-
* جملات كوتاه و نغز در خصوص مهارتهای زندگی
ـ رابطه اي كه از دو نفر يك نفر بسازد،هر يك از آنها نيم انساني خواهد بود.
ـ هر گاه خود را دوست بداريد،تاييد كنيد و بپذيريد،تقريبا غير ممكن است كه به كارهاي محدود كننده،مخرب و ناراستين،كه جز شكست حاصلي ندارد،دست بزنيد.
ـ البته هميشه نمي توان در هر كاري به مقام نخست رسيد،در هر مسابقه اي برنده شد و مدال گرفت،اما بدون ترديد مي توان همواره فردي مهم،ارزنده و مفيد بود.
ـ در عزت نفس،سخن از نفس در ميان است،نه از مال و مكنت و تاييد و تحسين.
ـ هر چيزي در زندگي،يا مجالي براي رشد و بالندگي است و يا آغازي براي در جا زدن و ركود و كسالت،اختيار با شماست.
ـ وقتي ديگران را براشفته و ناراحت مي بينيد همواره به خاطر داشته باشيد كه ايشان صاحب اختيار،رنج و محنت خويشند،شما ناگزير نيستيد كه به اردوگاه آنها ملحق شويد.
ـ كسي نمي تواند بدون رضايت شما احساسي را بر شما تحميل كند.
ـ روزهاي عمر ما،ذخاير گرانبهاي زندگي ما هستند.
ـ در درون ما چاهي به عمق بي نهايت از خلاقيت،ابتكار و نوآوري وجود دارد.استعداد و نيروي بالقوه اين مخزن چنان بيكرانه است كه در حيطه تصور ما نمي گنجد.
ـ اگر فردي با رفتار ناصواب خود شما را به خشم آورد،يا به گونه اي ديگر شما را به خشم آورد،از خود بپرسيد با چه رفتاري به او آموخته ام كه مي تواند مرا آلت دست خود كند.
ـ پرداختن به كاري كه به آن عشق مي ورزيد،اساسي ترين شرط گشايش دروازه فراواني نعمت در زندگي شماست.
ـ كسي شما را براي خشمناك شدنتان مجازات نمي كند،همين خشم است كه شما را به كيفر مي رساند.
ـ اگر از اعتماد به نفس بهره نداريد،به كاري بپردازيد كه در نتيجه انجام آن نسبت به خود احساس رضايت كنيد.
ـ اگر من بخواهم براي شهامت كلمه اي متضاد پيشنهاد كنم،كلمه دنباله روي را بر واژه ترس ترجيح مي دهم.
ـ به جاي اينكه به باغ ديگران سرك بكشيد و ذهن خود را به كار ايشان معطوف كنيد به كار خود بپردازيد و هر چه مي خواهيد در باغ خويش بكاريد.
ـ براي تحول مدارس و تبديل آنها به مراكز آموزش راستين و سودمند،بايد اين مراكز به دست آموزگاران و مربيان دلسوزي سپرده شوند كه آموزشهايي از قبيل خودباوري،احساس محبت نسبت به شگفتيهاي عالم وجود و تحت كنترل در آوردن امور زندگي را دست كم به اندازه درس هندسه و دستور زبان حايز اهميت بدانند.
ـ براي كساني كه به جستجوي تجربه هاي تازه بر نمي آيند،ترس از شكست به ترس از موفقيت بدل مي شود.
منبع: در بسیاری سایتها و وبلاگها نقل شده + + + +
-
RE: جملات كوتاه و نغز در خصوص مهارتهای زندگی
آینده از آن کسانیست که به استقبالش می روند.
-
خطر متفاوت بودن را بپذیرید اما بیاموزید بدون جلب توجه متفاوت باشید:43:
یک سفر هزار مایلی با اولین قدم شروع می شود:307: .
به مشکلات مانند محکی برای ارزیابی توانایی خود نگاه کنید .:73:
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود,برای موفقیت بهایش را باید بپردازید .
.
هرچه ا فسوس است برای گذشته ,هرچه تلاش است برای حال,هرچه امید است برای اینده .
