-
دلیل دروغ !!!
[/size][/font]سلام به همه دوستان
من دیروز یه مشکلی برام پیش اومده
با نامزدم رفته بودیم خرید ، پشت ویترین یه مغازه یه عروسکی که من براش خریده بودم رو نشون داد و گفت من از این عروسکها دوست دارم و یه دونه شو دارم. به شوخی پرسیدم کی برات خریده اون خیلی جدی گفت خداوکیلی خودم خریدم. آخه یه پسر برای خودش عروسک میخره؟!!!!!!!!!
خیلی ناراحت شدم و گفتم من برات خریدم و گفت خودم هم برای خودم خریدم و ...
حالا من باهاش قهرم . نمیدونم این کارش یعنی چی.
ما 2 سال عقد کردیم و این عروسک تازه اومده تو بازار
-
RE: دلیل دروغ !!!
خوب ! مطمئنی از همین مسئله دلخوری ! یک کم دیگر از خودت و زندگی ات و همسرت توضیح بده ، شاید بهتر بتوانیم بهت کمک کنیم ، به نظر من که این دروغ محسوب نمی شود ، به نظرم کودک درون شوهرت مثل هر بچه دیگری از تخیل اش برای داشتن عروسک استفاده کرده ، من این جورچیزها را دروغ نمی دانم ، این به شما و یا من لطمه نمی زند ،نباید این حد از تخیل را با دروغ اشتباه بگیریم و مثل هم برخورد کنیم ،
-
من فکر میکنم یه شخص دیگه این عروسک رو براش خریده که نمی خواست من بشناسمش
-
دوست عزيز خوش اومدي
خواهرانه بهت ميگم ازش نپرس! يه سر به تاپيك من بزن ميفهمي چرا ميگم نپرس.
ما زنها ظرفيت شنيدن بعضي چيزها رو نداريم و بهتره دنبال دليل نريم.
موفق باشي.
-
من خیلی با این طرز تفکر موافق نیستم ، این یک تفکر خانم مارپلی است . من با دید شما به مسائل نگاه نمی کنم و اگر این اتفاق هم افتاده باشد و فرد دیگری برایش عروسک را خریده باشد برایم مهم نیست ، برای شما مهم است ؟! مهم این است که شوهر شما ، شما را انتخاب کرده و شما همسرش هستید و حواستان هم جمع است ، این کافی نیست ؟! چرا روز خود و همسرتان را خراب می کنید ،
-
آن هم با افکار منفی ، مورد خاص و جدی تر از عروسک از همسرتان دیده اید ؟!
-
نه ندیدم اما این عروسک تازه اومده تو بازار یعنی بعد از عقد ما و برام مهمه که ببینم کی تو این مدت براش خریده ، شاید هم واقعا یادش نبوده که من براش خریدم چون 2 سال گذشته اما آخه چرا وقتی فقط من براش هدیه میخرم و خانواده اش باید یادش بره؟!!!!!!
-
[quote=ani]
من خیلی با این طرز تفکر موافق نیستم ، این یک تفکر خانم مارپلی است . :162:
اگه خيلي براتون مهمه مستقيما از همسرتون بپرسيد و به ايشون بگيد كه به خاطر اين موضوع ناراحت هستيد.فكر ميكنم اين بهترين و در عين حال ساده ترين راهه.
-
ببین عزیزم فرض کن همسرت یادش رفته باشد که چه کسی این کادو را به او داده ، از ارزش تو در نگاه او کم نشده ، فراموش کرده ، تو باید این را بفهمی ، حتما شوهرت ار می شناسی ، دنبال مارپل بازی نباش ، گاهی اوقات آنقدر همه چیز واضح و روشن است که با این بهانه گیری ها نباید زندگی را خراب کرد و اعتماد ها را کمرنگ کرد ،
-
دوست من چرا اینقد بدبینی . تو رو خدا اینقد بدبین نباش . اولین کسی که تو این مورد صدمه میبینه خودت هستی .
دوست من آقایون اکثرا نسبت به این جور موارد کم حواس هستن . بهتره واقع بین باشی و بدبینی رو از خودت دور کنی
-
مردها معمولا از عروسک خوش شان نمی آید که بخواهند یادشان بماند چه کسی آن را هدیه داده با زنها فرق می کنند که وقتی به یک پیر زن هم عروسک بدهی خوشحال می شود و....
-
آخه وقتی به این راحتی قسم دروغ میخوره دیگه نمیتونم اعتماد کنم
-
الهی بگردم، طفلک من ، خوب حتما طفلک همسرت فکر کرده داره راستی راستی قسم می خوره! اینقدر زود بی اعتماد نشو ، با شوهرت حرف بزن ، و فقط گوش بده ببین چی می گه ، مشگل ات عزیزم ، مشگل غیر قابل حلی نیست ،
-
عزیزم سعی کن از الان خودتو عادت بدی به این که : الکی زندگیتو خراب نکنی و با عشق و علاقه کنار همسرت باشی نه اینکه با بی اعتمادی و بدبینی این روزهای خوش زندگیتو از دست بدی.
-
خوشبختانه برام توضیح داد و مشکل حل شد. زود قضاوت کرده بودم . به خودم قول دادم دیگه تند نرم.
-
سلام
کمی بدبین هستید. اول اینکه شما از کجا مطمئن هستید که یک نفر دیگر برایش خریده آیا این به شما ثابت شده ویا فقط فکر می کنید؟ تازه دوستان می گن خانم مارپل، تا اونجایی که من می دونم خانم مارپل اول به دنبال اثبات یک چیز بود بعد که مطمئن میشد طرف را متهم میکرد نه مثل شما همون اول یقه طرف و بگیره و بگه تو متهم هستی.
-
خدا رو شکر ، بدبینی خیلی بده . بازم خوبه که مشکلت برطرف شده .
دیگه بدبینی رو بزار کنار.