-
همسرم بد دهنه ديوونه شدم كمك كنيد!
با سلام به همه دوستان. اميدوارم با كمك شما مشكلم حل بشه: ما حدود سه ساله كه ازدواج كرديم اما مدتيه كه همسرم خيلي بد دهن شده تا كوچكترين رفتاري كه مطابق ميلش نيست انجام مي دم تو هين مي كنه... حتي وقت هايي كه خوبيم شوخي هم كه مي كنه با حرف هاي زشته من خيلي كلافه ام و از اين رفتارش رنج مي برم جلوي خانواده ي خودش هم همينطوره حتي اونا به من مي گن اون هيچ وقت اين طوري نبوده خواهش مي كنم كمكم كنيد. من اول برخوردام قهر يا ناراحت شدن بود بعد از چند وقت بهش تدكر مي دادم گاهي هم با عصبانيت اما حالا ديگه هيچي بهش نمي گم منتظره كمك هاتون هستم...
-
RE: همسرم بد دهنه ديوونه شدم كمك كنيد!
سلام
شاید همسر شما جدیدا در محیطی قرار گرفته و با افرادی آشنا شده که بد دهن هستند . شغل همسر شما چیه ؟
تا حالا ازش پرسیدید چرا اینطوری صحبت میکنه ؟ پاسخش چی بوده ؟
-
هر وقت بهش مي گم مي گه من اعصاب ندارم سر به سرن نذار خيلي هم كه جدي برخورد مي كنم ميگه هميني كه هست!!!! ترو خدا بگيد چي كار كنم.محيط كارش هم همه جور آدمي داره...
-
سلام دوستان چرا كمكم نمي كنيد؟؟؟؟؟؟؟ فكر مي كنيد مشكلم خيلي كوچيكه؟؟؟؟؟؟؟ يا اين كه من داغون شدنم علتي نداره؟؟؟؟؟؟؟ من منتظره كمك هاتون هستم!!!!!!!!!!!!
-
سلام دوست من :
نه عزیزم مشکلت کوچیک نیست . خیلی سخته که همسرت بد دهن باشه . بهتره که بهش نشون بدی که این قضیه باعث دلخوری شدیدت میشه . به نظر من اگه بد دهنی کرد باهاش حرف نزن تا بفهمه که کازش اشتباهه .
-
هميشه بعد از توهيناش ناراحت مي شم خودشم متوجه مي شم ؟؟ اما هيچ تغييري نمي كنه...
-
به تالار خوش آمديد
به نظر من بهتر است زماني كه شوهرتان عصباني نيست و در وقتي ملايم و آرام در مورد اين كار او با او صحبت كرده و عمل فحاشي و بددهني را نكوهش كنيد. خود او را مستقيما مورد خطاب قرار ندهيد و اجازه دهيد با حرفهاي شما خودش به اين نتيجه برسد كه كار او صحيح نيست. مراقب غرور مردانه او باشيد. شايد اينگونه راحت تر بتواند انتقاد را بپذيرد.
-
۱- اول ببینید چه اشتباهاتی در شما باعث شده که شوهرتان تا این اندازه از شما رنجیده شده باشدو حرفهای زشت را بیان میکند.این اتفاق مسائل دیگری که ممکن است بعضی از آنها مربوط به رفتار خود شما باشد بنابراین لازم است کاملا بررسی کنید که عوامل ایجاد کننده این وضعیت چیست؟
۲- شما باید حتما او را متقاعد کنید که در یک فضای سالم و آزاد با یکدیگر صحبت کنید
عوامل شکست در برقراری ارتباط سالم
خطاهای فاحش ارتباطی عبارتند از:
۱- تهدید و اتمام حجت: در هنگام صحبت برای رفع مشکل، هرگز نباید تهدید کرد و خط و نشان کشید زیرا معمولا باعث لجاجت بیشتر طرف مقابل می شود و از ابهت انسان می کاهد.
۲- پیش کشیدن گذشته ها: در هنگام بحث، مطرح کردن گذشته ها کمک چندانی به حل مشکل نمی کردند بلکه لازم است روی مشکل پیش آمده متمرکز شویم.
۳- حمله و توهین به شخصیت یکدیگر: فحش دادن و توهین کردن و به کار بردن کلماتی مثل بدبخت، بیچاره، بی سر و پا و مانند آن، نتیجه ای جز جریحه دار کردن احساسات همسرتان ندارد و علامت ناتوانی شما در حل مشکل است.
