RE: درخواست راهنمايي فوري
سلام
من کاملا به شوهر شما حق می دهم. خودت بزار سر جای اون وبا یک دعوا بره دست خواهر و مادرش رو بگیره و جلو خودش بهشون اجازه بده با شما درگیر شن و فحاشی کنن.چه احساسی نسبت به شوهرت پیدا می کنی. به خودت نمی گی که این شوهر من را به خاطر یک دعوا جلو خانوادش کوچیک کرده. خانمی تو زندگی همه دعوا و درگیری هست اصلا دعوا نمک زندگی دلیلی نداره سریع به برادرات بگی تا بیان مشکلت رو حل کنن.مگه خودت نمی تونی حلش کنی با دو تا جمله محبت آمیز.دیگه به هیچ وجه این کار اشتباهت رو تکرار کن. با خلوص نیت برو و از شوهرت عذرخواهی کن منتها این دفعه نه تنها به شوهرت بلکه به خودت هم قول بده رموز زندگیت و بحثهایی که بین تو شوهرت میشه نباید فاش کنی.خودت با درایت مشکلاتت رو حل کن نه با کمک برادرانت که وضعیت رو بدتر میکنن و می رن.سیاست داشته باش عزیزم سیاست. موفق باشی
سلام
بهتر نیست مشکلت و تو همون تاپیک قبلی پیگری کنی اینجوری بهتر نتیجه می گیری
برادرای من از گل باریک تر به نامزدم چیزی نگفتن نامزدم براشون شمشیر از رو بسته برای شما که دیگه خدا به فریادت برسه!
کار اشتباهی کردی خواهر من سعی کن دل شوهرت رو به دست بیاری و آرومش کنی زیاد هم به نوع رابطه شوهرت و برادرات حساسیت به خرج نده و از برادرات هم بخواه که اگر حتی خود شما ازشون خواستید که تو زندگیتون وارد بشن دخالتی توی زندگیتون نداشته باشن
در ضمن خواهر گلم کجا دعوای زن و شوهری و کجا دعوا برادر زن و داماد! فاصله از زمین تا آسمونه!
خوب منم اگه به جای اون بودم تحمل نمی کردم که تمام غرور و شخصیتم زیر سوال بره. تازه بهش قول داده بودین و زیر قولتون زدین. دیگه می خواستی چی کار کنی؟؟؟؟
بعضی وقتا اشتباه ها اونقدر بزرگه که به این راحتیا جبران نمیشه.
فرض کن دایی های بچت واسه باباش هیچ ارزشی قائل نشنو جولوش دوباره به پدرش بی احترامی کنن.
هههههههی کاش قبل از این که اون کارو بکنی میومدی مشورت میکردی
در ضمن اگه همه سوالاتتونو تو یک تاپیک بپرسین اعضا بهتر میتونن نظراشونو بگن.