-
شوهرم مرا دوست دارد اما هیچ وقت نمی گوید
سلام من تازه دیروز با تالار شما آشنا شدم
وقتی دیدم همه اینجا چه قدر راحت مشکلات حتی کوچک خودشان را عنوان می کنند خیلی خوشحال شدم .
راستش ما 6 ماهه که ازدواج کردیم وبا اینکه کاملا به صورت سنتی و خواستگاری با هم آشنا شدیم اما از روز اول عاشقانه همدیگر را دوست داشتیم .
هم من و هم شوهرم هم این موضوع را می دانیم ، اما مسئله ای که هست اینه که شوهرم با اینکه منو خیلی دوست داره ولی هیچ وقت به من جمله ی زیبای "دوست دارم " رو نمی گه و فقط وقتی من ازش می پرسم میگه:" مگه نمی دونی دوست دارم معلومه که دوست دارم" در حالی که من دوست دارم اون تو شرایط مختلف خودش به من این موضوع رو بگه ، چند بار هم بهش گفتم که دوست دارم تو خودت به زبون بیاری که دوستم داری اما هربار میگه باشه ،ولی بعدش تامن یادش نیارم بهم نمیگه .
شاید در مقابل مشکلات بزرگی که خیلی از زن و شوهرها دارند مسئله من چیزی نباشه اما شاید شما بتونید کمکم کنید
-
RE: شوهرم مرا دوست دارد اما هیچ وقت نمی گوید
عزیزم کاش قبل از این تاپیک می زدید کمی در تالار جستجو می کردین.
-
دوست عزيزم من هم مشكل شما رو دارم و همسرم هر وقتي كه ازش مي خوام اين حرف و بزنه مي گه من از اين مسخره بازي ها خوشم نمي يادبه قول مادرم امثال همسر هاي ما زيادي مردن و فكر مي كنن اين كار يه جور خورد شدن غرورشونه.... اگر بهت جور ديگه محبت ميكنه خيلي خودتو اذيت نكن آدم ها وقتي چيزي رو بدست مي آرن چيزه ديگه اي رو از دست مي دن .........
-
شوهرم خیلی به من محبت میکنه اما من دوست دارم محبتش را به زبون هم بیاره بعضی وقتها که میبینم بقیه جلوی همه به زنشان میگویند دوست دارم خیلی ناراحت میشم که اون حتی تو تنهایی به من نمی گه ! من فقط می خوام بهم بگه همین اما اون حتی تو تنهایی نه تنها نمیگه دوست دارم بلکه مثلا اسمای دیگه ای که بقیه زنشون رو با اون صدا میزنن رو هم نمی گه مثلا جیگرم یا عزیزم یا ...
-
نازنین غ من جستجو کردم اما چیزی پیدا نشد میشه خودت راهنماییم کنی کجارو بگردم ؟
-
موندم بخندم یا گریه کنم !!!!؟؟؟
-
منظورت چیه بخندم یا گریه کنم گفتم که مشکل بزرگی نیست اما خوب منم دوست دارم بهم ابراز علاقه زبونی کنه مگه چیه ؟
-
دوست خوبم
هرکسی یه جوریه .بعضی از مردها راحت دوستت دارم رو به زبون میارن و بعضی از مردها نه . اون تو رو تو قلبش دوست داره .خودت تو زیاد بهش بگو دوست دارم .
-
باید با همسرت صحبت کنی و بهش بگی از اینکه دوست داشتن و علاقش رو به زبون بیاره لذت میبری .
-
در تالار مشکلاتی بیان میشوند که شخص دچار سردرگمی است و توانایی تصمیم گیری در مورد مشکلاتی که در زندگیش پیش آمده را ندارد. مورد شما مشکل نیست و بستگی به نوع شخصیت همسرتان را دارد و فکر نمیکنم کسی در این تالار راه حلی برای این موضوع داشته باشد.
-
چند ماهی رو به ایشون ابراز علاقه زبونی کنید. بدون توقع همچین چیزی از ایشون. یقین داشته باشید ایشون این کار رو خودشون به مرور انجام خواهند داد. چیزی رو التماس نکنید و مجبور نکنید ایشون رو.
