RE: يعني اينقدر سخته يا ...
صدف جان
اینکه آدم کسی از کسی بدش نیاد با اونی که زای ازدواج انتخاب کنه خیلیفرق میکنه!
کمی منطقی باش اگه اون سهم تو از زندگی باشه جورمیشه امااگه نباشه و تو بخوای اونو به زور داشته بای حتما" روزی ز دست میدیش.
سپيده جون يعني ميگي با اين همه ابراز علاقه غير كلامي بازم ممكنه منو دوست نداشته باشه
البته من جلوي اون با يه پسري كه اومده بود ازم خواستگاري كنه رفتار تندي داشتم آخه طرف ديگه خيلي گير داده بود ول نميكرد حتي اين دوتا با هم درگيرم شدن اما اين دليل نمشه كه من با اونم همين رفتارو بكنم
شايدم دليلش اين نباشه
به نظر شما دليلش چيه بايد چيكار كنم
سلام
دلایل مختلفی برای این رفتار ممکنه وجود داشته باشه. شما از دید خودت به موضوع نگاه میکنی و میگی دیر شده ولی از نظر یک پسرِ منطقی تا شرایط محیا نباشه نمیشه اقدام به خاستگاری کرد. یعنی پسری که سال دوم دانشگاست هنوز 2 سال از درسش مونده و 2 سال برای سربازی وقت لازم داره تا بتونه برای زندگی مشترک اماده بشه.
مسلما شما هم دوست ندارین به مشکلاتی که توی این بخش از سایت عنوان شده دچار شین پس زیاد عجله نکنین.
pooarotجون اين پسر منطقي نبايد فكر كنه ممكنه منو از دست بده ؟
يعني تو هم اگه جاي اون بودي اينكارو ميكردي؟ من كه نميگم بياد خواستگاري ميگم حداقل بهم زباني بگه دوسم داره اون منو از دور ميبينه بهم لبخند ميزنه نگران نمره هامه چه ميدونم هزارتا از اين نشونه ها كه ميشه با تكيه به اونا گفت كه دوسم داره اما زبوني نميگه به نظر شما بايد به علاقش شك كنم يا اينكه اين رفتار طبيعيه
پسراي همدردي كجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا به این لینک یه سر بزنید:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3528
من اگه با اطلاعات الان جای اون بودم نه این کارو نمیکردم ؛ اول در مورد شما تحقیق میکردم و بعد از یه رابطه 1 ماهه موضوعو با خانوادم درمیون میزاشتم و برای نامزدی اماده می شدم.
عزیزم صبر بهترین راه چاره است چون از دست تو کاری بر نمیاد و تو مملکت ما نمیتونی به عنوان یه دختر پیش قدم شوی. به نظر من منتظر یک همچین آدمی نمون گلم چون ممکنه خواستگاراتو از دست بدی و اون آقا هم جلو نیاد یا حتی بیاد جلو و ببینی که اونی نیست که تو فکر میکردی تو رو خدا احساسی برخورد نکن خانمی به فکر خودت باش گول این فیلم هندی ها رو نخور و تا زمانی که رسمی نیومده جلو هیچ چیزی رو باور نکن و دل نبند عزیزم. هر دوست داشتنی به ازدواج ختم نمیشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadaf
pooarotجون اين پسر منطقي نبايد فكر كنه ممكنه منو از دست بده ؟
یعنی چی این حرفت دختر؟؟؟؟؟؟؟ پسرها این طوری فکر نمیکنند. اگه از این فکرا بکنی ضربه میخوری. چرا باید فکر کند تو را از دست میدهد؟ تو که با خواستگارت دعوا کردی! تازه تورا از دست بدهد چه میشود؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadaf
يعني تو هم اگه جاي اون بودي اينكارو ميكردي؟ من كه نميگم بياد خواستگاري ميگم حداقل بهم زباني بگه دوسم داره اون منو از دور ميبينه بهم لبخند ميزنه نگران نمره هامه چه ميدونم هزارتا از اين نشونه ها كه ميشه با تكيه به اونا گفت كه دوسم داره اما زبوني نميگه به نظر شما بايد به علاقش شك كنم يا اينكه اين رفتار طبيعيه
پسراي همدردي كجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم شاید فقط به عنوان یه همکلاسی روت تعصب داره و مواظبته، شاید هم میخواد امتحانت کنه! اگه بگه دوستت داره که بیشتر بهش وابسته میشی. گفتن دوستت دارم چه دردی رو ازت دوا میکنه؟ اگه بخواد میاد جلو. شما هم نمیخواد خیلی بهش بچسبی و زیادی لی لی به لالاش بزاری یکم ازش فاصله بگیر ببین چی کار میکنه؟؟!!!