:305:راز سلامتی جسم و روح و ذهن ,در ماتم گرفتن برای ایام گذشته ,نگرانی برای اینده نیست ,بلکه زندگی خردمندانه و صادقانه در زمان حال است
-
حین پیاده روی برایت می گویم که قصد دارم کتاب بعدی ام را در باره تو ‚فقط در باره تو بنویسم و اولین جمله اش هم این است: "من اگر این زندگی را پاس می دارم ‚برای آنست که تو هستی ". می ایستی و می پرسی : "اگر من دیگر در این زندگی نباشم ‚آن وقت چه می نویسی؟".
من ....می گویم : "اگر تو نباشی ‚من باز زندگی را پاس خواهم داشت و باز هم آنرا دوست خواهم داشت"..
-
شکسپیر میگوید بدترین گناه این است که به کسی که تو را راستگومی پندارد دروغ بگویی
مردان شجاع فرصت می آفرینند ترسوها و ضعفا منتظر فرصت می نشینند . گوته
در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است . ناپلئون بناپارت
بزرگترین اشتباهی که کسی مرتکب می شود , این است که دائم از اشتباه کردن بترسد . آلبرت هوبارد
-
از انسانها غمی به دل نگیر؛ زیرا خود نیز غمگین اند؛ با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شك دارند؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند...!
**دکتر علی شریعتی**
-
شما قادرید دنیای درون خویش را وادار کنید به نفع شما و یا به ضرر شما کار کند.
اعتراض من مهم نیست ، مهم این است که من مسئول همه اتفاقاتی هستم که در زندگیم رخ داده اند .
تسلیم کار دل است و فقط یک لحظه طول می کشد .
ما همه یکی هستیم هریک از ما سلولی از بدن بشریت هستیم
یک شعور نامرئی در پشت هر اندیشه و گفتار قراردارد
جهان را نباید با تصورات محدود ارزیابی کرد
ارزش آزادی به آن ماسکی است که بر چهره دارید
کمتر داوری کردن و بیشتر عفوو اغماض کردن ، هنری است نایاب .
سکوت واقعا صدای خداوند است .
باید یاد بگیریم که ما با سرنوشت و تقدیر شریک شده ایم و نه قربانی او .
نگذارید جوهر روح شما آشفته و خراب شود .
-
يه خر تو رو بوس كنه خيلي بهتر از اينه كه يه بوس تو رو خر كنه
اطمینان را با امیدواری مبادله نکن .
کسی که عاشق خودش باشد , هیچ رقیبی نخواهد داشت .
شرط خرد حفظ تجربه ها و بکار بستن آنهاست .
جان اوليور هاينز : مردم اشتباهات زندگي خود را روي هم مي ريزند و از آنها غولي بوجود مي آورند که نامش تقدير است .
-
سخن گفتن به موقع و سکوت نمودن به موقع نشانه عقل است.
با نادان تواضع کردن همچنان است که حنظل را آب دادن، چندانکه آب بیشتر یابد بار تلختر دهد
-------------------
اغماض نشانه بلندی فکر و انتقام نماینده رذالت و معرف کوچکی فکر مردان است.
سقراط
-
نگذار ذهنیات و افکارت به صورت عادت درآیند...."دونالد والترز"
تفکر در عاقبت هر کار موجب رستگاری میشود"سقراط"
-
هیچ وقت ،هیچ چیز را بی جواب نگذار!!!
جواب نگاه مهربان را با لبخند
جواب دورنگی را با خلوص
جواب مسئولیت را با وجدان
جواب بی ادب را با سكوت
جواب خشم را با صبوری
جواب پشتكار را با تشویق
جواب كینه را با گذشت
جواب گناه را با بخشش
جواب دلمرده را با امید
جواب منتظر را با نوید
-
این زندگی ماست
ما زندگیمان را میسازیم. هر روز میگذرد.
گاهی کمترین توجهی به آنچه که میسازیم نداریم، پس در اثر یک شوک و اتفاقی غیرمترقبه میفهمیم که مجبوریم در همین ساخته ها زندگی کنیم.
