-
+خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارند!
سلام دوستان.
شما چقدر این جمله را باور دارید(خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارند)؟
بر خلاف باور غلط بعضی از افراد جامعه ما تحقیقات جدید نشان داده است که زنانی که دو سال از همسرشان بزرگترند به مراتب زندگی موفق تری دارند.
دکتر افروز می گوید" یکی از معضلات فرهنگی ما این است که افراد کم سواد.اطلاعات کلیشه ای به مردم می دهند.
ما الان برای هر هزار دختر . هزار و هجده پسر داریم.برعکس اطلاعات غلطی که می دهند.
من این را طبق امار می گویم. هیچ دلیل عقلی و نقلی و شرعی و قانونی و... نداریم که حتما خانوم کوچکتر از آقا باشد.
او همچنین می گوید بررسی پرونده های طلاق در ایران و اروپا نشان داده است ازدواج هایی که در آن. خانوم ها دو سال بزرگتر از آقایان بوده اند کمتر به طلاق منجر شده است.
البته ایشان می گویند اگر خانوم کوچکتر هم باشد اشکالی ندارد. اما نباید روی آن اصرار کرد.
منبع::موفقیت"دکترغلامعلی افروز رئیس سازمان نظام روان پژشکی کشور."
-
RE: خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارند
با درود؛
آمار که صددرصد درست است و چون این سخن را یک پژوهشگر از مآخذ دانشی زده،پس باید چشمها را باز کرد و مغز را اندکی شست.بدرود./
-
من هم موافقم. خودم به شخصه با خانومهای بزرگتر از خودم درک متقابل بهتری دارم. البته در روابط انسانی هیچ چیزی به اسم قاعده و قانون وجود نداره و همه چیز تابع شرایط و شخصیت اون فرد خاصه.
-
سلام نقاب جان
چيز عجيب ميشنوم !!! تا ديروز كه ميگفتن ازدواجهايي كه خانم بزرگتر از آقا باشه معمولا خوب نيست ، حالا ميگن برعكس شده ؟ آيا دليلي هم آورده بودن ؟ يعني بيشتر توضيح نداده بودن ؟؟ """حالا دقيا 2 سال بزرگتر ؟"""
-
سلام رویا جان...
اخه تا دیروز این اطلاعاتو فقط کسایی می زدنند که هیچ آگاهی درباره زندگی مشترک نداشتند.
دلیلش را هم در بالا گفتم با بررسی چندین پرونده و تحقیقات آقای دکتر افروز.
دکتر افروز می گوید ""چه کسی این حرف را زده است که دخترا باید کوچکتر از پسر باشد... جز شیطان که می خواهد مانع تشکیل کانون گرم خانواده شود.
نه دقیقا دو سال نه..... اما دو سال بهتر است ... خلاصه موضوع این است که ازدواج با دختر بزرگتر از خود هیچ اشکالی ندارد. البته اگر دختر کوچکتر از پسر هم بود اشکالی ندارد ولی نباید روی کوچکی تاکید کرد.
-
سلام من خودم چند مورد در دوستام دیدم خدارو شکر که خیلی خوشبختن. و سوال کردم هیچ مشکلی از این بابت ندارند.
خدا کنه دو نفر بخوان که خوشبخت باشن ...
-
ممنون نقاب
من هم در تاپیکم به این مورد اشاره کردم.
اصولا خانومهایی که از همسرشون بزرگترند بسیار منطقی و مدبرانه زندگی را نگاه می کنند. من به شخصه قبل از دونستن این آمار هم از برخورد با دخترهای بالای 26-7 سال به دانش و شعور بسیار بالاترشون و مهمتر از همه واقع بینیشون پی برده بودم.
-
در نظر داشته باشید هر دختری حاضر به ازدواج با مردی کوچکتر از خودش نیست.
-
اینکه حاضر هستند یا نیستند بحث دیگریست! بحث بر سر این است که برای واقعی تر شدن توقعات و آمدن منطق به زندگی در بسیاری از موارد زن بایستی پخته تر باشد. بسیاری دخترهای کم سن و سال در این دوره زمانه که عموما کاخی پوچ از رویاها ساخته اند و با کوله باری از آرزوها به زندگی مشترک قدم می گذارند شایسته ایثار وشایسته داشتن یک زندگی مناسب نیستند. ولی پخته شدن دختر بسیار مهم است. معمولا این به این علت است که مردان توقعات منطقی تری از زندگی دارند و چند صد متری پایین تر از ابرها زندگی خویش را می سازند!!
