-
+تورا به خدا كمكم كنيد اينجا دارم كبود ميشم راهنمايييم كنيد...
سلام بچه ها
من صدرا هستم تازه به جمع شما ها اومدم تو همين مدت كم عاشق اينجا و همه شما ها شدم چون من ايران زندگي نمي كنم و براي تحصيلاتم هم مجبور شدم بيام به يه شهر دور افتاده در جنوب با يرن المان خيلي خيلي تنهام
ولي اين سايت باعث شد ديگه شبها با بغض خواب نرم نه يخاطر غربت نه بيشتر به خاطر اين شهر لعنتي است خوب بريم سر اصل موضوع
من تا قبل از اقدام براي ازدواج فكر مي كردم همه چي من ok است حالانمي گم عاليه ولي ديگه خراب بد نيست مناسبه اما بعد از اون اتفاقات ديدم نه بابا خوب كه نيست از نظر دختر ايراني خيلي هم مشكل داره
همه چي از اونجا شروع شد كه من پيش خودم فكر كردم كه من 1 سال ديگه درسم تموم ميشه مي تونم برگردم كلن دختري هم كه با من ازدواج مي كن 1سال فقط اين شهر كوفتي تحمل مي كنه بعد هم مي ريم كلن اونجا
هم دوستان فاميل هستند تنها نمي مونه تو اين 10، 11 سال هم اامكاناتي تهيه كردم كه اينجا اذيت نشه چون خيلي خيلي ركم گوشي برداشتم به مامان بابا گفتم قضيه را، اونها هم كلي استقبال كردن، خلاصه صدرا با كلي اميد
ارزو و سوغاتي اومد ايران كه زن بگيره ،بگذريم از گرداني كه مامان خاله يراي اين كار رديف كرده بودن ستادهاي دختر يابي كه بر پا كرده يودن
شرح ماوقع را از اولين قرار ديدن اولين دختر ادامه مي دم كه بدونيد چي به سرم اومد و طلب كمكم از شما دوستان چي است؟
مامان اينها اولين كانديداتوري خودشون معرفي كردن من هم توي يك كافي شاپ باش قرار گذاشتم بعد از كلي جينگوله مستونه كردن خودم رفتم ،
(خواستگاري شماره 1)
صدرا _سلام
دختر شماره 1_سلام خوب هستيد ؟ببينيد من دوست دارم شوهرم هيكلي باشه ! شما قدتون چنده ؟
صدرا_مرسي من خوبم ،مي بينيد كه 170
دختر 1_ووووووووا ،170 واسا يه مرد خيلي كمه من خودم 168 هستم ،كفش پاشنه بلند هم كه ميپوشم ،ميشم 173،4 از شما بلندتر ميشم ،انوقت ديكه نمي تونم هميشه بپوشم.
صدرا _خوب چه اشكالي داره ؟الان اين قضيه مرسوم شده ! حتي انور،به ،زوجهايي كه روي رد كارپت هاليوود مي ايند نگاه كنيد ((خوب تو اون شرايط به يه همچين دختري چي بايد مي گفتم هان؟؟))
دختر1_اون ماشين ابي توي عكس مال خودتونه ؟((عكسي كه مامان اينها نشونش داده بودن))
صدرا _اره ،مال خودمه
دختر1_خيلي خوشكله،ببينيد بي تعارف بگم شما چهره مردونه خوبي داريد خيلي نميشه ازش ايراد گرفت ولي من مرد هيكلي دوست دارم
صدرا _انشاالله خدا بهتون بده ،بهرحال خوشحالم چهرم مقبول افتاد چون ممكن بود اين هم مطلوب نباشه
دختر1_وووووووووووووووا ،اون موقع واسا چي مي اومدم ؟اصلا نمي اومدم.........
.................................................. .................................................. ............
(خواستگاري شماره 2) اين يكي را خاله معرفي كرده بود .پزشك متخصص داخلي.
صدرا_سلام ،خوبيد؟
دختر2_مرسي،ببينيد دختر وقتي سنش ميره بالا مشكل پسندتر ميشه !
صدرا_خوب بله ،ولي شما به نظر نميرسه خيلي سنتون بالا باشه
دختر2_چرا 35 براي يك دختر خيلي زياده
صدرا توي دلش_اي واي خاك برسرم !اين كه از من بزرگتره !پس خاله چرا نگفت ؟من هنوز 30 هم نيست!
دختر2_شما دقيقا چند سالتونه؟
صدرا تو دلش_خداي چي بگم؟دروغ بگم ؟نه شايد خوب بود اين ،بذار دروغي در كار نباشه
صدرا_حدودا 30
دختر2_اااااووووووووووووا،ش ما كه از من كوچكتريد،((چهره اش كمي در هم شد ))
صدرا توي دلش_ولي خدا را شكر اين يكي قدش 165 هم نيست با كفش پاشنه بلند هم از من بلندتر نمي شه .چه مكافاتي شده اين قد واسا ما!!!!!!!!!!!
صدرا _من دوست دارم خانومم ار من بزدگتر باشه
دختر2_مشخصه پكر شده ودلش گرفته !اصلا حواسش اينجا نيست ،مگه خانوم .....كه خالتون است بهتون نگفته بود؟
صدرا تو دلش_خدايا خيلي شرمنده ام ! مخلصتم اين يه تيكه را مجبورم دروغ را برم ! دلش ميشكنه!بنويس پاي خاله تقصير اونه!
صدرا _چرا گفته بودن ولي من عرض كردم من دوست دارم خانومم از من بزرگتر باشه
دختر2_اووووووووووووا ،چرا ؟
صدرا تو دلش___محض اررررا ،بابا جون مادرت گير نده !خاله ،خاله اين چه بساطي واسا ما درست كردي؟!!!!!!!!!!!!!!
صدرا _عظمت آكروپليس و پاسارگارد به قدمتشونه((نمي دونم كجا شنيدم ولي به كارم اومد اينجا!))
دختر 2_خنده با كلي ناز و عشوه ،شما آلمان زندگي مي كنيد؟
صدرا _بله
دختر2_كجاي آلمان هستيد ؟
صدرا _نزديك مونيخ
دختر2_ااااااااااااااا،چه خوب من تيم بايرن مونيخ خيلي دوست دارم
صدرا تو دلش_خوب به من چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر 2_درس مي خوانيد اونجا نه؟
صدرا _بله من دانشگاه ارلنگن هستم
دختر2_چي مي خوانيد ؟
صدرا _من سال اخر دكترا جامعه شناسي هستم
دختر 2_پس سال ديكه ميايي ايران؟
صدرا _نه
دختر2_با تعجب چرا ؟با خوشحالي نمي ايي؟
صدرا _نه من تبعه اونجا هستم .اونجا زندگي ميكنم.
دختر2_پس دانشجويي نرفتي؟
صدرا _.نه من پاس دارم.
دختر2_تو فكر رفته ،به نقطه ايي خيره شده !!!!!!! چه خوب عاليه
صدرا _نه اونجا ......
دختر 2_نگذاشت حرفم تموم شه ،بد هم نيست شوهر ادم از خودش كوچيكتر باشه .
صدرا تو دلش_اااااااااااااااااا!!!!!چ ي شد ؟تا حالا كه.............