مطمئن باشید همه چیز رو نمی شه داشت!قناعت داشته باشید
-
عزيزم تجربه به من ثابت كرده كه اكثر مردهايي كه به زبون خيلي قربون صدقه طرف مقابلشون ميرن مخصوصا جلو ديگران اين علاقه واقعي نيست البته استثنا هميشه وجود داره ولي من تا حالا اينچنين دستگيرم شده. خيلي مواقع كسايي كه زياد ابراز علاقه نميكنن خيلي عميقتر طرفشون رو دوست دارن و اين به معناي دوست نداشتن نيست.در هر حال اين مسئله با صحبت با همسرتون حل ميشه و در غير اين صورت زياد خودتون رو درگير اين موضوع نكنين. ابراز اين كلمات تا حدي به نوع تربيت و خانواده ايشون هم بر ميگرده در بعضي از خانواده ها زياد محبت به هم ابراز نميشه (خصوصا خانواده هاي سنتي) در حالي كه ممكنه خيلي هم همو دوست داشته باشن مثل نوعي خجالت از بيان احساسات يا عادت نكردن به بيان از كودكي به خاطر كسب نكردن اين مورد از محيط.
-
"چند ماهی رو به ایشون ابراز علاقه زبونی کنید. بدون توقع همچین چیزی از ایشون. یقین داشته باشید ایشون این کار رو خودشون به مرور انجام خواهند داد"
كاملاً موافقم
-
خانم آزاده فروزش اینجا یه سایت آزاده و هر کسی می تونه اون چیزی رو که اذیتش می کنه به زبون بیاره و خودشو خالی کنه مشکل این دوستمون شاید از نظر بقیه کوچیک باشه ولی از نظر خودش بزرگه و داره اذیتش می کنه
و بایت این مشکل داره تو زندگیش یه کمبود احساس می کنه همه که نباید مشکل حاد داشته باشند
دوستی عزیزم خیلی از آقایون این رفتارو دارن این عیب نیست نباید از دستش ناراحت بشی دست خودش نیست شاید براش سخته به زبون بیار این دیگه وظیفه ی شماست که با سیاست زنونه
کاری کنه که خود به خود به زبون بیاره عزیزم
منم کاملا با آقای سورنا در مورد پیشنهادشون موافقم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zhrh
عزيزم تجربه به من ثابت كرده كه اكثر مردهايي كه به زبون خيلي قربون صدقه طرف مقابلشون ميرن مخصوصا جلو ديگران اين علاقه واقعي نيست البته استثنا هميشه وجود داره ولي من تا حالا اينچنين دستگيرم شده. خيلي مواقع كسايي كه زياد ابراز علاقه نميكنن خيلي عميقتر طرفشون رو دوست دارن و اين به معناي دوست نداشتن نيست.در هر حال اين مسئله با صحبت با همسرتون حل ميشه و در غير اين صورت زياد خودتون رو درگير اين موضوع نكنين. ابراز اين كلمات تا حدي به نوع تربيت و خانواده ايشون هم بر ميگرده در بعضي از خانواده ها زياد محبت به هم ابراز نميشه (خصوصا خانواده هاي سنتي) در حالي كه ممكنه خيلي هم همو دوست داشته باشن مثل نوعي خجالت از بيان احساسات يا عادت نكردن به بيان از كودكي به خاطر كسب نكردن اين مورد از محيط.
عذر می خوام ولی به عنوان یک مرد هم همچین عقیده ای دارم. با وجود اینکه خودم به راحتی بر زبون میارم. ولی واقعا مردها کم از لحاظ روحی به شرایطی می رسند که اینقدر ابراز علاقه زبونی کنند.اگر افراط کنند اونقدرها هم نشونه خوبی نیست. مشخصا (البته نه در همه موارد) در صورت افراط فیلم بازی می کنند. فرق خودتون رو با مردها بپذیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آزاده فروزش
در تالار مشکلاتی بیان میشوند که شخص دچار سردرگمی است و توانایی تصمیم گیری در مورد مشکلاتی که در زندگیش پیش آمده را ندارد. مورد شما مشکل نیست و بستگی به نوع شخصیت همسرتان را دارد و فکر نمیکنم کسی در این تالار راه حلی برای این موضوع داشته باشد.
