شوهرم همه چیز غیر از من برایش اهمیت دارد...
سلام دوستان
من مشکلات زیادی دارم برای درد ودل و راهنمایی، فقط از اینجا شروع میکنم که ما ساکن یکی از کشور های خلیج هستیم و به خاطر رسم مردهای عرب که شبها دور هم جمع میشن شوهر منم تا ساعت 2 یا 3 شب میره به این مکان ها البته ایشان ظاهرا خیلی مذهبی هستند ولی ای کارو بخاطر سلام بودن مکان ان غیر شرعی نمی دانندو متاسفانه صحبت های من و دیگران تاثیری نداره من واقعا از این دست تنهایی با یک پسر 2 ساله خسته شدم بارها خواستم برگردم ایران ولی به خاطر اینکه پسرم از پدرش دور نشه صبر کردم ،ولی احساس می کنم دارم کم میارم،شما اگه جای من بودید چکار می کردید؟
مشکلات دیگم رو هم به مرور مطرح میکنم که با وجود اونها این صبر برام طاقت فرسا شده...
RE: شوهرم همه چیز غیر از من برایش اهمیت دارد...
سلام خانم آزاده
شما خیلی جزئی مشکلتون را مطرح کردید کمی بیشتر توضیح دهید...آیا همسرتان ایرانی هست یا عرب؟؟البته با توضیحی که دادید برداشتم این بود عرب هست ..منظورتون ازمذهبی بودن ایشون چیه ؟مسلمانند یا..؟چند ساله ازدواج کردید؟؟ آیا تنها مشکلتون باهمسرتون همینه یا درزمینه های دیگری هم باهم مشکل دارید؟
سلام عزیزم
خوش اومدی
تا حالا شده با شوهرت در این مورد صحبت کنی یا بهش بگی از این وضعیت ناراضی هستی؟
سلام دوست عزيز
خوب شما خيلي مختصر به مشكلتان اشاره كرديد و هيچي در مورد اينكه چند ساله ازدواج كرديد و يا شما و همسرتان چند سال سن داريد وچه آشناياني در نزديكي خود داريد اشاره نكرديد خوب در اين مرحله كه به فرزندتان ودر كنار پدرش بودن فكر كرديد خيلي خوبه
همه مشکلاتتون رو بگید تا بتونیم کمکتون بکنیم
اینجا همه بهم کمک می کنن حداقل کاری که می تونن برای شما انجام بدن اینکه به درد دلاتون گوش کنن
جای خوبی اومدی
خوش اومدی
سلام
فکر نمیکردم به این زودی سنگ صبورهای به این خوبی پیدا کنم .واقعا ممنونم.
باید بگم همسرم و من اهل تهرانیم ولی ایشان در بین عربها متولد شده و رشد یافته.
