-
به این دوست عزیز رتبه بدهید
سلام
اگر شما یك پست یا موضوع مفید و غنی را مطالعه كردید كه به شما كمك كرد یا از آن بهره برداری كردید حتما به آن عزیزی كه این موضوع را ایجاد كرده است رتبه و امتیاز بدهید و او را تشویق كنید. ما نیاز داریم در طول زمان افراد موثر و كارا را در تالار كه از نظر كیفی و پستهای محتوایی و كاربردی و همچنین تعامل سازنده با سایر اعضاء به آنها كمك كرده اند به صورت شاخص بازشناسی كنیم.
با اضافه شدن اعضاء و بالا رفتن پستها ، صرفا تعداد پستها نمی تواند به تشخیص اعضاء سازنده كمك كند.
شناخت این اعضاء كیفی به وسیله رتبه های آنها ،به سایر بازدیدكنندگان كمك می كند كه بهتر به مطالب دلخواه خود دسترسی پیدا كنند.
لذا از دوستان مطالعه كننده ، خواهش می كنم، به عزیزانی كه پستهای كاربردی و مفید می زنند و همچنین تعاملات سازنده و كمك كننده به دیگران دارند ، رتبه دهید و به شهرت آنها بیفزایید و آنها را از گمنامی بیرون بیاورید، و حتما با رتبه و امتیاز دهی به آن فرد، او را تشویق كنید.
این رتبه دهی ،حداقل 3 فایده عمده دارد:
1 - فرد متوجه می شود كه مقالات و مطالبش به درد كسی خورده و سعی می كند باز هم در این راستا كمكهای خودش را به دیگران افزایش دهد.
2 - به مرور زمان برای كاربران، اعضایی با رتبه بالا شناخته می شوند و بین سایر اعضاء شناخته شده و می توانند به آنها اعتماد كنند.
3 - سایر اعضاء متوجه می شوند كه نیازمندی كاربران در چیست، و سعی می كنند در زمینه كمك به آنها فعالیتهای خود را جهت دهی و هدفمند كنند.
تبصره 1:
نحوه رتبه دهی یا شهرت دهی را در این پست ( شهرت چیه؟) مطالعه فرمائید. (كلیك كنید)
تبصره 2:
حتما در رتبه دهی سعی كنید آدرس لینكی كه مورد توجه شما قرار گرفته است را در محل رتبه دهی كپی كنید، تا كسانی كه رتبه ها را مشاهده می كنند، متوجه پستهای با اهمیت بشوند.
-
RE: به این دوست عزیز رتبه بدهید
چشم حتما این کار را با دقت بیشتری رعایت خواهم کرد .ممنون از تذکرتان .
-
به خاطر این پست به او رتبه دادم
به خاطر این پست به او رتبه دادم
در مدیریت تالار همدردی همواره سعی کردیم که به سمت کیفی شدن پست ها گام برداریم. این تاپیک هم در همین راستاست.
در این تاپیک شما عزیزان پستهای غنی ، با محتوا و مفید را به همراه صاحب پست معرفی کرده و پیشنهاد رتبه برای فرد مذکور می کنید.
از طریق معرفی پست های قابل رتبه دهی چند هدف تامین می شود
1 – پست های سازنده بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.
2 – افراد به خاطر این پست ها رتبه بیشتری می گیرند.
3 – سایر اعضاء تشویق می شوند در مسیر ارسال پست های کیفی گام بردارند.
4 – افرادی که معدل پستهای سازنده اشان بیشتر باشد ، رتبه بیشتری می گیرند، و اینگونه پستهای این دوستان بیشتر معرفی شده و مراجعان بهتر می توانند از طریق راهنمایی آنها مشکلشون را حل کنند.
5 – مدیران تالار زودتر به شناسایی این افراد دست پیدا کرده و می توانند در راستای بهره وری بیشتر تالار از آنها کمک بگیرند.
اما در این تاپیک چگونه پست بزنیم و فرد را جهت راتبه دهی معرفی کنیم.