خانم آزده فروزش یه مقدار تامل خوبه:305: ممنون میشم اگه به پست (اگه مشکلی دارم بهم بگید ناراحت نمیشم) بزنید :43:
با سورنا-آرمان و zhrh موافقم پیشنهاد خوبیه
-
با صحبت های سورنا موافقم... ببنید، بنده با این مسئله که تو رابطه باید نیاز ها رو بیان کرد کاملا موافقم... ولی تو این مورد معتقدم باید ابراز علاقه شما رو ببینه... ممکنه بفرمائید که ابراز علاقه میکنید.. ببینید، خانم دوستی، نشون بدید و پیدا کنید اونچه بهش نیاز داره، خیلی مستقیم اونچه آرومش میکنه و نیاز داره براش محیا کنید...
این حس که در شما هست، در همه هست، یکی کمتر یکی بیشتر... به شوهرتون، اونچه نیاز داره، بها بیشتر بدید و ساپورتش کنید... وقتی کوچکترین ابراز علاقه ای کرد، در همون اولین بار، ازش تشکر کنید و نشون بدید که چقدرخرسند شدید از این اتفاق... اون روز و شب رو برا همون یک بار ابراز علاقه، کاملا براش بزارید... اینطوری، وقتی خوشبختانه دوستتونم داره، مطمئنا این رو یادآور خواهد شد همیشه..
مسئله دیگه ای که یادآور میشم، این هست که فضای ابراز علاقه رو برای شوهرتون بوجود بیارید... وقتی از سر کار میاد، خستس، یا داره فیلم میبینه، زمان مناسبی برای اینکه به ایشون بگید که به ابراز علاقشون نیاز دارید نیست... اونچه باعث میشه به شما نگه که میخواد فیلم ببینه، احترامیه که برا شما قائله، وگرنه در درون، ذهن ادامه روند قبلی رو دنبال میکنه...
پس، کنارش قرار بگیرید، معاشقه کنید باهاش، در این حین از اینکه در کنارشید، تشکر کنید، بهش بگیید دوستش دارید و بعد یادآور شید اون لذتی که موقع شنیدن احساس کرده، لذتی هست که شما نیز بهش نیاز دارید... البته در رفتار و توجه شما باشه، واقعا جواب میگیرد...
-
سلام من این پستو تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودم ولی چون دیدم بدرد شما هم می خوره اینجا کپیش کردم
میدونی ادما اصولا به سه دسته تقسیم میشن
1 سمعی
2 بصری
3 لمسی
هر نفر بسته به اینکه عضو کدوم گروه باشه احساساتشو به همون شکل ابراز میکنه.
برا اینکه بهتر متوجه موضوع بشی یه مثال میزنم: فرض کن سه نفر برای گردش با هم به یک باغ میرن. وقتی که برگشتن اگر از هر کدوم بخوای که از گردششون تعریف کنن
شخصی که از دسته سمعی هاست از اواز خوش پرنده ها و صدای دلنشین رودخونه برات تعریف میکنه
نفر دوم که یک ادم بصری از ترکیب زیبای رنگ درختان ومنظره دل انگیزه کوهستان میگه
و بالاخره نفر سوم که لمسیه از نسیم خوش و هوای خوب اونجا صحبت میکنه
طبیعیه که این ادما تو تمام زندگی شون به همین ترتیب عمل میکنن وبرای ابراز احساسات یکی برات گل میخره یکی بهت میگه دوست دارم ودیگری بغلت میکنه و میبوستت.
-
سلام عزیزم
وقتی صحبت دوست داشتن واینا شد واو جوابت را داد طوری خوشحالی خودرا بروز ازطریق حرکات جسمان ی وزبانی که اون ازرفتارت خوشش بیاد یعنی طوری باش که اون برای دیدن خوشحالیت وحرکاتت دوباره سعی کند علاقه خودرا چندین بارابراز کند تا حرکات وگفتار مسرورانه ات را ببیند امیدوارم منظورم را گرفته باشی....
-
سلام
شوهر من هم همینطور است و تازه معتقد است که افرادیکه خیلی زبانی محبت می کنند، نقش بازی می کنند.
دوستان راه حلهای بسیار خوبی ارائه کردند، فکر می کنم حربی برای گفتن نمانده است.