دختر2_ببينم اونجا راحتي؟
صدرا _بله ،مشكلي نيست راحتم
دختر2_يعني امكاناتتون خوبه ؟
صدرا _بله ،خوب من فلان بهمان .................................................. ...........دارم
دختر2_اااااااااااااااااااا !چه خوب ،مرد جذابي هستي!چهره اتون مردونه است !من دوست دارم .
صدراتو دلش_نه به اندازه پاسمو،ماشين.............
==========================================
خواستگاري شماره 3
صدرا -سلام
دختر 3_سلام ،ببيند من يه دخترم كه اينجا خيلي راحت زندگي ميكنم پدرم هم پزشك و بيمارستان خصوصي داريم همه چي هم دارم اصلا طاقت نداري را ندارم
ااااااااااااااووووووووووو ووووووووواااااااا شما چقدر لاغريد؟قدتون چنده ؟
صدرا _خوب هستيد شما ؟خوشحالم كه مي بينمتون!170
دختر3_مرسي ،اوووووووووووا !من هم 170 هستم ،ولي خيلي شما لاغريد !راستش بگو _آررررررررررررررررره؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
صدرا_يا چشمان بهت زده !!!!!!! چي؟
دختر 3_معتادي نه؟
صدرا تودلش_اي خاك بر سر من !اي بميرم من!توزندگيم كسي نگفت بهم تو !واسا يه زن گرفتن به چه ذلتي افتادم!!!!!!!!!!!!!!خداااااااااا ااااااااااااااااااا اين چي ميگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر 3_اگر هستيد بابام دوستاي زيادي داره
صدرا_حرفش قطع كردم ،خانوم نه در شان من است نه در حد شخصيتم اين حرفها
دختر3_كمي خيط شده با يه صداي محجور !خوب ببخشيد اخه لاغريد
صدرا_من كجام لاغره با قد 170 ،65 كيلو هستم
دختر3_مرد بايد بزرگ باشه كه زن توبغلش جا بشه ! گم بشه !!!!!!!!!!
صدرا تو دلش_اي بميري تو ! پوست و استخواني بعد به من ايراد مي گيري!معيارت اينه كه تو بغل مردت گم بشي!!!!!!!!!!!!!!
صدرا_شما هم خيلي لاغريد
دختر3_وووووووووووووووووا ،نه ،فشن ،من هيكلم فا شن است
صدرا _بله دختر خانوم زيباي هستديد
دختر3_يه سوال بپرسم باز دوباره عصباني نمي شيد؟شما انور بچه نداريد؟
صدرا_اب گلوم خشك شد !نفسم در نمي اومد! خا نوم عزيز اين چه حرفيه؟من گير درس ،كار،خرج زندگي؟اخه چرا بايد بچه دا شته باشم ؟؟؟؟
دختر3_نه من با اين قضيه مشكلي ندارم ! اخه اونهاي كه اونور هستند ! اون هم مثل شما ميشه دختري اونور ازشون بچه نداشته باشه؟
صدرا _با عصبانيت و كلافگي!بابا به خدا من ادم سالمي هستم من گرفتار، بچه ام كجا بود؟
دختر3_نه،نه گفتيد نداريد ولي اگر هم داشته باشيد من مشكلي ندارم ولي گفته باشم به قدتون بايد فكنم ؟ 170 كمه ،من داداشم 190 است خيلي خوشتيپ خشگله !!مي تونين عمل كنيد ها !اينجا عمل مي كنن!
صدرا _با عصبانيت ،نه نه ،من از ايني كه هستم راضيم خدا ميگه كم داديم كه نگيريم افزون .
.................................................. .................................................. ...............
خواستگاري شماره 4
صدرا _سلام ،خوب هستيد شما ؟
دختر4_مرسي ،شما خوبيد ؟
صدرا _لطف كرديد ،دعوتم را پذيرفتيت
دختر4_خواهش مي كنم
سكوت _سكوت_سكوت_سكوت_سكوت_گارسون اومد
صدرا _چي ميل داريد ؟
دختر4_هيچي
صدرا تو دلش_سيرابي پس مريض بودي اينجا قرار گذاشتي؟خوب يه چيزي بگو!
صدرا _اينجوري كه نمي شه ؟
دختر4_آب
صدرابه گارسون _قربان يه اب پرتقال يه قهوه با شير يه اب معدني
دختر 4_سكوت _سكوت_سكوت_سكوت_سكوت
صدرا _كم حرفيد ؟
دختر4_من نه اصلا_سكوت _سكوت_سكوت
صدرا_بفرماييد!!!!!!!!!!
دختر 4_ميشه شما از خودتون اول بگيد!
صدرا _ok،...من اينجورم .....اونجورم.......اينم ......اونم.......فلان دارم......بهمان گرفتم.........مادر پدرم اينند........................
دخثر4_نه ما به كار هم نمي ايم.ما خيلي با هم اختلاف داريم
صدرا_نه ولي شما از من خيلي كوتاهتر نيسيد
دختر4_اووووووووووووووووااا ،خوب معلومه كه مرد شما بلندتري ! با اينكه مرديد قيافه تون از من بهتره !بعد در ثاني كي از تيپ و قيافه گفت ! واسا شما با سطح تحصيلاتتون زشت سطحي ظاهري نگاه كنيد
صدرا تودلش_اي بميرم من !اي بترشم من!كدوم سرتون را بگيرم !اون قبلي ها .....با گريه به جون مامانم واسا منم .........................خداااااااااا
دختر4_من يه دخترديپلمه هستم پدرم هم يه معلم بازنشسته با كلي مشكل مالي ،نه
صدرا _خوب بذار كمي جلو بريم بعد اينجوري تصميم بگير
دختر4_يعني اينها واسا تون مهم نيست ؟
صدرا_من فكر مي كنم واسا هيچ مرد عاقلي مهم نيست اگر قرار باشه همقدم همنفس بشيم پدر مادر شما ميشن پدر مادر من و همين طور پدر مادر من (حرفم قطع كرد با پرخاش گفت
دختر4_نخير از حالا بگم مادر شما ،مادر من نخواهد بود از اين حرفهاي الكي نزنيد!!!!!!!!!!!!!!!! شما چند تا بچه هستيد؟
صدرا _من بردار ندارم ،3 تا خواهر دارم
دختر4_واي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يه پسر با اين همه مشكل ! يكي يه دونه هم كه هستي !حتما بدون اجازه ماماي اب نمي خوري ؟واي بچه سوسول !!!!!!!!!!
صدرا_قاطي قاطي!!!!!!!بابا سوسول چيه؟من 11 سال تو غربت روي پا خودم ايستادم كار كردم درس خوندم رو پا خودم چه سوسولي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دختر4_واه واه واه واه هنوز هيچي نشده !درسشو خارجشو به رخم ميكشه !بودي كه بودي !خوندي كه خوندي !خسته نباشي!
