-
کدام یک از آقایان با من موافقند؟
سلام دوستان عزیز، آقایان گرامی
من بعد از این مدتی که در این تالار بودم، بعد از تمامی شناختهایی که در مدت ارتباط عاطفیم با دو دختر فهمیدم و با اندکی جستجو در زندگی افراد مختلف به نکته عجیبی برخورد کردم. نکته ای که دقیقا به عکس به ما گفته شده بود!!
به نظر من آقایان زودتر به بلوغ فکری می رسند! دقت کنید توقعاتی را که یک دختر قبل از ازدواج دارد، نگاه احساسی دختر به ازدواج، نگاه منطقی مردان به ازدواج و غیره و غیره. درست در همان سنی که دختران از زندگی آینده خویش تصور مردی را که به احساسات آنها بها دهد و یک عاشق پیشه ای که برای آنها گل بخرد و دستشان را ببوسد و ... را دارند مرد به این فکر می کند که حالا این زندگی مشترک چه ملزوماتی می خواهد!! من این تاپیک رو ادامه می دهم ولی از دوستان هم جنس خویش هم می خواهم نظرات خود را بیان کنند!
من به نتیجه ای رسیدم برخلاف نظرات عمده روان شناسان که واقعیات موجود را بررسی نمی کنند و نظر می دهند:
" ترجیح می دهم با یک دختر کم سن و سالتر از خودم ازدواج نکنم. چون دخترها دیرتر از این عوالم رویا پردازی رهایی می یابند"
-
RE: کدام یک از آقایان با من موافقند؟
sorenaجان عزیز. من با توجه به این نکته ای که می گویم کمی با شما مخالفم.
دختران در مقایسه با پسران زودتر به بلوغ می رسند و دلیل اینکه شما می گویید تصور آنها در مورد اینکه یک عاشق پیشه ای برای آنها گل بخرد و دستشان را ببوسد اتفاقا یک نیاز اصلی دختر محسوب می شود در واقع دختران در مقابله با پسران دارای ایکیو هوش عاطفی بالاتری هستند و به همین علت احساسات آنان بیشتر از پسران است.
پسر ناز کش هست و دختر ناز خواه.
اما به این هم معتقدم که رشد بلوغ فکری هر کسی تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله" روابط اجتماعی طرف مقابل... خانواده او.... محیطی در آن زندگی می کنه و .... بستگی داره و هر کس فرقی نمی کنه چه دختر و چه پسر اگر عوامل لازم محیا باشد زودتر به بلوغ خواهد رسید.
-
من سوال اصلی خودم رو می پرسم:
"آیا با من موافقید که چون دختران دیرتر از رویاپردازی های کودکانه دست بر می دارند بایستی در سنین بالاتری نسبت به آقایان ازدواج کنند و همه چیز در پیر شد ن زودتر چهره زن خلاصه نمی شود؟ بلکه عامل احساسات رویاپردازانه عامل مهمتری است؟"
از مدیر محترم تقاضا دارم در صورت امکان اسم تاپیک رو به "زنان دیرتر به بلوغ فکری می رسند. آیا آقایان موافقند؟" تغییر دهند
-
sorena_arman جان !
سلام برادر !
اگر منظورتون از بلوغ فکری ، بلوغ شناختی بوده باشه ، این مورد بیشتر به تجارب یادگیری بستگی داره . من فکر میکنم برای ازدواج ما مرد ها فقط بلوغ شناختی کافی نباشه ، بلوغ اجتماعی ، بلوغ عاطفی ، بلوغ مالی ، بلوغ جنسی و ...
به خدا سرم داره سوت میکشه ! آخه چی بگم ؟! بد بخت شدیم رفته ! من که الان 22 سال دارم نسبت به همسر گزینی کلی وسواسی شدم ، شما رو نمیدونم ! ما اینهمه خودمون رو زجر میدیم ، ببینیم آخر سر میتونیم همونی رو که دنبالشیم به دست بیاریم یا طرف کسی از آب در میاد که دوست داره 24 ساعته نازشو بکشیم و فکرشو بخونیم که دوست داره چیکار کنیم ؟!
آقا همدردم باهات بدجور ! :54:
-
پسر نازکش است و دختر نازخواه!!
این معیاربرای احساسات بچگانه است ونه احساساتی که نشان از رشد فکری و بلوغ عاطفی دارد. انسانی که به بلوغ عاطفی رسیده باشد بیشتر تمایل به بخشیدن احساسات خود را دارد و نه گرفتن احساسات.( مقایسه ای بین یک فرزند و پدر و مادر انجام بدهید. بچه احساسات پدر و مادر را می خواهد و مادر و پدر احساسات خود را به فرزندشان هدیه می کنند.)
اینکه من از همسر خود بخواهم روز و شب قربان صدقه من برود نشان دهنده هوش عاطفی بالاست؟!! شاید هم هست و من این تعاریف را اشتباه فهمیدم!
بلوغ عاطفی در ایثار و بخشش احساسات است!! یک مقدار اشتباه موضوع رو متوجه شدید. موجودی متوقع از لحاظ احساسی لایق عنوان شخص بالغ عاطفی نیست!!