-
سلام عزیزم
کاملا درکت می کن و به تو این حق می دم که از شوهرت چنین انتظاری داشته باشی.ولی همون طور می دونی همه مردها مثل هم نیستند.و قرارنیست هر جوری که شوهران دیگران باشند شوهرشما هم همانطور باشد.مطمئن باشید همان خانمها هم حسرت خیلی از خصوصیات شما و می خورند و بالعکس.چون همون طور که گفتم گل بی عیب خداست.شوهر شما جزء اون مردهایی هستند که بنده خدا بلد نیستند و اگر درست حدس بزنم خانواده ایشون هم مثل خودشون کمی خشک هستند.چون در خانواده نحوه محبت کردن عاشقانه را ندیده به همین دلیل به شما نمی تواند ابراز کند چون یاد نگرفته . بنابراین وظیفه شما به جای اینکه مدام ازشون بخواین که چرا و چرا. باید بهش یاد بدین.خودتون بهش عشق بورزید و با اسمایی که برای خودتون زیباست به قول خودتون (جیگرم،عزیزم....) صداش بزنید طوری که این اسامی برای ایشون کاملا عادی بشه.بهش فرصت بدین تا خودش هم اینطوری صداتون بزنه. راستی شوهر شما عشقش توی قلبش هست و مثل مردهای دیگه که فقط زبونی سر زن بیچاره کلاه می زارن نیست. قدر زندگی و شوهرتون رو بدونید وعشق ورزیدن و بهش آموزش بدین . منتها با عشق و طوری بهش وانمود نکنید که هیچی بلد نیست و با مردهای دیگه فرق میکنه .عشق ورزیدنی که در او بالقوه هست را بالفعل کنید. یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
سلام من این پستو تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودم ولی چون دیدم بدرد شما هم می خوره اینجا کپیش کردم
میدونی ادما اصولا به سه دسته تقسیم میشن
1 سمعی
2 بصری
3 لمسی
هر نفر بسته به اینکه عضو کدوم گروه باشه احساساتشو به همون شکل ابراز میکنه.
برا اینکه بهتر متوجه موضوع بشی یه مثال میزنم: فرض کن سه نفر برای گردش با هم به یک باغ میرن. وقتی که برگشتن اگر از هر کدوم بخوای که از گردششون تعریف کنن
شخصی که از دسته سمعی هاست از اواز خوش پرنده ها و صدای دلنشین رودخونه برات تعریف میکنه
نفر دوم که یک ادم بصری از ترکیب زیبای رنگ درختان ومنظره دل انگیزه کوهستان میگه
و بالاخره نفر سوم که لمسیه از نسیم خوش و هوای خوب اونجا صحبت میکنه
طبیعیه که این ادما تو تمام زندگی شون به همین ترتیب عمل میکنن وبرای ابراز احساسات یکی برات گل میخره یکی بهت میگه دوست دارم ودیگری بغلت میکنه و میبوستت.
شما آدمی هستید سمعی و همسرتون آدمی هستن بصری . در این رابطه و خصوصیتهای خودت با ایشون صحبت کن و بگو که وقتی کلمه دوست داشتن رو از ایشون میشنوید لذت میبرید .
-
سلام دوستی خانوم
لطفا اگه هنوز به این سایت سر میزنید برامون بگین مشکلتون حل شده یا نه؟
امیدوارم که اینطور باشه.
-
دوستمون گفته :
(عزيزم تجربه به من ثابت كرده كه اكثر مردهايي كه به زبون خيلي قربون صدقه طرف مقابلشون ميرن مخصوصا جلو ديگران اين علاقه واقعي نيست البته استثنا هميشه وجود داره ولي من تا حالا اينچنين دستگيرم شده. خيلي مواقع كسايي كه زياد ابراز علاقه نميكنن خيلي عميقتر طرفشون رو دوست دارن و اين به معناي دوست نداشتن نيست )
بسیار موافقم
-
سلام از همه شما که منو راهنمایی کردید ممنونم .من سعی کرم که طی این مدت تقریبا یک ماه ه همسرم بیشتر محبت کنم خیلی خوب بود از اون یه چیزهایی دیدم که باورم نمی شد به این زودی نتیجه بگیرم خیلی بهتر شده و حتی مرتب بهم میگه که دوستم داره اما یه مشکل دیگه باز بوجود آمده
-
میدونید من یه مدتی خیلی سعی کردم بهش توجه کنم و هر چی میخواد براش فراهم کنم اما بعد که اونم شروع به واکنش مثبت یعنی برگرداندن محبت کرد من کمی از توجهم را به اون کمتر کردم مثلا چون کارش یه جوریه که مرتب در سفره من قبلا خیلی بهش زنگ میزدم و تقریبا هر روز 45 دقیقه رو با هم صحبت میکردیم که باعث میشد قبض موبایل هردومون به شدت بالا بره و تحملش مخصوصا برای من خیلی سخت بود هر چندقبض اون تقریبا 3 برابر من می اومد !
