+سلام نمی دونم از کجا بگم فقط اینو می دونم که با پسری
سلام نمی دونم از کجا بگم فقط اینو می دونم که با پسری آشنا شدم که 14 سال از خودم بزرگتر هست اون 33 و من 20 ساله و قصد ازدواج داره از نظر تحصیلات و مالی عالیه ولی نمی دونم باید چه کار کنم در ضمن در 25 سالگی به اجبار خانواده اش با خانمی نامزد می کنه و 7 ماه بعد به خاطر بی توجهی های خانم جدا میشن به این خاطر که هیچ علاقه ای به هم نداشتن .
من موضوع را هنوز با خانواده در میان نذاشتم ولی می خواهم اول خودم مطمین و قانع بشم بعد به خانوادم بگم . ترو خدا کمکم کنید :203:
RE: سلام نمی دونم از کجا بگم فقط اینو می دونم که با پسری
سلام فرنوش گرامی
قبلا از اینکه درباره تفاوت سنی صحبت کنیم . باید بگم بهتره اون اقا اول از طریق خانواده اقدام کنند و بعد میشه درباره شرایط صحبت کرد . قبل از اقدام رسمی نباید طرف را زیاد جدی گرفت . در این سایت و خارج از این سایت موردهای زیادی بودن که عاشق و معشوق و غیره و ذالک بودن ولی وقت ازدواج ... !!!
ممکنه الان شما همدیگر را بپسندین ولی بعدا خانواده ها مخالفت کنند . پس بهتره اول به اون اقا پسر بگید رسمی و از طریق خانواده اقدام کنند اگر قبول کردند که خوب میشه ایشون را بررسی کرد . اگر بهانه آورند و گفتند فعلا موقعیتش را ندارم و مادربزرگم مریضه و اجازه بده بیشتر آشنا بشیم و من باید بدونم شما میتونی برام همسر مناسبی باشی و ... بهتره در موردش تجدید نظر کنی .
خانم فرنوش، به نظر بنده قبل از اینکه بخواید راجه به خوبی و بدی اشون صحبت کنید، به درون خودتون رجوع کنید کهد آیا با چنین رابطه ای و شریکی که 13 14 سال از شما بزرگتر است، میتونید رابطه ای به نجو مطلوب برقرار کنید یا خیر؟ چرا یهو سراغ پله دوم میرید؟اگه از مرحله اول گذشتید، بعد نگاه کنید که این فرد، چهخ شخصیت و امتیازهایی دارند، از هیچی هم نگذرید، هیچی رو بخاطر هیچی نادیده نگیرید، مگر ارزشی چندین و چند برابر ذاشته باشه...
از این مرحله که گذشت، بخواید با خانواده پا پیش بزارن و در این مرحله حتما جویا بشید و و یا خانمی که قبلا رابطه داشتن سعی کنید صحبت کنید که چرا از همدیگه جدا شدن... به صحبت های خوده ایشون بسنده نکنید..
سلام
ببینید من از ایشون فرصت خواستم که در موردش اول فکر کنم ولی اگه به اختیار اون بذارم همین الان هم برای ازدواج آمادست اون مشکلی نداره من می خواهم بیشتر بشناسمش
سلام دوست خوبم
راستی به این اختلاف سنی زیاد توجه کردی . 10 ساله دیگه شما 30سالتونه و ایشون 44 سالشونه . دیدگاههاتون متفاوت میشه . شما دوست دارید که شاد و سرخوش باشید ولی ایشون میخواد استراحت کنه جای ساکت باشه . لطفا منطقی و درست فکرکنید. احساس رو کنار بگذار.
با نامزد ایشون صحبت کنید . علت رو جویا بشید که چرا بعد از 7 ماه جدا شدن ؟
عزیزم بهتره این آشنایی با مشورت خانواده صورت بگیره در آن صورت هم میتونی با کمک افراد خانواده اطلاعات بیشتری نسبت به ایشون کسب کنی و هم شناخت کاملتری از خانواده ایشون بدست بیاری و از همه مهمتر کمتر دچار اشتباه میشوی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط homa_59_25
سلام دوست خوبم
راستی به این اختلاف سنی زیاد توجه کردی . 10 ساله دیگه شما 30سالتونه و ایشون 44 سالشونه . دیدگاههاتون متفاوت میشه . شما دوست دارید که شاد و سرخوش باشید ولی ایشون میخواد استراحت کنه جای ساکت باشه . لطفا منطقی و درست فکرکنید. احساس رو کنار بگذار.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط homa_59_25
با نامزد ایشون صحبت کنید . علت رو جویا بشید که چرا بعد از 7 ماه جدا شدن ؟
همونطور که عرض کرده بودم و خانم هما هم فرمودند، حتما جویا بشید که چرا پس از 7 ماه، جدا شدن، اول صحبت های ایشون رو گوش بدید و بعد شخصا با اون خانم صحبت کنید و دچار احساسات نشید و از چیزی نگذرید... طبف فرموده خانم هما، 10 سال دیگه، شما 30 سال، 15 سال دیگه شما 35 سالتونه و پر از هیجان و شادی ، خوشی هستید و اونوقت ایشون 48 49 سالش هست....