اگر معیار شما برای رسیدن به بلوغ فکری این توهمات معمول دختران باشد که از زندگی ظواهری این چنین را می طلبند و بعد از یکی دو سال می فهمند که ای داد و بیداد که زندگی چه فاجعه ای هست که ...
شما یک معیار برای من رو کنید که دختران زودتر به سن بلوغ فکری می رسند.
زندگی در رویا زندگی خوبی نیست. ببینید چند درصد از توقعات یک دختر 20 ساله امکان عملی شدن در زندگی مشترک را دارد!
این ایده شما کافیست تا قید تمام زندگی ها را با هم بزنیم!!
-
ببینید شما از توقع حرف می زنید اما من از بلوغ فکری ...
منظور من از ناز کش بودن پسر این است که مرد باید نیاز اصلی همسر خود که همان توجه به او و گوش کردن به حرف های او (دردودل) است برطرف کند.
در حالت طبیعی دختران زودتر به مرحله بینش راه پیدا می کنند و بلوغ فکری آنان همانند بلوغ جسمی زودتر از پسران اتفاق می افتد. اما گفتم که بلوغ فکری به عوامل زیادی بستگی داره که هر کدام از دو طرف (دختر و پسر) با توجه به مهیا بودن عوامل می توانند رشد سریع تری داشته باشند.
قبلا هم در مورد توقع دختران بحث کرده و نتیجه گیری شد.
-
آهان الا شد یه چیزی....
بله موافقم چون حتی در تاپیکی که ایجاد کرده بودم " دکتر افروز" روان شناس این چنین گفته بود که "دخترانی که بزرگتر از شوهران خود هستند موفق ترند و زندگی بادوامی دارند"
و این سخن به این دلیل است که دختران در سنین بالاتر درک بهتری نسبت به زندگی دارند.
-
گمونم بلوغ عین پرشدن ظرف باشه. ظرفهای کوچیک زودتر پر می شن و ظرفهای بزرگ دیرتر. خو اینم طبیعیه. اما اینکه تفاوت بین دوتا جنس هست باز گمونم نکته ایه برا خودش. ما به تفاوت رنگ ها، تفاوت صدا ها ، تفاوت اسکناس ها، تفاوت همه چیز فکر می کنیم اما به تفاوت دو جنس فکر نمی کنیم. این میشه که یکی میره تاپیک اگر زن بودم باز میکنه اون یکی ( همون اولی!) میره تاپیک اگه مرد بودم باز میکنه...البت بد نیستا، اما گمونم که کار تحقیقاتی میخواد برای شناخت.باس به تفاوتهای مذکر و مونث دقت کنیم. هر کسی را بهر کاری ساختند و صد البته ظرفش رو هم متناسب با کاربرش ساختند.
بخند و بخندان!
ارادتمند: حاجی فیروزی برای تمام فصول
-
خوب نقاب جان من این همه مصداق رو کردم مبتنی بر اینکه یک دختر به این فکر می کند که همسر آینده او چه توقعاتی را برطرف می کند و مرد به این فکر می کند که چگونه زندگی مشترکش را بسازد!
شما می فرمایید دختران زودتر به بلوغ فکری می رسند. مصادیق بلوغ فکری شاید از نظر من و شما متفاوت باشد. به همین خاطر مصادیق بلوغ فکری که شما مد نظرتون هست رو ممنون می شم بدونم.
آقایون نظر بدین! این خیلی بحث مهمیه به نظر من. شاید تا کنون در اشتباه بوده ایم که فکر می کردیم چون دختران زودتر شکسته می شوند باید زودتر ازدواج کنند!چون:
1- اصولا دیدگاههای آقایان در سنین مشابه با خانومها نسبت به ازدواج بسیار واقع بینانه تر است. فقط کافیست نگاههای یک مرد به ازدواج با نگاه یک زن به ازدواج پیش از ازدواج مقایسه شود.
2- زنان معمولا متوسط عمر بیشتری دارند و بالفرض یک زن که 5 سال هم از همسر خودش کوچکتر باشد ، گر 5 سال هم بیشتر عمر کند باید 10 سال زندگی خویش را در تنهایی سر کند. در حالیکه اگر یک پسر با دختری بزرگتر از خود ازدواج کند دوران مفید بیشتری را می توانند با یکدیگر باشند.
3- توقعات دختران برخلاف پسران با گذشت سن نرمالتر می شود . پسران سخت تر انتخاب می کنند در حالیکه دختران بالتع نگاه سنتی جامعه توقعات خود را کاهش می دهند و یا واقع بینانه تر می کنند.
من به شخصه موقعیتهای ازدواج مناسبی را با دختران بزرگتر از خودم داشته ام. انها را مهربان تر، با منطق تر، آرام تر ودلسوزتر و بسیار کم توقع ترو مهمتر از همه مسئولیت پذیر تر از دختران با سنین 20-24 یافتم. ولی خوب تحت فریب این که دختران زودتر به رشد فکری می رسند از انتخاب آنها صرف نظر کردم. الان هم موقعیتهای مشابهی را پیش روی خود دارم. مثلا ازدواج با دختری با 6 سال اختلاف سنی و... ولی می خواهم دوستان با هم به یک جمع بندی کلی که به درد همه بخورد برسیم.