اگر چنین تصوری داشته باشیم، تمام سعی خود را برای ایمن کردن شرایط زندگی خود میکنیم. فرصت ها از دست می روند و گاهی بازسازی آنچه ساخته ایم، ممکن نیست.
شما نجار زندگی خود هستید و روزها چکشی هستند که بر یک میخ از زندگی شما کوبیده میشود.
یک تخته در آن جای میگیرد و یک دیوار برپا میشود.
مراقب سلامتی خانه ای که برای زندگی خود می سازید باشید.
-
هرگز در مسیر پیموده شده گام بر ندارید,زیرا این راه تنها به همان جای میرسد که دیگران رسیده اند.
گراهام بل
-
"براي كساني كه به جستجوي تجربه هاي تازه بر نمي آيند،ترس از شكست به ترس از موفقيت بدل مي شود."
هیچ وقت ،هیچ چیز را بی جواب نگذار!!!
جواب نگاه مهربان را با لبخند
جواب دورنگی را با خلوص
جواب مسئولیت را با وجدان
جواب بی ادب را با سكوت
جواب خشم را با صبوری
جواب پشتكار را با تشویق
جواب كینه را با گذشت
جواب گناه را با بخشش
جواب دلمرده را با امید
جواب منتظر را با نوید
واقعا مطلب عالی و مفیدی بود دست همگیتون درد نکنه!
-
موفقیت امر ساده ای است نخست تصمیم بگیرید که به درستی چه می خواهیدآنگاه تصمیم بگیرید که در صورت رسیدن به آرزوها بهای آن را بپردازید و بعد آن را پرداخت کنید
بانکر هانت
لزومی ندارد که افراد به درستی مانند هم باشند تا با هم صمیمی شوند بلکه به تفاوت دیدگاههای یکدیگر توجه و در عین حال به هم احترام بگذارند :228:
آنتونی رابینز
الهام بخش زندگی من شرح حال کسانی بوده است که امکانات و استعدادهای خود را به کار می گیرند تا به موفقیت ها و نتایجی تازه ، چه برای خود و چه برای دیگران دست یابند
آنتونی رابینز
در زبان انسانها هیچ کلمه ای گزنده تر از: نه" نیست بزرگترین گرفتاری مردم زمانه ما اینست که نمی توانند پاسخ منفی را تاب بیاورند
آنتونی رابینز
یک کلمه محبت آمیز می تواند در طول زمستان انسان را گرم کند:43:
مثل ژاپنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
ـ در عزت نفس،سخن از نفس در ميان است،نه از مال و مكنت و تاييد و تحسين.
ـ كسي نمي تواند بدون رضايت شما احساسي را بر شما تحميل كند.
ـ به جاي اينكه به باغ ديگران سرك بكشيد و ذهن خود را به كار ايشان معطوف كنيد به كار خود بپردازيد و هر چه مي خواهيد در باغ خويش بكاريد.
عجب جملاتی ! من که به وجد اومدم !:shy::104::73:
سخنانی از آنتونی رابینز :
سعی نکنیم بهتر یا بدتر از دیگران باشیم . بکوشیم نسبت به خودمان بهترین باشیم .
انتقاد دیگران را فرصتی بدانید برای بررسی و بهبود عملکردها . نه خنجری که در قلب فرو می رود .
دگرگونی حاصل تلاش مداوم است نه عقیده به سرنوشت محتوم . باید خود را نیرومند سازیم و در راه آزادی بکوشیم .
:shy::72:
-
چنان زندگی کن که گویی بار دوم است که به دنیا آمده ای و اینک در حال انجام خطاهایی هستی که در زندگی نخست مرتکب آن شده بودی.