۴- تحقیر نقطه نظر همسر: شما با تحقیر نظرات همسرتان در واقع به او می گویید «نظرات تو به اندازه نظرات من مهم نیست و تو اصلا نمی دانی چه می گویی» این کار جز تیره تر شدن روابط نتیجه دیگری ندارد.
۵- دام احساس گناه: یکی از مخرب ترین و بی ثمرترین شیوه های فریب این است که همسرتان را در دام احساس گناه بیندازید تا او را مجبور به رفتارهایی کنید که خلاف میل باطنی است. این کار جز نفرت و انزجار محصول دیگری برای شما به بار نمی آورد.
۶- عوض کردن موضوع: بعضی افراد هنگام بحث مرتب از یک شاخه به شاخه دیگر می روند و روی موضوع اصلی تمرکز پیدا نمی کنند. این کار هم جز اتلاف وقت و سرخوردگی ثمره دیگری ندارد.
۷- عدم درگیری هیجانی: گاهی در گرماگرم جریان حل مشکل به قدری احساس درماندگی می کنید که حواستان را از بحث منحرف می کنید و نشان می دهید که به سخنان او بی اعتنا هستید. مثلا بی اعتنایی خود را با چرخاندن چشم ها و بلند آه کشیدن نشان می دهید. نتیجه این بی اعتنایی هم فاصله گرفتن بیشتر همسر شماست.
۸- خیط کردن: یعنی ضایع کردن طرف مقابل با زخم زبان زدن و تحقیر کردن او که واکنش شدید او را به دنبال دارد و به جای پذیرش سخن شما، حالت تدافعی به خود می گیرد.
هر یک از شیوه های ارتباطی می تواند مخرب و حداقل بی ثمر باشد و موجب شکست گفتگو گردد.
حال پس از کنار گذاشتن شیوه های ارتباطی نادرست، ببینیم روش های صحیح برای تبادل نظر و دست یافتن به تفاهم چیست؟ ما در اینجا فهرست آنها را به طور اختصار می آوریم:
۱- ابراز علاقه نسبت به نقطه نظرهای همسر.
۲- گوش دادن فعالانه به حرف های همسر، طوری که احساس کند سخنانش برای شما مهم است.
۳- استفاده از اظهاراتی که با «من» شروع می شود. زیرا باعث می شود اولا توجه او را بیشتر جلب کند و ثانیا نظرات شما را دقیقا متوجه شود اما استفاده از کلمه «تو» ممکن است سبب خشم او شود یعنی اگر دائم به او بگویید تو این چنین هستی و تو آن چنان هستی، تحمل شنیدن را ندارد.
۴- سؤالات روشن کننده بپرسید، یعنی اگر احساس می کنید مطلبی مبهم است با آرامش و صراحت سؤال کنید.
۵- نقطه نظر همسرتان را برایش تشریح کنید زیرا هم باعث می شود مطمئن شوید که او چه نظری دارد و هم همسرتان مطمئن می شود که منظورش را فهمیده اید. بسیاری از ناراحتی ها به این خاطر است که طرفین خواسته های یکدیگر را نمی فهمند.
۶- ارائه بازخوردهای سازنده: یعنی با اشارت کلامی یا غیرکلامی نشان دهید که کاملا متوجه سخنان او هستید. مثلا در لابلای سخنان او بگویید: «بله»، «درست است»، «موافقم»، «همین طور است»، «کاملا» و…
۷- رک و روراست بودن: سعی کنید نظرات خود را خیلی مختصر و مؤدبانه البته با قاطعیت و بدون پرخاشگری بیان کنید. این کار به شما کمک می کند بهتر سخن یکدیگر را بفهمید و در حل مشکل متمرکز تر باشید.
۸- با نقطه نظر همسرتان همدلی کنید: همدلی یعنی دنیا را از دریچه چشم او بنگرید و احساسی مانند احساس او داشته باشید. فرضا اگر از رفتار برادران شما گله کرد یا از پاره کردن عکسها گله کرد خود را جای او بگذارید و همان احساس را پیدا کنید.