صدرا _قاطي تر از قبل! من چي گفتم مگه؟ ميگي سوسول ميگم سختي كشيدم !قاطي بد قاطي !بابا پاشو برو !من غلط كردم !شكر خوردم
دختر4_شكر زياد نخور اقاي دكتر واسا قند خونت خوب نيست
00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000
خلاصه بچه ها همدرد ،همدردي يه 2ماهي از 3ماهي كه ايران بودم گذشت بگذاريم از اينكه مامان خاله ول كن نبودن از جشن ومهموني تا سر قبر آغاجون (پدربزرگم)دختر نشون ميدادن تا كه يه روز تو كانون گرم
خانواده نشسته بودم كه مامان زد زير گريه كه اره تو هفته ديگه ميري از اين حرفها خلاصه بايد بري دختر فلاني را هم ببيني ،اومدم به خودم بجنبم ديدم پشت ميزم تو رستوران
ُ((خواستگاري 5))
بچه هاي همدرد پشت ميز نشسته بودم ومنتظر كه ديدم صداي تق تق كفشهاي پاشنه بلند رستوران را برداشت يه دختره كه فاصله در تا ميز را با 15 تا قر شكندن طي كرد اومد سمت ميزم فقط فرصت كردم بگم
خداااااااااااااا اين چقدر خوشگل است.
بلند شدم دستم را دراز كردم
صدرا_سلام
دختر5_دستش را به سمت گونه هام برد و صورتم را كمي ناز كرد گفت hi hony
صدرا _مرسي خوبم من انگليسم خوب نيست
دختر5 _ووووووووا چرا hony تو كه اونوري؟
صدرا _اره ولي هيچوقت كشور انگليسي زباني نبودم!!!!!!!!! بفرماييد بشيند
دختر5_ووووووووووووواي مرسي عسلم .
صدرا تودلش_خدايا اين اينوريه ؟اونوريه ؟اخه انها هم اينجوري نيستن
دختر5_ohhhhhhhhچقدر jentelman يه كم cool باش
صدرا_نه با coolها حال نمي كنم اولي را ترجيح ميدم
دختر5_خوب خوبي ؟ايران اوضاع خوبه ؟چي چيزي خواستي بگو بروبكس هستن
صدرا_ تنها چيزي كه اومد توي ذهنم كلمه ساقي بود!خيلي لطف كرديد دعوت من را پذيرفتيد!
دختر5_ووووووواي فدات بشم !!!!!!!!تو چقدر خوردني هستي
صدرا تودلش_بابا بي پدر صبر كن كمي! نيومده ساقي ما شدي !حالا هم كه............
دختر5_فرانسه دهه 70
صدرا_ببخشيد !متوجه نشدم؟
دختر5_تيپت گفتم
صدرا_اها ،اره ،خيلي تحت تاثيرفرهنگ اونجا نيستم،ولي مدتي كمي كه فرانسه بودم روي يه چيزهايي تاثيراتي گذاشته
دختر5_از اين به بعد با فرهنگ من حال مي كني !خودم هم از اين به بعد روي يه چيزهايت تاثير ميزارم
صدرا تو دلش_ااااااااه چقدر بي تربيت اين ...........اه بي حيا.............
دختر5_hony بگو ببينم
صدرا_چي بگم؟
دختر5_از شيطونيهات
صدرا_متوجه نشدم؟
دختر5_never maind
صدرا_جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر5_استعدادات ميگم ،ببين hony هيكلت خوبه فقط بايد sexi اش كني يه دوره فشرده بادي بيلدينگ حلش ميكن
صدرا_ولي اگر بخواهم هم نمي تونم ،وقتش را ندارم
دختر5_با ناز ،خوب من هم گازت نمي گيرم
صدراتو دلش_اي مرده شور دلبريت را ببرن !اي خاك بر سرت !يعني نبايد يكيتون درست حسابي باشه!!!!!!!!!!!!!! اصلا با اين هماهنگ شده كي به كي است ؟هي خانوم مثل اينكه مذكره من هستم ها خودت جمع كن! خوب از خودتون بگيد؟
دختر5_كجاش را ؟عجله نكن !خودت مي بيبني
صدرا_ببخشيد كجا؟
دختر5_غش غش ريسه خنده وسط رستوران ،خيلي بلايي ،عسل ،گازت ميگيرم
صدرا_مرسي ،لطف مي كينيد
دختر5_خانوادت را كه مي شناسم !تيتپ و خوش لباسيت را بايد حفظ كني!اميدوارم كه عشقبازي را هم از فرانسويها ياد گرفته باشي!sexات هم واسم خيلي مهمه! من خيلي hotam !!!!!!!!!مرد بودنت !يعني اگر ميخواهي با كسي به جزمن رابطه داشته باشي بايد پولي با شه من طاقت ندارم واسطه چيز ديگري باشه
صدرا تو دلش_بابا باغت اباد !اين كيه ديگه !صد رحمت به پري بلنده!!!!!!!!!!!!! مامان خاله اينها را ازتو جوب پيدا ميكنند يا راسا من از تو خيابون بلندشون ميكنن؟!!!!! خانوم من همين الان كه مجردم از اين كثافت كاري ها نمي كنم
دختر5_باره اخرت باش به sex بگي كثافت كاري ! اه اه اه بي احساس ! زمخت
صدرا_ نه ببيند من در اين زمينه دوره فوق .......كار تحقيقاتي داشتم .
دختر5_جوووووووون،جون
صدرا_اينجور نيست كه ميگد
دختر5_اينها را بنداز دور !خودم يادت ميدم !اوستات ميكنم
صدرا _راضي به زحمتتون نيستم !لطف ميكنيد !مرسي.
00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000
والله كه اينها را گفتن به من تازه كمتر هم كفتم كه بيشتر نگفتم
هيچي دست از پا دارزتر برگشم المان ،مي دونم مادرم اينها يه خوب معرفي نكردن؟خوب من چه كنم من كه اونحا نيستم
حالا دوستان من را راهنمايي كنيد چيكار كنم اين مشكل را ؟عشق ازدواج با يك دختر ايراني را ؟اخرين بار هم 3ماه وقت گذاشتم تو ايران؟
بچه ها من كمي دپرس شدم در المان كه متوسط قد 180 است ،من واسا دختر الماني مقبولم ولي در كشور خودم كه متوسط قد 160 است واسا دختر ايراني كوتاهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يعني واقعا 170وكمتر بايد عمل كنه و چلاق بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راهنماييم كنيد لطفا
مشتكرم
-
RE: تورا به خدا كمكم كنيد اينجا دارم كبود ميشم راهنمايييم كنيد يكي ب
وای چه اتفاقات جالبی برات افتاده ؟ واقعا جالب من که خیلی خوشم امد احساس میکردم دارم یه رمان میخونم .
نمی دونم چی باید بگم . من خودم با افرادی که در خارج از کشور مشغول تحصیل هستن برخورد دارم اکثر اونها دخترای مورد علاقشونو خودشون انتخاب کردن و مشکلشون اینه که چطور خانوادشونو راضی کنن . قضیه شما برعکس .
امیدوارم که زودتر مشکلتون حل بشه
-
RE: دوستان به کمکتان نیازدارم!راهنماییم کنیدلطفا!کمک!
سلام جناب صدرا!
با این متن طولانی که نوشتین میتونید یه کتاب چاپ کنید که به طور حتم هم برای خودتون مفید هم برای دیگران!!!
لطف کنید اولین خواننده این کتاب خودتون باشید و اگر بع نتیجه ای رسیدین ما رو هم بی خبر نگذارید.خوشحال میشیم خبر پیروزیاتون رو تو این نبرد! بشنویم!
موفق باشید دوست عزیز!
-
خیلی جالب بود!