من حدود 3 ساله که با پسر عمه ام ازدواج کردم از نظر تحصیلات من لیسانس و اون دیپلمه و 9 سال از من بزرگتر هست ، به خاطر دیندار بودنش از خیلی تحقیقاتی که اکثرا برای اشنایی میکنند اجتناب کردم و از بس که تعریفات عمه ام ( مادر شوهرم )و بعضی افراد فامیلو شنیده بودم این فرد رو شخصی با ایمان که صد در صد با اخلاق هم هست شناختیم،و حتی دوری از ایران رو پذیرفتم .از شب اولی که وارد یک کشور غریبه شدم
به خاطر شرایط فرهنگی افتضاحش دائما در خونه ام ،چون اینجا با وسیله عمومی ،افراد عادی نمی تونن رفت و امد کنن،و حتما باید شخصا رانندگی کنن که اعراب هنوز جاهل ،ایرانی را اصلا به حساب نمی اره ،اگه بخواهم تصدیق رانندگی بگیرم رشوه های خیلی کلان میگیرند،فقط شاید هفته ای 1 بار با شوهرم بتونم بیرون از خونه اونم برای خرید مایحتاج برم.از شب اول ازدواجمون با اینکه حتی ما دوران نامزدی نداشتیم تا الان هر شب منو تنهت میزاره ووقتی هم میاد میشینه پای ماهواره ،متاسفانه شرایط مالی خوبی هم نداره و این کارش باعث میشه نتونه صبحا به موقع سر کار
بره وکارش چون ازاده اوضاعش داره هروز بدتر میشه وضعیت خونه ای که توش زندگی میکنم هم خیلی سخته مخصوصا برای پسرم،چون شبیه خونه های حیاط دار خیلی قدیمیه کوچک ایرانه،و با وضعیت هوای خیلی گرم و دائم غبار الود اینجا سختتر؛من شنیدم مردم جنوب کشورمون تا حدودی این اب و هوا رو دارن ولی باید باشید بفهمید من چی میگم.از طرفی شوهرم بیماریهای جسمی داره که مخارج درمانش خیلی زیاده و با این روندی که در پیش گرفته ...و باز مشکل بدتر این وسط اینه که با وجود این شرایط مالی هر ماه به خانوادش خرجی میده که اصلا احتیاجی ندارن!منظورم از این که به همه چی اهمیت میده جز من و بچه اش همینه که اصلا در منزل نیست وقتیم هست یا خوابه یا باید غذاهای متنوع براش اماده باشه و مشغوله خوردن باشه،یا از کارهای خونه ایراد بگیره...
با این بی مسئولیتی در برابر ما یکسره زندگی دیگران رو به رخم میکشه که زنهای مردم چیکار که نمیکنن برای شوهراشون و منو متهم به بی مسئولیتی میکنه،من ایران که اومدم با یکی دو مشاوره یا افراد با تجربه در میان گذاشتم و قاعدتا اولین نصیحت رو به خودم کردند که به سر وظاهرت و زندگیت خیلی بیشتر باید برسی !من که با شرایطی که قبلا
گفتم وقتی دائما داخل منزلم مسلمه که غیر از رسیدگی به زندگیم کاری ندارم بکنم ولی این وسط تنها توجیه اینه که چون زنم باید همیشه اماده به خدمت باشم ولی اون چون مرده تو رفتارش همه جور ازادی داشته باشه و در لوای اعتقادات شدیدش وادعای حلال حرومی یک عمر هر رفتار غیر منطقیش رو شرعی جلوه بده؟در ضمن به خاطر اعتماد اشتباهی که ما به خانواده عمه ام کردیم ،اونها شرط انصاف رو بجا نیاوردند و هیچ کدوم از مسائلی که من مواجه شدم باهاش رو مطرح نکردند و از همه چیز فقط به دروغ تعریف و بزرگنمایی کردند که مبادا من از نظرم منصرف شم!
آزاده جان .......
من خيلي كوچكتر از اين هستم كه راهنماييت كنم اما مطمئن باش دوستاي ديگه بهترين كمك ها رو بهت خواهن كرد من فقط برات دعا مي كنم و اين كه خانوادت از شرايط شما با خبر هستن ؟؟؟؟
سلام
من فکر میکنم هر زنی میتونه باقدرت بر نحوه زندگیش تاثیر بگذاره و سالیان ساله که دوران اسارت زن بدست مرد با شکلی که شما توصیف کردید گذشته .....
الان دیگه زمان تفاهم و توافق و احترام متقابله
به نظر من باید یه بزرگتر رو واسطه کنید که با ایشون صحبت کنه مثل پدرتون و به ایشون نشون بدید که از وضعیت موجود ناراضی هستید و شما هم برای خودتون حق و حقوقی دارید. بهتره از پدرتون بخواید که یه سری به شما بزنند و بعد از دیدن وضعیت ایشون, راهنمایشون کنند.