۹- اگر می خواهید در حین بحث و گفتگو، اختلاف کمتری داشته باشید و بحث در فضای آرام تری برگزار شود به اشتباهات خود اقرار کنید، در مورد جریان های نامطلوب و مخرب موجود در روابطتان صحبت کنید، جلوی رفتارهای نامناسب همسرتان را بگیرید. مثلا اجازه ندهید فحش و ناسزا بگوید و مخالفت همسرتان را بپذیرید. یعنی اگر احساس می کنید همسرتان روی نظرش زیاد پافشاری دارد موقتا آن را بپذیرید.
۱۰- از او صادقانه بخواهید اشتباهات شما را بیان کند و علت دلخوری هایش را با صراحت بگوید. شما هم باید با متانت و آرامش گوش بدهید و در صدد توجیه برنیایید
11 اگر می خواهید در حین بحث و گفتگو، اختلاف کمتری داشته باشید و بحث در فضای آرام تری برگزار شود به اشتباهات خود اقرار کنید، در مورد جریان های نامطلوب و مخرب موجود در روابطتان صحبت کنید، جلوی رفتارهای نامناسب همسرتان را بگیرید. مثلا اجازه ندهید فحش و ناسزا بگوید و مخالفت همسرتان را بپذیرید. یعنی اگر احساس می کنید همسرتان روی نظرش زیاد پافشاری دارد موقتا آن را بپذیرید.
12- از او صادقانه بخواهید اشتباهات شما را بیان کند و علت دلخوری هایش را با صراحت بگوید. شما هم باید با متانت و آرامش گوش بدهید و در صدد توجیه برنیایید.:72:
-
خانمی ، شما پاسخ سئوال دیجیتال من را نداده اید ، به سئوال دوستان توجه کنید و پاسخ دهید که در نتیجه اطلاعات ما از مشکل شما به یک حد قابل قبول برسد تا بتوانیم راهنمایی تان کنیم ، ما در مورد شما چیزی نمی دانیم همین اندازه که شوهرتان اخیر بد دهن شده چند سئوال پیش می اید
1 شوهر شما از اول شروع رابطه بددهن بودند ؟
2- شغل همسرتان چیست؟
3- با افراد جدیدی معاشرپیدا کرده اند ؟
4- فشار و مشکل خاصی اخیرا به وجود آمده ؟
....
-
بال تكين ممنون از كمكت.ani عزيز از شما هم ممنونم اما تقاضا دارم كمكم كنيد تا مشكلمو حل كنم خيلي داغونم:در مورد سوالاتتون:
1- از اول اين طوري نبود به مرور كه چند ماهه شديد شده.
2- تو راه آهن كار مي كنه.
3- بله چند تا دوست جديد پيدا كرده.
4- بله مشكل براي خونه خريدن و يا اجاره كردن خونه...
-
عزیزم نمیتونی به همراه همسرت پیش یه مشاور بری؟ فکر کنم اگه دو نفری پیش یه مشاور برین و حرفهاتونو بزنین بتونین به راحتی علت مشکلو بفهمین . البته فکر کنم که دوستای جدیدی هم که باهاشون آشنا شده بی ارتباط با این رفتارهاش نیست ؟!
-
اصلا اهل مشاوررفتن نيست. من بايد يه كاري كنم اما نمي دونم چي كار دوستاي ديگه هم كه اصلا كمكم نمي كنند!!!
-
از همه دوستاني كه مشكل منو خوندند تقاضا دارم كمكم كنيد من خيلي عذاب مي كشم چرا كسي كمك نمي كنه از مدير همدردي هم تقاضا دارم اگخ مشكل منو خوندند كمك كنند!!!!!!!!!!!
-
عزیزم روال تالار به نوعی است که بچه ها به مرور می آیند و سیستم آن لاین نیست ، باید صبر کنی چند روزی طول می کشد تا اکثریت متوجه تاپیک ات بشوند و جواب بدهند .
عزیزم من در مرحله اول فکر می کنم مشاور بتواند کمک کند ، اگر همسرت با تو نزد مشاور نمی آید خودت تنها برو و کمک بگیر و روی شوهر و رابطه ات پیاده کن .