چرا ما دختر ها به هر گوشه چشمی که از کسی میبینیم باید یه فکرایی بیاد تو سرمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مواظب خودت باش:72:
بابا به خدا من اينجوري نيستم كه هركي بهم نگاه كنه بگم طرف عاشقمه ولي اين يكي رو دوسش دارم ببينين رابطه ما خيلي با هم خوب شده البته نه اينكه بد فكر كنين من با هيچ پسري يه كلمه هم حرف نميزنم اونم اينطوريه با هيچ دختري حرف نميزنه مگه مجبور بشيم اما با هم راحتيم طوري كه بعضيا فكر ميكنن ماها با هم دوستيم من يه بار سعي كردم ازش دور بشم اما نشد رفته بود با خواستگار قبليم بحث كرده بود كه لابد تو چيزي بهش گفتي كه اون اينجوري ميكنه
دوسش دارم اون خودشم ميدونه دوسش دارم يكي ميگفت اشتباه كردي بهش نشون دادي كه دوسش داري ولي من فكر ميكنم كار درستي كردم...
راس ميگي منو از دست بده چي ميشه؟؟؟
اگه بگه دوسم داره من خيالم راحت ميشه واسه اون مسئوليت به وجود مياد رابطه مون هدفدار ميشه الان من رو هوام...
راستي يعني چي منو امتحان كنه مثلا ميخواد چي رو بفهمه
sadafعزيز
سلام
من فكر مي كنم كه اين آقا منطقي به مسئله نگاه مي كنند و به قول pooart گرامي به فاكتورهايي توجه مي كنند كه شما هيچ توجهي به آن نداريد. ب هصرف اين كه او شما را دوست دارد يا ندارد نمي توان آغازگر يك رابطه بود كه انتهايش نامشخص است. ايشان به سمت شما بيايد و ابزار علاقه كند كه در نهايت چه شود؟! اين سئوال را پرسيده ايد؟!
فكر نمي كنم براي خودشما هم بدست آوردن موقعيتها و ازدواجها دير شده باشد كه فكر مي كنيد او همين الان بايد اقدام كند. تحصيل، سربازي، كار و ....ايشان بايد به دنبال خيلي از موقعيتهاي ديگري ( اقتصادي و اجتماعي) باشند كه شايد شما نيازي نداشته باشيد به دنبال آنها باشيد براي همين نمي توانيد درك كنيد كه به چه دليل جلو نمي آيد.
رابطه عاشقانه اي كه هيچ تدبيري در مورد انتهاي آن نشده باشد جز ضربه و خداي ناكرده شكستهاي عاشقي نتيجه ديگري ندارد.
بهتر است امروز گامي برداريد كه فردا پشيمان نشويد.
از شما كه دانشجو هستيد و جزو افراد تحصيلكرده به شمار مي آيد انتظار مي رود كه عاقلانه تر و منطقي تر براي خود تصميم بگيريد.
كافيست چرخي در تالار بزنيد تا از نتيجه رابطه هاي چندساله عاشقانه اي كه فكر و منطقي پشت آن نبوده با خبر شويد.
میخواد ببینه چند مرده حلاجی یا مثلا تا کی نمیری جلو!!؟؟ عکس العملت چیه یا اول خوب تو رو بشناسه و سر از کارات در بیره یا. . . هر دلیلی که فعلا صبر کرده. دوست داشتن مسئولیت نمیاره. بازم میگم خودتو وابسته نکن. موقعیت هاتو از دست نده . فقط صبر کن صبر بهترین راه حله.