1 - معرفی تاپیک و شماره پستی که قصد معرفی جهت رتبه داریم با دادن لینک آن
مثال: «تاپیک خدای من» پست شماره 2
2 - معرفی صاحب پست و علت رتبه :
مثال:
صاحب پست hamed65
نگاه آرامش بخش و عمقی به مسائل زندگی و استمداد از خدا
-
RE: به خاطر این پست به او رتبه دادم
با سلام
این پست نمونه ای هست که اعضاء طبق این الگو در این تاپیک به معرفی پستهای قابل رتبه دهی اقدام نمایند.
========
بنده به پست ذیل رتبه دادم:
1 - «تاپیک خدای من» پست شماره 2
2 - صاحب پست hamed65
نگاه آرامش بخش و عمقی به مسائل زندگی و استمداد از خدا
-
چک لیست بهداشت روانی = چک لیست مسلمانی
http://www.hamdardi.net/thread-16409-post-148652.html#pid148652
از مدیر همدردی
بدلیل : اشاره ای زیبا و به جا به آموزه های آسمانی اسلام و ترادف آن با بهداشت روانی
اگر مسلمان باشیم ، سالم زندگی خواهیم کرد.
پاورقی : در جزئیات جای کار بیشتری دارد ، بنظر من این پست می تواند فهرستی از عناوین پایان نامه های دانشجویان روانشناسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد باشد.
-
پست زیبای طاهره عزیز در تاپیک " به نظر شما خودکشی کنم یا نه"
با کوله باری از عاطفه ضمن هم حسی زیاد با مراجع خیلی ظریف و موشکافانه تعاملی بینظیر با مراجع برقرار کرده و در لفافه آن خیلی ظریف راهنمایی کارشناسانه ارائه داده اند
===
همین جا از طاهره عزیز بسیار تشکر می کنم که اینچنین به اعضا کمک می رسانند و اعلام می کنم
طاهره جان پستت نه تنها برای جناب papa بسیار سودمند و مفید بود بلکه برای شخص من در زندگی حکم یه نقشه گنج را داشته و دارد :72::72:
-
سلام
من به پست زیر رتبه دادم
بیشتر از سهم خود تلاش کردن شده عادتم ، پست شماره 2
صاحب پست :
خانم سارا بختیاری
توضیحات :
تحلیل فوق العاده عالی.بسیار عالی پاسخ داده اند.
ایشان با استناد به مطالعات و تجربه شان تحلیل خوبی از موضوع داشته اند.امیدوارم که شاهد پست های بیشتری از ایشان ، در تالار باشیم
ارادتمند
:72::72::72:
-
با سلام
پست شماره 5 در تاپیک «ياري براي رسيدن به آرامش در يك رابطه عجيب »
این پست غنی و جالب از یار قدیمی تالار همدردی یعنی ani هست.
علت دادن رتبه هم اینست که :
به خاطر حداکثر دقت در هم حسی و همراهی با مراجع و در عین حال قاطعیت کامل در مورد نشان دادن راه صحیح به مراجع بدون اغماض از مسائل اصلی
=============
پاورقی مهم:
از دوستان خواهش می کنم علاوه بر اینکه در این تاپیک فعالیت کنند. در رتبه دادن هماهنگ به پستهای قشنگ و کلیدی در کیفی سازی تالار همدردی به ما کمک کنند تا به مرور شاهد پستهای محتوایی بیشتر باشیم.
به عنوان مثال:
ani گرامی تا کنون بیش از 3500 پست در تالار داشته است. اگر فقط برای 500 پست ایشان رتبه می گرفت و تنها برای هر پست یک نفر به او رتبه می داد و تنها 1 امتیاز هم می داد باید ایشان هم اکنون 500 امتیاز داشت.
در حالیکه بعضی پستها را 100 تا 1000 نفر می خوانند و استفاده هم می کنند اما حتی یک نفر زحمت رتبه دادن به آن پست را نمی کشد.(البته این انتقاد به مدیران همدردی از جمله خودم و سایر پیشکسوتهای تالار بیشتر از سایر اعضاء وارد هست.)
(فراموش نکنید این امتیاز و رتبه ها خیلی به درد ani و سایر اعضاء نمی خورد و ایشان بی نیاز از این امتیازات مجازی هستند، لیکن به سایر اعضاء کمک می کند که هم بهتر بتوانند یاران کیفی تالار همدردی را شناسایی کنند و هم اینکه پستهای دارای رتبه به خاطر لینکی که در بخش رتبه ها دارند بیشتر دیده می شوند.)
-
چند وقتی بود که می خواستم یک انتقاد از طریقه رتبه دهی بکنم. نمی دانم درست است در این تاپیک انرا بیان کنم یا نه! به هرحال عذر تقصیر دارم.
اما انتقاد وارده از دید من اینست که فرض کنیم دو فرد الف و ب را با هم مقایسه کنیم که هردو نظرات مشاوره ای و پستهای کیفی قابل توجهی دارند ولیکن شاید از دیدگاه های مختلف به مسایل نگاه می کنند.
حالا فرد ج را در نظر بگیریم که در امر رتبه دهی بسیار فعال عمل می کند. خوب اندیشه فرد ج با نظرات الف همسو است و آنها را تایید می کند. که البته این امر هم طبیعی است که افراد هفکر، یکدیگر را تایید می کنند.
حالا فرد ج که بارها هم در تالار نمونه آن دیده شده بابت 4-5 یا بیشتر پست به کاربر الف و برای هر پست 2+ رتبه می دهد.
حالا اگر فرد الف یا ب از لحاظ رتبه مقایسه شوند، شاید تفاوتی به میزان 10-12 رتبه داشته باشند ولی واقعیت اینست که فقط از دیدگاه یکنفر نظریات الف نسبت به ب ارجحیت داشته است. و این از دید سایر کسانیکه به قول آقای مدیر می خواهند اعضای کیفی تالار را شناسایی کنند، پنهان می ماند.
-
سلام. من بخاطر این پست:
رابطه ی در حال ترمیم.... پست شماره 44
به جناب خارپشت رتبه دادم.
دلیل:
حرفِ حقّی هست که خیلی از آقا پسرا بهش توجه نمیکنن و این باعث میشه خودشون و طرفشون اذیت بشن.
-
سلام،
اول نظرم را در رابطه با صحبتی که مدیر همدردی عزیز در رابطه با رتبه دادن به مدیران داشتند می گویم.
فکر می کنم کسانی که کارشناسان این سایت هستند از جمله خود مدیر همدردی، فرشته مهربان، ani، Baby، و همه کارشناسان عزیز همیشه بهترین پستها را می دهند. پست های این عزیزان همیشه در حدی هستند که بخواهیم رتبه بدهیم، ولی اگر بخواهیم این کار را بکنیم، هرروز تمام رتبه هایمان صرف کارشناسان می شود!
برای همین من خودم وقتی به کارشناسان رتبه می دهم که مشاوره ای بسیار عالی بدهند و از حد خودشان بالاتر باشد. وگرنه پست های معمولی کارشناسان هم اغلب از پست های بقیه اعضا بهتر هستند و باید هم همینطور باشد!
از طرف دیگر من فکر می کنم این رتبه ها به صورتی که الآن هستند در حد کارشناسان عزیز نیستند!
برای مثال رتبه من الآن یک سوم رتبه فرشته مهربان هست. ولی محتوای پست های من و درک من از مشکلات کاربران به هیچ وجه قابل مقایسه با فرشته مهربان نیست و نخواهد بود.
خلاصه فکر می کنم بهترین راه همین است که زیر نام کارشناسان نوشته اید "کارشناس" و باید با توجه به همین لقب به پست های این عزیزان توجه زیادی بکنیم و بهترین استفاده را ببریم.
و حالا رتبه من:
یکی از بهترین تاپیکهای این سایت تاپیک مشاوره برای همه است. این تاپیک چکیده ای از مشاوره های خوب مدیر همدردی است و بالهای صداقت عزیز تلاش زیادی برای جمع آوری مطالب کرده است. من به این خاطر به او رتبه دادم. امیدوارم به این تاپیک ادامه دهد.
با تشکر از همه کارشناسان و کاربران فعال این سایت که بدون حضور آنها همدردی به این شکل که هست نمی بود!
-
ضمن تشکر از نقد حامد و بلو اسکای عزیز که بر این تاپیک داشتند
یه نقدی هم به ذهنم رسید که چون خودم تجربه اش کردم خالی از دقت نظر نیست :72:
به نظر من بیشتر رتبه ها از روی هم حسی اعضا با افراد هست گویی که به شخصه دیده ام عضوی به خاطر اینکه شخصی در تاپیکی از او نیز یادی کرده رتبه ای داده
وقتی مراجعی به تالار میاد درصدد زدن تاپیک و عنوان مشکلش و گرفتن راهکار می باشد و در همان بدو ورود زیاد تحلیلی روی رتبه ها و تعداد ارسالها و تشویق های افراد ندارد
و افراد رو از پستهایی که در تاپیکش برایش می زند شناسایی می کند
فرشته مهربان فکر نمی کنم هنوز جوهر مدیر شدنش در تالار خشک شده باشد سال 88 که من عضو تالار بودم ایشون عضوی بود مانند بقیه و اکثر پستهاشون مفید ، کاربردی و عملی بود و به گمانم معیار مدیرشدنشون هم همین پستها بوده (توجه دارید که زمینه تحصیلات ایشون تاریخ هست)
باران 68 که فعالیتش الان بسیار کاهش یافته ، به تازگی کارشناس شده است اون زمان که مانند عضو عادی در تالار بود در بسیاری از تاپیک ها از ایشون دعوت می شد که بیایند و اظهار نظر بکنند و راه حل نشون بدهند
یا طاهره عزیز ( با فوق لیسانس جهانگردی)که ایشون مدیر بودند و به درخواست خودشون از مدیریت تالار انصراف دادند با وجود اینکه بسیار کم به تالار می آیند و پست های محدودی دارند اما تنها با یک پست در حدود 10 تا 15 رتبه گرفتند
یا نقاب بزرگوار که واقعا جایشون در تالار خالی است با وجود اینکه من خودم به شخصه با یکسری از عقاید و نظراتشون اختلاف داشتم ولی بسیار بسیار کارشناسانه نظر میداند چه ان زمانی که مدیر بودند و چه زمانی که عضو عادی شدند
لذا از نظر من ارزیابی کیفیت کاربران از روی رتبه ، تعداد تشویق و یا حتی تعداد ارسالها سنجیده نمی باشد
گویی اینکه کیفت پست هایشان آنها را به مرور در تالار معرفی می کند
همچنین داریم کاربری که مدت های مدیدی است در تالار حضور ندارد اما پست های قدیمی اش ( به عبارتی تاریخ گذشته اش )دارای تشکر و رتبه به تاریخ روز می باشد
-
با سلام
نظرات دوستان در مورد رتبه چه موافقان چه مخالفان تا اندازه زیادی به صحت نزدیک هست. پیچیده بودن مسائل انسانی و تفاوتش با مسائل طبیعی و ریاضی در همین هست.
یعنی از زوایا و جوانب مختلف قابل طرح هست.
اما فراموش نکنید دیدگاههای کمالگرایانه و همه یا هیچ کردن منجر به یاس و واماندگی ما در مواجه با مسائل می شود.
همانطور که عنوان کردم رتبه دادن دستی مراجعان با مطالعه تاپیک و پستهای اعضاء تنها یکی از متغیرهای کیفی سازی تالار همدردی هست. و البته همیشه احتمال نقطه ضعف، یا حتی سوء استفاده هست.
اما جو غالب به جهت مثبت هست.
یعنی اکثر رتبه ها در نهایت جهت گیری درستی از نظر کیفی دارد. مخصوصا در دراز مدت.
گاهی مثل یک موج کاربری با رتبه های کاذب ممکن است بالا بیاید. اما در دراز مدت آنچه که می ماند موجها نیستند. بلکه عمق دریاست.
یعنی به قول بالهای صداقت هنوز هم اعضای قدیمی هستند که فعال نیستند اما رتبه هایشان به روز می شود.
یعنی هر کاربر ناشناسی با خواندن مطلب آنها برانگیخته می شود که به آنها رتبه دهد.
در واقع این رتبه ها خیلی منفعت مادی برای کاربران ندارد. بلکه صرفا برای اینست که توجه به پستهای این افراد بیشتر می شود.
به هر حال علیرغم ضعف ها و مشکلاتی که مطرح شده ، هنوز هم تصور می کنم دقت و توجه کاربران مخصوصا پیشکسوتان در دادن رتبه به پستهای محتوایی می تواند کمک به ارتقاء سطح کیفی تالار داشته باشد.
-
در تکمیل فرمایشات مدیر گرامی باید عرض کنم .
تشکرها و رتبه های مدیران و کارشناسان به پستهای مفید اعضاء ، کمک مؤثری به رشد و تقویت کیفیت و تخصصی شدن پستها در تالار می کند .
من به خوبی می دانم و حتی بازخورد دریافت کرده ام که وقتی مدیر یا کارشناسی به پستی رتبه می دهد ، هم ارسال کننده آن پست را تشویق و دلگرم می کند ، هم به رشد او از نظر فکری و نظری و حتی مهارتی کمک می کند ، و هم توجه دیگران نیز به رقابت سالم و توجه و دقت در ارسال پستها جلب می کند و پستها را هرچه فنی تر می سازد ، هم به طور غیر محسوس الگو آفرینی و رشد آگاهی را ( با دقت بر پستهای مورد تأیید قرار گرفته ) به دنبال دارد .
نکته ظریفی که من میخواهم اشاره کنم اینه که ، با بالا رفتن تعداد رتبه های کارشناسان ، توجه به پستهای اعضاء که از کارشناسان به خاطر آن رتبه گرفته اند کم می شود و بنده به شخصه معتقدم ، کارشناسان جای خود را دارند ، این اعضاء دیگر هستند که باید رشد داده شوند ، به قوتهایشان توجه شود ، و نقش مفیدشان برجسته شود ( آن هم از سوی کارشناسان و مدیران ) و نکته مهم اینکه بیشتر از آنکه رتبه های اعطا شده مدیران و کارشناسان تایید کننده پستهای مفید اعضاء باشد ، تشکرهایشان است که کارساز است چرا که در معرض دید است. و وقتی عزیزی پستی کیفی دارد ، و کارشناس یا مدیری به او رتبه دهد رتبه اش دیده نمی شود ، اما تشکرش در معرض دید است و اثر گذار . لذا به نظر من ، رتبه ها همانکه قبلاً طی لیست امروزی پدیدار نبود بهتر بود .
من به شخصه از دوستان عزیز کارشناس از جمله خودم و مدیر محترم همدردی تقاضا دارم ، که به پستهای دیگر اعضاء بیشتر توجه نشان داده و مفیدها را با تشکر و رتبه مورد تایید قرار دهیم ( تشکر مقدم بر رتبه است ، مبادا رتبه دهیم و تشکر فراموش شود )
پاورقی
=====
به حامد گرامی هم می گویم ، که مدیر محترم همدردی در پستشون همین را عنوان داشتند ف یعنی از مدیران خواستند که غفلت نسبت به رتبه دادن و تشکر دادن نداشته باشند نه از اعضاء خواسته باشند ، که کارشناسان را رتبه دهند . به قول شما برای کارشناسان همان عنوان باعث اعتماد می شود
.
-
جناب sci راهنمائی های کاربردی و ارزنده ای برای مراجعین دارند و اغلب پستهای ایشان مفید و کارشناسانه است . در این میان این دوپست در تاپیک می خواهم زن دوم شوم ، از نظر من آنالیز بسیار خوبی برای مراجع جهت درک اشکالات شناختی اش و آشکار شدن عقلانی سازیها داشت و به مراجع کمک بسیاری کرده .
توجه شما دوستان را نیز به سوی مطالعه این پستها و اعطاء رتبه به آن جلب می کنم :
http://www.hamdardi.net/thread-16641-post-154161.html#pid154161
http://www.hamdardi.net/post-154355.html#pid154355
.
-
m25teh گرامی نیز راهنمائیهای بسیار خوب و دلسوزانه و به جایی برای مراجعین دارند .
در پست زیر ، به خوبی و با ظرافت اشکال در روند مشاوره گرفتن و خطر آسیب پذیری ناشی از سرعت مراجع و تاپیکش و نداشتن استقلال عمل و تفکر عمیق بر راهنمائیها و خطر وابستگی به مشاوره و مشاور ، و تأثیر پذیری از نظرات متفاوت ( با همه نظرها موافق بودن ) را برای مراجع باز کرده ، و به او توصیه به جا برای تمرکز بر خود و پختگی و پویایی مستمر در عمل را دارد که در صورت توجه عمیق و عملی مراجع به این گوشزدها ، بهره بسیار خوبی خواهد برد .
شما هم ملاحظه فرمایید :
http://www.hamdardi.net/thread-16880-post-155393.html#pid155393
آیا این پست شایسته دریافت رتبه از سوی شما نیست ؟؟
-
به پست زیر از آنی عزیز رتبه دادم چون :
با آنالیزی روشن و دقیق ، عوارض ذهن خوانی و وسواس فکری را سلیس و زیبا بیان کردند.
http://www.hamdardi.net/thread-15962-post-161576.html#pid161576
:104::104:
:104::104::104:
:104::104::104::104:
.
-
پست بسیار بسیار مشاوره ای جناب sci
---------
نمی دونم آیا شما هم مثل من به دنبال هرچه رویایی تر کردن زندگیتون هستید یا نه
نمی دونم آیا شما هم به دنبال سعادت و عشق بی حد و حصر هستید یا نه
نمی دونم به دنبال عاشقانه زندگی کردن و عشق ورزیدن و عشق گرفتن هستید یا نه
مقاله ها و کتابهای زیادی رو خوندم و اکثرا در صددم که مهارت های زیادی را فرا بگیرم و به کار ببرم ...
این پست آقای sci خیلی زیبا به زبان خودمون باز کرد که چگونه برای مردمون یه پرنسس باشیم و چگونه او پرنس ، به همین خاطر به نظرم سزاوار دریافت رتبه بود
و تقاضا دارم از ایشون که بیشتر در این باب سخن بگویند
-
پست تاثیرگذار از فرشته مهربان
که باعث شد مراجعی که بسیار مقاوم بود در بکارگیری راهکارها و مشاوره ها تغییر موضع بده و از راه خطا باز گردد
هرچند که دیدن اینگونه پستها از مدیران جای تعجب ندارد ولی مراجع بعد از 60 پست و با پست ایشون توانست راه را از چاه باز شناسد به همین خاطر استحقاق دریافت رتبه رو داره
-
پست اقای تسوکه در تاپیک "راهکار های مقایسه نکردن خود با دیگران"
به دلیل در اختیار گذاشتن تجربه عملیشون و همچنین به خاطر ظرافت خاصی که در تلفیق تجربه و مشاوره به کار بردن ارزش رتبه دادن رو دارد
-
پست بسیار بسیار مشاوره ای از کیوان گرامی
به دلیل مدیرت صحیح تاپیک و جلوگیری از به انحراف کشیده شدن تاپیک
همچنین درک کردن مشکل مراجع و دادن راهکار بدون تحت تاثیر قرار گرفتن
واقعا عالی بود .... آفرین :104: :104: :104:
-
به خاطر پست بسیار بسیارارزشمندآقای sciمن بهشون رتبه دادم.تمامی پستهای این تایپیک به نظرم عالی بوده وشایسته رتبه وتشکر هستند.
همین جا ازتمامی زحماتی که درجهت راهنمایی مراجع می کشند تشکرکرده وسلامتی وشادکامی برایشان آرزومندم.
-
با سلام
یک پست یک خطی از natalie می آورم که از نظر مشاوره ای بسیار مهم هست و عامل عمده و بسیار مهمی در مشکلات خانواده و حتی زمینه ساز طلاق می باشد.
و به نظر من ایشان باید به خاطرش تحسین شده و رتبه بگیرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط natalie
رفتار غلط : ریز بینی و موشکافی. حساسیت زیاد که واییییییییییییییییی اول از همه خود آدمو اذیت میکنه.
-
با سلام
یک زن امیدوار هم تاپیک بسیار اثربخش و خلاقانه ای را گشوده اند و دریچه تغییرات مثبت را در زندگی را نشان داده اند. به نظرم باید ایشان تحسین شده و به خاطرش رتبه بگیرند.
با مضمون ذیل:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
سلام.دلیل اصلی که این تاپیک رو باز کردم این هست که بیایم و از اشتباهات خودمون در زندگی مشترکمون بگیم.چون ما معمولا عادت داریم که بیشتر نقاط ضعف همسرانمونو ببینیم.شاید به این ترتیب از اشتباهات همدیگه درس بگیریم ویا رفتاری رو که تا حالا نمیدونستیم غلطه اصلاح کنیم.:324:
امیدوارم دوستان همکاری کنن:72:
اول از خودم شروع میکنم:
بزرگترین رفتار غلط من عصبانیت زود و سریع و همراه با داد و فریاد زیاده.البته از اول این جوری نبودم اما به مرور به علت عدم رعایت تعادل و این که کاملا خودمو فراموش کرده بودم خیلی زود عصبانی میشدم.
دومین رفتار غلط من گریه کردن زیاده.به نحوی که هم ارزش گریه ام پیش همسرم از بین رفته و هم خودم از خودم خجالت میکشم.
رفتارهای غلط دیگه ای هم دارم که به مرور میگم
-
سلام ،
به خاطر2 پست اثر گذارخانم maryamp به ایشون رتبه دادم .
پست1
پست2
با پست های ایشون یاد مطلبی افتادم که
دنيا موسم كشت است و آخرت فصل درو . ولی گاهی برخی از اعمال در همين دنيا ، نتايج خود را نشان میدهد و به اصطلاح كشتهها درو میگردد . البته اين دريافت ثمره عمل و درو كردن كشته ، نوعی از جزای الهی است ولی جزای كامل نيست ، محاسبه دقيق و مجازات كامل در آخرت انجام میگيرد . دنيا خانه عمل است و احيانا جزا هم در آن ديده میشود ولی آخرت صد در صد خانه جزا و حساب است ، در آنجا مجالی برای عمل نيست .
گاهی ما آدم ها فارغ از این هستیم که با عملی که انجام می دهیم خودمون را داریم مجازات می کنیم نه دیگران را.پیشاپیش برای خودمون مجازات می خریم.
-
سلام
بنده به خارپشت رتبه دادم بابت پستی که بسیار حائز اهمیت بود و در تالار همدردی باید تک تک اعضاء به آن توجه کنند.
پست خارپشت این بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
من جدا از بعضی از کاربرا گله دارم
درسته که ازدواج ، طلاق ، بچه دار شدن و تمام مراحل زندگی برای همه ما یک سری تجربیات رو به همراه داره
اما این دلیل نمیشه که فکر کنیم لزوما اون تجربه تلخی رو که ما در زندگیمون داشتیم دیگران هم خواهند داشت
اگه من ، با دلیل مشخص و موجهی از همسرم جدا شدم ، دلیل نمیشه که دائما برای همه نسخه واحد بپیچم و دیگران رو به طلاق ترغیب کنم !
طلاق اخرین راهه ، همه ما هم اینو میدونیم حتی اگه قبلا تجربه طلاق نداشته باشیم
بیایم بهترین راهکارها رو عنوان کنیم و نهایتا اگه حس کردیم جز طلاق راهی نیست ، گفتنی ها رو بگیم
بعد اجازه بدیم مراجع خودش به این نتیجه برسه
به شدت رنجیده میشم وقتی میبینم بعضی از اعضا مستقیما مراجع رو به جدایی از همسر تشویق میکنن
فقط به این دلیل که خودشون ازدواج مناسبی نداشتن و مجبور به طلاق شدن
جالب اینجاست که دائما یاداوری می کنن که :
دختر جان تو خامی نمی فهمی ، من یه بار همه این مراحل رو گذروندم ، نذار بعدا پشیمون شی !!!!!!!!
:104:
:104:
-
پستی ارزشمند از سارا بانوی گرامی.
یک پست آموزنده با محتوایی عمیق.
نگاهی زیبا به خدا و زندگی و راهنمایی مراجع بر پایه ی تجربیاتی ارزشمند و مطالعات زیاد.
چقدر این روزها جای این پست ها در تالار خالی است.
به خصوص از اعضایی که جدیداً به جمع ما اضافه شده اند و قصد راهنمایی اعضا رو دارند، درخواست می کنم به پست ها و راهنمایی های اعضایی مثل
مدیر همدردی، فرشته مهربان، آنی، بالهای صداقت، طاهره و ... توجه کنند.
سعی کنیم بیشتر از این عزیزان بیاموزیم.
سارا بانو، متشکرم.
-
به خاطر این پست ارزشمند "سرافراز" عزیز ، به او رتبه دادم.
به دلیل راهنماییی بسیار عالی و نگاه متفاوت به شرایط زندگی که برای برخی افراد تکراری شده
است و امروزه کمتر کسی حاضر است زندگی خود را مورد بازبینی قرار دهد و همه در اولین اقدام
یا به طلاق فکر می کنند یا به خودکشی یا خیانت و ... . و در این شرایط نگاهی که بتواند زندگی
همسران را به دلیل سالها زحمت دو طرف ، ترمیم کند و تشویق به ترمیم واقعا جای قدر دانی دارد.
-
پست ها و پیگیری های maryam123 در تاپیک طولانی شدن قهر و به اجرا گذاشتن مهریه
مثل این پست
---------
مریم 123 عزیز به سهم خودم ازت قدردانی می کنم ، خدا خیرت دهد و برکت این راهنمای ها و دلسوزی هایت را به زندگی خودت سریع تر برگرداند
-
به خاطر این پست خوب از ani گرامی
----------------
ani نوشته :
اینکه گمان کنید افرادی که اینجا حضور دارند با عناوین مختلف مدیر و کارشناس و ...............آدم هایی هستند که دغدغه ندارند بسیار اشتباه است . آنها فقط در سکوت مسائل و مشکلات زندگی خود را حل می کنند و نه تنها مسائل خود را بلکه سعی می کنند به سرپا نگهداشتن تالار کمک کنند و..............
----------------
خیلی خوشم اومد ، تا حالا این نوع دیدن را تجربه نکرده بودم
-
به خاطر این پست دقیق فرشته مهربان
که نه تنها در مسند قضاوت ننشسته ، بلکه خیلی درست و دقیق مشکل مراجع را بررسی کرده و تعارض شناختی وی را مشخص نموده است ، که با کمی تامل می توان از این پست در جهت رفع ضعف های دیگری در وجودمان که بر پایه نا به هنجاری هست ، سود برد
چرا که وقتی بدانیم مشکل چیست و از کجا منشا می گیرد ، خود نصف راه حل هست
هنجار در جامعه این است که کلاه بر سر باشد و پا در کفش ، حال اگر کفش را بر سر خود نهیم و پا در کلاه کنیم ، البته هیچ قانونی را نقض نکرده ایم اما ، یک ناهنجاری در جامعه ایجاد کرده ایم که خود نیز اذیت می شویم
==================
بیاییم ، بخونیم ، تشکر بزنیم ، برویم ... رتبه هم ندیم ، فکر کنم باید عنوان تاپیک بشه پست های ناب رتبه دار !!!
-
مریم و بابا لنگ دراز در این پست واقعا زیبا دقت در انتخاب و مشکلات احتمالی با خانواده همسر رو به تصویر کشیده اند. به نظر من شایسته گرفتن رتبه هستند.
-
دوستان عزيزم... امروز يك سري به همدردي زدم و پست هاي آقاي "hamdardi90" رو ديدم. حيفم اومد كه بهش رتبه ندم و همينجوري ازش بگذرم. از همينجا از راهنمايي هاي ارزنده اشون تشكر مي كنم. واقعا خوشم اومد...
-
خدا فقط برای بنده هایش خیر می خواهد ... مطمئنم آنچه که انسان را به مشکل می اندازد ، درش خیر کثیری از سوی خدا نهفته هست ، منتها ما انسانها چسبیده ایم به همین دنیای تا نوک بینی مان ... حکایت همون کوهنوردی هست که شبانه از کوه پرت میشه و طنابش به صخره ای گیر میکند و از ته دل کمک می خواهد اون وقت صدا میاد اطمینان کن و طنابت را پاره کن ، اما اون پاره نمیکنه .... صبح از سرما یخ میزنه و میمیره در حالیکه تا زمین کمتر از چند متر فاصله داشت
القصه به این پست اگر رتبه نمی دهید ، لااقل برید بخونیدش
.
-
به خاطر دو پست زیر به بهار.زندگی رتبه دادم.
پست 1
پست 2
واقعا این پست های بهار برای خانوم های بی مهارت در زندگی مشترک بسیار کارگشاست و ارزش 10 ها رتبه را دارد.
:104::104::104::104::104:
-
واقعا پست های setareh لیاقت رتبه دادن داره. تاپیک های قدیمیش رو خوندین؟ حتما بخوونین وگرنه ضرر میکنید.
پستاشون از بعضی پستایی که بدون دلیل رتبه میگیره خیلی خیلی بهتر و آموزنده تره.