ممنون دوستان در شرایط این کشوری که هستم هیچ کدام ار اعضای خانواده نمی توانند حتی هر چند سال یکبار برای دیدن من بیان و وضعیت من رو از نز دیک ببینند ولی با توجه به اینکه از همه مسائل من با خبرند و با همسرم صحبت کردند اون تغییری در رفتارش نداده، اونها خودشون ازین متعجبند که ایشون چرا تا این حد باید از فرهنگ اونجا پیروی کنه در صورتی که هیچ کدوم از مردای ایرانی اینجا این کارو نمیکنن!
بهترین جوابی که به این مساله میشه داد نوع تربیتی هست که مادر شوهرم از کوچکی انجام داده و اون هم اینه که وقتی وارد این کشور شده خودش رو دیگه یه ایرانی ندونسته و کاملا از نوک سر تا پا خواسته فرهنگشو مثل عربها کنه!
آزاده ،عزیزم مشکل تو را کاملا می فهمم .
به تو توصیه می کنم کتاب " در قلمرو پادشاهان " نوشته ی کارمن بن لادن را بخوان . این کتاب به زبان انگلیسی است و در ایران این کتاب ترجمه شده و به چاپ هشتم رسیده که مترجم آن " علی رضا میراسدالله" است .
مطمئنم این کتاب به تو خیلی کمک می کند و کاملا هم با فضایی که در آن زندگی می کنی آشنا هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azadeh-f
ممنون دوستان در شرایط این کشوری که هستم هیچ کدام ار اعضای خانواده نمی توانند حتی هر چند سال یکبار برای دیدن من بیان و وضعیت من رو از نز دیک ببینند ولی با توجه به اینکه از همه مسائل من با خبرند و با همسرم صحبت کردند اون تغییری در رفتارش نداده، اونها خودشون ازین متعجبند که ایشون چرا تا این حد باید از فرهنگ اونجا پیروی کنه در صورتی که هیچ کدوم از مردای ایرانی اینجا این کارو نمیکنن!
بهترین جوابی که به این مساله میشه داد نوع تربیتی هست که مادر شوهرم از کوچکی انجام داده و اون هم اینه که وقتی وارد این کشور شده خودش رو دیگه یه ایرانی ندونسته و کاملا از نوک سر تا پا خواسته فرهنگشو مثل عربها کنه!
سلام
سعی کن راضیش کنی که بیاین ایران. اونجا هم هزینه هاش بالاست هم آب و هواش نامطبوعه هم خیلی چیزا که ما بهش عادت نداریم توش رواج داره.
متقاعد کردن شوهرت برای برگشتن به ایران قطعا کار ساده و سهلی نیست. اما با حوصله، درایت، سیاست ( از نوع زنونه!) و کمی گذشت زمان می تونی اینکار رو بکنی.
تسلیم نشو باباجان!
پیروز باشید
"کارمن " نویسنده کتاب مثل تو ایرانی است و عروس خانواده بن لادن و زن برادر "اسامه بن لادن " ولی بعد از خواندن کتاب خواهی دید ، چطور برای اینکه یک ایرانی اصیل باقی بماند و با تربیت خانوادگی اش بیگانه نشود دست به چه اقداماتی می زند . تو یک زن ایرانی هستی و معرف زنان ایران باید شیر زن باشی و با بهانه ی اینکه من که از خانه بیرون نمی روم پس به خودم هم نمی رسم از اصل خود فاصله نگیری . می دانم شرایط زندگی ات سخت است ولی عزیزم توباید مدیر باشی اگرنه باید شرایطی سخت همچون زنان عرب را تاب بیاوری . خودت باش ، همان که از خانواده ات آموخته ای ولی به فرهنگ آن کشور هم احترام بگذار ، برای خودت برنامه ریزی کن ، نگذار در فرهنگ سخت عرب حل شوی. اول به خاطر خودت و بعد به خاطر پسرت ، شاید سخت باشه ولی باید برگردی ایران ، کتاب را حتما بخوان ..