دوم اینکه عزیزم هر بار که بد دهنی کرد ، ببوس اش و بهش بگو واقعا در شان او نیست که تحت تاثیر فشار و. ... از واژه هایی استفاده کند که قشنگ نیست و این کلمات زشت ، شخصیت محکم او را زیر سئوال خواهد بردو... روش بعدی طنز کردن فحاشی های او ، یعنی مثل یک بچه با فلفل تهدیدش کنی ،اگر حرف بد بزنی فلفل دهانت می ریزم ، روش بعدی اینکه با هم قرار بگذارید که در صورت بکار بردن واژه های زشت ، جریمه شود ، این جریمه هر چیزی می تواند باشد ، البته تمام اینها در صورتی است که خودش واقعا بداند و باور داشته باشد که عمل اش کاملا زشت و قبیح است
-
ani عزيز ممنون كه جواب دادي چيزي هايي رو كه گفتي حتما انجام مي دم تا ببينم چي مي شه ...
مثلا امروز صبح كه داشتم مي اومدم سره كار انتظار داشت با هم رابطه داشته باشيم بهش گفتم من ديرم مي شه تازه بانك هم بايد برم هر چي از دهنش در اومد گفت ................!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام دریای عزیز
من بانظردوستمون موافقم شما حتما اولین کاری که باید بکنید بارفتن به پیش یک مشاوره خوب مشکلتان را بازگو بکنید وراهکارههایا پیشنهاداتی که بهتون دادند را عملی بکنید ودوم سعی بکنید که باهاش مدارا بکنید وسعی کنید کاربه ناراحتی ایشون وبددهانیشون کشیده نشه
منتظرنتیجه تون هستم...موفق باشید
-
دلداده جان مطمئنم كه اهل مشاور رفتن نيست ... بعضي وقت ها هم دارم كاري كه گفته رو انجام مي دم اما كي بيني يك دفعه يه حرف زشت مي گه همش بهش مي گم من به احترامت احتياج دارم /گاهي ناراحت مي شم و قهر مي كنم / گاهي مي گم اين چه طرز حرف زدنه / گاهي مي گم عزيزم خواهش مي كنم خوب حرف بزن/ گاهي مي گي خجالت بكش ....................... اما هيچ نتيجه اي نگرفتم فقط منتظرك تو تالار با فكر بچه ها خودم يه راهكار و رويه رو طي كنم....
-
دائما از شخصیت و نوع نگاه خودت به این مرد بددهن برایش بگو ، و بگو که شوهر تو همان انسان محترمی است که با وی ازدواج کرده ای و باید حتما حواس اش به تو و احساس و احترامی که تو برای مردت قائل هستی باشد .در رابطه با رابطه جنسی تان هم یک مقدار برنامه ریزی داشته باش که در نیتجه گرسنه رهایش نکنی ، زودتر از خواب بلند شوو تو به طرفش برو که نیازهایش را مرتفع کنی که کار به فحش دادن نکشد ، بهانه نباید به دستش بدهی
-
عزیزم بهتره که هر طور شده پیش یه مشاور ببریش . به نظر من همسرتون یا با دوستان بد دهن برخورد داره یا اینکه یه مشکل جدیدی پیش اومده که باعث شده اینجوری تغییر رفتار بده !!!
-
پیشنهاد میکنم اگر پدر یا مادر یا خواهر ویا برادر ایشان میتوانند کمک کنند به شکلی که هم تاثیر داشته باشد وهم مشگل بدتر نشود کمک بخواهی یا به طوری غیر مستقیم تاثیر بد دهنی را در کودکان وهمسران شوهر بد دهن را نشان بدهی مثلا" از اقوام کسی مورد احترام اوست از ماجرایی در این مورد در محله خودش بسازد وتعریف کند که چقدر بد است و پشت سرش چه میگویند و...
-
عزیزم منظورم خودتون بودید که پیش یک مشاوره بروید ومشکلتون را مطرح کنید ودرمورد تغییر شغل همسرتون هم حتما بگویید شما اگر بتوانید با کمک یک مشاور رفتارتون را تغییر دهید وراهکارهایی را بکارببندید درطی زمان نتیجه اش را ببینید...ویک مشکل عمده ایی که درشما خیلی بارز هست که بسیار دیدمنفی بالایی دارید بهتون این حق را هم میدهم اما ازتون میخوام برای اینکه به نتیجه دلخواهتون برسید اول باید طرزبینشتون را عوض کنید ودائما خصلت منفی شوهرتان را اینگونه بیان نکنید وبادید مثبت به قضیه بنگرید وبگویید احساس می کنم شوهرم بهتر شده یا داره میشه یا این مشکلی نیست که قابل حل نباشه یه کمی طرزبیانش با من خوب نیست به جای بدهنه و....عزیزم همین بیانها باعث میشه ناخودآگاه رفتارتون تحت تاثیرافکارتون قرار بگیره وهرچند به ظاهر با اوخوب برخورد کنید اما این احساس منفیتون درهمسرتون بازتاب میکنه پس خانمی طرزفکر منفیت را خواهش عوض کن وباجملات مثبت وامیدوارانه بگو!!!!