وقتی خیالم راحت شد که دوستم داره تلفنهام رو کمتر کردم و بهش هم گفتم که به خاطرهزینه اش این کارو میکنم اما حالا اونه که داره گله می کنه که من دیگه دارم تنهاش میذارم و اولش خیلی عشق داغی داشتم و حالا سرد شدم .
خواهش می کنم دوباره کمکم کنید
-
سلام میشه منو راهنمایی کنید شوهرم ناراحته شده و میگه من دوستش ندارم حالا چه کار کنم ؟
-
فعلا هنوز یه مدتی رو هم با موبایلت بیشتر صحبت کن و سعی کن قبض موبایلت رو بدی خودش پرداخت کنه این جوری خودشم دیگه تمایلی پیدا نمی کنه به زیاد صحبت کردن تلفنی با شما و هزینه موبایل هم از دوش شما برداشته میشه
-
با نظر دوست عزیز، وهم کاملا موافقم... سعی نکنید چنین شخصی رو با توضیح اینکه اینکارتون برا هزینه موبایل هست و ... قانع کنید..چون توو دلش میمونه..
زنگ بزنید معمول رو... و هزینه بالا که اومد، ناتوان از پرداخت، به ایشون بدید قبض رو... یا موافقیت میکنن و پرداخت میکنن یا صحبت رو کمتر میکنن... ضمن اینکه بعد از پرداخت قبض، چون متوجه میشن که باید دست به جیب باشن، بهتر دلایل شما رو برا کمتر صجبت کردن قبول میکنن...
-
سلام مشکل اون کمتر صحبت کردن نیست میگه احساس می کنه دوستش ندارم آخه من چطوری بهش ثابت کنم دوستش دارم ؟
-
شما فرمودید ایشون از وقتی کمتر صحبت کردید و این رو دلیل اون صحبتشون بیان کردید.... عرض کردم به اون روند قبلی ادامه بدید... حال اینکه فرمودین ایشون اجساس میکنن دوسشون ندارید که بحثی جداس و بیان ایشون مبنی بر تلفن نکردن، معلول این احساس است... شاید ایشون به کمی ابراز احساس شما نیاز دارن... بیشتر از روابط احساسی بین خودتون بگید اینجا تا دوستان بتونن کمک باشن..
-
قبلا گفته بودم شوهرم آدم کم حرفیه و با اینکه چند ماه از ازدواجمون گذشته بود اصلا به من نمی گفت دوستم داره یا بهم علاقه داره البته اونقدر برام از خودش مایه می ذاشت که بهم ثابت کرد دوستم داره اما من دوست داشتم بهم زبونی هم همین بگه برا همین هم بهش اصرار کردم که این موضوع رو به زبون بیاره و خودم هم خیلی بهش میگفتم دوستش دارم کم کم یه چیزایی گفت اما خیلی نه ...
خیلی کارها برام کرده و من هم خیلی دوستش دارم و همیشه ازش تشکر کردم اما حالا میگه دوست داشتن زبونی کافی نیست باید بهم ثابت کنی همونجوری که من ثابت کردم البته این حرفها رو به زور از زیر زبونش کشیدم بیرون وگرنه اگه به اون بود بعد 5 -6 ماه هم اینا رو نمی گفت و همچنان تو دلش نگه میداشت
-
اغلب مردها بیشتر دوست دارن عشق و احساس زن رو در عمل ببینن.. مثلا شما طی روز چندبار بهش بگو دوسش داری و ...، مثل این تاثیر گذار نخواهد بود که وقتی کنارشی، بهش برسی... وقتی میاد خونه، متفاوت، بیشتر از قبل، اونطوری که بوده و با اون وجود، بهت اینو گفته، باش... این مسائل بسته به شخصیت شوهرتون داره...