ما هم که برای برادرم دنبال زن می گشتیم، عجایب زیادی دیدیم!!! الان 3،4 ساله که می گردیم، به نتیجه نرسیدیم، اما حداقل فهمیدیم به چه معیارهایی فکر کنیم تا گرفتار این جور آدمای تازه به دوران رسیده نشیم!
اینا غرب زده هستن، خودشون هم نمی دونن از زندگیشون چی می خوان، کلی هم خوشال شدن که شاید بتونن یه پسر مقیم خارج رو تور کنن و به آرزوهاشون برسن!!!
باید معیارهاتون رو دقیق با خانواده مطرح کنید تا این مشکلات پیش نیاد. البته شرایط خیلی سختی دارید و خیلی باید صبر کنید. به همین سادگی ها هم نیست، که این قدر زود انتظار به نتیجه رسیدن ماجرا رو دارید. ما رو در رو آدما رو می بینیم و نمی شناسیم، خدا به داد شما برسه که مدتها تو یه فرهنگ دیگه بودید و قراره براتون انتخاب کنن!!!
ضمنا، به نظر من قد 170 خوبه، شما مجبور نیستید با کسی که بخواد ازتون ایراد بگیره یا بهتون سرکوفت بزنه، ازدواج کنید. بهتره به عمل هم فکر نکنید! اصلا ارزش ریسک نداره!
-
واقعا جالب بود.....ميبينى آقاى صدرا كه فرهنگ مدرن بد جا افتاده يه دختر در ايران از غرب لهجه honey goftanesho ميگه.....من همه جا ميگم جفت هيچ كس رو سگ نخورده!!!!!
بخواد پيدا بشه خودش پيدا ميشه.....عجله نكن صبر داشته باش باز هم بيا ايران به كسانى كه برات دختر مى خوان پيدا كنن نگو فقط ايرانى باشه چند تا مشخصِ بذار ظاهرى و اخلاقى البته اخلاقى تضمينى روش نيست ولى از هيچى بهتره.......ازشون بخواه اول خودشون يه ديدى دخترها رو يا madaresho ببينن بعد شما رو بفرستن......دير و زود درِ ولى ميشه!!!!!!!
-
سلام صدرای عزیز
من که مردم از خنده . ولی همه دخترهای ایرونی اینطوری نیستن . خالتون و مادرتون روی بد کسایی دست گذاشته بودن . شما باید خودت بگردی و دختر مورد علاقت رو پیدا کنی . شما خودت معیارات برای ازدواج چیه ؟ همون معیارهارو به خانواده بگو تا بر مبنای اون براتون دختر پیدا کنن. به نظر من اینطوری بهتره .
-
سلام آقا صدرا ، خیلی با مزه و جالب بود ، اما به نظر من اگه یه 5 ، 6 ماهی بیاین ایران و خودتون دنبالش بگردین بهتره ، خدا رو چه دیدید شاید یکی رو پیدا کردین که هم دوستش داشته باشین ، هم از این ادا اطفالا نداشته باشه ، همه دخترای ایرانی که اینطوری نیستن .
-
سلام صدراي عزيز.خوبي؟منو كه يادته؟
بابا وضت كه بد نيست!چرا ناراختي ؟اصلا به اين دخترا و حرفاشون اعتنا نكن مهمتر از همه اونا خودتي.تو بايد با كسي ازدواج كني كه در درجه اول خودت براش مهم باشي
نه مدرك و اقامتت و..
متاسفانه الان خيلي از دخترا اينطوري شدن و به ظواهر و ماديات بيشتر اهميت ميدن.به نظرم بايد زودتر از اينا به فكر ازدواج مي بودي اما حالا هم دير نيست فقط بايد تو اين كار عجله نداشته باشي.چون يكي از مهعمترين انتخابهاي زندگيت هست.
به نظرم براي اينكه با دختر ايراني دلخواهت ازدواج كني بايد خودت اگر بتوني مدت بيشتري ايران باشي و نه با قصد ازدواج بلكه با قصد دوستي و آشنايي با دخترا دوست بشي بعد اگه مناسب خودت ديدي بهش پيشنهاد ازدواج بدي.
با دخترايي كه از خودت و وضعت اطلاع دارن و خودشون رو بهت نزديك ميكنند هم زياد روشون حساب باز نكن.
اينا چيزايي بود كه بفكرم رسيد اميدوارم برات مفيد باشه.
-
منم کلی خندیدم.
مشکل شما قدت نیست.مشکل اینه که احتمالا خوانواده شما به ظاهر بیشتر از باطن توجه کردن. همونطور که بقیه دوستان هم گفتن شما باید معیارهای خودتو به خونوادت بگی و توجیهشون کنی. و البته اگه ایران اومدن براتون سخته میتونین اول با طرزفکر کسانی که انتخاب کردن از طریق تلفن یا نت اشنا بشین بعد اگه معیاراتون جور بود تشریف بیارین که دیگه دچار این جور مشکلات نشین.
الان چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اگه نکته ای یادم اومد حتما براتون مینویسم.
-
سلام
آقای صدرا اول بذارین یه چیزیو روشن کنم.من تو این تالار جوکرم نبینم باز از این تاپیکا بذاریا;)
خیلی باحال بود:58:.ولی حالا کلاً چند تا سوال ذهنمو مشغول کرد!اول اینکه چرا رو دختر ایرانی تأکید داری؟اونور هم دختر خوب پیدا میشه!در ثانی اگه هم میخوای حتماً ایرانی باشه تو آلمان ایرانی زیاد هست نمیتونی اونجا پیدا کنی؟ببین به خونوادت بسپر که اگه کسیو پیدا کردن خودشون برن ببیننش بعد اگه پسندیدن معیارهاشو بگن اگه تو هم پسندیدی تلفنی باهاشون رابطه داشته باش و هم با ایمیل بعد که سرت خلوت شد بیا ایران ببینش اگه هم که با حرف زدن باهاش فهمیدی به دردت نمیخوره که هیچی بیخیالش میشی.این خیلی تو ایران مرسومه.ضمناً اون دختری که دنبال قد و پاس و ماشینو...باشه یه ایرانی اصیل نیست بهتره آدم با یه دختر آلمانی ازدواج کنه تا اینا!نمیدونم ولی به نظر من تو ازدواج بهتره آدم اول عاشق یکی شه.عشق هم ایرانیو خارجی نمیشناسه مهم ذات آدماست.به نظرم ازدواج به روش سنتی برای شما مناسب نیست شما گویا خودتونو از اجتماع دور کردین.نظر من اینه که یکم قاطیه جامعه شین و خودتون دست به کار شین.ضمناً نری اونور بگی دخترای ایرانی اینجورینا!باور کن فقط 99% اینجورین بقیشون همه عالین!;)
-
داستانت شبیه داستان تخیلی بود
ببین به نظر کوتاهی از مادر و خالت هست با این موردهای عتیقه ای که واست پیدا کردن
پسر خاله منم مثه شما بود ولی خالم دختر خیلی خوبی واسش پیدا کرد و الان بهترین زندگی رو در خارج از کشور دارن
ملاکهاتو دقیق مشخص کن دیگه کار راحت میشه
این دخترای که دیدی احتمالا از توی تیمارستا ن پیدا کرده بودن
-
سلام
به نظر من شما بايد وقت بيشتري رو براي انتخاب همسر بگذارين .
يه كمي بيشتر توي ايران وقت صرف كنين و سعي كنين خودتون دختري رو كه با معيارهاتون مطابقت داره انتخاب كنين .