-
خانمی مشکل ات حل شد ؟! چه خبر؟!
-
ani عزیز نه هنوز تازه به مرزی رسیدم که انقدر از دستش عصبی می شم که منم دارم مثل خودش می شم جدیدا جوابشو می دم (خیلی مضخرفی یا خاک بر سرت و ...) ولقعا دیوونه شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
!!یک اتاق تاریک را نمی توان بایک اتاق تاریک دیگر روشن کرد!!
-
واااااااااااااااااااااااا ااای
نکن خواهر من این کارت همه چیز رو بدتر میکنه به خودت مسلط باش و اصلا پرخاش نکن موقع ناراحتی یه صلوات یا یه کلمه مثل الله اکبر یا استغفرالله رو تکه کلامت بکن
فحش نده نه به خاطر شوهرت به خاطر شخصیت خودت
-
می فهمم عزیزم
به خوبی های شوهرت فکر کن و برای بد دهنی اش هم باید فکراساسی کرد . با روش متقابل به مثل به نتیجه که نمی رسی هیچ مشکل را پیچیده تر می کنی .
می فهمم گنجایش انسان تا یک حدی است ولی عزیزم ما همه شاگردان کلاس درس در دنیا هستیم ،اگر تو به عنوان یک شاگرد زرنگ و ساعی مطالبی یاد گرفته باشی و از کلاس درس استفاده برده باشی نباید درمقابل شاگرد کند کار و کند ذهن و یاشلوغ کلاس ،آموخته های خودت را هم به دست فراموشی بسپاری ، باید دستش را بگیری و به تکرار مطالب را برایش مرور کنی تا درس را یاد بگیرد که حداقل نمره قبولی بیاورد و به کلاس بالاتر برود . بادت باشد عزیزم که این مرد همسفر شانه به شانه تو در مسیر زندگی است و تو هم حتما دلت می خواهد که به او کمک کنی ! اینطور نیست ؟!
-
دوست خوبم اصلا مثل خودش رفتار نکن وقتی عصبی میش و شروع میکنه یا محیط رو ترک کن یا سرت رو بند کن و اصلا جوابش نده راستی آیا همسرت با بقیه هم اینطوریه یا فقط با تو بددهنی میکنه ؟ سعی کن مدتی اصلا سربه سرش نذاری احترام خودت رو نگه دار و در مواقعی که رابطت باهاش خیلی خوبه و وضعیت نرماله آروم و مهربون ازش بخواه تا خودش رو در مواقع عصبانیت کنترل کنه بهترین راه اینه که مدتی سعی کنی به اون مرض نرسه ضمنا کمی کمتر حساسیت نشون بده و نقطه ضعفت رو نشون نده
-
بچه ها از همتون ممنونم شما درست مي گين اما دست خودم نبوده ديشب بهش گفتم واقعا دوسم داري گفت آره تو به اين كه گاهي عصباني مي شم نگاه نكن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
شما میتونید در همین مواقع که با هم صمیمی هستین بهشون تذکر بدین که اخلاقشون جه قدر توی روحیه شما تاثیر گذاشته و ازش بخواین که برای اصلاح رفتارش سعی کنه.
-
-
ani ، دلداده عزيز و همه بچه ها از همتون ممنونم .
fatima عزيز در جمع كه نه ولي با مادر و پدرش هم همينطوريه وقتي بحث مي كنن بهشون همه چيز مي گه االبته مادر شوهرم اينا مي گن ديگه به اين شدت نبوده!!!!!!!!!!!!!! منم الان چيزي بهش نمي گم اما وقتي فحش مي ده مي گم فلفل تو دهنت مي ريزم (ani عزيز ممنونم) .ديروز با هم رفتيم خونه ببينيم از دست اون آقايي كه مارو برد خونه نشون بده عصباني شد كه چرا مارو يه هم چين جايي آوردي به آقاهه گفت مگه من....... هستم كه بيام اينجه زندگي كنم مرده از اين بي سوادهاي بي ادب بود بعد از يك ساعت بهش گفتم من از دستت ناراحتم گفت براي چي گفتم به يه مردي كه اصلا شخصيتش با من و تو زمين تا آسمون فرق داره جلوي زنت همچين فحشي ميدي دستمو گرفت و گفت عزيزم ببخشيد حواسم نبود من هم ديگه كشش ندادم و بحث و عوض كردم البته مثلا اگه به من هم فحش نده در مورد هر چيز بدي كه اتفاق افتاده مثلا محيط كار يا اگه از كسي ناراحته مثلا مكانيكي كه ماشينشو تعمير كرده وقتي داره تعريف مي كنه با يك عالمه فحش و من از ناراحتي دق مي كنم و هيچي نمي گم.....!!!!!!!!!!!!!!
-
عزیزم پروژه فلفل را رها نکن ، من با این پروژه چند نفر را درست کرده ام ، البته جریمه هم خیلی در کنار فلفل جواب می دهد ، هر بار که حرف بد زد 500 تومان جریمه اش کن البته بابت هر حرف بد 500 تومان یعنی اگر دو حرف زشت را پشت هم استفاده کرد ، میزان برگه جریمه 1000 تومان خواهد بود ، سه حر ف زشت 1500 تومان و....و این پول را حتما مثل یک جریمه نقدی ازش بگیر تا بفهمد چگونه باید قانونمند باشد و درون یک گلدان بریز و نتیجه نوع حرف زدنش را در طول یک روز ، شب به شب جلوی چشم خودش علامت گذاری کن ( خدا کنه گلدان در یک روز پر نشود! ) که اگر هم پر شد اشکالی ندارد. گلدان تا پر نشده نباید خالی شود به طوری که نتیجه عملش را در یک روز ، دو روز و... ببیند و از نتیجه خجالت بکشد ، ظرف چند بار خواهی دید هم پرداخت جریمه 500تومانی به وی فشار می آورد و هم پر شدن گلدان خجالتش می دهد ! در نتیجه او خود متوجه زشتی عملش خواهد شد و سعی می کند تغییر کند ، من مطمئن هستم که موفق می شوی ، چون من با همین روش موفق شدم . " پروژه ای برای بددهن ها " استفاده بهینه از فلفل و جریمه نقدی و گل دان شیشه ای .( اینها باید ابزار کارت باشد ) با این بازی کوچک هم سرگرم می شوید و بازی می کنید و هم از فشار ناراحتی و حساسیت های تو کاسته می شود و نتیجه اینکه یک مسئله جدی را شوخی شوخی و با بچه بازی حل کرده اید !
-
ani عزيز از اين كه برام وقت مي ذاري ممنونم بران آرزوي خوشبختي مي كنم. وقتي لز سره كار مي آد و داره تعريف مي كنه ( همراه با فحش) اون لحظه كه نمي تونم چيزي بگم آخه حرفشو قطع مي كنه ... در اين رابطه هم كمكم كنيد
دوستان خوبم از همتون ممنونم و براي همتون دعاي خير خواهم كرد.................
-
عزیزم باید خلاقیت داشته باشی ما حتی وقتی بزرگ می شویم احتیاج به بازی داریم ، این روش خیلی جواب می دهد . البته به من که خیلی جواب داده .
و برای اینکه وسط حرفش نپری کارت قرمز و کارت زرد نشان بده ، و کلا یک کاری توی این مایه ها ، وقتی با هم درست صحبت می کنید و جو مساعد صحبت است به او مسئله و راهکارهایت را تفهیم کن ( با کلام شیرین و طنز ) باید برایش جا بیندازی که حرفهای بدش را حساب می کنی و مورد بررسی قرار می دهی که هم مراقب استفاده از واژه ها باشد و از اینکه انگشتت را به نشانه ی اولین خطا نشان دادی متوجه منظورت بشودو....
این پروژه زمان بر است و حوصله طلب می کند اما چون به شکل بازی است نه تو خسته می شوی و هم او با شوخی و طنز متوجه اشتباه می شود بدون اینکه انگشت اشاره بدی را متوجه خودش حس کند .و او هم به مرور یاد خواهد گرفت ذهنش را متمرکز کند . هم حرفهایش را بزند و هم اینکه از واژه های قشنگ استفاده کند . کم کم برایش جایزه هم تعیین کن . هر جمله ی بی حرف بد ، واقعا جایزه دارد و چه جایزه ای بهتر از عشق و محبت و خرسندی تو که در این لحظه برایش در نظرمی گیری ؟!
-
ani عزیز خیلی ازت ممنونم . مطمئن باش راهکار شما رو انجام خواهم داد البته فلفل و که الانم انجام میدم . اما یه چیزی که خیلی برام جالبه اینه که وقتی من جلوی احساساتم رو می گیرم و اون چیزی رو که تو قلبم هست به مرحله اجرا نمی رسونم ( البته متاسفم از این که واقعا مردها وقتی به قول معروف درست می شن که ما خوده واقعی مون نباشیم ) هم بحث و حرف کمه که در نتیجه توهین های همسرم چه به من چه به دیگرون کمتره و هم این که توجه اون بیشتره و لی من واقعا از این که باید اون کار هایی رو که دوست دارم و ازشون لذت می برم رو ( محبت کردن به همسرم )انجام ندم تا یک ذره توجه ایشون بیشتر بشه!!!!!!!!!!!!!!!
-
عزیزم ما به دنیا آمده ایم که بیاموزیم و تغییر کنیم ، تغییرات را با آغوش باز پذیرا باش . این یک اصل است و مطمئن باش شوهرت آدم بدی نیست با ید دقیق باشی و به نشانه ها دقت کنی گاهی نشانه ها از صدها واژه ی دوستت دارم با ارزش تر است باید یاد بگیری به نشانه ها توجه کنی ومعانی نگاه و فعل و ... به درستی و با دقت در یابی . ما گاهی در درک واژه هایی که می شنویم دچار اشکال هستیم . تا چه رسد به معانی غیر شنیداری .و بعد اینکه فراموش نکن ازدواج یک پدیده ساده طبیعی است و این اندازه فکر کردن به مقوله ازدواج و فردی که داری با او زندگی می کنی به غیر از ایجاد حساسیت و تفاوت بینی نتیجه ی دیگر یندارد . باید تا اندازه ای به همسرت و روابط فیمابین توجه کنی که دچار حساسیت نشوی . آگاه باش اما حساس نباش . پذیرش خودت را بالاببر . قرار نیست همه چیز عین خواست ما اتفاق بیفتد ولی قرار است در این تفاوتها ما توانایی لذت بردن در شرایط حال را یاد بگیریم . قراراست یاد بگیریم چطور نیمه ی پر لیوان را ببینیم . قرار است یاد بگیریم همه امور کائنات بر مبنای خواست ما پی ریزی نشده است و....
-
ani عزیز برات دعا می کنم...
-
سلام عزيزم.اميدورام كه شرايطت به كمك دوستان بهتر شده باشه.حتما با قانون عمل و عكس العمل آشنا هستي. قطعا شوهر شما هم در مورد مسائلي حساسه كه انتظار داره كه از شما سر نزنه.شما ميتونيد مقابله به مثل كنيد.البته اينم بگم كه رفتار شما از محدوده شرع و عرف خارج نشه ها.ولي نميدونم كه جواب بده يا حتي اوضاعت بدتر از اين نشه.ولي اگه من بودم اين راهم امتحان ميكردم.اميدوارم موفق بشي.
-
نفس جان
عجب راه حلی ارائه دادی!
اگر یک نفر اشتباه کرد ما هم برمبنای قانون عمل و عکس العمل فیزیک همان اشتباه را با قدرت و شتاب بیشتر مرتکب شویم ؟!
-
ani عزيز سلام.اولا من منظورم اين نبود كه ايشون هم بد دهني كنن يا كاري كنن كه درشان و شخصيت ايشون نباشه.ثانيا بعضي آدما هستن كه يه چيزي براشون عادت مي شه و ترك اون تقريبا غير ممكن.پس ما هم بايد به يه طريقي قبح كار شونو بهشون نشون بديم.من خودم يه هچين آدمي رو ميشناسم.و عكس العمل هاي مختلفي رو در مورد ايشون امتحان كرديم ولي وقتي يه چيزي عادت شد ديگه تركش.........