-
سلام/تایپیک مخصوص آقایانست/خانومها اجازه ندارن نظر بدهند؟/بلوغ فکری/اجتماعی/به تربیت فرد/میحط/شخصیت فرد/بستگی دارد/سن نیز ماثر میباشد/عموما میگویند دختران زودتر از پسران به بلوغ میرسند/استثنا نیز هست/پسری 20 ساله که بسیار پخته تر از سنش است/ولی در جایی دیگر پسری 28 ساله در مقایسه با همان پسر 20 ساله بچه ای بیش نیست/در رابطه با دختران همینطور/در مقایسه دختران با پسران هم میشود به این نتیجه هم رسید/دختری 25 ساله بسیار پخته در مقابل همان پسر 28 ساله که به پختگی لازم نرسیده/به نظر می آید الگوی خاصی نداشته باشد/از فردی به فرد دیگر متفاوت است/سن ملاک مناسبی نیست.
-
منم نمونه های موفقی از ازدواج پسرا با دخترای بزرگتر از سن و سال خودشونو دارم توی دوستام. ظاهرا خیلی هم مرتب و خوب و راضی اند. اما تا حالا سر این مساله که واقعا از این اوضاع راضین حرفی نزدیم با هم. دفعه بعد که ببینمشون خواهم پرسید.
باس پرسید ازشون. میپرسم.
-
سلام
بنظر من هم همینطوره! تو اسلام هم رو این نکته تاکید شده که عقل مردا کامل تره! به همین دلیل تصمیم گیری و مدیریت خونواده رو به عهده ی مرد گذاشته! اما این نکته رو من شخصا بدست آوردم که: زنها زود به یک بلوغ فکری میرسن و همونجا می مونن اما مردا دیر میرسن ولی بلوغ فکریشون کامل تره!
زنها با صحبت های عاشقانه و محبت( باعرض پوزش) زود ... میشن اما مرد اگه حس کنه کار درستی نیست تا فردا هم ... کن! حرف حرفه خودشه مگه اینکه با منطق راضیش کنی یا اعصابشو بهم بریزی که یا ممکنه بزنتت یا واسه خلاصی از اعصاب خودی و نشون دادن عواقب کار کار نادرستو انجام بده تا دفعه ی دیگه اینققدر زن اصرار نکنه!
من بارها اینو تجربه کردم که اگه با جنس مونث صمیمی بشی کاری رو می کنه که تو خودت عمرا توقعشو نداری حتی اگه زبانا بخوای!
یاعلی:72:
-
با درود؛
سورنا خان از دید بنده نمی توان در این باره حکم قطعی داد،البته نسبی و این از آن جهت است که بنابر بیانات یکی از همراهان بلوغ فکری بستگی به پارامترهای گوناگونی دارد.ژن،محیط رشد،چگونگی پرورش فرد در کودکی،جو خانوادگی،سطح رشد فرهنگی خانواده،محیط های اجتماعی در زوم های مختلف،گونه پیامهایی که به فرد می رسد،فضای اجتماعی،سیاسی و فرهنگی اجتماع همه و همه در این امر دخیلند.
جناب سورنای ارجمند بنده همچنان قائل به بدبینی شما نسبت به گروه گیس بلنها هستم-هر چند که خود نیز اندکی بدبینم!؟-و این انحراف از تفکر منطقی را به سبب پش داوری پدید می آورد.
در سخن نقاب گرامی اشتباهی فاحش وجود دارد،بدین معنا که ایشان مقوله EQ یا هوش هیجانی را با IQ و هر دو را با احساسات در رابطه دانسته و به دلیل کم آگاهی که همه مان دچار آنیم در بسیاری از موضوعات و مفاهیم،نتیجه اشتباهی را گرفته اند.آن باور مذهبی را که بلوغ جنسی را در مؤنث زودتر از مذکر می داند،در زمان حال زیاد کاربردی ندارد؛چنانکه نادر است که هم اکنون نیز در دورترین روستاها دختران ده یا نه ساله را شوهر دهند.
بحث بلوغ فکری کاملاً جدای بلوغ جنسی است.شما یک کودک تهرانی نابالغ جنسی را با یک نوجوان تازه بالغ یا حتی جوان کاملاً بالغ روستایی در مناطق مرزی اصلاً نمی توانید بسنجید و یا اینکه چون دومی بالغ جنسی است پس دارای فکر رشدیافته تر و پیشرفته تر و بیشتری است.
جناب سورنا از شما پرسشی دارم:
بالفرض نظرات شما درباره جنس مؤنث همه و همه درست باشند،چخ نتیجه ای می خواهید بگیرید؟و از آن مهمتر آیا تجربیات کاملاً محدود شما از روابط جنسی یا عاطفی یا کاری یا همین جوری تان با جنس مخالف دال بر نتایجی است که شما آنها را نتیجه می گیرید؟!!