اگه شرايطتتون رو هم اول ندونن ( اقامت آلمان و ...)بهتره ، چون خيلي ها به خاطر موقعيتتون دلشون ميخواد كه باهاتون ازدواج كنن!
بحث يك عمر زندگيه! بابا فوقش 6 ماه وقت ميگذاري ولي عوضش 50 سال راحتي !
موفق باشي !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker
سلام
آقای صدرا اول بذارین یه چیزیو روشن کنم.من تو این تالار جوکرم نبینم باز از این تاپیکا بذاریا;)
خیلی باحال بود:58:.ولی حالا کلاً چند تا سوال ذهنمو مشغول کرد!اول اینکه چرا رو دختر ایرانی تأکید داری؟اونور هم دختر خوب پیدا میشه!در ثانی اگه هم میخوای حتماً ایرانی باشه تو آلمان ایرانی زیاد هست نمیتونی اونجا پیدا کنی؟ببین به خونوادت بسپر که اگه کسیو پیدا کردن خودشون برن ببیننش بعد اگه پسندیدن معیارهاشو بگن اگه تو هم پسندیدی تلفنی باهاشون رابطه داشته باش و هم با ایمیل بعد که سرت خلوت شد بیا ایران ببینش اگه هم که با حرف زدن باهاش فهمیدی به دردت نمیخوره که هیچی بیخیالش میشی.این خیلی تو ایران مرسومه.ضمناً اون دختری که دنبال قد و پاس و ماشینو...باشه یه ایرانی اصیل نیست بهتره آدم با یه دختر آلمانی ازدواج کنه تا اینا!نمیدونم ولی به نظر من تو ازدواج بهتره آدم اول عاشق یکی شه.عشق هم ایرانیو خارجی نمیشناسه مهم ذات آدماست.به نظرم ازدواج به روش سنتی برای شما مناسب نیست شما گویا خودتونو از اجتماع دور کردین.نظر من اینه که یکم قاطیه جامعه شین و خودتون دست به کار شین.ضمناً نری اونور بگی دخترای ایرانی اینجورینا!باور کن فقط 99% اینجورین بقیشون همه عالین/!;)
:104::104::104:
-
joker jan _kamran aziz pooart sarajan _
و بقيه دوستان عزيز مرسی از اينکه وقت گز اشتيد درد تنهيه من نيست 11 سال باش سر کردم يا زده سال ديگه هم روش
درد نگاه دختر ايرانی است که فکر ميکنه پشتوا نش تو زندگيش قد 190 و بقل فراخ شهسترشه
مرد را نميشناسه به خدا قسم دوست دارم به زوج هايه اينور نگه کنی تا ببينی چطور انتخاب ميکنن
عزيزان هدف از طرحه آين قزيه اينهه که دختر ايرانی يا داره از اين ور ميافته يا از اونور
وقتی کبه مرد ميرسه به خاطر اينکه سال ها است که انتزا ر مرد ميکشه به دليل همون هنجا رها ی قلتی که تيه مقاله کا لبد شکافی
گفتم اول ميخوا هد تما م خواست ها و رويا ها ش را به لحظه قريزه با ملاک هاش را با هم ايه جا
تو مرد پيدا کنه تموم متخسسين هم ميدنن که قريزه از منطق عشق ،،،،، قوی تره
و انو قت ميشه 5 دختری که گفتم
آره البته يکی از تهليل های که برا ی قد هم ميکنن اينه که به دليل اينکه جا مه ايران و ايرا نی از بد از همله ارب
و ازدوج عربها با ايرانی ها اين مليت به قد کوتاه و چهرهيه اندکی نا زيبا بدليل مسائل ورستی
تبديل شد اين نگاه امروز ايرانی حاصل عقده مندی ان است
چرا که در تحقيقا ت ميبينيم که در هيچ جايه دنيا هيچ ملتی به خاطر 10 يا 8 سنت قد
برا اي يک عشق تصميم گيری نميکنن به جز ايرنی
البته اهميت به ظاهر در زندگی رزمره ايرانی در همون بهشيه تجمل گری در زندگی
ايرانی با رز است همه اينها در ايه جا ريشه دارن همه اينها از يک جا ريشه ميگيرن
به هر حال در بره قد بيشتر اينجا صحبت کنيد خا نم ها ی عزيز مخصوصاً
مرسی راستی جکر جان بنده تو وبلگ نويسی طنز اينها کوچيکتم داداش چشم دستو ر شما عزيز را
اتا اعت ميکنم
ارادت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صدرا
عزيزان هدف از طرحه آين قزيه اينهه که دختر ايرانی يا داره از اين ور ميافته يا از اونور
درود به نوشتار زیبای شما.واقعا"از خود بیخبرن و با این افکار وملاکها به ناکجا میرن!!!
-
سلام
صدرا جان مرسی از نظرات قشنگت.در ضمن نه دیگه حالمو گرفتی با تاپیکت دیگه روحیه ی طنزم به باد رفت!زمینم زدی صدرا!کمرم شکست!:54:
آره صدرا جان از شوخی بگذریم خیلی این حرفا رو از کسایی که اونور بودن شنیدم.صدرا جان کاش از ابتدایی دختر و پسر رو جدا نمیکردن من یه تاپیک در مورد این موضوع نوشتم.واقعاً دخترای ایرانی نه تنها در این مورد بلکه در بسیاری از موارد دیگه هم عقب نگه داشته شدن.حتی معیارهای زندگی خودشون هم داغونه چه برسه به زندگی مشترک.البته ما پسرهای ایرانی هم همینطوریم ولی نه به این شدت.صدرا جان تازه برو خدا رو شکر کن از تو بهونه ی قد گرفتن اونم تازه قد 170 اصلاًکوتاه نیست.خیلی ها به خاطر مسائل مالی مشکل ازدواج دارن.خودت بهتر از من میدونی در غرب دو تا جوون پا به پای هم زندگی رو میسازن و هیچکدوم سربار دیگری نمیشن.اونجا مردم با تلاش سعی میکنن به همه چیز برسن و زندگی رو واقعی میبینن. اما اصلاً معنی زندگی در ایران بد جا افتاده.جوان های پولدار به مال پدر تکیه میکنن و اصلاًمعنی استقلال رو درک نمیکنن.اونهایی هم که ندارن جای خود.معنی تلاش برای رسیدن به هدف از بین رفته و مردم همه چیز رو رویایی و آماده میخوان.میگم تازه ظاهر همسر یکی از این موارده!آره راست میگی اونا یه عمر از پسرا دور بودن و حالا میخوان همسرشون همونی باشه که تو فیلمای هالیوودیه!چون خودشون تجربه ی برخورد با جنس مخالف و زندگی با جنس مخالف رو ندارن و همه رو از تو فیلما در میارن.ممکنه خیلیهاشون دوست پسر هم داشته باشن اما تجربه ی تحصیل با پسرها و دوستی عادی باهاشون و قاطی شدن با اونهاست که میتونه در مورد جنس مخالف به اونها دید بده نه صرفاً شروع شناخت جنس مخالف با رابطه ی عاطفی!
-
آقا صدرا فقط یک مطلب!