-
اگر خاموش بنشینی تا دیگران به سخنت آورند ، بهتر از آنست كه سخن بگویی و خاموشت كنند " . سقراط
خداوندا به من فضیلتی عطا فرما که تا با کفش های کسی راه نرفته ام در مورد راه رفتن او اظهار نظر نکنم
با اقتباس از دکتر شریعتی
-
هزار فرسنگ هم با یک قدم شروع میشود
و ناگهان چه زود دیر میشود
-
<align="center">
<marquee loop="infinite" bgcolor=#9999FF scrolldelay="40" direction="right" width ="550 height="200"">دلبستگی همچون نگاه کردن به معشوق از پشت شیشه و وابستگی نگریستن به آیینه است </marquee>
-
مواظب افکارت باش که رفتارت میشود
مواظب رفتارت باش که عادتت میشود
مواظب عادتت باش که شخصیتت میشود
مواظب شخصیتت باش که سرنوشتت میشود
حضرت علی(ع):72:
-
همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند ، با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده ، دوباره اعتماد نکنی.
خود را به فرد بهتری تبدیل کن و مطمئن باش که خود را میشناسی قبل از آنکه شخص دیگری را بشناسی و انتظار داشته باشی او تو را بشناسد .
گابریل گارسیا مارکز ( نویسنده معروف کلمبیایی )
-
به: جملات كوتاه و نغز در خصوص مهارتهای زندگی
ميان كار و خانواده تعادل برقرار كن زيرا هردو اهميت دارد
-
به: جملات كوتاه و نغز در خصوص مهارتهای زندگی
زندگی حکمت اوست
زندگی دفتری از حادثه هاست
چند برگی را تو ورق می زنی و مابقی را قسمت..
-
نفرت هرگز با نفرت از بین نمی رود; برای از بین بردن نفرت، محبت لازم است.
اگر یک روز نتوانستی گناه کسی را ببخشی، بدان که از بزرگی گناه او نیست; از کوچکی قلب توست.
همیشه به ندای درونتان گوش دهید; به ندرت دروغ می گوید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند; در فاصله این دو، خوب زندگی کنیم.
.
-
-
با بديهاي ديگران دل خويش را به سياهي نيالاييم ، همواره ساز ساده گيمان کوک باشد و نگاهمان اميدوار . ارد بزرگ
قابليت انعطاف داشته باشيد . تنها همين يك خصوصيت كه بتوانيد شيوه كار خود را تغيير دهيد موفقيت شما را تضمين مي كند . آنتوني رابينز
-
در انجام هر کاری که قادرید و یا در عالم خیال خود را قادر به انجامش می یا بید تر دید نکنید!زیرادر عمق بی باکی قدرت .جادو و نبوغ نهفته است .
"گوته"
-
سعادتمند کسی است که بر مشکلات و مصائب زندگی لبخند بزند. مارلو
اگر در زندگي شما چيزي هست كه از آن ناراضي هستيد، ( مثلاٌ در زمينه روابط، سلامت جسمي ويا شغل ) هم اكنون تصميم بگيريد كه بلافاصله تغييري در آن به وجود آوريد. آنتوني رابينز
انتخاب مي تواند درست و يا نادرست باشد . انتخابگري يک هنر است . بهره بردن از تجربه هاي ديگران مي تواند به انتخاب راه درست کمک کند . ارد بزرگ
-
- فراوان بخند ، شوخ طبعي درمان تقريبا همه دردهاي زندگي است
- از زمان يا کلمات با بي توجهي استفاده نکن ، هيچکدام قابل بازگشت نيستند.
- هيچ فرصتي را براي ابراز محبت از دست نده.
- نگو وقت نداري ، تو دقيقا همان تعداد ساعت در روز را در اختيار داري که پاستور ،ميکل آنژ ،مادر ترزا، هلن کلر ، لئوناردو داوينچي ،توماس جفرسون و آلبرت انيشتين در اختيار داشتند.
- حال و هواي بچگي را فراموش نکن
- خود را به "خود بهسازي" دائم متعهد کن
- به افکار بزرگ فکر کن ، اما از شادي هاي کوچک لذت ببر
-
* آنان که بر خود مسلط نیستند در پی سلطه بر دیگرانند
* همه دنیای ترا تصویری می سازد که از خود داری .