بدرود./
-
منظور از ازدواج چیست؟جواب این سوال موافقین ومخالفین شما را مشخص میکند اگر منظور فقط رفع تکلیف است ،داشتن فرزند ،... ولی اگر منظور تمامی ابعاد یک انسان چه عقلانیت چه احساسات ،وحتی شیطنت و بچه بازی دوران نامزدی (تو اینو گفتی ومامانت این را گفت و...) به هر حال ازدواج پسر با زن بزرگتر از خودش صلاح نیست چون همون احساسات دخترانه و کودکانه شیرینی ابتدای هر زندگی خواهد بود البته همه اینها به خیلی از مسایل وابسته است ولی کلا" رای من ممتنع است
-
گردآفرید عزیز
بحث تنها بر سر تجربیات من نیست. بحث بر سر سوالاتی بود که قبلا به آنها اشاره شد:
1-آقایان موافق هستید که دیدگاه یک مرد یا پسر نسبت به ازدواج بسیار واقع بینانه تر و بدور از رویا است!؟
"البته گویا دوست ما omed این رفتار بچگانه و احساسات کودکانه را شیرینی زندگی می دانند. که من در این باورم که این شیرینی نباید از طریق زن خانه که از طریق فرزند باید به درون زندگی منتقل شود. چیزهایی که زندگی امروز جوانان را به لجن کشیده است شیرینی زندگیست؟ مرد از سرکار بیاید بحث بر سر این شروع شود که چرا مادرت چنین گفت و چنان گفت شیرینی زندگیست!، البته من به دیدگاه شما omed احترام می گذارم . ولی من از اینکه یک فرزند را به جای همسرم به درون زندگیم بیاورم احساس رضایت نمی کنم
در ضمن من معنای جملات زیر را نمی فهمم
(،وحتی شیطنت و بچه بازی دوران نامزدی (تو اینو گفتی ومامانت این را گفت و...) به هر حال ازدواج پسر با زن بزرگتر از خودش صلاح نیست چون همون احساسات دخترانه و کودکانه شیرینی ابتدای هر زندگی خواهد بود ) شما چه دلیلی دارید؟ فقط به خاطر اینکه این احساسات کودکانه وجود داشته باشید طلاقها به 30درصد ازدواجها رسیده است. نظرتان چیست که پسرها نیز در 15-16سالگی ازدواج کنند که این احساسات شیرین وجود داشته باشد. تصور می کنم دختر را با یک عروسک یا نهایتا یک بچه اشتباه گرفته اید.
"
2- نوع توقعات یک دختر و یک پسر و دیدگاه آنها در باره مسئولیت آینده شان را در جامعه فعلی و دقیقا جامعه فعلی بررسی کنید. آیا باز هم در عدم بلوغ فکری دختران دچار شک خواهید شد.
3-to mke: باز هم عرض می کنم. دقت کوچکی در مورد دخترانی که سنین 23-4 را رد کرده اند بویژه در این تالار نشان از درایت بسیار بیشتر آنها دارد.پس بحث اینکه بلوغ فکری دختران متوقف می شود چندان به جا نیست. اگر در این مورد قانع نشدید من با ذکر مصادیق و دلایل به شما برخی از افراد تالار را با سن حدودی و معرفی شده توسط خودشان معرفی می کنم (در پیام خصوصی) و گوشه ای از دیدگاههای آنها را می آورم.
و...
نتیجه ای که بنده می خواهم بگیرم این است:
آقایان(برخی از آقایان) به دختران اجازه دهید به این باور برسند که بچه نیستند. نیازی به لوس بازی آنها ، احساسات بچگانه ویا حتی عشوه گری برای جلب نظر یک مرد نیست. به انها اجازه تفکر دهید. تفکر جهت تغییر! اجازه دهید دست از انفعال بردارند.رویا های خویش را اندکی کنار بگذارند و توان روبرویی با سختی ها را پیدا کنند.تا چه زمانی یک دختر در این مهملات باید سر کند که آیا کسی او را خوشبخت خواهد کرد؟ یا کسی لیاقت او را خواهد داشت!؟
چیزی که به شخصه در باور دارم که دختران در سنین بالاتر در انجام آن موفق تر بوده و بنابراین خود به شخصه قصد ازدواج با دختری بزرگتر از خویش دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
با درود؛
در سخن نقاب گرامی اشتباهی فاحش وجود دارد،بدین معنا که ایشان مقوله EQ یا هوش هیجانی را با IQ و هر دو را با احساسات در رابطه دانسته و به دلیل کم آگاهی که همه مان دچار آنیم در بسیاری از موضوعات و مفاهیم،نتیجه اشتباهی را گرفته اند.آن باور مذهبی را که بلوغ جنسی را در مؤنث زودتر از مذکر می داند،در زمان حال زیاد کاربردی ندارد؛چنانکه نادر است که هم اکنون نیز در دورترین روستاها دختران ده یا نه ساله را شوهر دهند.
بحث بلوغ فکری کاملاً جدای بلوغ جنسی
با سلام و به قول شما درود..
ممنون از تذکر بجای شما آقای گردآفرید... اما بنده منظورم همان هوش هیجانی بود . در ضمن زود رسی بلوغ دختران در حالت طبیعی باور مذهبی نیست چون بنده خود در کتاب های متعددی از جمله کتاب هایی که در دانشگاه واحد آن را گذراندیم به زودرسی بلوغ دختران اشاره شده است . اما همان گونه که در اول هم گفتم و شما هم اشاره کردید بلوغ فکری به عواملی مختلفی بستگی داره.. باز هم از توجه شما متشکرم.
آقای گردآفرید به نظر من sorenaدوست عزیزمان نسبت به دختران بدبین نیست شاید نوشته های ایشان طوری هستند که ما را به شک می اندازند.
-
دوست عزیز به نظر من رسیدن به بلوغ فکری بستگی به موقعیت اون فرد داره . هر دختری اینطوری نیست . به نظر من دخترایی که شما باهاشون برخورد داشتین حتما دخترایی بودن که توی خانواده لوس بار اومدن و زندگی زناشویی از دید اونها یعنی ناز کردن و بوسیدن دست و .........ولی دخترایی هستن که از همون سن 20 سالگی مجبور بودن توی اجتماع باشن و موقعیت زندگی اونها ایجاب کرده که توی این سن بیان توی جامعه و با افراد مختلف برخورد داشته باشن و این خودش باعث میشه که از اون مقوله لوس بودن و ناز کردن یه کمی دور بشن و منطقی و معقولانه با هر چیزی برخورد داشته باشن و یا حتی بیشتر از سن خودشون بفهمن و درک کنن . در ضمن این گفته های من در مورد پسرها هم صادق . و مخصوص دخترا نمیشه . پس اجتماع ، خانواده ، محیط و.... تمام اینها تاثیر گذارند در روحیات و تفکرات هر فردی . من خودم با دخترای زیادی برخورد داشتم که حتی با داشتن 30 سال سن یا 35 سال تفکرات بچگانه ای داشتن که خود من در مورد سن اونها شک کردم . پس بلوغ فکری ربطی به سن و جنس نداره . بستگی به موقعیت قرار گرفتن فرد در زمان و مکان خودش داره . پس همه رو با یه چوب نرونید لطفا .
-
عزیزان توجه بفرمایید که وقتی صحبت کلیه! بلوغ هم بطور عمومی بررسی میشه یعنی در شرایط برابر! وگرنه ممکنه دختری در شرایطی بزرگ شده باشه که در سن 20 سالگی از مردی همسن خودش فهمیده تر و عاقل تر باشه!
سورنا جان من اینو که خانوما بزرگتر که میشن بهتر عمل می کنند رو ناشی از پختگی بیشتر می دونم نه بلوغ عقلی! بلکه تجربه وادارش می کنه بهتر تصمیم بگیره! تجربه و عقل و منطق رو قاطی نکنید!
سلام گردآفرید عزیز چقد دلم واسه کل کل با شما تنگ شده بود! من که نفهمیدم شما مردی ؟ زنی؟ دختری؟ پسری؟
موفق باشید.
-
در ضمن راجع به سوال آقای سورنا هم عرض کنم چون سوالتون کلیه چند جواب داره:
1)اگه دو طرف در شرایط برابر بزرگ شده باشن بله!
2)در جامعه ی امروزی باید تحقیق بشه و نمیشه جواب داد اما شخصا تا اونجا که تجربه داشتم از هر دو نوع بطور مساوی دیدم اما بازم پسرا بیشتر واقع بین بودن چون بار زندگی به دوش اونهاست معمولا!
3) در کل باید بگم بار زندگی در هر جامعه طبق سنن به دوش هر کی باشه( در صورت تربیت در شرایط برابر) اون شخص چه مرد چه زن واقع بین تر خواهد بود همون طور که در اروپا و آمریکا چون بار زندگی بین دو طرف (معمولا) تقسیم میشه دو طرف دیدگاه هایی نزدیک به هم دارن که البته این هم مشکلات عدیده ایی داره مثلا وقتی دو طرف سرکارن کانون خانواده سست میشه بچه ها کمتر محبت میبینن و تربیت میشن و بحران اجتماعی رو بوجود میاره که الان غرب بشدت با اون دست به گریبانه و قادر نیست آب رفته رو برگردونه!
موفق باشید.
-
با سلام
از نظر من این مقایسه شما مثل مقایسه یه مرسدس بنز اخرین سیستم با یکی از تابلوهای استاد فرشچیان میمونه.
-
سلام
دوستان
یه نکته رو باید در نظر داشت و فراموش نکرد، در علوم انسانی که طرف صحبت، انسان(این موجود کاملا نسبی و غیر قابل پیش بینی)است،نمی شه براحتی نظر قطعی داد،
شاید بهتر باشه جامعه آماری رو محدود تر کنیم چون واقعا نمی شه نظر کلی با همچین شرایطی داد .
-
با درود؛
سورنای ارجمند،من هیچ جای گفتار این مورد را ندیدم که سخن از توقف بلوغ فکری دختران رود.به هر حال در یک سن مشخص ما با دختران و پسران گوناگونی از نظر بلوغ فکری روبرو هستیم و نمی توان حکم کلی درباره دختران مثلاً 18 یا 20 ساله داد.بیانات شما درباره گروهی از دختران با ویژگیهایی که برشمردید،درست است و درباره همه و حتی بیشترشان به زعم بنده اصلاً درست نیست.
نقاب گرامی بنده این را گفتم و آشکار است که مثلاً به دلیل ظهور عادات ماهیانه دختران زودتر از پسران بالغ می شوند،اما این هیچ ارتباطی به بلوغ فکری یا بلوغ احساسی ندارد.
از دو گوشزد فوق به دوستان خردمندم این نتیجه مشترک را می توان گرفت که نه لزوماً بلکه ممکن است که ازدواج با دخترانی که دو سال از پسر بزرگترند صحیح باشد و به همین سیاق مثلاً ازدواج دختران با دو سال کوجکتر بودن از پسران یا ازدواجی که پسر در آن ده سال از دختر بزرگتر باشد و بالعکس و . .بنابرین حکم قطعی نمی توان داد.
بدرود./
-
آقاي سورناي عزيز
- بررسي وتحليل يک سوال نياز به انجام اون تحقيق در چارچوب علمي خودش رو داره. (بايد جامعه آماري رو تعريف کرد و... تا بتوان يه نتيجه علمي گرفت.)
- چون شما دارين ارشد ميخونين وچند وقت ديگه بايد پايان نامه تون بدين مورد بالا رو گفتم./ جامعه شناسي از روي افراد اين تالار صحيح نيست چون در مجموع عمدتا افراد تحصيل کرده تو اين تالار ميان. سطح تحصيلات اعضاي اين تالار رو بالاتر از فوق ديپلم حدس مي زنم.
- فرض کنيم قبل از تحقيق پاسخ سوال شما مثبت باشه وبراساس اون شما ميخوايد با دختري بزرگتر از خودتون ازدواج کنيد. ( آيا تنها ملاکتون بلوغ عقلي همسرتونه؟؟)
- بنظر من بايد موردي بررسي بشه ، ملاکاتونو برا ازدواج بنويسين ، اونا امتياز (ارزش نسبي - اين فاکتور نسبت به ديگري) بديد ، موردهائي رو که پيش مياد با اين فاکتورها بسنجيد ،نمره بديد و... وبالاخره انتخاب کنيد.
- نتيجه ممکنه مي تونه اين باشه که يه دختري رو پيدا کنيد که بيش از 5 سال هم ازتون کوچيکتر باشه اما بسيار فهيم ، بينش بالا ، مسئوليت پذير ، حتي بسيار عاقل وکمتر احساسي باشه (مثلا همونيو که شما ميخوايد - قصه علف وبزي !) ، چند سال ديگه ميگين عجب زندگيي داريم ما همش شد عقل ومنطق و... نه هيچ احساسي ، نه عاطفه اي و نه نازي و... .
نتيجه نهائي : يه پسر يا دختري تا وقتي احساس نياز به زندگي مشترک پيدا نکن ازدواج نمي کنن .
-
ما میگیم موضوع کلیه (18 ساله با 18 ساله 20 با 20 و..) گردآفرید گیر به سنش داده!!
میگیم موضوع بلوغ فکریه babyمیگه چه جور زن بگیریم!
-
آقا مرتضي ، حيف استقلالي وگرنه !!!!
نه بابا ناراحت نشو من مخلص همه دوستاي تالارم.
من نگفتم چه جوري زن بگير، شما هر جوري دوست داري بگير. عرضم اينه که سن وسال مهم نيست تو اين قضيه. مگه سطح درک وشعور آدما به سنشون مربوطه ؟
دوستمون ميگه خانما تو 26-27 سالگي پخته ميشن (حالا منظور از پخته گي ؟؟) ، خب حالا اگه با يه پسر دو سال کوچيکتر ازدواج کنن لزوما خوشبخت مي شن ؟
من احتمال دادم برا يه هدفي اين موضوع رو پيش کشيدن ، تو ارسالم هم گفتم گيرم که اينطور باشه ، نه اصلا پذيرفتم ، دکتر افروز هم که اينو گفته ونظر ايشون هم محترم ، خط بطلاني کشيدن بر اعتقاد قبلي همه ماها ، قبول
اما آيا اين تنها ملاک انتخابه؟؟؟؟ - ميگم بفرض اثبات اين قضيه حتما ملاکهائي ديگه هست که به اين فاکتور مي چربه ومهمتره.
بابا يه کم دقيق شين رو مطلب ;)
-
سن معیار مناسبی برای سنجش بلوغ فکری نیست/طرز رفتار فرد در اجتماع و خانواده/مسئولیت پذیری/نحوه برخورد در برابر مشکلات/نوع بروز شادی یا غم/کنترل هیجان از نوع مثبت و منفی/میتونه به نظر من معیاری برای سنجش بلوغ فکری افراد باشه/دختر خانم یا آقا پسری که با برادر یا خواهر کوچکتر از خودش لج بازی میکند و با 20 سال سن نمیتواند رابطه خوبی با یک کوچکتر از خودش داشته باشه نمیتونه به بلوغ رسیده باشه/فرزندی که رفتار مناسبی با پدر و مادرش ندارد آیا به بلوغ فکری رسیده/نحوه بر خورد با همکاران و رده های بالاتر نشونه خوبی است/ کسی که محل کارش یا محل تحصیل روابط اجتماعی خوبی دارد/میتواند از حق خودش دفاع کند/به خوبی صحبت میکند/در برابر انتقاد برخوردی مناسب بروز میدهد/اینها نشونه بلوغ فکری است/اما سن به تنهایی معیار مناسبی نیست و نمیتوان صد در صد به ان تکیه کرد.
-
سلام
یکبار خصوصی برات نوشتم یه چیزی. یادته؟ صفر تا صد این بزرگواران یکیه.
باور نمی کنی؟
-
چرا دارید در مورد ظاهر قضیه بحث می کنید؟
مشکل توی جنسیت یا سن و سال نیست می دونید مشکل کجاست؟
آهان! مشکل اینجاست که دختره 18 سالشه مادرش هر جا یه روضه ای مراسم مذهبی امامزداه یا زیارتگاهی میره نذر می کنه که دخترم ازدواج کنه اولین خواستگار دختره هم که میاد جواب بله است دختری که از ازدواج حتی نوع رابطه جنسیش رو هم کامل نمی دونه چه برسه به معیارهای ازدواج! اولین توصیه های مادرانه و خواهرانه و در کل دوستانه ای که به دختر میشه: کار خونه رو خودت به تنهایی انجام نده! بگو غذا درست کردن بلد نیستم! رفتی بیرون میره تو بوتیکهای گرون قیمت و هرچی دلت خواست میخری حتی اگه تو خونه داشته باشی دو رنگ داشته باشی که عیب نداره! دختر فلانی هفته ای یه بار شوهرش براش گل می خره مگه تو از اون چیت کمتره! دختره نه ریخت داره نه قیافه ببین چی جوری ناز میکنه نگاه کن یاد بگیر!
یه مقدار که سن دختر میره بالا می فهمه سختی زندگی یعنی چی بالا و پایین زندگی رو حس میکنه اونوقته که شروع میکنه به درک زندگی مشترک
حالا فهمیدید مشکل کجاست؟
فرهنگ و تربیت وقتی تربیت و آموزش و فرهنگ صحیحی نباشه گذر زمان با تجربه فرد رو تربیت می کنه بهش یاد میده زندگی کنه یاد میده قبل اون شاخه گل رز قرمز یه مغز باز فعال نیازه یاد میگیره اول نیازهاش رو بشناسه بعد ناز کنه
و اما چرا دوست خوبم آقای سورنا فکر می کنن مردا زودتر به بلوغ فکری میرسن؟
پسر رو از 15 سالگی می فرستنش مغازه که فلان چیز رو بخر می فهمه پول یعنی چی وقتی دیپلم گرفت اگه دانشگاه قبول نشه باید بره سربازی وقت نداره یه سال دیگه درس بخونه شاید دانشگاه قبول بشه اگه دانشگاه آزاد هم قبول بشه خرجش به عهده خودشه وقتی از ذهنش بگذره که ازدواج کنه پدرش بهش میگه پسرم زندگی خرج داره باید کار کنی کار کردن هم یعنی ورود به اجتماع برخورد با فکرهای مختلف وقتی پسر یه دختری رو انتخاب میکنه مادرش بهش میگه پسرم زندگی فقط شستن رخت و لباست یا غذا درست کردن نیست چرا داری عجله می کنی! این دختر می تونه تو رو درک کنه حرفت رو می فهمه ملاکهای ازدواجش چیه تو از اون دختر چه توقعهایی داری
و در نهایت کلی مهارت آموزش میبینه برای ازدواج
حالا نباید پسر زودتر از دختر به بلوغ برسه؟
-
صحبت و نظر خواهی مردانه است و صحبت کوتاه می کنم .
سورنای محترم
نگاه قاطعانه شما همچون شمشیر عدالت دولبه است !
-
ببخشید من تمام پست ها رو خوندم ولی متوجه نشدم معنی دقیق بلوغ فکری چیه؟
ایا این معنی برای دختر و پسر متفاوته؟
ایا بلوغ فکری با احساس مسئولیت مترادفه؟
میشه منو راهنمایی کنین؟
-
آقای سورنا آفرین این تفکر که ازدواج با کسی که سنش بیشتر از مرد ...بسیار خوبه ..منم موافقم خانمها وقتی سنشون بالاتر میره منطقی تر به مسائل نگاه میکنن و مهار زندگی رو بهتر میتونن تو دستشون بگیرن و توقعات یه دختر جون رو که البته اون هم اقتضای اون سنه ...ندارن ...خوب حالا ...بسم ال.... چرا شما با یکی از همین خانمها ازدواج نمیکنید ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
شاید این چیزا که میگید همش حرفه و در عمل شما هم مثل خیلی از آقایون که دنبال دختر های جون و بی تجربه هستن ...هستید ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
خیر! خانوم محترم!!بنده دنبال یک دختر باشعور که مهریه ای در قبال زندگی مشترک نخواهد و نتوانم او را با مهریه بخرم هستم!
ضمن اینکه باید تا حدی مسائل و مشکلات مالی خود را برای ازدواج و زندگی مشترک !! که غم و رنج ومشکلات و مصیبت آن خاص مردان است و شادی آن مشترک زن و مرد برطرف کنم.
-
آخ گفتی سورنا هیچوقت برام جانمیوفته ما جون بکنیم و سختیش مال ما باشه خوشیش ماله اونا نکنیم بی عرضه ایم بکنیم وظیفست! اه... اما نه بخاطر پول بلکه بخاطر این قانونه ناعادلانه!
موفق و شادباشید.
-
موفق باشید اقای سورنا ایشااله که کسی رو با چنین مشخصاتی که البته کم هم نیست پیدا کنید شاد وسلامت باشید
-
کیمیا جون از سورنا به دل نگیر سورنا آقاست فقط یکم با خانوما سخت تا می کنه که منم بش حق می دم! مخصوص شما نیست اخلاقش اینه به دل نگیر لطفا.
موفق و شاد باشید.
-
سورنای عزیز سلام
من یک مدتی به دلیل مشغله کاری نتونستم بیام تالار،باید بگم بحث جالبی رو راه انداختی
اول ازهمه باید بگم ازدواج با یک دختر که سنش بیشتر از پسر باشه کاملا اشتباه است،من همین الان موردی رو سراغ دارم از همکارام که یک سال نیست با دختری بیشتر از سن خودش ازدواج کرده و کاملا پشیمونه با اینکه 2 سال دختر بزرگتره ولی در خیلی از مسائل زندگی با هم مشکل پیدا کردن
سورنا این که میگم شعارنیست واقعیتی است که دارم به عینه میبینم
این از ابتدای زندگی،در ادامه راه هم یکی از دلایل اینه که زنها در طول مدت زندگوشون زودتر از مردها خسته می شوند،منظورم از خسته شدن از لحاظ مسائل جنسی است که بعد از حدود 45 سال به بعد تمایل اونها برای این امر بشدت کاهش و رو به توقف و بی میلی کامل میزاره
در صورتی که مردها حتی تا سن 100 سالگی هم از تمایلشون به این امر کاسته نمیشه،حالا تصور کن سن زن بیشتر از مرد هم باشه که در اون صورت بد به حال مرد بیچاره
2-اینکه مرد در سن پیری نیاز به یک پرستار مهربان و دلسوز داره که در اینصورت هر چقدر سن زن از مرد پایین تر باشه آمادگی زن برای پرستاری از مرد بیشتر خواهد بود(البته اختلاف سنی معقول)
فکر میکنم این دلایل برای اینکه دختر از پسر کوچکتر باشه کافیست ولی بازم اگر خواستین می تونم دلایلی رو که همکارم در زندگیش دچار مشکل شده رو براتون بازگو کنم
سورنا بیشتر روی این مسئله فکر کن،خواهشن
-
آقای رامتین بسیار زیبا فرمودین/اگر امکان دارد سایر دلایل که همکارتون با ان درگیرست بنویسید/سپاس گذارم.
-
سلام
اين اولين پست منه
آقا رامتين اين دلايلي كه شما فرمودين به نظر من زياد درست نيستن
اول اينكه اگه ميخواين يه كسي پيدا بشه كه هم بتونه تا زمان پيري مرد تمايلاتشو حفظ كنه و هم اونقدر سالم باشه كه بخواد ازش مراقبت كنه بايد حدودا 20-25 سال از مرد كوچيكتر باشه !
ثانيا من فكر نميكنم حالا اگه زن يك سال از مرد كوچيكتر باشه يا دو سال بزرگتر باشه ، همچين خيلي فرق بكنه !
كلا زنها زودتر شكسته تر و مريض ميشن ، حالا چه زن 5 سال كوچيكتر باشه چه 2 سال بزرگتر به هر حال فكر نميكنم توانايي مراقبت از مردشو داشته باشه ! اون چيزي كه شما گفتين فاصله ي سني خيلي زيادي رو ميطلبه !
تازه اون موردي كه شما ديدين ، يه مورده ! مگه قراره كه همه زنديگشون خوب بشه ؟ فكر نميكنم مواردي كه دختر از پسر كوچيكتر باشه و باز هم با هم مشكل داشته باشن كم پيدا بشه !
به نظر من حالا اگرم زن از مرد بزرگتر باشه ، ولي فاصله ي سني شون زياد نباشه !( مثلا 10 سال نباشه ) مشكل خاصي پيش نمياد.
-
سلام رامتین
رامتین جان دلت خوشه برادر!
مراقبت؟! اگر بچه ها رو به سرت نندازه که گردنتو جدا کنند شانس آوردیم! دختر این دوره زمونه و مراقبت از مرد!! من به نسبتا کم توقع بودن همسرم قانعم ، شام و نهار درست کردن او مایه مباهات من است و مراقبت پیش کش. رامتین گل باور کن زمانه عوض شده.
حرف بر سر این است که دختران در سنهای بالاتر تا حدودی از ابرها پایین آمده و بر روی زمین گام بر می دارند. ثانیا در مورد مسائل جنسی با شما موافقم. ولی زنان نهایتا تا 45-50 سالگی از لحاظ جنسی قوی هستند که برای جبران آن مردان باید به گفته رومینا 20 سال بزرگتر باشند که نشانه این است که مرد 25 سال زودتر از زن می میرد!!!(متوسط*
-
رامتین خان بفر مائید یکباره شما یک ماشین جنسی و یه مادر و پرستار رو با هم می خواهید ...دیگه اما زنذگی زناشویی در این چیزا خلاصه نمیشه ...تو سنین بالا حتما نبید مسائل جنسی باشه که دو نفرو کنار هم نگه میداره ..خیلی چیزای دیگه هست که زندگی در کنار هم رو شیرین و لذت بخش میکنه ...همدلی ...هم صحبتی ...و حتی نزدیک شدن جسمی بدون س ک س کلامل ...و خیلی چیزای دیگه که الان یادم نمیاد ..