-
شوهرم همیشه در سفره وقتی پیش همیم مشکلی نداریم اما وقتی از هم دور می شیم هردومون از شروع به بهانه گیری میکنیم همین الان زنگ زد هر چی بهش میگم احساس میکنم ناراحتی یا صدات غمگینه می گه نه مثل همیشه ام مشکل ما خیلی بزرگه ولی هیچ کدوم نمی دونیم در واقع چیه شوهرم فوق العاده کم حرفه و حرف دلش رو اصلا نمی زنه
-
سلام
شاید اون میترسه اگه ازت انتقاد کنه ناراحت شی یا بهت بر بخوره. تا حالا وقتایی که انتقاد کرده چه جوری بر خورد کردی؟
یکم در ابراز علاقه ابتکار به خرج بدین. مثلا وقتی به سفررفته براش هدیه بفرستین یا.....
-
طبق گفته دوست عزیزیم، قبلا اتفاق افتاده که ایشون چیزی رو بیان کنن و شما عکس العمل مناسب بروز نداده باشین؟
در هر صورت، شما باید از لحاظ احساسی بیشتر به ایشون برسید... خودتون میفرمائید وقتی پیش هم هستید، مشکلی ندارید... این مسئله به این خاطر بروز پیدا نمیکنه که ایشون در کنار شما، با اون حالتی که فرمودید، نمیتونن بیان کنن چیزی که میخوان..
و وقتی کمی دورتر میشن، از اونجا که در خوونه به خواستشون نرسیدن، بیشتر دلتنگ میشن و واقعا خیلی وقت ها دلتنگی ها با بهانه گیری و کمی، در بعضی وقتها، حالت عصبی همراه میشه..
شما میتونید وقتی شوهرتون کنار شما هستن، تایم خاصی رو(قبل از اینکه بیان، تدارک ببینید پیش خودتون) مشخص کنید و در یک جوو کاملا نزدیک، طوری که ایشون هیچ فاصله ی احساسی رو احساس نکنند، بهش بگید مسئله رو.. مثلا میتونه به این نحو بیان شه: "مهرداد هم منف هم خودت از این وضع که وقتی از هم دور میشیم بهانه گیری میکنیم و احساس دوری، نه خوشمون میام، نه به عمد این اتفاق می افته.. میخوام این تایمی رو که کنارتم، طوری باشم که تا میری و میای، اینطوری دلتنگ نشم و..." در اینجا لازمه برا شروع صحبتش، بهش القا کنید که اون هم همینطوره... "تو هم همینطوری، هیچ دوست ندارم وقتی اونجایی، اینطوری آشفته و ... باشی.. " مطمئنا عکس العملشون براتون جالب خواهد بود... حتی وقتی بهتر میشه که شما قبلش خواسته هاتون رو ازش بیان کنید.. حتی قبلش میتونید از اونچه واستون میزاره، تشکر کنید...
این صحبت ها کپی نشن اونجا paste شن :160: با توجه به جو بین خودتونو شوهرتون، هر چیزی که دوست دارید بشنوید، رو بگید بهش...
:72:
-
سلام متشکرم به نکته خیلی جالبی اشاره کرده بودید فکر نمی کردم وقتی پیش منه هم مشکلی داشته باشه !!!
من همیشه خواسته هامو به طور واضح و روشن به اون می گم اما اون تا بخواد یه حرفی بزنه باید خودمو بکشم تا مثلا مشکلشو یا خواسته شو بهم بگه همه چیزو میریزه تو دلش بهش میگم احساس می کنم اونقدر به تو نزدیک نشدم که تو حرف دلتو بهم بزنی !
میگه اصلا چیزی نیست تو خودتو ناراحت نکن اما من میدونم که یه چیزیش هست .
چه کار کنم با این شوهر کم حرفم کلا همینجوریه ها با مادرش و برادرهاش هم اصلا صحبت نمیکنه ، یعنی شوخی و خنده اش سر جاشه و روابط اجتماعیش هم خیلی خوبه ولی حرف دلش رو نمی زنه .
-
سلام دوستان عزیزم من سه چهار ماه پیش مطالب بالا رو نوشتم .مشکل من اینه که شوهرم بهم نمیگه دوستم داره الان 10ماه از ازدواجمون گذشته من همیشه بهش میگم وقتی میخوام تلفونو قطع کنم آخرش میگم دوست دارم خداحافظ یا ...
هر وقت پیشمه تو گوش میگم دوست دارم ته اس ام اس هام مینویسم دوست دارم و...و هر طور که بتونم بهش میگم .
اما اون هیچ وقت نمی گه .
چرا مثلا من که بگم بلافاصله پشت سرش میگه یا اس ام اس میزنه منم دوستدارم اگه من بگم اونم میگه و...
یعنی من باید یادش بیارم تا بگه اما خودش خیلی کم شروع میکنه به گفتن این کلمات .
من خیلی دوستش دارم اما کم کم داره صبرم لبریز میشه بارها باهاش بحث کردم که من به شنیدن این جمله نیاز دارم هر بار هم قول داده که میگه اما من هر چی صبر میکنم چیزی نمیگه تا بالاخره مجبورم خودم شروع کنم و تازه اون وقت میگه منم دوست دارم یا منم دلم برات تنگ شده یا هواتو کردم و..
من همیشه تشنه شنیدم یه جمله عاشقانه از اون هستم که واقعا خودش بخواد بگه نه اینکه ممن یادش بیارم یا مجبورش کنم .
تو ای مدت من تمام سعیم رو کردم بچه ها گفته بودن اگه یه مدت خودت بگی اونم شروع میکنه اما این اتفاق نیافتاد فکر نکنم دیگه هم جواب بده چه کار کنم دوست دارم بی خیال این موضوع بشم اما وقتی یکی دیگه مثلا دوستم از حرفای عاشقانه ای که شوهرش بهش زده تعریف میکنه اونقدر دلم به حال خودم می سوزه و حس میکنم دچار یک خلائ عاطفی هستم چه کار کنم ؟
-
دوستي جان
مردها اصولا از واژه ها براي نشان دادن ميزان علاقه شان استفاده نمي كنند و بيشتر از جنبه هاي عملي سود مي جويند يعني همين كه در مقابل شما احساس مسئوليت مي كنند و ملزومات زندگي را فراهم مي كنند اين برايشان به معناي دوستت دارم هست . حتي وقتي صبح بلند مي شوند تا به سر كار بروند. اما دوست دارند كه بشنوند .
نكته بعدي اينكه مسئوليت حفظ رابطه با خانم هاست . يعني شما بايد به همسرت بگوييد دوستت دارم و ايشان جواب بدهند . شما با قوانين كلي زندگي زناشويي نبايد مشگل پيدا كنيد .
شما اگر دوستتان از روابط عاشقانه اش مي گويد
در درجه اول شايد شوهر ايشان جزو استثناهاست
دوست شما از واژه هاي زيبا براي بيان رابطه استفاده مي كند
درك درست از رفتار و موقعيت زندگي دارد
شما هم بايد به همسرتان خوب نگاه كنيد و نقاط مثبت وي را با كلامي زيبا در نزد خودش و در حضور ديگران بيان كنيد
همسرتان را تحسين كنيد و به وي بگوييد كه به وجودش افتخار مي كنيد و....
غصه نخور عزيزم هر مردي يك اخلاقي دارد بايد به جنبه هاي عملي همسرت فكر نكني و رمز آنها را كشف كني . آن وقت خواهي ديد كه از دوستت هم خوشحال تري .
-
آنی عزیزم من با شوهرم هیچ مشکلی ندارم و هر دو همدیگر را خیلی دوست داریم .
اما من هم یک زنم و شنیدن محبت و عشق ورزی او برایم لذت بخش است .
گاهی با خودم فکر میکنم ما تازه اول زندگی هستیم ایجوری سرد برخورد میکنه چه برسه به چند سال دیگه اون موقع شاید حتی همین رو هم از دست بده و می دونم که این اون زندگی نیست که من دنبالش بودم .
شاید کسانی که همسرانشان از کلمات عاشقانه استفاده میکنند متوجه مشکل من نشوند یا کسانی که همچین نیازی در خودشان احساس نمیکنند .
اما برای من شده یه آرزو .