یکی از اقوام ما در سال 1369 برابرسال 1990میلادی در سن سی سالگی با تحصیلات عالیه از آمریکا امدند ایران برای اقامت وازدواج وکار ،در کار بسیار موفق شدند ثروت بسیار دارند ولی هنوز ازدواج نکردند در حالی که بسیاری دیگر از اقوام ما آمدند ازدواج کردند وزندگی خوبی دارند وبرخی حتی ازدواج کردند وبه همراه زنشان به خارج برگشتند وزندگی خوبی هم دارند ولی هیچکدام موفقیت شغلی ایشان را ندارند شاید علت اینست که خدا همه چیز را به یک نفر نمیدهد!شاید اگر فامیل ما عشقی که به کارش داشت به ازدواج داشت بهتر بود !
وشاید.... ولی ما در ایران میگوییم تا قسمت چه باشد که امیدوارم قسمتت یک دختر خوب وفهمیده ایرانی باشد
-
صدرا عزيز سلام...
ببخشيد اما من بعد از اينكه مثل دوستان خنديدم . هنوز باورم نميشه!
واقعا همشون اينجوري بودن كه نوشتي؟؟؟
بهرحال صدراي عزيز اميدت رو از دست نده ... به نظر من معيارهاي خوبي رو واسه خونوادت مشخص نكردي...
كمي ديدت رو عوض كن و اينبار معيارتو دختري قرار بده كه پايبندي به شوهر آينده اش واسش از هرچيزي مهمتره....
هنوز هم توي دختراي ايروني پيدا ميشن دخترايي كه همه هم و غمشون همسرشونه ...
دنباشون توي ماشين آخرين مدل و فشن و زرق و برق نگرد.... بدنبال دختري برو كه از ثروت حقيقي يعني خدا لبريزه...
بدون توي دختراي ايروني هستن هنوز دخترايي كه از نه از اين ور بوم افتادن نه از اونور...
چشم دل بگشا يارا.... قد؟؟؟ قد و هيكل يك زندگي رو ميسازه يا عشق و همدلي؟؟؟
گرچه حتي شنيدن اين تفاسير از همجنس هاي خودم توي اين دور و زمونه بسيار ناراحت كننده است اما واست آرزوي موفقيت ميكنم شما هم توكلت به خدا باشه و معيارت زيبايي درون .... سيرت زيبا نه صورت زيبا....
موفق باشي صدراي گرامي....
-
سلام صدرای عزیز
راستش دلم نیومد نظرمو ندم . فکر نمی کنم از لحاظ قدت مشکلی واسه ازدواج داشته باشی چون 170 کوتاه نیست و خوبه . برای انتخاب دختری که به دردت بخوره به نظر من سعی کن یه کسایی معرفشون باشن که عقایدت بهشون شبیه هست مثلاً دخترخاله ات ( به عنوان مثال عرض کردم ). احیاناً خواهر نداری ؟؟ فکر می کنم خواهرا بهتر می تونن واسه داداششون زن انتخاب کنن . اگر هم به نظرت هیچ کس نمی تونه یک فرد ایده آل واست پیدا کنه و حتماً می خوای با دختر ایرونی ازدواج کنی یه مدت بیا ایران زندگی کن و خودت سعی کن با کسی آشنا شی . کار سختی نیست یه کم زمان می بره . مطمئناً مواردی که به شما معرفی شدن خوب نبودن و این دخترا در اقلیتن . همچنین فکر می کنم تحصیلات درست و حسابی نداشتن .
به طور مثال من خودم الان هم درس می خونم هم تو یه استخر فعالیت می کنم . عقاید اطرافیانم تو دانشگاه با کسایی که تو استخر باهمیم خیلی فرق می کنه ، تفریحاتشون ، علایقشون اینارو گفتم که بدونی محیط زندگی و شغلی یا تحصیلی رو طرف خیلی تاثیر داره و با توجه به خصوصیاتی که مد نظرته از یه قشری تو همون مایه ها دختر انتخاب کنی تا مجبور نشی با 5 نفر که نفر آخر خیلی شوت بوده صحبت کنی و تفاهم پیدا نکنی .
فکر نمی کنم انتخاب یه مورد واسه ازدواج خیلی سخت باشه مهم تر اون شناختیه که قبل ازدواج باید نسبت بهش پیدا کنی تا خدای نکرده پشیمون نشی .
امیدوارم موفق باشی .
-
RE: تورا به خدا كمكم كنيد اينجا دارم كبود ميشم راهنمايييم كنيد...
كاترين جان ببخشيد عصباني ات كردم به پيغامت نگاه كن چرا اينقدر عصباني؟اون ها ادم بودن دركشون از مرد و زندگي اينقدر بود
-
سلام!
جناب صدرا من که هنوزم میگم شما اینا رو برای خالی نبودن عریضه نوشتین و شایدم از بد شانسی تون به طور ادمهای اینجوری افتادین !
انگاری از یه بوتیک بالای شهری براتون رفتن انتخاب همسر!
شما یه کمی از اضطرابتون برای زن گرفتن کم کنید و به مطالعه و تحقیق و آشنائی نزدیک با شخصی که با معیاراتون و شرایطی که دارین نزدیک باشه بپردازین .اول معیاراتون رو برای خودتون تعریف کنید و بعد از اینکه از درست بودنش مطوئن شدین اونا رو در کسائی که در اطرافتون حضور دارن و یا به صورت فهرستی در اختیار دلسوزی که تو خانواده و آشنا ها دارین بگذارین و اونوقت با معیارای درست شریک زندگیتون را انتخاب کنید .واگر موردی از قدیم سراغ ندارین به دنبال گمشده ای که خودتون دارین بگردین حتما پیداش میکنید.
موفق باشید!