شاید هم فکر میکنه تو که فعلا هستی عجله واسه چی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadaf
دوسش دارم اون خودشم ميدونه دوسش دارم يكي ميگفت اشتباه كردي بهش نشون دادي كه دوسش داري ولي من فكر ميكنم كار درستي كردم...
اگه بگه دوسم داره من خيالم راحت ميشه واسه اون مسئوليت به وجود مياد رابطه مون هدفدار ميشه الان من رو هوام...
راستي يعني چي منو امتحان كنه مثلا ميخواد چي رو بفهمه
عزيزم
اولا سعي كن رابطه ات را طوري نشان ندهي كه عالم و آدم از علاقه قلبي شما با خبر شوند چون با اين كار چيزي را بدست نخواهي آورد.
در ثاني زماني كه او تمايلي به ايجاد رابطه ندارد سعي نكن كه خودت اين كار رابكني. نمي گويم كه خودت رابگير و ... اما سعي نكن براي او موقعيت به وجود بياوري كه مثلاً حرفش را بزند. او هر وقت كه بخواهد خيلي راحت تر از آن كه فكرش را بكني مي تواند جلو بيايد و حرفش را بزند.
دقيقا خودت جواب خوبي دادي. با ايجاد يك رابطه مسئوليت و تعهد به وجود مي آيد. او در حال حاضر اين تعهد را نمي خواهد. زمان مي برد كه بخواهد خودش را در اين تعهدات قرار دهد.
توجه كن كه دختر خانمهاي جوان براي يك رابطه به اولين چيزي كه فكر مي كنند ايجاد علاقه دائمي و هميشگي و ازدواج است در صورتي كه آقايان با خانمها متفاوتند.
به دنبال اين نباش كه بفهمي او در مورد تو چه فكري مي كند به دنبال اين باش كه تو در مورد او چه فكر مي كني. رفتارهاي او رابسنج و با معيارهاي خودت( اگر داري) مقايسه كن. منتظر نباش انتخاب شوي. قبل ازاينكه او پا پيش بگذارد انتخاب كن تا زماني كه به صحبت آمد بتواني جواب خوبي بدهي.
باز هم مي گويم به صرف يك علاقه نمي توان آغازگر يك رابطه بود.
خيلي ممنون ازتون
دانه جان كارايي كه گفتي حتما انجام ميدم ممنون از راهنمايياي راهگشات
مثل من عزيز ممنونم
"شاید هم فکر میکنه تو که فعلا هستی عجله واسه چی؟ "
وااااااااااااااااااااي من از همين ميترسيدم
1- از قدیم گفتند مرده وحرفش پس زود زود مرد حرفی را نمی زنه که نتونه عمل کنه 2-ایجاد رابطه رسمی تعهد اوره مخصوصا" برای مرد 3- کاشکی میشد زنها هم خودشون جای مردها میگذاشتند 4- رویا یی بودن خیلی شیرین است ولی خوشبختی نمیآورد 5- زندگی را همین چیزا قشنگش میکنه ولی خدا عاقبت همه مارا بخیر وصلاح کنه 6- منطقی تصمیم گرفتن حداقل سودش اینه که ضرر ندارد! اینها فکر میکنم خلاصه ای بود از کل پاسخها یه کمی بیشتر!
سلام
صدف جان ايراد ما دخترا اينه كه فكر ميكنيم با يه دوست داشتن همه چي حله و تا آخر زندگيمون رو توي فكرمون ورق ميزنيم و فكر ميكنيم اگه طرف دوستمون داشته باشه ديگه تمومه و ...
گلم عجله نكن ! اصلا تو پسر ها رو نميشناسي !!
ببين مثلا خودشون رو ميكشن واسه طرف ولي وقت ازدواج كه ميرسه جا ميزنن و مثلا ميرن با يكي ديگه ازدواج ميكنن (به هزار و يك دليل )!!من نمونه ي اين رفتار رو همين دو سه روز پيش ديدم !!! اصلا رفتارهايي دارن كه به ذهن ما دخترها نميرسه !!!
در نظر يك پسر خيلي چيزها ملاكه و به صرف دوست داشتن پا روي همه چيز نميذارن !! ولي ما دخترها اگه يكي رو خيلي دوست داشته باشيم حاضريم از همه چيز بگذريم تا به طرفمون برسيم ولي يك پسر معمولا اينجوري نيست !! البته كار درست رو همين پسر ميكنه ، اگه بخواي منطقي فكر كني اين پسر كار درست رو ميكنه ولي درصورتي كه رابطه اي رو شروع نكرده باشه و حرفي نزده باشه درست ترين كار رو كرده !!! ولي ايراد پسرهاي اين دوره و زمونه اينه كه حسشون رو ابراز ميكنن و دختر رو وابسته ميكنن ولي موقع عمل كه رسيد ، خيلي راحت ، خيلي خيلي راحت تر از اوني كه تو فكرش رو بكني ميتونن بي خيالت بشن و به يك هفته نشده يك رابطه ي جديد رو با يكي ديگه شروع كنن و همونقدر عاشقش باشن كه عاشق تو بودن !!!
و درضمن همه ي دوست داشتن ها و همه ي رفتارهايي كه نشون دهنده ي دوست داشتن باشه ، اين نيست كه طرف تورو براي ازدواج ميخواد ... خيلي از پسرها يك دختر رو فقط به عنوان يك دوست ، دوست دارن ، نه كسي كه همسر آينده شون بشه ... تازه اگر هم خيلي دوستت داشته باشه معلوم نيست كه آخرش به هم برسين يا نه """ كه عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشكل ها """ تازه مگه قصه ي ليلي و مجنون يا شيرين و فرهاد رو نشنيدي ؟ كدوم يك از اينها به هم رسين ( البته اينا قصه است ولي واقعيت هم دور از اين نيست )؟؟
اينهمه عشق كه به شكست منجر ميشه چيه ؟
تازه اين رو هم بگم خيلي ها بوده كه عاشقانه ازدواج كردن ولي الان ابراز پشيموني ميكنن ، فقط كافيه توي سايت يه چرخي بزني تا ببيني اين مشكلات رو ....
ازدواج فقط عشق و دوستت دارم ها نيست !! خيلي مسائل و مشكلات داره !!!
شايد تو هيچ موقع فكرش رو نكني كه يه موقع اين علاقه ات بهش كم بشه يا اون ديگه نخوادت ولي اگه وارد زندگي بشي يا اينكه شكست عشقي رو تجربه كني كاملا به اين نتيجه ميرسي كه روي هيچ چيز ، تاكيد ميكنم" هيچ چيز " حتي به خودت و عشقي كه داري ، نميتوني حساب كني مگر اينكه به مرحله ي عمل برسه !!
و اما اين روابطي كه الان داري !! عزيزم سعي كن كمتر بهش فكر كني ، وابستگي تو از بين ببري ، فكرت رو به درست مشغول كن !! اينقدر خودت رو توي استرس و نگراني قرار نده !! شما هنوز 2 سال ديگه وقت دارين ، عجله نكن ....
به خواستگارهاي ديگه ات هم فكر كن ، سعي نكن كه بي دليل ردشون كني !! بعدا پشيمون ميشي ...
و يك چيز هم خواستم بگم ، اينكه فكر نكن حالا رابطه ي شما يا عشق شما ( اگه وجود داشته باشه يا بعدا بوجود بياد ) بين همه ي عاشقا تكه و هميشه پايداره ، درست زماني كه فكر ميكني همه چيز درسته و تو خوشبخت ترين دختر دنيايي ، ممكنه يه اتفاقي بيوفته كه همه چيز رو به هم بزنه
كلا خواستم به ناپايدار بودن احساس تاكيد كنم ، اين احساس ناپايداره تا زماني كه تعهد بوجود بياد نبايد روش حساب كني
ميدونم كه عشق قشنگه و حس خوبي رو بهت ميده ولي اگه بتوني زياد بهش فكر نكني و به قولي بي خيال بشي ، خيلي بهتره ، هم به درست ميرسي و هم استرس رو وارد زندگيت نكردي
ميتوني رابطه ات رو كمتر كني ، خيلي عادي باش ، سعي نكن بهش نزديك بشي يا كاري كني كه همه بفهمن !! عزيزم اصلا سخت نيست ... فقط ديگه نزديكش نرو !!! بذار هر فكري كه ميخواد بكنه !! تو حالا درست يا غلط عشقت رو نشون دادي ، ديگه بيش از حد اين كار رو نكن !!! بذار اگه خودش ميخواد پاپيش بذاره و اگه نميخواد كه هم تو تكليفت معلوم ميشه....
فقط بدون منم يه زماني عاشق بودم و ... ولي الان به اين نتيجه رسيدم روابط عاشقانه و عشق و دوست داشتن واسه قبل از ازدواج غلطه غلطه غلطه !!! اول رابطه شايد خيلي خوب باشه ولي آخرش ... ببين مطمئن باش يه زماني ميرسه كه واسه هم عادي ميشين و اون موقع ... اگه دوست باشين كه دوستيتون سرد ميشه و چون تعهدي وجود نداره خيلي راحت از هم جدا ميشين ......
اون موقع كسي كه ضرر ميكني تويي نه اون !!!!!!
ممنون رويا و اميد عزيز
حرفاتون خيلي كمكم ميكنه از تو حرفاتون نكاتي در ميارم كه برام تازگي داره البته اصل حرف همه صبر كردنه ميدونم بايد صبر كنم من كه اصلا به رفتن جلو و ابراز علاقه فكر نميكنم
ميدونين واقعيت امراينه كه من از روز اول دانشگاه هومنو (اسمش هومنه) زير نظر داشتم نميدونم... ازش خوشم اومده بود ديگه قبول دارم كه با يه نگاه هيشكي عاشق نشده زمان گذشت كه بهش علاقه اي كه الان دارم پيدا كردم ميدونين من براي اينكه به اينجايي كه هستيم برسيم تلاش كردم اون اوايل نسبت به من عادي بود جالبه بگم كه ما اوايل ورودمون به دانشگاه با همه حرف ميزديم من با همه پسرا و اونم با همه دخترا من به خاطر اينكه اون حساس نشه ديگه با هيچ پسري حرف نميزنم(چون اين حساسيتو چندين بار تو چشاش ديدم)البته نميدونم اون چرا ولي اونم ديگه با دخترا حرف نميزنه
ميخوام اطمينان پيدا كنم حتي اگه زباني هم نگه اما يه جوري من از يه جايي مطمئن بشم كه تمام اين رفتارايي كه ميكنه نشانه علاقش به منه نه اينكه عادي باشه بازم همه چي برام حل شده است ميفهمم وقتي ميگين علاقه تنها شرط نيست چي ميگين اما اينم ميدونم كه حداقل جزء اولين چيزاييه كه بايد بين دو نفر كه ميخوان با هم زندگي كنن وجود داشته باشه
چطوري ميتونم از علاقش به خودم مطمئن بشم ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
به دنبال اين نباش كه بفهمي او در مورد تو چه فكري مي كند به دنبال اين باش كه تو در مورد او چه فكر مي كني. رفتارهاي او رابسنج و با معيارهاي خودت( اگر داري) مقايسه كن. منتظر نباش انتخاب شوي. قبل ازاينكه او پا پيش بگذارد انتخاب كن تا زماني كه به صحبت آمد بتواني جواب خوبي بدهي.
باز هم مي گويم به صرف يك علاقه نمي توان آغازگر يك رابطه بود.
ببین دانه چی گفته. باز که داری حرف خودتو میرنی دختر
صدف عزيز
يه کم روي متن امضا ي خودت فکر کن "هرگز عشق را گدايي نكنيد ..."
فکر کن اگه بهت بگه دوست داره ولي نياد خواستگاريت چي؟
اگه تو رو بخواد وقصد زندگي کردن با تو رو داشته باشه برا اينکه از دستت نده حتما مياد خواستگاريت؟ بنظرم هنوز هيچ کدومتون موقعيت ازدواج رو ندارين.
اون بخاطر مسائلي که جلوش مي بينه ، شغل و سربازي و...
شما هم بخاطر مسائلي که جلوتر رو نمي بيني و احساساتي داري با قضيه برخورد مي کني.:72:
منميدونم خودم چي ميخوام معيارهام رو داره نه همشو ولي اكثرشو داره خودمم ميدونم هم اون بچه است هم من ماها هر دو 20-21 سالمون بيشتر نيست علاوه بر اينا اون تك بچه است و فكر ميكنم يه خورده لوسه البته نه خيلي اما ميفهمم هنوز پخته نشده اما طرز تفكرش علاقه هاش و نگاهش به زندگي قشنگه من ميپسندم اينا رو ميدونم
واقعيت اينه كه من هومنو از 4 سال پيش ميشناسم ولي خودش نميدونه البته تو اين مدتم من شناخت خاصي ازش نداشتم فقط ميدونستم قهرمان شناي استانه و هم سنو سال منه و يكي از اقوامش همكار بابامه فقط يه بار ديده بودمش اونم از دور اون موقع هيچ علاقه اي بهش نداشتم و به اين عنوان بهش فكر نميكردم تا اينكه همكلاسي شديم
الان فرق داره دوسش دارم چون نويسنده است سروزبون داره خودشو قبول داره اما اگه بهش بگي فلان كارت اشتباهه خودشو اصلاح ميكنه دو سال ديگه مهندس ميشه با وجود اينكه الان داره درس ميخونه و از لحاظ مالي هم هيچ احتياجي به سر كار رفتن نداره اما سر كار ميره خانواده خوبي داره ايمانش خوبه يعني در حد هميم شايد اون يكم به واجباتش بيشتر اهميت ميده من يه خورده به ظاهر اسلاميم خيلي ركه مثل خودم
بدي هايي هم داره مثلا اينكه بعضي اوقات مدل موهاشو خيلي بد درست ميكنه يا لنز ميزاره كه من خوشك نمياد بعضي اوقات يه كارايي ميكنه كه ميفهمم چقدر بچه است البته يكي از دوستام ميگه قيافش بچه نشون ميده اما خيلي بزرگتر و با تجربه تر از اين حرفاس كه من فكر ميكنم اين دوستم يه جورايي آدم شناسه
اينا رو گفتم كه بدونين تقريبا اين مراحلو طي كردم اما اين آخريو كه گفتي بياد حرف بزنه ميخوايي چي بهش بگي رو نميدونم چون خيلي باهوشه و خيلي سروزبون داره
اما حالا كه نيومده ما داريم اين حرفا رو ميزنيم كه:P
چيكار كنم
صدف جان اين رو بگم كه به نظر مياد ايشون اصلا آمادگي براي ازدواج رو نداره ...
به قول خودت بچه است ...منظورم از بچه گي اين نيست كه چيزي نميفهمه منظورم اينه كه فكر نميكنم كه اون الان بخواد به زندگي و مسئوليت و ازدواج و ... فكر بكنه ، ميخواد زندگيشو بكنه !!! يعني عشق جووني ، يعني گردش ، تفريح ، با دوستان بودن و ... فكر نميكنم دلش بخواد توي اين سن مسئوليت بزرگ زندگي رو بپذيره يا خودشو محدود كنه !!!