سلام دوست گرامی به نظرمن دوستان نظرات خوبی دادن همانطور که دوستان اشاره کردن اختلاف سنی شما خیلی زیاد وبا مشکلات زیادی روبرو میشوید ازجمله ی اون مشکلات میشه به عدمه توجه ایشان به عواطف واساساته شما در10.15ساله آینده اشاره کرد و همینطور کم شدنه میل جنسی ایشان درحالی که شما هنوز سرپا وقبراق هستید وحتما با نامزد ایشان تماسی داشته باشید شاید مشکل از طرفه پسر بوده باشه وبالاخره اینکه عاقلانه تصمیم بگی موفق باشی:305:
دوست عزیزم صرف اینکه این آقا از لحاظ مادی و تحصیلات در سطح مطلوبی به سر میبرند تصمیمی عجولانه در انتخاب همسر نگیر
همه ی افراد همانند هم نیستند اما لازم میدونم چون اختلاف سنی شما با ایشان زیاد است مساله ایی را که از نزدیک با آن روبرو هستم برایتان بیان کنم
یکی از اقوام ما با آقایی ازدواج کرد که 15 سال از خودش بزرگتر بود ، این دو فقط با هم زندگی می کنند ، یعنی ارتباطی که یک زوج با هم باید داشته باشند ندارند . خانم میخواهد تفریح کند به مسافرت رود و .. اما آقا میان سال شده و است و گوشه گیر در منزل به سر میبرد، نه آقا نیازهای این خانم را میفهمد و نه خانم شرایط این آقا را درک میکند ، بیشتر از همه بچه های این دو هستند که زجر میکشند ، هم از لحاظ تفاوت سنی والدینشان و هم تفاوت سنی خودشان با والدین
آقا نیازش به کسی است که از او مراقبت کند و شرایطی که در آن سن دارد را درک کند
خانم هم دلش میخواهد به کارهای خود بپردازد و به گشت و گذار برود و ...
در این میان این دو همیشه با یکدیگر مشکل دارند فقط به دلیل تفاوت سنیشان و زندگی را بر خود طرف مقابل و فرزندانشان تیره و تار کرده اند در صورتی که هر کدام از این دو با انتخابی عاقلانه می توانستند نیازهای خود و طرف مقابلشان را بر طرف کنند و زندگی سرشار از محبت را تجربه کنند
RE: +سلام نمی دونم از کجا بگم فقط اینو می دونم که با پسری
سلام دوست عزیز
منم با نامزدم 10 سال اختلاف داشتم تازه 10 سال!من23 اون33 هم از نظر مالی هم تحصیلی در سطح خیلی خوب بود و هیچی کم نداشت تا 6ماه اول خیلی خوب بودیم ولی بعدش کم کم اختلافا رو شد اولش واسم جذاب بود ولی بعد از یه مدت خستم کرد خیلی فکر و سرگرمیامون با هم فرق داشت واقعا حوصله ی کارا و چیرایی که دخترایه سن من داشتنو نداشت!دوست داشتم چیزا و کارایی که دخترای سن من دوس دارنو بشنوم و بکنم در حالی این چیزا واسه اون مسخره بود این شد که روز به روز سردتر شدم :47:وآخرشم تمومش کردم...:160:واقعا تفاوت 10سال یه نسله که همدیگرو درک نمیکنن فکراتو بکن شاید اولش جالب باشه ولی بعدا دردسرسازه.:162:موفق باشی
تو يه جمله خلاصه مي كنم:
خشت اول چون نهد معمار کج ... تا ثریا می رود دیوار کج.
خانم elijoonz :
لطفا به تاریخ آخرین پاسخ دقت کنید و تاپیک های قدیمی را بالا نیاورید .
اختلاف سن مناسب برای عروس و دامادها کشف شد!
مهر: محققان دانشگاه ملی استرالیا با مطالعه بر روی حدود دو هزار و 500 زوج استرالیایی خوشبخت و بدبخت به مدت 6 سال بین سالهای 2001 تا 2007 فاکتورهای سازگاری و بحران در روابط زناشویی را مورد بررسی قرار دادند. یکی از این فاکتورها "سن" است که از در یک ازدواج خوب از اهمیت بالایی برخوردار است.
نتایج این تحقیقات نشان می دهد برای زنان بهتر است با مردانی ازدواج کنند که حداکثر 8 تا 9 سال از آنها بزرگتر و یا در نهایت دو تا سه سال از آنها کوچکتر باشد. این اختلاف سنی تا حد چشمگیری پدیده طلاق را کاهش می دهد. در حقیقت مردانی که سن آنها از همسران خود بسیار کمتر و یا بسیار بیشتر است شوهران خوبی نیستند.
بر اساس گزارش سیدنی مورنینگ هرالد، به گفته این دانشمندان، فاکتور سن بیش از سایر فاکتورها از قبیل سطح فرهنگی و یا ریشه های جغرافیایی در ایجاد حس مشترک میان زن و شوهر نقش دارد.
همسن بودن به این معنا است که زن و شوهر هر دو از دلبستگیهای مشابهی در موسیقی، سیاست و مسائل مروبط به یک نسل برخوردارند به طوری که 17 درصد از جداییها در مواردی اتفاق می افتد که این اشتراکات وجود ندارند.
وااااااااااااااو این مال خیلی سال پیشه :163:
این تاپیکا مثل یه پرونده میمونن ادم دوست داره بدونه اخرش چی شده :303:
سلام،
همانطور که گفته شده، لطفاً در تاپیک هایی که قدیمی تر از 2 هفته هستند پست نگذارید.
اگر مطلبی دارید که فکر می کنید برای اعضا مفید هست، با ذکر منبع در قالب یک تاپیک جدید در بخش مقالات قرارش دهید.
با تشکر.