کمک فوری خواهش میکنم خیلی ضروریه
سلام دوستان :16:
ببخشید این موضوع مربوط به یکی از دوستای منه که من گفتم به شما دوستای خوبم بگم شاید اینطوری بتونید کمکش کنید :72:
من مطمئنم که شما با نظراتتون حتما میتونید کمکش کنید :73: قضیه از این قرار که :
دوست من 7 ساله با شوهرش زندگی میکنه و یه پسر 3 ساله و نیم داره هر دوشونم 26 سالشونه ، شوهرش 6 ساله که معتاد شده دوست من هم به خاطر علاقه ای که بهش داشته و همچنین به خاطر بچش تمام این مدت رو باهاش زندگی کرده ، یه روز شوهر و برادر شوهرش یه خانمی رو میارن خونه دوست من و بهش میگن که این خانم دوست برادر شوهرشه اما بعد چند روز دوستم متوجه میشه که این دختر دوست برادر شوهرش نیست بلکه دوست شوهرشه برای همین باهاش دعوا میکنه و تقاضای طلاق توافقی میده اما هم بابای دوستم هم بابای شوهرش مخالفن ، بابای دوستم به خاطر آبرو و پدر شوهرش به خاطر سپنتا (پسر دوستم) الان هم در حال حاظر طلاق نگرفتند ولی جدا از هم زندگی میکنند ، حالا دوست من از شماها کمک میخواد ، میخواد که شما دوستای خوبم راهنماییش کنین که چیکار کنه ؟ خواهش میکنم هر چه زودتر راهنماییش کنین شبو روز گریه میکنه :203:
RE: کمک فوری خواهش میکنم خیلی ضروریه
سلام
بجای گریه کردن بگو به یه مشاور سری بزنه. اون راهنمائیش می کنه.
پیروز باشید
باز هم یک مورد فاجعه دیگه .
به دوستتون بگید اینقدر خودشو اذیت نکنه . همسرش یک انسان بی قید و بند و نامرده . این خانوم میتونه بره شکایت کنه و هم بچش را بگیره و هم مهرش را و هم نقه اش را .حتی اگر بخواد طلاقش را هم میتونه بگیره . بهتره ایشون با یک مشاور روانشناس و یک مشاور حقوقی صحبت کنند .
سلا ، ممنون از شما Digitalman عزیز و همچنین سید محمد عزیز
اگر شما کسی رو میشناسین ممکنه شماره اش رو بدین یا ایمیلی چیزی... ممنون میشم .
مرکز مشاوره پویا
تهران خیابان شهید لواسانی(فرمانیه سابق) کوچه شهید مهدی زاده ، نبش کوچه پانزدهم پلاک 65
تلفن 22210900 نمابر 22212915
مرکز مشاوره توحید
تهران خیابان نصرت شرقی - روبروی دانشکده پرستاری شماره تلفن66938833
مرکز مشاوره راه بهتر
چهارراه پاسداران خیابان دولت خیابان شهید کلاهدوز- خیابان شهید یارمحمــــــدی بن بست بهار تلفن 22541434
خیلی خیلی از شما Digitalman عزیز سپاسگذارم .
سلام sahar H
ضمن خیر مقدم و خوش امد خدمت شما
شما به عنوان یک دوست بیشترین کمکی که می توانید به دوستتون کنید همدلی با اوو دادن ارامش و دعوت به صبر است .
«هرگاه در چاله ای گیر افتادی اولین اقدام برای نجات دست کشیدن از کندن ان است ».
زندگی دوست شما دچار بحران شده است ایشان باید این حادثه و اتفاق را تحت کنترل خود در اورد و به صورت منطقی و کاملا حساب شده برای زندگی خود تصمیم بگیرد .بر اساس درک واقعیات نه خدایی نکرده احساس ها و هیجانات که به او فشار اورده است .کمی زمان به او دراین امر کمک خواهد کرد .