-
سلام ببينيد آقا صدرا شما بايد خودتون انتخاب كنيد اونچه كه شما مي خوايد با اونچه كه مادر وخاله شما مي خوان فرق مي كنه مقوله ازدواج رو نمي شه به كسي سپرد واين ديدارها شما رو نااميد وحتي انگيزه تون روتغيير مي ده
بذاريد تجربه خودم رو بهتون بگم وقتي كسي طرف مقابلش براش محترم باشه هيچوقت حاضر نيست طرف مقابلش رو به اين شكل ناراحت كنه وتمام نقاطي كه از نظر ديگران ضعفه واقعا براش بي اهميت مي شه
اما اصلا نااميد نباشيد ايران ما پر از دختران موقر و روشنفكري هست كه من مطمئنم اگه خودتون بخوايد حتما به زودي پيدا مي كنيد
-
صدراي عزيز
نگران نباشيد بعد از ازدواج رنگتون برمي گرده :P "دارم کبود مي شم" ،تعبير منحصر بفردي بود تا حالا ازهيچکي نشنيده بودم :73:
-
راستش ظاهر بيني توي اين دوره و زمانه از هر دو طرف مشكل عمده شده..:54:
من متأسفم كه واقعا چيزي كه تعريف كرديد مثل يه كابوسه كه من بعنوان يه دختر از شنيدنش واقعا شرمنده شدم كه چطور معيارهاي ازدواج اينقدر در نظر بعضي ها سطحي و به نكته هاي كاملا بي توجه تنزل پيدا كرده و يه زن اينقدر مي تونه شخصيت خودش را پايين آورده باشه و اينها چطور مي تونن بعدها واقعا يه زندگي بسازند جايي كه هر دو نفر و بعضا بچه هاي آنها توي يه محيط سالم و آروم زندگي كنند چون اونها تعريف اصلي زندگي را نمي دونند ولي شما هم زياد نگران نباشيد همه كه مثل هم نيستند البته شايد اين مورد كه شما در خارج از كشور هستيد باعث شده خانواده شما دنبال خانواده هاي اصيل نباشند و صرفا افرادي را مد نظر قرار بدهند كه به گفته يكي از دوستان غربزده شده اند
براي شما كه هنوز دير نيست و درست اون زمان كه لازم باشه با يكم دقت بيشتر نه اينكه بدون تحقيق درباره خانواده و نحوه تربيت خانوادگي مي تونيد شخصي را كه با شما هماهنگي را داره پيدا كنيد ... جايي كه معيارهاي اصلي زندگي مثل عشق و محبت و شناخت متقابل و فهم و گذشت و ... باشه ظواهر جلوه اي نداره شما هم بخاطر قدتون زياد قصه نخوريد بعنوان يه فردي كه با سختي درس خونده و توي غربت سربلند بوده بايد به خودتون افتخار كنين ، و اعتماد به نفستون قابل تحسين است باور كنيد همه مثل هم نيستن
سعي كنين ديگه بيگدار به آب نزنين و باعث سرشكستگي خودتون و افسردگي بيشترتون نشه مادرم هميشه مي گه كه هر كسي توي اين دنيا يه جفتي داره كه به موقع پيداش مي كنيد با اميد موفقيت براي شما --- خيلي ببخشيد اما با خواندن مطالبتون كلي خنديدم كه امروز با اينهمه كاري كه داشتم واقعا ببخشيد البته نه اينكه شما را مسخره كرده باشم بلكه تأسف خوردم به حال جامعه خودمون با اين قدمت فرهنگ و آداب و رسومش كه به كجا كشيده شده و نگرش مردم به كجا رسيده جوينده يابنده است ....:D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صدرا
كاترين جان ببخشيد عصباني ات كردم به پيغامت نگاه كن چرا اينقدر عصباني؟اون ها ادم بودن دركشون از مرد و زندگي اينقدر بود
نه من اصلا عصبی نشدم
فقط واقعا این ادمایی که باهاشون روبه رو شده بودین خیلی واسم عجیب بودن و واقعا به نظرم بیمار روانی بودن
تا این حد ظاهر نگری را تا به حال تو عمرم ندیده ونشنیده بودم
-
صدراي عزيز
من هم با كاترين موافقم چون توي تمام عمرم آدمهايي اينقدر سطحي نگر نديده بودم انگار بخواي توي يه مغازه عروسك بخري و اينقدر احمقانه فكر كردن كار آدمهاي عادي و سالم نيست و خدا را شكر كه گير هيچ كدوم و بازيچه هيچ فردي با اين خصوصيات نشي چون اونوقت با خودت مي گي كاشكي واقعا تنهاي تنها مي بودي ولي ....
برات آرزوي موفقيت مي كنم و مطمئن باشي كه مشكلي نداري برادر من با قد 190 و اندام ورزشكاري باز دخترايي كه انتخاب مي كرد ازش ايراد مي گرفتن كه خيلي درشته و مقبول نبود پس مشكل از طرز فكر سطحي بعضي افراد هست چون توي زندگي اخلاقيات و خصوصيات شخصي طرف از نظر نوع و نحوه طرز فكر و نگرشش به زندگي و جامعه و همينطور تشكيل خانواده خيلي مهمتر از رنگ چشم و قد و وزن طرف هست شما هم اگر اول معيارهاي خودتون را در نظر بگيريد و بعد به دنبال شخصي بگرديد كه داراي تقريبا خصوصيات مشابه با شما باشه بهتر از اينه كه به هر دري سر بزنيد چون اونوقت اين اتفاقي كه افتاده براتون باز هم تكرار خواهد شد با اينحال براي اين جوان بسيار خوب آرزوي سعادت و موفقيت مي كنم اميدوارم كه در غربت احساس تنهايي كمتري بكنيد با اميد حق
-
دوستان مرسي از اين همه لطفطتون
توي تاپيك قبلي كفتم كه از وقتي برگشتم با يك دختر روس هم خونه شدم داره روم تاثير مي ذاره خيلي فهميده است
كم كم داره ازش خوشم مياد متعهده با با ازش هيچ خاطايي نديدم دوست پسر هم نداره دوست دارم ازش بيشتر مي گفتم نظر ميداديد
كاترين سايه جان دوستان مرسي
-
خوشحالم میبینم یه همزبون پیدا کردین و یه جورایی از تنهایی در اومدین.
منم دوست دارم بشنوم.
-
سلام صدراي عزيز :72:
مطمئنا كه داشتن يه همصحبت خوب واقعا مهمه البته شما كه خودتون اوستاييد
اگر نگيد فضولم من هم دوست دارم بدونم البته تاپيكي را كه مي گيد را هم نخوندم و نديدم بهر حال براتون آرزوي موفقيت دارم اميدوارم كاملا سنجيده عمل كنيد :73:
-
وقت بخیر
یک ضرب المثل:
یک عمر دنبال یه چیزی می ری تا بدستش بیاری غافل از اینکه چیزهای خیلی زیادی از دست میدی
دوست من چشماتو باز کن تو در آستانه فریب خوردن هستی...
-
سلام بر دوست عزیز و گرامی.
خسته نباشی . نوشته هاتونو خوندم هم شیرین بود هم تلخ. شیرین به این دلیل که واقعا دست به قلمتون خوبه و به خواستگاری شماره پنچ کلی خندیدم و تلخ به این علت که دوست عزیز انتخاب همسر چیزی نیست که به خاله و مادر سپرد و چیزی نیست که در یک کافی شاپ و خوردن چند لیتر قهوه بدست بی یاد.
خوب دخترهایی که برای شما انتخاب کرده بودند شاید مناسب ترین دخترها بودند اما چرا وقتی نظر آنها را در مورد خودت و نحوی زندگی شنیدی نا امید شدی "خوب مشخصه یک جوان تحصیل کرده که از قضا در خارج هم زندگی می کنه و از قضا هم قیافه اش بد نیست" می تواند جوان خوب و عالی باشد.
دختران قبل صحبت با شما در ذهن خود از شما فردی خوش تیپ و عشق خارج ولارجی را تصور کردند و بنا به این ساخته ذهنی باید نظرات و در خواست هایی از شما می کردند که کلاسشان از شما پایین نیاید و خود را والا ببینند تا مبادا شما فکر کنید که آنها چیزی از شما کم دارند و دختران را نپسندید.
بظاهر تصور خوبی بود تا دل شما را بدست آورند اما حیف که نمی دانستند طرف آنها به دنبال دختری برای تشکیل خانواده آمده نه به دنبال دیدن اجناس مختلف و انتخاب گران ترین
و زیباترین آنها.
دوست عزیز اگر می خواهی تشکیل خانواده دهی و انهم با یک دختر ایرانی راهش تها ماندن مدتی در ایران و در بین افراد جامعه زندگی کردن است وگرنه کمی دشوار خواهد بود. به امید موفقیت روز افزون دوست عزیز. البته این نظر منه شاید هم راه حل های بهتری باشه.
-
با درود.