بنگر که در سینمای ذهنت چگونه نقشی و چه تصویری داری .
می توانی بهترین فیلمنامه ها را برای زندگیت بنویسی و به سینمای ذهنت بسپاری ، و
در واقعیت همان تصویری شوی ، که خواسته و ساخته ای .
هیچ می دانی که تا کجا می توانی !!!
از آسمان اندیشه در 81/8/13 بر دفتر دریافتها فرود آمد
-
اگر دو نفر با روش اشتباه روبروي هم بحث كنند ، درگيري هايشان مثل تصوير دو آينه روبروي هم ، ميل به بي نهايت مي كند و البته بيهوده و بي اثر
اگر دو نفر با روش اشتباه روبروي هم بحث كنند ، درگيري هايشان مثل تصوير دو آينه روبروي هم ، ميل به بي نهايت مي كند و البته بيهوده و بي اثر
-
یادمه وقتی بچه بودم ، هر وقت خیلی عرصه بر من تنگ می شد ، طوری که واقعاً حس می کردم در بن بست قرار گرفتم و راهی برای خروج از بحران روحی ندارم ، یه لحظه به خودم می گفتم :
مگه شب روز نمیشه ، و روز هم بالاخره شب میشه ، پس اینم تموم میشه .
و همین چند جمله که در این وقتا مونسم می شد ، گویی آبی بود بر آتش ، و آرام آرام می شدم .
عمری گذشته و من خیلی وقتا ،بخصوص وقتی خیلی ناراحتم ،دلم می خواد با همان احساس کودکی این جملات را بگم و آرام شوم .
کاش یک بار تو این سن و سال، بتونم دقیقاً اون حس و اون حالت را درک کنم.
"مگر شب ، روز نمیشه ؟!، مگر روز شب نمیشه ،؟!
پس اینم تموم میشه "
و بعد از اون دنیایی از آرامش .
آیا این اعجاز بود ؟
جادویی در این کلمات بود ؟ و...؟؟؟.
نمی دونم . فقط می دونم که وقتی این کلمات را می گفتم از بار هر غمی آزاد می شدم، بی آنکه کسی از آدمیان اینرا به من آموخته باشد ...و بدانم که چطور چنین معجزه می کند .( موهبتی بود ، موهبت )
-
دوست داشتن از عشق برتر است
و من هرگز خود را
تا سطح بلند ترین قله عشق های بلند ، پایین نخواهم آورد
دکترشریعتی
-
[color]در ازدواج صحت و مراقبت در احساسات زناشويي وقتي گل مي كند, كه زن و شوهر احتياج به پرورش روزانه عشق را درك كنند [/color]:73::227::228:
-
هر قدر سطح ارزش فردي ما بالاتر باشد ,كمتر به قوانين عيني اي كه از همسر خود انتظار داريم وابسته خواهيم بود . [/b] [b]
-
توی زندگی منتظر باش اما معطل نباش ،
تحمل کن اما توقف نکن ،
قاطع باش اما لجباز نباش ،
صریح باش اما گستاخ نباش ،
بگو آره اما نگو حتماً ،
بگو نه اما نگو هرگز
*
-
در اندیشه آنچه کرده ای نباش ؛در اندیشه آنچه نکرده ای باش.!
توی زندگی اشخاصی هستند که مثل قطار شهر بازی میمونن از بودن با آنها لذت میبری اما به هیچ جای نمیرسی.
-
يك چوب كبريت محقر سر دارد، ولي مغز ندارد ! بنابراين با كوچكترين اصطكاك فورا آتش مي گيرد.
همه انسانهاي بزرگ هم سر و هم مغز دارند، بنابراين بياييم عكس العمل فوري انجام ندهيم .
-
کاش بياموزيم: وقتي کسي ما را آزارمي دهد،آن را روي شنهاي صحرا بنويسيم تا بادهاي بخشش،آن را پاک کند ولي وقتي کسي محبتي درحق ما مي کند بايدآن را روي سنگ حک کنيم تا هيچ بادي نتواندآن را از ياد ببرد