حالا فكر ميكني يه دوستت دارم گفتن اون چيزي رو حل ميكنه ؟ يه دوستت دارم بگه و تو بيشتر از 5 سال الاف بشي ؟
شما از ايشون چه توقعي داري ؟ اون الان فقط به عنوان يك همكلاسي به تو نگاه ميكنه و تو هم همينطور باش ، البته شايد(اونم شايد) به عنوان همسر به تو فكر كنه ولي واسه الان نه واسه زماني كه موقع ازدواجش شد ، البته اگه تا اون موقع تغيير نكرده باشه!!! ببين ، اون اگه از تو خوشش بياد و تورو بپسنده ، موقع ازدواجش كه شد ، مياد سراغت ، و خيلي هم كار خوبي ميكنه كه الان بهت اين رو نگفته
البته ميدونم هرچي ما بهت بگيم تو بازهم حرف خودت رو ميزني ولي ما بر اساس تجربه و چيزهايي كه زياد ديديم برات ميگيم
شما رابطه ات رو خيلي كم كن !! حالا چيكار داري كه چيكار ميكنه ؟ حالا بره با خواستگارت صحبت كنه ! چه فرقي به حال شما داره ؟؟؟
بلاخره اگه بخوادت سر صحبت رو باهات باز ميكنه !! و حرفش رو ميزنه !! ( گرچه بين حرف و عمل خيلي فاصله است ) ولي شما كه خيلي اصرار داري كه بدوني دوستت داره يا نه ! اين كار رو بكن ، اصلا درستش هم همينه ! رابطه ات رو باهاش سرسنگين و كم كن !! خودش اگه ناراضي باشه باهات صحبت ميكنه و .... حد اقلش اگرهم واسه ازدواج تورو بخواد ، ديگه اينقدر دست دست نميكنه ، و ميفهمه تو اونقدرها هم دردسترس نيستي و ممكنه كه واسه خواستنت دير بشه ...
به هر حال اصل اينه كه از طريق خانواده اقدام كنه ... يه دوستت دارم گفتن نه چيزي رو حل ميكنه و نه آينده ات رو تضمين ميكنه
موفق باشي
از همه با تمام وجودم ممنونم
نه بابا كي گفته هرچي شما بگين من حرف خودمو ميزنم من دارم استفاده ميكنم فقط چيزايي كه تو ذهنمه ميگم كه مشكلم با خودم حل بشه تموم حرفايي كه ميزنين كاملا منطقيه و قبولشون دارم من قبل از شروع ترم پيش به خودم قول دادم كه طرفش اصلا نرم و واقعا هم نرفتم تموم حرف ما تو ترم گذشته محدود شد به سلام عليكاي معمولي و يه بار كه اومد بهم گفت دو تا از درساتو با من بگير و ديروزم كه نمره يكي از درسامو ازم پرسيد همين البته اينا روابط كلاميش بود... تو تمام اين مدتم من شروع كننده نبودم خودش سلام ميكرد و خودش ميومد جلو تازه چند بارم وحشتناك سوتي داد كه من به روي خودم نياوردم
باشه اگه با صبر كردن همه چي حل ميشه بازم به زمان ميسپرمش
صدف جان من از اين حرفم قصد جسارت نداشتم ...
دركت ميكنم چون يه زماني من خودم يكي رو خيلي دوست داشتم و عاشقش بودم ،%2
سلام عزیز دلم ، به نظر من 2 راه بیشتر نداری یا اینکه صبر کنی ، یا اینکه فراموشش کنی ، که راه حل دومی رو مطمئن حداقل حالا نمیتونی ، اما خدا صبر و که ازت نگرفته ، صبر کن ، اینا رو میگم چون وضعیت منم مشابه شماست و منم فعلا صبر کردم ، آخه اگه صبرم نکنیم کار دیگه ای که از دستمون بر نمیاد ، پس بهتره که صبر کنیم . من با تمام وجودم برات دعا میکنم گلم ، موفق باشی عزیزم .
ممنونم عزيزم منم برات دعا ميكنم
بله بايد صبر كرد
خدایا بزرگیت رو شکر
من یه پسرم .همین مشکل رو من با خانم همکلاسیم دارم الان که این ÷ست رو خوندم انگار که عکس ماجرای من داره این جا رخ می ده؟ ولی من با اون راحت تر از شما هستم.