عضو ارجمند:sayehhaye_mah شما فرموده اید:*
براي شما كه هنوز دير نيست و درست اون زمان كه لازم باشه با يكم دقت بيشتر نه اينكه بدون تحقيق درباره خانواده و نحوه تربيت خانوادگي مي تونيد شخصي را كه با شما هماهنگي را داره پيدا كنيد ... جايي كه معيارهاي اصلي زندگي مثل عشق و محبت و شناخت متقابل و فهم و گذشت و ... باشه *
امکان دارد به بنده و دیگر دوستان بفرمایید که براستی چگونه می توان به این چیزها پی برد؟مگر اصلاً ممکن است!؟شما یا باید دوربین در خانه مردم کار گذاشته و شبانه روز دختر را تعقیب کنید یا اینکه هیچ . . .
این حرفهاتی شما درست است،اما به شما اطمینان کامل می دهم که با تحقیق از در و همسایه و زیر نظر گرفتن رفتار دختر و مادرش و خانواده اش یا حرفهای مردم بیکار امکان دستیابی به حداقل آگاهی هم نیست.
بدرود./
-
يه سوال....
چه اصراري داري حتما دختر ايراني پيدا كني!!!؟؟؟؟؟
-
چون فكرميكنم فرهنگ دختر ايراني فقط وتنها فقط در مقوله ازدواج بينظر ترين بود يه زماني!
شايد هم الان باشد يا كساني كه حفظش كردن
-
سلام صدرای عزیز هنوز خیلی از اون دخترا پیدا می شن اما انگاری دیگه دیده نمی شن. هنوز هستن دخترای نجیب و صبور و همه چی تموم... من خیلی هاشونو تو دوستای نازنینم سراغ دارم شاید شما دنبال اونها نبودین. اما خدا بزرگه اگه ازش بخواید نصیب شما هم می کنه، و می دونید هنوزم در ایران واسه آقایون فرصت های خوب راحت تر بدست می یاد.پس بازم سعی کنید ...
حالا منم خیلی از حرفهای قشنگ شما رو در مورد پسرای ایرونی دارم اون مردای باغیرت ایرونی که امروز دیگه ... اما می خوام فراموش کنم...بگذریم. امیدوارم خوشبخت شید.
-
مگه نگفتي دوست داري با دختر ايروني ازدواج كني؟
مطمئني ميتوني با يه روس همونطور كه با يه ايراني ارتباط برقرار ميكني ارتباط برقرار كني؟
من كه نميتونم حتي به اين فكر كنم كه يه همسر خارجي داشته باشم (اصلا) !!!!!!!!!!!!!!!
-
sahra.sh جان ، چرا ديدي بد نسبت به خارجي ها دارين ؟
باور كن خيلي از اونها ، اخلاقهايي صد البته بهتر نسبت به ما ايراني ها دارن و شايد حتي از ايراني ها هم به ما نزديك تر باشن!!
من يكي از دوستانم ( البته دوست خانوادگي ، الان نزديك چهل و خورده اي سالشه ) دكتراي ويروس شناسي داره ! در اون زمان كه ايشون ميخواستن روي پايان نامه ي دكتري كار كنن ، يه دانشمندي كه نميدونم براي كدوم كشور بود روي يه موضوعي مشابه كار كرده بود ، اين دوست ما مقاله ي ايشون رو ميخونه و به ايشون ميل ميزنه كه من ميخوام كاري مشابه كار شما انجام بدم و لطف كنين مراحل كار رو به من بگين و بعد از گفتن ، اين دوست ما گفتن كه ما يك سري از مواد و وسايل رو اينجا توي ايران نداريم !! اين دانشمند خارجي هم حدود يك هفته بعد همه ي وسايل و مواد رو براي دوست ما فرستادن ! اون هم بدون گرفتن حتي ذره اي پول !! و اين دوست ما هم رفت و از فرودگاه اين وسايل و مواد رو تحويل گرفت!!
شايد از اين موارد كم پيش بياد !! ولي اگرم پيش بياد من مطمئنم تقريبا كه يك ايراني اين كارها رو نميكنه !! اصلا فرهنگ ايران اصلا فرهنگ درستي نيست !!
همه ي مردم جهان ، آدم هايي هستن مثل خودمون و شايد صد پله بهتر ، تنها فرقشون اينه كه زبانشون با ما فرق داره !!
-
در تاييد گفته هاي رومينا بگم من اينجا دوستي دارم به نام توماس كه مادر اين پسر كه اصلا ايران را نديده محبتهايي به من ميكنه در حد يك مادر نمي دانم از كجاي محبتهايش بگم ولي با اينكه
در شهري ديگر نزديك من هست وقتي احساس نياز به كمك مي كنم اون قبل از اينكه به زبان بيارم خونه من است حتي به ياد دارم كه به دليل زخم معده من بستري شدم 4 روز بيمارستان
و 3ماه طول كشيد تا سفارت المان در تهران ويزا به مادرم بده تا بيد پيشم اين زن هر 4 روز گنار تختم بود وجالب اين كه با يك سختي و تلاشي چند كلمه فارسي پيدا ميكرد و هر روز به
مادرم در ايران كه به شدت نگران بود زنگ ميزد و گزارش حالم را ميداد و وقتي مي گفتم نيازي نيست من خودم با پدر ومادرم در تماس هستم مي گفت نه من يك مادرم و احساس مادرت
را الان من ميدانم و فكر مي كنم صحبتهاي من بهتر جواب بده و كلي لطف ديگر
نه اين باورها در باره اينوريها اشتباه ولي خوب من ميفهمم سليقه ايي است
-
منم در تائید حرفهای رومینا جون بگم. آره من و خیلی از دوستام از این پژوهشگرای خارجی استفاده کردیم. و بدون هیچ چشمداشتی هر گونه کمکی تونستن کردن. پس درست نیست ناحق قضاوت کنیم.
و چه بسا ایرانی های زیادی رو می بینیم که با خارجی ها خیلی خوشبخت زندگی کردن و می کنن. به عنوان مثال دایی خودم که 30 سال پیش آمریکا رفتن و با یه خانم فوق العاده و گل آمریکایی ازدواج کردن که همیشه از ایشون به عنوان زن واقعی و سنبل انسانیت و گذشت یاد می کنن.
ولی رومینا جون ایرانی های خوب و بافرهنگم کم نیستند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
ولی رومینا جون ایرانی های خوب و بافرهنگم کم نیستند...
استار جان سلام
نميگم نيستيم ، ولي اين فكر كه فكر كنيم ، ايران يه چيز ديگه است و خودمون رو جدا از ديگران بدونيم به نظرم يه خود بزرگ بيني محضه !!
يعني يه فكر اشتباهه ، مگه خونه ما رنگين تره ؟ من نه از ايراني ها بد ميگم و نه خوب ميگم ! ميگم ما انسانيم مثل همه ي انسانها ، حالا اينكه بيايم بين خودمون و ديگران فرق بذاريم و بگيم ما يه چيز ديگه ايم و ... يه باور كاملا غلط و اشتباهه و چيزي به جز خود بزرگ بيني نيست !!!
من هميشه از تبعيض بدم ميومده !! مخصوصا در مورد چيزهايي كه اصلا هم درست نيست !!!
در آخر از شما صدرا جان عذر ميخوام كه تاپيكتون رو با پست هايي كه چندان ربطي به موضوعتون نداره اشغال كردم ، شرمنده :72:
شاد باشين :72: