-
+چرا کسی من نمی خواد؟؟؟
من دختری 27 ساله، فوق لیسانس، با موقعیت اجتماعی، و روابط عمومی خوب، امروزی و با ایمان و... که به نظر دوستام و خیلی ها هیچ مردی تا حالا لیاقتم رو نداشته ، اما خودم این رو نمی پذیرم و دیگه از تنهایی خسته شدم سالهاست منتظرم یه مردی پیدا بشه (لیاقت) و جسارت داشته باشه و حاظر باشه منو به خاطر خودم بخواد و باهام زندگی کنه، واقعا نمی دونم چطور می شه پیداش کرد اصلا آیا آفریده شده؟ این وضعیت تنهایی واقعا واسه من عذاب آور شده لطفا راهنماییم کنید چکار کنم. در ضمن تا حالا از زبون خیلی از مردها شنیدم لیاقت منو ندارن... اما من عشق می خوام. سهم من از عشق چیه؟ تو رو خدا بگید کجاست؟ آیا من بالاخره پیدا می شه ...
-
RE: چرا کسی من نمی خواد؟؟؟
یه روزی یکی می یاد که مرکبش اسب سپیده
اره شما لیاقتتون بالاست دیر پیدا میشین مثل مروارید هستین که تو صدفین و حباید خیلی دنبالتون گشت تا پیداتون کنن
ان شائ الله که اونی که لیاقتتو داره نصیبت بشه
-
دانا جان این یعنی چی؟ یکی میاد که مرکبش سفیده!! چقدر خنده دار فکر می کنید!!!! بابا قرن 21 هستیم!! هنوز هم اینقدر ...
مهتاب خانوم من واقعیت رو خدمتتون می گم. تصور خنده دار هیچ کس لیاقتتون رو نداره توهمی بیش نیست!! حسادت مسئله کمی در برخی از دختران (دوستانتون) نیست!! پس جدی این قضیه رو فراموش کنید. به جای اینکه افکارتون رو بی جهت به سمت و سوی عشق های قرن 5 و 6 هجری!! سوق بدید اولویتهای خودتون رو با توجه به شناختی که از خودتون بدست میارید مشخص کنید. این اولویتها انتخاب شما رو مشخص می کنه. خودتون رو نه یک انسان نیازمند که یک انسان کوشا تلاشگر و متعهد نشون بدین. اگر مردی موضع خودش رو مشخص نکرد که قصدش ازدواجه بی خود وقتتون رو با اون تلف نکنید. مسلما شما خواستگارانی خواهید داشت به جای اینکه 30-40 مورد رو مشخص کنید که باید حتما در همسر آیندتون ببینید تا جواب مثبت بدین به 6-7 مورد کلیدی که براتون خیلی مهمه(مثل پاکی، مهربونی و عاطفه و عشق، تحصیل کرده بودن ومنطقی بودنو..) قناعت کنید. حالا اگر زیبا هم نبود نبود(بستگی به اولویتهای شما داره) خیلی منطقی صحبت کنید. من تصور می کنم برخی ازمردان به دلیل موقعیت تحصیلی شما حتی از اسم ازدواج آوردن پیش شما هراس دارند(احتمالا تصور می کنند شما توقعات مالی و معنوی سنگینی رو دارید) در رفتارتون با این و اون نشون بدین که پول براتون اهمیت کمی رو داره و در آخر خطاب به تمام دخترهای مسئولیت پذیر: از قبل از ازدواج خودتون رو در قبال مسائل مادی زندگی آینده مسئول نشون بدین. نه اینکه همش رو دوش شما باشه بلکه لااقل شما یک پله برای ساخت ابتدای زندگی قدم بردارید. این اصلا چیز بدی نیست که شما مسئولیت پذیر باشید. مهتاب عزیز خواهش می کنم تحت تاثیر حرفهای خاله زنک برخی از دوستانت قرار نگیر. حرفهایی مثل پررو می شن مردا و... نتیجش خیلی برای این کشور و جامعه فعلی بد تموم شده. خیلی بد.
-
-
مهتاب عزیز خیلی از دخترها وقتی سن کمی دارن و درشرایط خوبی از نظر ازدواج هستند یک سری اولویتهای خاص و دست نیافتنی رو واسه خودشون در نظر میگیرن مثل شخصی سوار بر اسب سفید و ..اینجور مسائل که بجای اینکه بتونه کمکشون کنه اونها رو از اصل زندگی دور میکنه و باعث میشه واقعیتها رو در نظر نگیرند و موقعیت ازدواج رو در اون سن از دست بدن بعد از اینکه سنشون یکم بالا رفت و خواستگاراشون کم شد شروع می کنند به تغییر اولویتها و مواجه شدن با اصل و واقعیت زندگی که دیگه ممکنه یکم دیر شده باشه که این اصلا خوب نیست،به 2 دلیل،اول اینکه باعث میشه دختر احساس سرخوردگی و مورد توجه واقع نشدن بکنه،دوم اینکه بجای اینکه اون انتخاب کنه منتظر باشه تا انتخابش بکنن
درهر صورت این رو بگم که شما الان شرایط خوبی برای ازدواج داری پس سعی کنید با منطقی کردن خواسته های خودت از شوهر آینده راحت تر انتخاب کنی
-
سلام مهتاب خانوم
شاید خیلی سخت میگیرید . وقتی نوشتید کسی پیدا بشه که لیاقت داشته باشه من فکر میکنم خواستگاران قبلیتون را بی لیاقت میدونید . مهتاب خانوم ازدواج کردن با شرایط اقتصادی فرهنگی موجود کار سختی شده . من نمیگم معیارهاتون رو نادیده بگیرید . ولی اگر واقع بینانشون نکنید ممکنه هرگز کسی رو نپسندید . من با شما موافق نیستم ؛ اتفاقا بنظر من خیلی ها « دختری 27 ساله، فوق لیسانس، با موقعیت اجتماعی، و روابط عمومی خوب، امروزی و با ایمان و... » را میخوان ؛ اما آیا شما هم یکی از اونها را میخواهید . گاهی هم نوع رفتار شما با یک خواستگارو یا سخت گیری زیاد باعث میشه جسارت دیگران برای پا پیش گذاشتن از بین برود .
راستی ترکیب امروزی و با ایمان برام خیلی جالب و بدیع بود .
-
شما به همه به ديدهى اينكه از شما كمترن و لياقتتون رو ندارن نكا ميكنين يه ذره واقع بين تر باشين
-
مهتاب جان واقعا این یه مشکل جدی برای دختر ها مخصوصا تحصیل کرده ها شده...
به قول پدرم:مرگ دسته جمعی عروسیه:227:
در مورد سهم از عشق یا شایدم عشخ (قابل توجه...)هم باید بگم که نمیشه متوجه شد که آیا همه از این موهبت برخوردار میشن یانه!
حالا شما دراجتماع هم جایگاهی دارید،یعنی از یک عده جلوتر هستی
-
دوست عزیز این مشکل کمی ریشه دار است که شاید شماسهم کمی از آن داشته باشید. وقتی که حاکمیت نتواند برای قشر تحصیل کرده شغل پر درآمد و مناسب شاَن آنها فراهم کند بسیاری از پسران برای پول درآوردن درس و دانشگاه را رها کرده و رو به سوی شغل آزاد می آورند زیرا پس از تحصیلات دانشگاهی آن آینده ی مطلوب را برای خود متصور نیستند. وگرنه پسران جامعه مسلماً هیچ گاه از لحاظ علمی و بهره ی هوشی از دختران اگر بالاتر نباشند پایین تر نیستند. خب وقتی این گونه پسران قصد ازدواج داشته باشند تازه اگر خود را آماده ی مواجه با برخی از مشکلات اقتصادی جامعه ببینند، سراغ دخترانی میروند که آن دختران آنها را پایین تر از خود نبینند و به خاطر حس برتری طلبی مرد معمولاً طالب زنانی همسطح با سواد خودشان یا پایین تر هستند. از همین رو بسیاری از زنان با لیاقت و نجیب و خوب که تحصیلات بالایی دارند مانند شما، شانس کمتری برای ازدواج می یابند. البته تصمیم شما برای تحصیل تصمیمی بسیار درست و در جهت رشد شخصیتتان بوده اما متاسفانه مدیریت های غلط همانگونه که گفتم باعث عدم تمایل بسیاری از پسران به تحصیلات عالیه و پدید آمدن چنین مشکلاتی شده است. شما سعی کنید خودتان را شخصی متواضع و مهربان و کم توقع نشان دهید که اگر احیاناً کسی برای پا پیش گذاشتن مردد است بر ترس خود فائق آید.
-
mahtab-27 عزیز.:72:
آره. معلومه که پیدا میشه. خدا خودش تو قرآن آورده که ما همه چیز را جفت آفریدیم. یعنی خدایی که اونقدر قادر و متعال است برای هر بنده که آفریده همسر متناسب اون رو هم آفریده.
گاهی اوقات ما فرصت ها رو از دست میدیم . تا حالا به توقعات و انتظارات تون فکر کردید؟؟؟
یه وقت دیونگی نکنی منزوی شی، یا ناامید شی، و هیچ جا نریاااااا:46:
شما باید بیشتر از قبل شاد و بشاش باشید. میدونید چرا؟؟؟؟؟
برای روکم کنی پسرا:D
البته اینم بگم که شما لیاقت بهترین ها رو دارید. حالا اگه کسی نمیاد مهم نیست. آدم که یه بعد کوچک از زندگیش رو فدای بقیه زندگیش نمیکنه.
میفهمم چه حسی داری. تنها راه خلاص شدن از این حس توکل است و اینکه بهش فکر نکنی. خودت رو سرگرم کن. سعی کن تمام وقتت رو پر کنی. با دوستات برو بیرون. شاه کلیدش هم اینه که طوری رفتار کنی که بقیه نتونند این موضوع رو پیش بکشند. مثلا با مطرح کردن موضوعات مختلف فکر مصاحبانت رو از این مسئله منحرف کن. نگذار با حرف های بی پایه شون اذیتت کنند. تو ثابت کن چیزی کم نداری.
-
سلام دوستای گل و مهربونم، ممنونم از اینکه وقت می گذارید، پاسخ می دید و راهنمایی می کنید.
میدونید گاهی وقتا آرزو کردم کاش دیپلم بودم، حتی این باعث شد (وقتی دکتری قبول شدم نرفتم ...)، و خیلی وقتا دنیاله عیب تو خودم گشتم که قانع بشم ...اما باز نفهمیدم چه مشکلی دارم و تا کی باید صبر کنم تا ساخته بشم...
البته این تنها من نیستم خیلی دوستایه دیگم رو می شناسم که واقعا بی نظیرند ونه تنها چیزی کم ندارند.بلکه از خیلی ها سرند فقط تنها عبیشون تحصیلات و شغلشونه...
بالاخره کار من و خیلی از دخترای دیگه ، غبطه خوردن به زندگی و آرامش کسانیه که شاید هیچ کدوم از اون زحمت هایی که ما برا زندگیم کشیدیم رو نکشیدن و خیلی راحت به خیلی چیزا رسیدن گاهی اوقات می خوام فراموش کنم که یه زنم. اما باز نمی تونم.
و البته که من هیچ وقت واسه موقعیتم غرور نداشتم و اگه غروری بوده فقط و فقط واسه اینکه یه دختر بودم...
حالام خواهش می کنم دخترای ایرونی تا همسر ایده الشونو پیدا نکردن ادامه تحصیل ندن چون هرچی تحصیلاتشون بالاتر می ره از ازدواج دورتر می شن آخه مردای ایرونی زن تحصیل کرده نمی خوان...
بازم از همتون ممنون که وقت گذاشتین واسه من، دوست عزیزم که گفتی شاد باشم چشم تا حالا هم همین بوده و بازم از زندگیم لذت می برم خداروشکر همه چی فراهم فقط همین سوال رو از زندگی داشتم که کم کم می فهمم و راضیم به رضای خدا که بهترین رو واسه بنده هاش می خواد.
بازم استفاده می کنم از نظرات شما دوستان عزیز و محترم.
-
مهتاب کی گفته که پسرها،دخترهای تحصیل کرده رو دوست ندارن و یا با اونها ازدواج نمی کنند،چون هر چقدر تحصیلات دختر بالاتر باشه درک مسائل زندگی براش راحت تره
به نظر من این دخترها هستند که با بالا بردن توقعاتشون از طرف مقابل اونها رو دلسرد میکنند،واقعا ببین تا حالا چه تصوری از شوهر آینده ات داشتی،چه مسائلی برات مهم بوده که طرف مقابل نداشته
حداقل من فکر می کنم توقعات و خواسته های کمی نبودن،که باعث شده فردی نتونه بهت نزدیک بشه و یا نتونی شخصی رو برای زندگی انتخاب کنید.
-
سلام
تو تنها نیستی که این وضعت را داری من خیلیها را میشناختم که
مثل شما بودند به خدا توکل کن او که ما را افریده فکر همه جایش را کرده
هرچی قسمت باشه بگو خدا راضیم به رضای تو
-
سلام
تو تنها نیستی که این وضعیت را داری من خیلها را میشناختم که
مثل شما بودند به خدا توکل کن او که ما را افریده فکر همه جاش را کرده
هرچی قسمت باشه بگو خدا راضیم به رضای تو
-
من با نظر مهتاب موافقم. استعداد و پشتکار برای زنان گاهی دردسر سازه. رونشناسان هم به این نتیجه رسیدن که زنان موفق اغلب تنها می مونن (قله های بلند همیشه تنهایند).
منم با وضعیت تحصیلی که الان دارم و می دونم بعد از اتمام ارشدم می تونم بدون کنکور دکترا بخونم، اما تا تکلیف زندگیم مشخص نشه، این کار رو نمی کنم. (شاید فرجی بشه!!) همین الانش هم همه خواستگارام سطح تحصیلاتشون از من پایین تره. من که مثل پسرا مشکل سربازی نداشتم و استعداد خوبی هم داشتم، پس 4 نعل در بهترین دانشگاه ها تاختم و همیشه مایه افتخار والدین، معلمان و استادام بودم. اما وقتی بر می گردم به عقب نگاه می کنم می بینم چه موقعیت های خوبی که داشتم و از دست دادم. من زندگیم رو صرف درس کردم و همین درس باعث شده از خیلی ابعاد دیگه زندگیم عقب بیفتم. من هم احساس تنهایی می کنم و خودم مسببش بودم. وقتی که نتایج کنکور کارشناسی ارشد اومده بود، به وضوح دیدم که رفتار خیلی از پسرهای دانشکده با من عوض شد و حتی وقتی منو می دیدن، روشون رو بر می گردوندن! باور کنید مردا حسودتر از زنا هستن! اصلا دوست ندارن زنشون بالاتر از خودشون باشه. هیچ چیز مثل تحصیل منو ارضا نمی کرد، اما بشر نیازهای دیگه ای هم داره که گاهی به خاطر مسائل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی،... این نیازها به جای حرکت موازی، رودرروی هم قرار می گیرن.
من عاشق رشته و حرفه ام هستم، اما...
اگه نشسته بودم کنج خونه گلدوزی کرده بودم، الان اوضاع بهتری داشتم! (این یکی رو دیگه خیلی غلو کردم!!!)
-
این دو طرفه است. زنها بی جنبه تر از مردان هستند در این موارد!!
-
من نمي دونم چرا دخترها برعكس فكر مي كنند،اگر شما دخترها موقعيتهاي خودتون رو از دست دادين به خاطر ادامه تحصيل نبوده،بيشتر به دليل بالا رفتن سطح توقعات از فرد مقابل بوده،چون حتما به خودتون ميگين ما كه الان داريم فوق ميگيرم همسرمون حتما بايد دكترا داشته باشه،حتما از نظر مقام اجتماعي فلان رتبه رو داشته باشه و مواردي از اين دست كه اينها باعث ميشه خيلي از دخترها مانند شما از واقعيتهاي زندگي دور بيفتند و در يك دنياي مجازي قدم بزنند كه نتايجش همين مسائلي ميشه كه ميبيني
وگرنه خود من مواردي رو سراغ دارم كه پسر نه تنها با ادامه تحصيل همسرش مشكل نداره بلكه داره كمكش ميكنه كه به بهترين مدارج علمي دست پيدا كنه
-
نه نه نه آقایون محترم باور کنید این نیست، من و( خیلی از دخترایی که می شناسم ) از نظر تحصیلات همسر به لیسانس هم قانع بودیم اما ...
و اینکه دیگرانو نمی دونم اما خودم تک بعدی نبودم و هیچ وقت همه چی واسه من درس نبود،... خانواده، دوستام، تفریح، ورزش، موسیقی و همه تفریحات سالم تو زندگیم بوده ... درسم مهم بود اما هرگز همه چی نبوده کاش هیچ وقت کلی قضاوت نکنیم...
-
مهم اینجاست که زنی که مدرک بالاتری داشته باشه و درآمد بالاتری اصولا برای حرف همسرش تره هم خورد نمی کنه و حتی گاهی اوقات چیزهایی مثل دید غیرت گرایانه یک مرد رو به تمسخر می گیره و اون رو نشونه دخالت مرد در زندگی شخصیش می دونه. واقعیت چیز دیگریست مهتاب خانوم.. شاید شما متفاوت باشید. ولی دیگه ما هم زندگیها رو داریم می بینیم.
من به شخصه حاضر هستم با یک دختر با درآمد بسیار اندک و تحصیلات عادی(مثلا فوق دیپلم) ازدواج کنم (درآمد و کار اون هم برای این می خوام باشه که سختی کسب نون حلال رو تو این کشور بدونه و متوقع نباشه) تا یک تحصیل کرده که هر بار برای هر خواسته مردانه خود باید تا سرحد التماس پیش بروم.
تو این تالار در 5-6 جا به وضوح این قضیه دیده می شه که من در پست خصوصی براتون می ذارم.
-
لطفا بگید چه کار کنم که سهممو از زندگی بگیرم. تقصیر من چیه؟ هر چند دوست ندارم اما ای کاش دیپلم بودم تو این کشور دیپلمم زیاده... واقعا خسته شدم دیگه این حرف ها رو نمی فهمم...
-
دوست عزیز" جفت هیچ کس رو سگ نخورده".......هر وقت صلاح باشه موقعیتش پیش میاد!!!یه حکمتی تو هر چیزی هست!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
دوست عزیز" جفت هیچ کس رو سگ نخورده".......
بسی خنده برفت! :73:
-
سارا جون ادبیات جالبی به کار بردی از کجا معلوم شاید گرگ پاره پارش کرده باشه ..
-
چه قدر شما ها البته بعضی یاتون از حرف ادم برداشتی می کنین که خودتون فهمیدین یعنی چه سورینا ارمان چرا به ادم تهمت می زنین
راست گفتم بله مهتاب دختری یه با خصوصیات خوبی که گفت پس همه کس نمی تونه براش فرد مناسبی باشه
مهتاب جون ادم ازدواج نمی کنه یا اگه می کنه با یه ادم درستی ازدواج می کنه تو خیلی خانمی نباید فردا پس فردا که ازدواج کردی هی غصه بخوری بگی کاش ازدواج نمی کردم شوهرم اونجوره منو درک نمی کنی و از این حرفا
-
دوستان عزیز،هر کسی در هر شرایطی ممکنه در زندگیش حتی اگر طرفش مناسبش هم باشه این فکر بیاد توذهنش که شاید بهتر از این گیرم میومد
ولی خوب این بستگی به افراد،رابطه ی خودش با درونش،با محیط و... داره
-
مگه من چی گفتم مهتاب جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
خب این یه چیز بدیهیه که توقع ما بالا بره.
من معتقدم خیلی وقتا (نه همیشه) ایدئولوژی و نگرش آدما نسبت به ارزشها با تحصیلتشون ارتقاء پیدا می کنه. خب وقتی این جوری می شه، اعتقادات و دنیامون هم عوض میشه و زندگی با فردی که درکمون نکنه میشه جهنم. مثلا فکر می کنید فردی که به من میگه نرو سر کار، واقعا به درد زندگی با من می خوره؟! این همه تلاش و زحمت، برای نشستن تو خونه که نبوده. اصلا کار که فقط برای پول در آوردن نیست...
پس یا باید کمتر بالا بریم و کمتر بفهمیم تا خودمون را راضی نگه داریم، یا اگه بالا می ریم، باید بدونیم که خودمون این فیلتر رو ریزتر کردیم و ممکنه افرادی که روحیاتشون با ما بخونه کم باشه.
اما درسته، حتما باید به خودمون گوشزد کنیم که بهانه های بیجا نگیریم. نمی شه همه چیز رو با هم خواست. بالاخره باید در یک چیزی کوتاه اومد. گل بی خار که نداریم.
-
سلام
اگه ميخواي همسر مناسبتو پيدا كني فقط كافيه بخواي ........ از خدا.
همه چيز رو بسپار دست خودش تا درست كنه!!!
موفق باشي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tak-bo'di
خب این یه چیز بدیهیه که توقع ما بالا بره.
من معتقدم خیلی وقتا (نه همیشه) ایدئولوژی و نگرش آدما نسبت به ارزشها با تحصیلتشون ارتقاء پیدا می کنه. خب وقتی این جوری می شه، اعتقادات و دنیامون هم عوض میشه و زندگی با فردی که درکمون نکنه میشه جهنم. مثلا فکر می کنید فردی که به من میگه نرو سر کار، واقعا به درد زندگی با من می خوره؟! این همه تلاش و زحمت، برای نشستن تو خونه که نبوده. اصلا کار که فقط برای پول در آوردن نیست...
پس یا باید کمتر بالا بریم و کمتر بفهمیم تا خودمون را راضی نگه داریم، یا اگه بالا می ریم، باید بدونیم که خودمون این فیلتر رو ریزتر کردیم و ممکنه افرادی که روحیاتشون با ما بخونه کم باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانا
مهتاب جون ادم ازدواج نمی کنه یا اگه می کنه با یه ادم درستی ازدواج می کنه تو خیلی خانمی نباید فردا پس فردا که ازدواج کردی هی غصه بخوری بگی کاش ازدواج نمی کردم شوهرم اونجوره منو درک نمی کنی و از این حرفا
بدون شرح بود حرفهايي كه در بالا آوردم
اما كل قضيه اينه كه نه تنها شما مهتاب خانوم كه تحصيل كرده اي كه من هم از اين ديدگاههاي شما خانومهاي تحصيل كرده ضربه مي خورم. من هم به دليل تحصيل كرده بودن قصد دارم با كسي ازدواج كنم كه من رو بفهمه ولي وقتي اين حجم توقعات رو از خانومهاي تحصيل كرده مي بينم كه انكارش فقط دروغگويي بيش نيست خودم رو به ازدواج با كسي كه حداقل دو سه رده تحصيلي از من پايينتره ( و شايد حتي ديپلمه) راضي مي كنم. چون نمي خوام زندگي رو با كسي شروع كنم كه هر لحظه زندگي بشه توقع از من!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
اما كل قضيه اينه كه نه تنها شما مهتاب خانوم كه تحصيل كرده اي كه من هم از اين ديدگاههاي شما خانومهاي تحصيل كرده ضربه مي خورم. من هم به دليل تحصيل كرده بودن قصد دارم با كسي ازدواج كنم كه من رو بفهمه ولي وقتي اين حجم توقعات رو از خانومهاي تحصيل كرده مي بينم كه انكارش فقط دروغگويي بيش نيست خودم رو به ازدواج با كسي كه حداقل دو سه رده تحصيلي از من پايينتره ( و شايد حتي ديپلمه) راضي مي كنم. چون نمي خوام زندگي رو با كسي شروع كنم كه هر لحظه زندگي بشه توقع از من!!!
سورنا ولی از شما میخواهم به این هم توجه داشته باشید که همیشه هم این گفته درست نیست که حالا اگه زنی از ما تحصیلش کمتر باشه توقعش هم کمتره
این بیشتر به چگونه بزرگ شدن در خانه پدری ربط پیدا میکنه
چه بسا دخترانی که دیپلمه هستند اما به دلیل شرایطی که توش بزگ شدن فکر میکنند از دماغ فیل افتادن
-
سلام.فقط بسپار بخدا.مطمئن باش یه حکمتی توی کاره.سعی نکن که خود نمایی کنی و جلب توجه کنی که به هدفت برسی.خدا یه جوری واست جورش میکنه که بعد خودت توش میمونی.فقط خدا.موفق باشی
-
درود
کاترین عزیز در شرایط یکسان از لحاظ خونوادگی و تربیت اصلا بدیهیه که عمده دختران تحصیل کرده متوقعترند. البته من نظر شخصیمو گفتم که اصلا دوست ندارم با یه نفر متوقع زندگی کنم. سواد یه نفر چقدر می ارزه مگه؟!! اون سواد بیشتر به درد خودش می خوره تا من. مهمتر آرامشیه که با این توقعات سلب می شه.(نظر شخصی)
-
آقای سورنا به نظر من تحصیلات یک خانم به در دهمهی اعضای خانواده میخوره،مخصوصا بچه ها
حلا ممکنه که خانم سر کار نره وبااون علمی که داره پول در نیاره ولی نمیگید که چقدر فرق هست بین یک مادر تحصیل کرده و تحصیل نکرده
مثلا خواهر من لیسانس روانشناسی داره ولی خانه داره.اصلا صلب آرامش شما هیچ ربطی به تحصیلات خانمتون نداره
ممکنه دیپلم باشه ولی خیلی متوقع و بیفکر
-
با امریم موافقم، حداقل در مورد دوستانم می تونم بگم که سواد بیشتر حتی باعث می شه درک بالاتر بره و توقعات بیجا پایین تر...
البته نمی دونم منظور آقای سورنا از توقعات بالا، فقط مادیاته یا نه، اما اگر بین طرفین عشق و تفاهم وجود داشته باشه و مرد وضعیت مالی خوبی نداشته باشه، فکر نمی کنم زن بیکار بشینه و فقط به جون شوهرش غر بزنه! خصوصا در مورد زنان شرقی که برای حفظ و تداوم زندگیشون و خونوادشون هر کاری می کنن. خب، حالا اگه زن هم تحصیلات خوب و در نتیجه یه کار خوب داشته باشه که بتونه درآمد خوبی کسب کنه، حتما با شوهرش همکاری می کنه و زندگی رو 2 نفره میسازن. دیگه دوره دوره ای نیست که فقط مرد نون آور باشه...
مهتاب عزیز، توی این مدت، تو هم فرد مناسبی ندیدی که ازش خوشت بیاد؟ شاید مشکلت این باشه که منفعلی و فقط منتظری پسرا بیان طرفت. مشکلی که اکثر دخترای خوب و ساده دارن... خب، درسته که معمولا پسرا پیشنهاد دهنده هستن، اما دخترا هم دورادور در انتخاب اونا نقش دارن...
-
ببینید خانوم تک بعدی این عشق و تفاهم و... فقط یک قسمت قضیه است. فقط یک قسمت!! خانومهای محترم جمیعا اگر توقعاتی که از زندگی دارند برطرف نشه یاشروع به اظهار دردنامه های فراوان می کنند یا احساس ایثار سراسر وجودشون رو دربرمی گیره و هر کاری رو نشونه این ایثز و از خودگذشتگی خودشون می دونند. در حالت دوم به مرور خودشون رو کسی می بینن که خیلی از حقوقشون(= توقعاتشون) گذشتند و بنابراین نسبت به زندگی سرد می شن. سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند. در شرایط مساوی یک خانوم تحصیل نکرده توقعات کمتری رو به طور متوسط داره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
مهم اینجاست که زنی که مدرک بالاتری داشته باشه و درآمد بالاتری اصولا برای حرف همسرش تره هم خورد نمی کنه و حتی گاهی اوقات چیزهایی مثل دید غیرت گرایانه یک مرد رو به تمسخر می گیره و اون رو نشونه دخالت مرد در زندگی شخصیش می دونه. واقعیت چیز دیگریست مهتاب خانوم.. شاید شما متفاوت باشید. ولی دیگه ما هم زندگیها رو داریم می بینیم.
من به شخصه حاضر هستم با یک دختر با درآمد بسیار اندک و تحصیلات عادی(مثلا فوق دیپلم) ازدواج کنم (درآمد و کار اون هم برای این می خوام باشه که سختی کسب نون حلال رو تو این کشور بدونه و متوقع نباشه) تا یک تحصیل کرده که هر بار برای هر خواسته مردانه خود باید تا سرحد التماس پیش بروم.
تو این تالار در 5-6 جا به وضوح این قضیه دیده می شه که من در پست خصوصی براتون می ذارم.
سلام، میشه بفرمایید منظور از خواسته مردانه تون چیه؟!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط teke.yakh
سارا جون ادبیات جالبی به کار بردی از کجا معلوم شاید گرگ پاره پارش کرده باشه ..
اگرم گرگ پاره پارش هم بکنه حکمت خدا توشه!!!
-
آقای سورنا، مشکل اینجاست که خیلی نسبت به احساسات خانم ها ماشینی برخورد می کنید. البته خانم ها هم باید احساساتشون رو کنترل کنن و منطقی تر تو زندگی عمل کنن تا به قول شما ایثار و فداکاری نکنن یا اگه می کنن، بی منت باشه و به حساب بدبختیشون نزارن.
خب، من که به زور نمی تونم چیزی رو به کسی بفهمونم.
شما می تونید برید یه دختر سیکل یا دیپلمه بگیرید، معلومه که هرکس هرجور دوست داره می تونه انتخاب کنه، همون چیزی که قبلا خود شما به من گفتید.
الان اینجا بحث چیز دیگه ای هست که بهش پرداخته نشد و انگار شروع کننده این موضوع رو دلسرد کرد...
-
سلام متوجه این نشدم
"
مشکل اینجاست که خیلی نسبت به احساسات خانم ها ماشینی برخورد می کنید."
. یه مصداق براش لطف می کنید ذکر کنید.
اتفاقا الان داره در مورد این بحث می شه که چرا ایشون با وجود مزایای بالا هنوز ازدواج نتونستند بکنند. من به عنوان یک مرد دلایل خودم رو ذکر کردم. همین قضیه که به طور مثال من دکترا داشته باشم و همسرم دیپلم باشه شاید مشکلزا باشه ولی به هرحال در شرایط فعلی که به دلایل نامعلومی افزایش توقعات رابطه یک به یکی با افزایش سطح تحصیلی داره برای خانومها خیلی نکته کلیدی و تعیین کننده ای هست.اگر حل بشه این موضوع من به نوبه خودم واقعا به یک همسر تحصیل کرده خودم رو بیشتر نیازمند می بینم تا یک نفر با تحصیلات کمتر.
خیلی مشکلات وجود داره
1-عمده خانومهای تحصیل کرده خودشون رو وقف تحصیلات کردند و از خیلی از باورهایی که نیاز زندگی مشترک به عنوان یک زن هست چشمپوشی کردند.
2-توقعات که عرض کردم
3-خواسته های مرد رو بهش وقعی نمی گذارند. مثال: خواسته قائل شدن احترام برای شخصیت ، غیرت و حضور یک مرد در خونه. شاید همردیف خواسته یک زن برای کسب محبت، علاقه و درک شدن از سوی همسرش. با افزایش سطح تحصیلات مرد (به نسبت عرض می کنم ) تلاش اون و اهمیتی که اون به احساسات زنش می ذاره نسبت به یک مرد تحصیل نکرده افزایش پیدا می کنه. معمولا مردهای تحصیل کرده بیشتر بر نیاز محبت همسرشون واقفند و در این زمینه تلاش می کنند. باز هم عرض می کنم نسبت به مردهای تحصیل نکرده دارم صحبت می کنم.
اما در زنان تحصیل کرده بالعکس!!! هرچقدر که سطح تحصیلات بیشتر می شه به طور معمول و متوسط( ونه کلی و مطلق) احترام کمتری رو به شااخصه های طبیعی یک مرد مثل غیرت اون و نیاز اون به حضور یک زن عاطفی می ذارن.
این نقد من بود.
-
موافقم سورنا. در شرایط یکسان و یرابر معمولاً خانم هر چه میزان تحصیلاتش بالاتر باشه خواسته هاش بیشتر شده و در عوض داده هاش ( از قبیل مهر و محبت و احترام و قدر شناسی و تحسین و ...) به همسرش کاهش پیدا می کنه . البته گفتم معمولاً اینطوره نه همیشه.