shy:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASRIN GOZALI
آرمان 26 !
بسیار زیبا بود و لذت بردم ، مرسی . میتونم تصور کنم که شاد عزیز چقدر خوش به حالش شده وقتی داشته این کلیپ رو میدیده ... ! :D
:46::shy:
درسته عصرین گزلی عزیز، اما این دفعه قیافه ام شبیه اون شکلکها نشده بود چون از شدت سپاس اشکام هم میومد.
:72:
آرمان عزيز معركه بود.... واقعا ممنون .... چقدر زيبا و هنرمندانه حرف دل همه ما رو به شاد عزيز رسوندي ....:104:
واقعا دستت درد نكنه.... من كه اشكم در اومد و احساساتي شدم چه برسه با شاد عزيزم....
شاد عزيزم اميدوارم سلامت و تندرست به زودي زود برگردي به تالار.... :46::43:
ما همه واست دعا ميكنيم ...:203::203::203: و دوستت داريم دوست عزيز....:72::72::72:
از اينکه شاد عزيز می خواد بره ناراحت شدم
از اينکه آرمان عزيز اين کليپو درست کرده خيلی خوشحال شدم
از اينکه می بينم انقدر ادمها برای هم ارزش قائلند احساس شعف و خوشحالی ميکنم
خوبه ، من که فکر ميکردم ديگه اين جور احساسها تموم شده وقتی آدم مياد توی اين سايت ميبينه که هنوز انسانيت نمرده .
آفرین آفرین آفرین ...............................:104::104::104:
بسیار زیبا و دلچسب بود.:227:
چقدر مهربانی زیباست.:72:
خیلی قشنگ بود آقای آرمان، دستتون درد نکنه. :73:
عالی بود و بی شک سزاوار شایسته ترین عضو تالار شاد عزیز
این جمله عصاره یکی از نظریات روانشناختی هست که :
انسان تا وقتی که در دنیا، یکی را دوست دارد و مطمئن هست یکی نیز او را دوست دارد، امید به زندگی دارد و زندگی برایش معنا دارد، و در اینجا موقعیتی هست که همه به این باور می رسند.
از آرمان 26 هم به خاطر زحمات ارزنده اشان تشکر می کنم. و برای SHAD هم آرزوی سلامتی دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
این جمله عصاره یکی از نظریات روانشناختی هست که :
انسان تا وقتی که در دنیا، یکی را دوست دارد و مطمئن هست یکی نیز او را دوست دارد، امید به زندگی دارد و زندگی برایش معنا دارد، و در اینجا موقعیتی هست که همه به این باور می رسند.
از آرمان 26 هم به خاطر زحمات ارزنده اشان تشکر می کنم. و برای SHAD هم آرزوی سلامتی دارم.
ممنونم آقای مدیر عزیز، حرف شما درسته، انرژی که دوستانم توی این سایت به من منتقل می کنن غیر قابل وصفه... از همه ممنونم
سورنای عزیز، از شما واقعا سپاسگذارم. من به شما خیلی زحمت دادم..
خیلی زیبا بود...:shy:
ممنون دوست عزیز از زحماتتون...
با آرزوی سلامتی برای شاد عزیز و دوستان عزیز
:72::72::72: