با عرض سلام و خسته نباشید. من مدت 9 ماه است که عقد کرده ام. من و همسرم قصد خرید خانه را داریم از ابتدای دوران عقد به دلیل اینکه من شاغل بودم و همسرم راضی نبود مدام بهانه گیری می کرد و من هم از روی سادگی میزان پس انداز خود را به او اعلام کردم که شاید او دیگر با کار کردن من مخالفتی نداشته باشد. و قول دادم که هر وقت خواست خانه بخرد من هم کمکش کنم. و حالا که همسرم تصمیم به خرید خانه گرفته است روی پولی که من برای خودم جهت خرید جهیزیه پس انداز نموده ام حساب نموده است و حالا نمی دانم که چگونه این پول را به او بدهم که با هم به مشکل و اختلافی برخورد نکنیم و این وسط حق و حقوق من چه می شود و این زحمتی که بابت پس انداز این پول کشیده ام و جهیزیه ای که می خواستم با این پس انداز تهیه کنم و حالا که باید کل این پول را به او بدهم. البته می دانم که تقصیر از خودم بوده که با سادگی و ندانم کاری کل پس انداز خود را به او گفتم و حالا او روی این پول حساب کرده است و من مانده ام بلاتکلیف که چه بکنم؟ از یک طرف خرید خانه توی این اوضاع کار بسیار خوبی است، از طرفی اگر این ده میلیون تومان پول را به او بدهم، جهیزیه خود را چکونه جور نمایم؟ این را هم توضیح دهم که خانه ای که قرار است ما بخریم خانه ارثیه پدر بزرگ همسرم است که 3 دانگ آن متعلق به مادرشوهرم و 3 دانگ متعلق به خاله شوهرم است که ما فقط می توانیم اکنون 3 دانگ مادر شوهرم را بخریم. حال شما بگوید که چه بکنم که اختلافی بین ما بوحود نیاد و مشکلمان نیز حل شود. خیلی نگرانم. با تشکر فراوان از وقتی که برای من گذاشتید.