-
سلام دوستان خواهر من دو سال از شوهرش بزرگتره خدا را شكر تا حالا مشكلي نداشتند اما به نظر من خانم حداقل بايد دو سه سالي كوچكتر باشه چون همه مشكلات سخت زندگي از جمله درد زايمان به دوش خانمه در نتيجه خانمها ظاهرشان زود افت ميكنه و اگه قرار باشه دو سالي هم بزرگتر از اقاش باشه در نتيجه اقاهه جونتر به نظر ميرسه ( درست مثل شوهر خواهرم كه خيلي جونتر از خواهرم به چشم ميخوره و با يه نگاه ميسه اينو فهميد )و اقا چون جوان ميمونه و فردا خانمش را نمي پسنده و ميره پي ازدواج ديگه مگه نه ؟
-
به: خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارن
من خودم با یه خانوم که از خودم 2 سالو 10 ماه(بگو 3سال دیگههه) از خودم بزرگتره اتفاقی آشنا شدم و.ایشون نسبت به من علاقش بیشتره تا من نسبت به اون..اما از بس ویژگی های مثبت داره نمیشه ازش گذشت..جفتمون هم تحصیل کرده ایم..اینقد شنیدم که میگن باید دختر بزرگتر باشه ترسیدم
از طرفی هم آمادگی ازدواج ندارم اما میترسم بیخیال بشم بعدم پشیمون..چون واقآ دوستم داره و توی 3سال ثابت کرده..منم علاقم بیشتر شده(از هم یکم دوریم)
نمیدمنم چیکار کنم
-
سلام بر دوست عزیز...بنده شما را بخاطر دارم..و با مشکلتان آشنا..
اما از خواهش می کنم اگر امکانات و شرایط ازدواج را ندارید و در تصمیم گیری دودل هستید....موضوع را با آن دختر خانوم مطرح فرمایید....و هرگز با دادن امید و وعده های نا مطمئن او را به آینده امیدوار نسازید....
این را به عنوان برادر کوچکتر شما عرض می کنم.....تکلیف را مشخص کنید...یا ادامه رابطه و ازدواج...و یا قطع رابطه به جای دودلی.[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاييز خزان
سلام دوستان خواهر من دو سال از شوهرش بزرگتره خدا را شكر تا حالا مشكلي نداشتند اما به نظر من خانم حداقل بايد دو سه سالي كوچكتر باشه چون همه مشكلات سخت زندگي از جمله درد زايمان به دوش خانمه در نتيجه خانمها ظاهرشان زود افت ميكنه و اگه قرار باشه دو سالي هم بزرگتر از اقاش باشه در نتيجه اقاهه جونتر به نظر ميرسه ( درست مثل شوهر خواهرم كه خيلي جونتر از خواهرم به چشم ميخوره و با يه نگاه ميسه اينو فهميد )و اقا چون جوان ميمونه و فردا خانمش را نمي پسنده و ميره پي ازدواج ديگه مگه نه ؟
سلام پاییز خزان...ممنون از بابت نظر شما...
ولی بنده اصرار بر کوچک بودن خانوم را قبول ندارم....
و فکر هم نمی کنم 3 سال چندان روی ظاهر تاثیرگذار باشد اگر هم باشد...مگر مردان جامعه ملاک خود را تنها "ظاهر" قرار می دهند....
به نظرم اگر مردی تنها بخاطر ظاهر همسرش قصد به ازدواج دیگری زند او دچار مشکل بزرگی است و ابتدا باید در باطن خود را اصلاح کند تا زیبایی را فقط در صورت نبیند بلکه سیرت را هم مدنظر قرار دهد....
اگر گفته شما درست باشد زبانم لال حتما شوهر خواهر شما به فکر تجدید فراش خواهد بود نه؟
بازهم تشکر بخاطر بیان نظر
-
RE: به: خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام بر دوست عزیز...بنده شما را بخاطر دارم..و با مشکلتان آشنا..
اما از خواهش می کنم اگر امکانات و شرایط ازدواج را ندارید و در تصمیم گیری دودل هستید....موضوع را با آن دختر خانوم مطرح فرمایید....و هرگز با دادن امید و وعده های نا مطمئن او را به آینده امیدوار نسازید....
این را به عنوان برادر کوچکتر شما عرض می کنم.....تکلیف را مشخص کنید...یا ادامه رابطه و ازدواج...و یا قطع رابطه به جای دودلی.
خدا شاهده که اصلآ وعهای ندادم..اولم اون بود پیشنهاد ازدواج رو داد..دوستام میگن شرایط کلی رو دارم(تحصیلات/26سالمه/تک پسرم/وضعیت مالی هم میشه گفت خوبه(نسبت به خیلی از دوستام که نصف منم شرایط ندارن اما ازدواج کردن)خانواده جفتمون هم فرهنگین..اونم طفلی توقعی نداره..قبلآ چند بار خواستم رابطه رو قطع کنم اما نذاشت چون دلیلام قانعش نکرد..دوسش دارم اما میترسم(من لیسانس برقم لالنم سربز معلملم..اونم دانشجوی فوق لیسانس شیمی)
-
بله....بنده هم نگفتم وعده دادید....منظورم این بود که اگر او خواست که به رابطه ادامه دهید ولی شما دودل بودید....راحت دلایل خود را مطرح فرمایید.....بنده قصد جسارت نداشتم....به هر حال بهتر است خود را از این بلاتکلیفی رها کنید....
خوب شرایط را هم دارا هستید...ولی بدانید که ازدواج در این دوره بسیار مشکل شده است پس دقت فرمایید..اگر هم نیاز به راهنمایی داشتید تاپیک دیگری ایجاد کنید تا دوستان در حد توان راهنمایی کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
بله....بنده هم نگفتم وعده دادید....منظورم این بود که اگر او خواست که به رابطه ادامه دهید ولی شما دودل بودید....راحت دلایل خود را مطرح فرمایید.....بنده قصد جسارت نداشتم....به هر حال بهتر است خود را از این بلاتکلیفی رها کنید....
خوب شرایط را هم دارا هستید...ولی بدانید که ازدواج در این دوره بسیار مشکل شده است پس دقت فرمایید..اگر هم نیاز به راهنمایی داشتید تاپیک دیگری ایجاد کنید تا دوستان در حد توان راهنمایی کنند.
بله واقآ مشکله..اما همه بهم میگن اینهمه علاقه طرفت به خودتو ندید نگیر..حرفای دیگرون هم گیجم کرده.میترسم از دست بدمش بعد پشیمون بشم ..خدایی خیلی تحمل میکنه منو
در اسرع وقت یه تاپیک ایجاد میکنم تا از راهنمایی های دوستان بیشتر استفاده کنیم
-
سلام به همه ی دوستان..
به نظر من این نقل قول کاملا علمی هست چون خودم تجربه کردم..... البته اگر بگیم که چهره عوض میشه و آقا میره دنبال یه خانم دیگه شاید یه واقعیت تلخ برای بعضی از افراد باشه اما یک جنبه ی مثبت هم داره و اون اینه که خانم از ترس این واقعیت هم که شده بیشتر به خودش میرسه........چون: چه سن خانم بالاتر باشه چه پایین تر به هر حال بعد از زایمان تغییرات چهره حاصل میشه.........
درهر حال همه چیز نیاز به مراقبت داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط leila-e
سلام به همه ی دوستان..
به نظر من این نقل قول کاملا علمی هست چون خودم تجربه کردم..... البته اگر بگیم که چهره عوض میشه و آقا میره دنبال یه خانم دیگه شاید یه واقعیت تلخ برای بعضی از افراد باشه اما یک جنبه ی مثبت هم داره و اون اینه که خانم از ترس این واقعیت هم که شده بیشتر به خودش میرسه........چون: چه سن خانم بالاتر باشه چه پایین تر به هر حال بعد از زایمان تغییرات چهره حاصل میشه.........
درهر حال همه چیز نیاز به مراقبت داره.
درود بر شما..چهره به هر حال تغییر میکنه..مردی که از زنش کوچکتره و با شکسته شدن خانومش سر و گوشش بجنبه حتی اگه از زنش کوچکترم باشه همونجوره!
فرض کنید زن الان 40 سال و مرد 45(یه اختلاف5سالهو ایده ال در اول ازدواج)..خانوم شکسته شده و مرد جا افتاده تر شده..توجه کنیم بدون توجه به سن مرد به هر حال خانوم شکسته شده و کاریش نمیشه کرد..(فرض)..میخوام بگم چه مرد 2-3 سال بزرگتر باشه چه کوچکتر بالاخره زنش موقعی که مرد تازه جا افتاده شکسته میشه(اینا همش فرضه)..امیدوارم منظورمه خوب گفته باشم:227:
-
سلام
موضوع جالبی
اتفاقا من با این موضوع درگیرم وواقعا درست می گید دختر بزرگتر فهمیده تر و ارام تره.بهتر درک می کنه و اون احساسات و هیجانات الکی و زود گذر را نداره .
کاش فرهنگ جامعه ما اینقادر حساس نبود به اینکه حتما دختر باید کوچکتر باشه.
-
سلام
بعضي از آدمها هر چه قدر هم كه بزرگ بشن باز هم در زندگي مشترك بچه گانه اند . مهم مسئوليت پذيري و تعهد است كه اگه زوجين داشته باشند چه كوچكتر و چه بزرگتر مي تونند انتخاب صحيح بكنند و زندگي بادوامي داشته باشند .
-
سلام نمی دونم تحقیق شده حتما درسته دیگه حد اقل امیدوارم درست با شه ولی من به شخصه تجربه متفاوتی داشتم و امکان نداره سراغ دختر بزرگتر از خودم برم چون ققط این جمله رو می شنیدم تو بچه ای ...حتی با خیلی از دختر ها هم صحبت می کردم طرز فکرشون این بود که دختر ها خیلی زود تر پسر ها درکشون بالا می ره پسر های کوچکتر از ما بچه اند . نمی دونم ولی من امکان نداره سراغ دختر بزرگتر از خودم برم .
-
جناب آقاي aliebi
من فكر ميكنم آدم بايد تكليفش را با خودش و خواسته ها و معيار هاي خودش روشن روشن بكنه.انوقت تكليف شما با قضاوت ديگران هم معلوم ميشه .وقتي آگاهانه وارد يك رابطه مي شويم وميبينيم كه فاكتورهاي مثبت بيشماري داره بايد جرعت تحمل قضاوت ديگران را هم داشته باشيم.اگر اين خانم امتيازات بيشماري دارن پس شما چرا خودتون را به عداد و ارقام محدود ميكنيد؟ ايا فكر ميكنيد همسر شما از هر لحاظ بايد مورد تحسين عام باشه؟ اين واقعيت را در نظر داشته باشيد كه زير يك سقف فقط شما هستيد و اون وبقيه مردم دنبال رسيدن به خواسته هاي خودشون.
يادم مآيد سالهاي سال آقاي بود كه در ازدواج با من ترديد داشت ميگفت پختگي شما من را وحشت زده ميكنه. چندسال بعد از ازدواجش نادم وپشيمان برگشت وگفت پشيمانم اما خيلي دير بود بعد تاسف مي خورد كه خوشبحال همسرت كه از عقل و درايت شما به راحتي در كنار شما زندگي ميكنه . اين را تعريف كردم كه بدونيد هميشه غفلت هاي زندگي قابل جبران نيستند.پس تا فرصت هست وروزي شما در كنار شماست استفاده كنيد وقدر قابليت هاي آدمي كه در كنارتان است بدانيد.
-
با سلام..جریان ما خیلی کشدار شد..اما اون واقآ دوستم داره و بهم ثابت شد..منم بهش علاقه دارم(یکم نسبت به اون کمتر) گفتمم که خصوصیات مثبتش زیاده..اونقد به خودم تلقین کردم تو رو درواسی هستم که ذهنم خراب شده!از طرفی به قول شما"تا فرصت هست وروزي شما در كنار شماست استفاده كنيد وقدر قابليت هاي آدمي كه در كنارتان است بدانيد"
اما نگرانم..
-
هورا به این اذهان باز
همینه زندگی مرز و قاعده نداره و این پختگی وبلوغ سنی است که ربطی به اعداد توی شناسنامه نداره ودر مورد چهره هم ماشاءاله خانمها اینقد به خودشون میرسن که البته بسیار هم خوب است که مورد تناسب چهره هم به نظر نمیاید
به هر صورت خوشحالحم در این تالار با افرادی اشنا میشم که اینقدر روشن و باز به مسایل نگاه میکنند
-
RE: +خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارن
دکتر افروز بار دیگر تاکید می کند اگر دختر از پسر بزرگتر باشد مشکلی در ازدواج پدید نخواهد آمد.
دکترافروز:: روان شناسان و مشاوران خانواده آگاه باشید
....
این هشداری است که رئیس سازمان نظام روان پزشکی کشور می دهد.
ایشان بار دیگر در گفته های خود به روان شناسان و مشاوران خانواده تاکید می کند که راه را اشتباه نروید .........بنده با تحقیقات سالیانه و گسترده می توانم ثابت کنم که بزرگ بودن دختر از پسر هیچ گونه مشکلی در روابط آنان پدید نخواهد آورد.
دکترافروز با جدیت تمام اظهار می دارد:: دست از خرافه ها و سخنان شیطانی بردارید هیچ دلیل محکم....شرعی...قانونی..عرفی ....و علمی وجود ندارد که ثابت نماید دختر باید کوچک تر از پسر باشد.
ایشان در ادامه می گویند:
اغلب افرادی که با بزرگ بودن دختر از پسر مخالف هستند چند دلیل را مطرح می کنند از جمله اینکه::
بلوغ جسمی و فکری دختر زودتر از پسران جامعه شکل می گیرد و این را مهم ترین دلیل مخالفت خود می دانند.
اما باید بگوییم برخلاف باورهای غلط همینک در جامعه ایرانی رشد دختران و پسران در حال برابری است و تنها یک سال اختلاف بین دختران و پسران جامعه در رسیدن به بلوغ جسمی و عقلی مشاهده می شود که آنهم رفته رفته رو به کاهش است.
.................................................. .....
دکترافروز در ادامه علاوه بر روان شناسان به خانواده ها اشاره می کند.
می گویند: اگر در خانواده ای پسری دختری بزرگتر از خود را برای ازدواج انتخاب کرد(البته اختلاف نباید بسیار زیاد باشد) هرگز در قبال پسر جبهه نگرفته و به سایر ملاک های مهم دختر توجه نماید اگر مناسب بود این ازدواج هیچ اشکالی ندارد.
...................................
دکتر افروز بار دیگر از تحقیقات خود سخن می گوید:
دکترافروز: با بررسی هایی که در مجتمع های قضایی در طی این سالیان انجام دادیم مشخص شد که در سال گذشته از هر 5 ازدواجی که صورت گرفته 4 ازدواج در حال از هم پاشیدن است.. بدین صورت که:
از 5 زوج..........یک زوج طلاق گرفته اند....یک زوج درگیر طلاق هستند....یک زوج نسبت به یکدیگر بی تفاوت هستند..... و تنها یک زوج از زندگی خود رضایت متوسطی دارند.
دکترافروز دلیل این جدایی ها را این گونه اظهار می دارد::
باید بگویم دلیل جدایی ها....سن....مسکن...مادیات...و...نبوده بلکه مهم ترین عامل:
>>>عدم آرامش در زندگی مشترک بوده است..که ناشی از دافعه های روانی..عاطفی.. و نارضایتی جنسی است.
..........................................
در این بین سوالی از دکترافروز در خصوص نقش و میزان تحصیلات در زندگی مشترک می شود..
ایشان در پاسخ می گویند::
هیچ اشکالی ندارد مردی که دیپلم دارد با زنی که فوق لیسانس و تحصیلات عالی دارد ازدواج نماید...اما باید یک نکته مدنظر باشد و آنهم اینکه تجارب حرف های مرد بالا باشد...ایشان تاکید می کنند تجارب حرفه ای خوب بالاتر از مدرک درسی است .
....................
دکتر افروز در آخر بحث خود اشاره می کند:
عدم رضایت عاطفی...جنسی...و روانی از عدم شناخت نشات می گیرد.
...........................
یکی دیگر از سخنان جالب و شنیدی ایشان را بشونید::
دکترافروز>> پسران و دختران ما از همان کودکی در فکر انتخاب همسر هستند و معیارهای ازدواج از همان ابتدا در کودک شکل گرفته است...
بنابراین محبت همسران در حضور فرزندان به یکدیگر بسیار توصیه می شود.. زیرا فرزندان با الگو برداری از مادر و پدر همسر آینده خود را انتخاب می کنند.
به گونه ای که وقتی کودک مشاهده می کند ...مرد(پدر) از سرکار برگشت همسر(مادر) با روحیه شاد به استقبال او می رود و پیشانی او را می بوسد یک نوع امید و معیار در کودک برای انتحاب همسر شکل می گیرد و با شوق فراوان در ذهن خود می گوید آری من این چنین زنی خواهم گرفت مانند مادرم...و صدالبته خود هم مانند مادرش به همسر ابراز علاقه خواهد کرد.
یا هنگامی که پدر بر دستان مادر بوسه می زند و از او بخاطر زحماتی که در پخت غذا و رسیدگی به فرزندان دارد قدردانی می نماید...کودک نیز متقابلا این رفتار را یاد گرفته و جزء ملاک هایش قرار می دهد.
.....................
و درآخر>>ایشان معتقد هستند ازدواج با دختر کوچکتر از خود هیچ اشکالی ندارد اما نباید بیش از حد بر سن کوچکتر دختر تاکید داشت
نقل قول با ویرایش و برگرفته از >> شبکه قرآن و معارف سیما
-
چه جالب...
فقط موقعی که خانوم میشه ۵۰ سال...
آقا هنوز ۴۸ سالشه و پر حرارت...
واقعا جالبه...
مطمئن باشید بعد ۴۰ سال اونموقست که این عزیزا به مشکل میخورن...
-
ممنون hosi64 جان از نظرت
اما اگر منظورت از حرارات>>رابطه جنسی است باید بگویم
تحقیقات نشان داده است اوج لذت و حرارت جنسی در خانم ها از سن 30 تا 43 سالگی است
و برعکس در مردان اوج لذت و حرارت جنسی از 18 تا 21 سالگی
بنابراین این هم این سند دیگر در اثبات سخنان دکتر افروز
باتشکر:72:
-
سلام، می شه رفرنس این تحقیقات رو بفرمایید که از کجاست؟ و برام جالبه بدونم این تحقیقات به چه روشی صورت گرفته. راستش عجیبه! برای خانوما 13 سال و آقایون 3 سال...
-
امیدوار جان من مطلب بالایی را با معلومات عمومی خود گفته ام
اما دو منبع قرار می دهم>> اولین منبع سایت مردمان است مراجعه کنید و نام "تفاوت های زنان و مردان(جنسی)" را سرچ کنید
دومین منبع >> منبع : آفتاب
من بدون اطلاع کافی مطلبی را ذکر نمی کنم
-
سلام، خیلی ممنون از جوابتون. راستش من منظورم بیشتر این بود که تحقیقات به چه روشی انجام شده و چه رفرنس علمی ازش موجود هست. لینکی که دادید که نقل مطلبی هست از سایت مردمان و باز هم جواب سوال من نمی تونه باشه.
خود سایت مردمان هم برای من فیلتره! ضمن این که فکر نکنم به دست آوردن سن اوج حرارت جنسی در زن و مرد در حیطه معلومات عمومی بگنجه، معلومات عمومی به چیزی می گن که نیازی به اثبات و تحقیق به روش علمی نداشته باشه، مثل اطلاعات سیاسی، جغرافیایی، تاریخی...
-
امیدوار جان منظورم این بود در کتاب هامطالعه کرده بودم و در حافظه ام مانده و در ضمن دو منبع معتبر هم نشان دادم...
ولی اینکه به چه روشی این تحقیقات انجام شده والا من رو دعوت نکرده بودند که ببینم :311:
به هر حال ممنون از پیگیرت:72:
-
سلام و ممنون از جوابتون.
روش تحقیق رو در مقاله یا مقاله هایی که بعد از تحقیق نوشته می شه کاملا توضیح می دن که مثلا تعداد شرکت کنندگان، گروه سنی، وضعیت شغلی تحصیلیشون و ... چی بوده و مثلا با پرسش نامه بوده یا روش دیگه، معمولا کسی رو دعوت نمی کنن که بببینه!
تعریفمون از منبع معتبر هم به کلی متفاوته، باز هم ممنون :72:
-
امیدوار جان....اصولا توضیحاتی که شما می گویید در اکثر مقاله ها ذکر نمی شود تنها نتیجه کار نشان داده می شود... ومعمولا ریز و درشت کار و نوع تحقیق توسط تحقیق کننده آنهم نه در مقالات بلکه در ارجاع به صحت این تحقیقات در اختیار صاحب نظران قرار می گیرد نه افراد عادی.
نمونه اش شما می توانید دو منبعی که ذکر کردم را مطالعه کنید متوجه خواهید شد تنها نتیجه و نام نویسنده ذکر می شود.
-
با سلام!
به نظر من صحبت های دکتر افروز ، بیشتر نظرات شخصی ایشون هست. و هر نظر یک سری موافقین و مخالفینی داره. من ضمن احترام ویژه ای که برای ایشون قائلم،اما صحبتهاشون رو در این باره اصلاً قبول ندارم.
من کمتر روانشناس و مشاوری دیدم که دیدگاهای ایشون رو درباره ی ازدواج داشته باشه.
من که خودم رشتم مشاوره هست، هیچ وقت هیچ کدوم از اساتیدمون همچین نضراتی درباره ی ازدواج ندادن.
بنده ی خدا، این آقای دهنوی هم چندین بار تو برنامه گلبرگ دلایل رد کردن این نوع ازدواج ها رو گفتن..
از شکسته شدن خانومها و پایین اومدن اعتماد به نفسشون گرفته تا بالاتر بودن درک خانومها و پیروی نکردن اونها از همسر کوچیکتر از خودشون و زیر سئوال رفتن حس مردانگی و و مدیر بودن آنها در خانه و عوض شدن نقش پدری و مادری در خانه وووو.............
باز هر جور خودتون صلاح می دونید ..!
-
ممنون از همکار عزیز bek
بله سخن شما بجاست... بنده خود برای اثبات سخنان اقای دکترافروز بارها با استادان و مشاوران دیگر بحث کردم و آنان هم با دلایلی من را قانع کرده اند و من هم می پذیرم اکثر روان شناسان سخن دکتر افروز را باور ندارند.
اما هیچ روان شناسی نباید نظرات شخصی خود را در تحقیق وارد سازد.....و در اینجا می خواهم بگویم دکتر افروز با نظر شخصی این مطلب را نمی گوید بلکه با تحقیق در سه کشور ایران،،آمریکا،،ژاپن....و بررسی پرنده های طلاق این حرف را زده است.
به هر حال قصد من هم از ایجاد این تاپیک(فکر کنم یکسالی میشه ایجاد شده) بررسی نظر دکتر افروز با داشتن دلایل منطقی بود و هست.
آنچه مشخص است تحقیقات و دلایل دکتر افروز منطقی است واز روی دلایل سایر روان شناسان مخالف هم همین طور!!!! :(
نمونه اش اینکه ما خود هرگز در تالار همدردی وراهنمایی ها روند دکترافروز را پیش نمی گیریم..چون برای خود من صد درصد ثابت شده نیست....اما لوزوم ازدواج با دختری که سن پایین تری هم دارد هنوز برایم مبهم است!
-
سلام آقای بک
من واقعاً نمی دونم که این صحبت که "خانم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند ..." چقدر درست یا غلط باشه.
ولی خیلی برام عجیب بود که حرف دکتر افروز رو با استناد به حرف آقای دهنوی (که اصلاً هیچ تخصص علمی در زمینه ازدواج نداره و معلوم نیست چطور شده مشاور خانواده) رد می کنید.:163:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
سلام آقای بک
من واقعاً نمی دونم که این صحبت که "خانم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند ..." چقدر درست یا غلط باشه.
ولی خیلی برام عجیب بود که حرف دکتر افروز رو با استناد به حرف آقای دهنوی (که اصلاً هیچ تخصص علمی در زمینه ازدواج نداره و معلوم نیست چطور شده مشاور خانواده) رد می کنید.:163:
جناب green من حرف دکتر افروز رو با صحبت های اقای دهنوی رد نکردم، با دلیل و منطق های عقلانی که از زبان آقای دهنوی مطرح شده ، رد کردم.
در ضمن ،من که خودم تو این رشته در حال تدریس هستم این حرف رو میزنم، که تخصص تو این رشته، الزاماً با دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن بدست نمی آد.
من خیلی مشاورهای موفقی میشناسم که رشته ی دانشگاهیشون روانشناسی و یا مشاوره نبوده، اما این توانایی رو داشتن و خودشون از این قبیل کتابهارو مطالعه کردن.
حالا سئوالی که من از جناب نقاب دارم، اینه که چه دلایل منطقی می تونه واسه این نوع ازدواجها وجود داشته باشه؟
-
امیدوارم از حاشیه ها دور بمانیم...زیرا تنها قصد داریم با دلایل منطقی بحث کنیم.
دلیل یکم::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
دکتر افروز بار دیگر تاکید می کند اگر دختر از پسر بزرگتر باشد مشکلی در ازدواج پدید نخواهد آمد.
دکترافروز با جدیت تمام اظهار می دارد:: دست از خرافه ها و سخنان شیطانی بردارید هیچ دلیل محکم....شرعی...قانونی..عرفی ....و علمی وجود ندارد که ثابت نماید دختر باید کوچک تر از پسر باشد.
ایشان در ادامه می گویند:
اغلب افرادی که با بزرگ بودن دختر از پسر مخالف هستند چند دلیل را مطرح می کنند از جمله اینکه::
بلوغ جسمی و فکری دختر زودتر از پسران جامعه شکل می گیرد و این را مهم ترین دلیل مخالفت خود می دانند.
اما باید بگوییم برخلاف باورهای غلط همینک در جامعه ایرانی رشد دختران و پسران در حال برابری است و تنها یک سال اختلاف بین دختران و پسران جامعه در رسیدن به بلوغ جسمی و عقلی مشاهده می شود که آنهم رفته رفته رو به کاهش است.
.................................................. .....
دلیل دوم>>>
نقل قول:
پیك جنسی (اوج تمایلات جنسی) در مردان در سن ۱۸ سالگی و در زنان در سنین ۳۵ تا ۴۰ سالگی میباشد. یكی دیگر از تفاوتهای فاحش
دلیل سوم>> حتی آن دسته از روان شناسی که مخالف سخن دکتر افروز هستند با آوردن تبصره های از جمله>> اگر دختر در سایر معیارها بالاتر باشد،،،اگر خانواده ها راضی باشند،، اگر شادابی و نشاط در دختر کافی باشد و غیره.......... می گویند این ازدواج مشکل آفرین نخواهد بود.
در واقع دلیل اصلی مخالفت روان شناسان با سخن دکترافروز این است که سن بارداری در خانم ها محدود است و شاید این مشکلی ایجاد نماید.
البته دکترافروز خود بارها ذکر کردند تفاوت سن نباید فاحش و زیاد باشد بلکه منظور ما تفاوت های سنی اندک مانند 2 یا 4 سال است.
اما همکار عزیز اگر دقت کنید هیچ کدام از دلایل موافقان چه مخالفان قطعی نیست زیرا موفقیت ازدواج بستگی به عوامل بسیاری دارد در واقع انتخاب همسر یک مسئله چند بعدی است.
ما هم قصد نداریم دیدگاهی را برتر جلوه دهیم هدف تنها نقل قول است و ذکر دلایل منطقی و هیچ گاه نظر قطعی نخواهیم داد
دلیل آخر هم>> بررسی چندین پرونده طلاق در کشورهای اروپایی و ایران نشان داده است در ازدواج هایی که سن خانم دو سال بیشتر بوده روابط بین زوجین بهتر بوده و افراد زندگی بادوام تری داشته اند.
در ضمن سخن شما بجاست فن مشاوره یک متدد است و در واقع بیشتر شامل توانایی مشاوره دادن است نه اطلاعات علمی لازم... سوء برداشتی که بین من و عضو دیگر ایجاد شد این بود که پنداشتیم فردی که شما از او نام بردید صاحب سبک و تخصص در روان شناسی است
موفق باشید:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
دلیل یکم::
ایشان در ادامه می گویند:
به فرض هم اگر این صحبت درست باشه، پس هنوز بین دخترو پسر، از نظر عقلی حداقل 1 سال فاصله هست و هنوز این اختلاف بر طرف نشده و به گفته ایشون در آینده رو به کاهش است. بنابراین، این نظریه هم باید "خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارن" بعدها مطرح می شد.
اما برای رد صحبت ایشون، کافیه یه نظر سنجی کوچیک درباره ی این جمله"در جامعه ایرانی رشد دختران و پسران در حال برابری است" از دختران ایرانی بشه.
شاید به قول ایشون هیچ دلیل منطقی نباشه(که هست) اما حداقلش اینه که ما دخترها خودمون این تفاوت شایان رو متوجه میشیم.واقعاً هم صحبت شدن با یه پسر همسن و یا حتی 1-2 سال بزرگتر، برای اکثر ما دخترها خسته کنندس.مگر اینکه اون پسر چقققققققققققققققدر پخته تر و با تجربه تر از سنش باشه.
دلیل دوم>>>
نقل قول:
پیك جنسی (اوج تمایلات جنسی) در مردان در سن ۱۸ سالگی و در زنان در سنین ۳۵ تا ۴۰ سالگی میباشد. یكی دیگر از تفاوتهای فاحش
لطفاً منبع علمی این حرف رو ذکر کنین.!!!
[/quote]
دلیل سوم>>[حتی آن دسته از روان شناسی که مخالف سخن دکتر افروز هستند با آوردن تبصره های از جمله>> اگر دختر در سایر معیارها بالاتر باشد،،،اگر خانواده ها راضی باشند،، اگر شادابی و نشاط در دختر کافی باشد و غیره.......... می گویند این ازدواج مشکل آفرین نخواهد بود.[/quote]
در واقع دلیل اصلی مخالفت روان شناسان با سخن دکترافروز این است که سن بارداری در خانم ها محدود است و شاید این مشکلی ایجاد نماید.
[/quote]دلیل آخر هم>> بررسی چندین پرونده طلاق در کشورهای اروپایی و ایران نشان داده است در ازدواج هایی که سن خانم دو سال بیشتر بوده روابط بین زوجین بهتر بوده و افراد زندگی بادوام تری داشته اند.[/quote]
منبع؟؟!!!
جناب نقاب!
من از شما دلیل منطقی خواستم که چرا "خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارن"، اما صحبت های شما هیچ کدام بیان کننده ی مزایا و دلایل برتری این نوع ازدواج ها نبود، بلکه تنها نکات منفی که این نوع ازدواجها دارند رو رد کردید که در صورت اثبات شدن صحبت های شما، تنها می توان گفت که این نوع ازدواج ها می تواند خوب باشد، نه اینکه بگوییم این نوع ازدواج ها با دوام تر از ازدواجهایی هستند که خانم ها کوچکتر از آقایانند. درسته؟
با همه ی این اوصاف، من خودم معتقدم انسانها از هیچ قانونی پیروی نمی کنند. چرا که حتی یک انسان واحد،سال به سال، ماه به ماه،روز به روز و حتی لحظه به لحظه از نظر روحی در حال تغییرو تحول هست و ما نمی تونیم به طور قطعی رفتار چند لحظه ی بعد اون رو پیش بینی کنیم، چه برسه به اینکه بخوایم زندگی یک نسل رو پیش بینی کنیم.
هیچ چیز درباره ی انسان غیر ممکن نیست..
-
منم موافقم با نظر بقیه دوستان
اصولا چون خانم ها احساساتی تر از آقایان هستند به نظر میرسد که در سنین بالاتر منطقی تر عمل می کنند:43:
-
سلام
نهايت داوري كه ميتوانيم بكنيم شايد اين باشد كه تنها بگوييم فرقي نمكند اقا بزرگ باشد يا خانوم
مهم ان است كه انها بتوانند كنار هم خوشبخت بشوند ولي من شما رو دعوت ميكنم تا بهتر به ان بپردازيم:
از جمله وظايف زن اين است كه تابع شوهرش باشد ولي ايا به نظر شما هر زني حاظر است از كسي كه كوچكتر از
اوست اين چنين مواردي را هميشه رعايت كند اين تنها جز كوچكي از مسئله است
از نظر روانشناسي اكثر خانوما به مردهاي بزرگتر از خود ميل دارند و مردها برعكس يعني به دختر هاي كوچكتر از خود
ودر كل اين سخن يك سخن كاملا احساسي و تحقيقات اون هيچ مبناي قانع كننده ايي نداره
و توصيه اخر تفكر عميق پيش از اظهار هر گونه نظريه اين چنيني
موفق و مويد باشيد