به دوستتون گوش زد کنید که طلاق به عنوان اخرین راه می تواند راه نجات او باشد . در ضمن می تواند ساده ترین راه نیز باشد . لذا با صبر و شکیبایی راه ها را بررسی نمایدو در مورد مسائل و مشکلاتی که طلاق برای او به همراه خود دارد خوب و دقیق بررسی و واکاوی نمایند و با استفاده از شیوه ی حل مسئله
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2407
انتخاب صیح ,شیوه حل مسئله و تعارضها
سنگها را برای خود وابچیند و تصمیم نهایی را اتخاذ نماید . ولی الان در حال حاضر ایشان بیشترین نیازش ارامش است و بهتر است هیچ تصمیم عجولانه ای نگیرد . حتما به یک مشاوره مجرب مراجعه نماید و نهایتا تصمیم خود را بگیرندو اجازه دخالت و تصمیم گیری دیگران را به هیچ عنوان ندهد .
در ضمن در مواردی مشابه اقای مدیر و دوستان این پاسخ ها را ارسال کرده اند
نقل قول:
مدیرهمدردی نوشته
معمولا تصمیم طلاق ، تصمیم سخت و مهمی هست. لذا وقتی شما می توانید با قطعیت از آن صحبت كنید كه مطمئن باشید راه كم هزینه تری وجودندارد.
لذا نیاز هست جلساتی را با مشاورخانواده به صورت حضوری داشته باشید و تمام مزایا و معایب این زندگی و همچنین پس ازطلاق را بررسی كنید.
باید مشخص شود آیا این زندگی ظرفیت تغییر را در خود به صورت بالقوه دارد یا نه؟!
اینكه تا حالا خیلی سعی كردید ،عالی هست ،اما كافی نیست.
شما برای طلاق جلسات مجددی با مشاور ترتیب دهید تا ارزیابی عینی و دقیقی صورت گیرد.
نقل قول:
آنی نوشته :
طلاق مشکلات فراوان دارد که می توان گفت: آواز دهل شنیدن از دور خوش است و دوست من اصلا معنی زندکی یعنی تلاش کردن وسازندگی ، مگر در مواقع خاص که طلاق تنها راه باقی مانده باشد و مصائب طلاق و بعد از آن به مراتب کمتر از ادامه زندگی باشد .
بعد هم تا حد زیادی با واژه سوختن و ساختن مشگل دارم ، طرف با خانواده شوهرش می جنگد ، بعد از 20 سال که به عقب برمی گردد و می خواهد زندگی اش را تعریف کند می گوید سوختم و ساختم !!!! یکی نیست بگوید در این 20 سال تو خودت هم یک پای جنگ بوده ای ، چه سوختنی ؟! چه ساختنی ؟! اگر لب فرو بستی و توی مخ شوهرت نرفتی و روی روانش ماراتون نرفتی و به مادر شوهرت پشت چشم نازک نکردی و متلک نگفتی و... این معنی اش می شود سوختن و ساختن ، نه اینکه 20 سال جنگیدی و غر زدی و ... این که معنی سوختن و ساختن نمی دهد ، ما در استفاده از کلمات و مفاهیم آن خیلی اشکال داریم . این مورد را به شکل مثال عرض کردم .
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4758&pid=55489#pid55489
قبل از طلاق به این توصیه ها دقت کنید
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4230&pid=37892#pid37892
چه قدر زندگی مشترک ارزش نجات دارد ؟
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1819&pid=15734#pid15734
agar shoharesh motade ghazi talaghesho rahat mide
hezanate bacharo ham be motad nemidan
pedar shoharam agar be fekre navashe aval pesaresho adab kone
alanam ke joda az shohareshe agar toonest shohararo ba doostesh too khune bede daste mamur parvandeye nazi dorost karde
in mard rahe zendegisho gom karde va be khanevadash zolme bozorgi karde
mehresho begire ba nafaghe va kharje negahdari koodak cheshmesh koor damdesh narm be hokme ghazi bayad bede
be doosdetoon begd talagh begire va khodesho be paye ye motade khianat kar fada nakone va javoonisho az dast nade
یه سئوال برام پیش اومده: این خانم شوهرش 6 ساله معتاده و یه پسره 3.5 ساله داره
این خانم چرا بچه دار شدن؟
وهم عزیز
بعضی از سئوالها جواب ندارد ، حقیقت با واقعیت و خوش باوری فرق دارد .
خواهش می کنم فارسی تایپ کنید من با این فینگلیش خیلی مشکل دارم ، نه که سواد خواندنش را نداشته باشم ، نه یک جورایی لجم می گیرد و به نظر زبان و خط به این زیبایی ، چشم نوازی ،و... یعنی خط و زبان ایرانی ، این من در بیار که ایرانی و فارسی نمی شود ، یک چیز مسخره و من در بیار ، فارسی را پاس داری کنیم که بلای ترکها بر سر زبانم نیاید .
سلام و باتشکر از همه شما عزیزان که راهنمایی میکنید ، راستش وهم عزیز شما که خانواده این دوست بیچاره منو نمیشناسین اونا مجبورش کردن بعدشم دیگه بعضی چیزها که دست خود آدم نیست ، الان هم حتی بابای خودش نمیزاره طلاق بگیره میگه آبرومون میره خوب چیکار کنه .
سلام
گاهی انسان مجبور می شود بین بد و بدتر یکی را انتخاب کند!
طلاق بد است، اما الگو پذیری فرزند از یک پدر معتاد و بالهوس بدتر است.
بنظر من بهتر است دوستتان پسرش را از چنین محیطی نجات دهد. چرا که وقتی یک کودک در سن یادگیری، شاهد اعتیاد پدر و زن بازی او و سکوت مادرش (سکوت علامت رضاست) باشد، شک نداشته باشیم که این کودک در آینده ای نه چندان دور هم معتاد خواهد شد و هم زن باز.
سلام
من هم بانظرمهات موافقم کارصحیحی نیست که طرف فکرکنه که خوبه به خاطرفرزندش به زندگیش ادامه بده بیشتربچه های طلاق وضعشون بهترازبچه هایی هست که درمحیط های کنش زا ونا امن زندگی میکنند واونم باچنین پدری که اصلا صلاح هم نیست اسم پدرروی اوبگذاریم بهترین کار خارج شدن ازاون محیط هم برای دوستت وهم برای فرزندش هست....ولی اینکه پدرش ازروی ترس آبروریزی قبول نمی کند اینم خودش یه معضل هست واقعا که چقدربد هست که هنوز این طرزفکرهای غلط واشتباه هنوزدربعضی خانواده رواج دارد امیدوارم یک فرهنگ سازی درست دراین زمینه بشود اون بچه اون خانم چه گناهی کردند که باید چوب شوهربی مسولیتش را بخورند
براشون دعا میکنم...
سارای عزیز من کم اتفاق می افته که این پیشنهاد رو به کسی بدم ولی به دوستت توصیه کن با چنین آدمی لحظه ای سر نکنه البته میدو نم اول به خاطر فرزندش و بعد هم به خاطر خودش و جوونیش میدونم این تصمیم خیلی سخته چون مثلا اگردوستت استقلال مالی نداشته باشه برگشتش به خونه پدر اون هم با یک بچه خیلی مشکله ! ولی واقعیت اینه که این آدمها اصلاح پذیر نیستند مگر در موارد نادر که خود طرف از نظر شخصیتی و خانوادگی مثبت باشه و واقعا از شرایطش ناراضی باشه در آن صورت میشه بهش کمک کرد از منجلاب اعتیاد خارج شه اگر شوهر اینطور آدمیه حتما کمکش کنه و نجاتش بده در غیر اینصورت ......
طلاق ؟! عجب !چه پیشنهادی ! بین شما که پیشنهاد طلاق داده اید ،
چه کسی طلاق گرفته و خودش طلاق را لمس کرده ؟چرا طلاق گرفته ؟ چند وقت است طلاق گرفته ؟ بهترین حالتی که بعد از طلاق تجربه کرده اید چه بوده ؟!
نه اینکه با طلاق مشکل داشته باشم ، نه اصلا . اما لطفا به سئوالاتم پاسخ دهید تا بعد دلائلم رابرایتان توضیح دهم .
من دارم طلاق می گیرم
خیلی احوال آشفته ای دارم هر حرفی رو حتی اگه به خاطر کس دیگری گفته بشه به خودم ربطش میدم
دوتا از فامیلهای درجه سه خودمم طلاق گرفته و مشکلات و سختیهای زندگیشون رو هم دارم می بینم
خب آنی جان دلیل این سئوالاتت چی بود؟
من هم می خوام همون راه دوستان رو پیشنهاد بدم! طلاق!(کلمه ای که خیلی بدم میومد ولی سرم اومد)
طلاق؟!
چقدر راحت اين كلمه را بر زبان مي آوريد.
واقعاً پيدا كردن راه حل براي مشكلات و سازش با آنها اينقدر محال است كه خانه آخر را انتخاب كرده ايد؟!
تو هر پستي که سر ميزنم ، محاله يه جاش از اين واژه استفاده نشده باشه { طــــلاق }
اينه که بعضا آدم فکر ميکنه زندگي اونقدرها هم که فکر ميکردي شيرين نيست !!! چه پيچ و خم هايي و چه فراز و نشيب هايي ، چه چيزهايي که از تو مثلا مي خواد يه انسان کامل و سرد و گرم چشيده بسازه ،
تو اين دنيايي که ناخواسته پا توش گذاشتيم و داريم با هر بدي و خوبي اش ميسازيم ، دنيايي که هر لحظه اش هم مي تونه خوب باشه و هم بد ، دنيايي که اگه يه ساعتش بخندي بايد يه روزش گريه کني ، هيچي جز يه حرف دلنشين و يه چيزي که يه کوچولو غم از دلت کم کنه و اميدوارترت کنه وجود نداره !!! نمي دونم ، من که موندم ، چرا دوستان طلاق رو پيشنهاد ميدن !!!
من هنوز هدف خالقم رو از خلقت بعضي آدمها نفهميدم ، آدمهايي که با موندنشون و اون شخصيت کذايي شون دنيارو گلستون کردن ، عزيزم ؛ از جمله دوستان شما کم نيستن که الان زانويه غم بغل گرفتن و به يه گوشه خيره ميشن و هر لحظه به پايان زندگيشون نگاه ميکنن !!!
دوستت رو تنها نذار ؛ تو بد شرايطيه ، از يک طرف اعتياد همسرش و از اون طرف هرزگي هاش
اينجاس که ميشه گفت ، گل بود به سبزه نيز آراسته شد .
فعلا همين رو مي تونم بگم . موفق باشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
طلاق؟!
چقدر راحت اين كلمه را بر زبان مي آوريد.
واقعاً پيدا كردن راه حل براي مشكلات و سازش با آنها اينقدر محال است كه خانه آخر را انتخاب كرده ايد؟!
راحت به زبون نمیارم اونقدر شنیدم که گفتنش برام راحت شده (از نامزدم شنیدم)
من از طلاق متنفرم ولی مثل اینکه چاره ای ندارم باید بپذیرمش
وهم عزیز
خیلی ها ، خیلی اشتباهات را خیلی راحت مرتکب می شوند ، این دلیل نمی شود که ما هم بنا به نوع رفتار و دانسته و عملکرد آن ها از اشتباهاتشان نت برداری کنیم ، اینطور نیست عزیزم ؟! به نامزدت ثابت کن که اشتباه می کند . او باید یاد بگیرد که با یک خرما گرمی و با یک مویز سردی اش نکند . این آن چیزی است که از پیام همسرت باید به او بیاموزی .
و نکته بعدی اینکه در این مورد خاص حرف آخر را اول زدن ( طلاق ) قبح ماجرا را می ریزد .
یادمان باشد راه حل هر مشگلی کنار دست خودش قرار دارد کافی است هوشیار و بینا باشیم وبا آگاهی راه حل را شناسایی کنیم .
طلاق حس بدی است ، نگاه جامعه به زن مطلقه نگاه سالمی نیست . حتی رو کردن شناسنامه برای رزرو یک اتاق در هتل واقعا شهامت می خواهد چرا که نمی دانی طرف مقابل تو ممکن است جنس اش از نوع انسان های مرغوب و یا نامرغوب باشد ! مسائل مالی وکار و نگاه خانواه و مشکلات با خانواده ونوع معاشرین و .... هم بماند که مثنوی هفتاد من است .
سلام بچه ها از همتون ممنونم که راهنمایی های ارزشمندی کردین ، راستش من هم آنچنان با طلاق موافق نیستم ، به نظر من دوست من باید تا آخرش بمونه و برای زندگیش بجنگه من بارها اینو بهش گفتم ، چون سپنتا (پسر دوستم) خودش نخواسته که به این دنیا بیاد ، پس حالا که اون به دنیاش آورده باید تا آخرش بجنگه ، چون فکر کنم شما هم با من موافق باشید که بچه طلاق آخر و عاقبت خوبی نداره و فوق العاده تو زندگی آینده اش شکست میخوره ، من بیشتر دلم برای سپنتا میسوزه که از همین الان مشکلات زیادی رو پیش روش میبینم . خدا کمکشون کنه .
از همه شما دوستان ممنونم .