سلام:303:
درباره اش خیلی توی شکـ هستم...حس کنجکاوی ام نمیگذاره صبرکنم:303:
اگه بخوام بفهمم طرف مقابلم درموردم چه فکری میکنی..یعنی دوستم داره یانداره...چیکاربایدم بکنم؟؟؟
یاچطوری دلش روکامل بدست بیارم؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:303:
درباره اش خیلی توی شکـ هستم...حس کنجکاوی ام نمیگذاره صبرکنم:303:
اگه بخوام بفهمم طرف مقابلم درموردم چه فکری میکنی..یعنی دوستم داره یانداره...چیکاربایدم بکنم؟؟؟
یاچطوری دلش روکامل بدست بیارم؟؟؟؟
لطفا بیشتر شرایط رو توضیح بده
؟؟؟ مشكل چيه؟
دوستان قبول دارید جدیدا تاپیکهای رمز گونه زیاد شدن؟!! اینطوری کسی راغب نمی شه به خوندن تاپیک و زده می شه.
آره موافقم هی باید منتظر موند هی باید سوال کرد. . . . .
مشكل چيه؟ اول شرایط و اوضاع احوالت رو بگو شاید تونستیم کمکت کنیم.
سورنا تاپيك از رمزي بودن گذشته اصلا معلوم نيست به چي بايد پاسخ بگي!
ساراي عزيز بگو دل چه كسي رو چجوري بايد بدست بياري؟ شرايطش چيه؟ از كجا ميشناسيش؟ بيشتر توضيح بده
سلام دوستان شرمنده که کم توضیح دادم..
خب ماباهم فامیل هستیم....من هم یک دختری هستم که پشت کنکوری ام...یکی روتوی فامیل ازبچگی دوست داشتم....
خب فاصله ی سنیمون هم خوبه..اون متولده 67ومن 70...خب دوست دارم بفهمم بارفتارش بانگاهش چطور میتونم بفهمم که دوستم داره یانه؟؟
آخه خیلی شک دارم...درضمن ....دل پسری رو با این شرایط چطور میشه بدست آورد؟؟؟
قضيه يكم خطرناك شد چون سن تو الان خيلي كمه،اين سن يعني احساسات مطلق،اگر عاشق بشي يا علاقه مند جنس مخالف مطمئن باش مشكلات زيادي پيدا ميكني واگر تو اين راه بيفتي انتها نداره هر چقدر بيشتر جلو بري بيشتر درگير ميشي،يك باتلاق كه دراومدن از اون كار خيلي سختيه،تو براي اين مسائل خيلي وقت داري،الان اولين مسئله اي كه بايد بهش فكر كني ادامه تحصيله،همانطور كه گفتي پشت كنكور هستي پس فقط روي درست تمركز داشته باش تا موفق بشي
و اين رو هم بدون كه محيط دانشگاه يعني يك دنياي ديگه،دنيايي كه بايد تجربه اش كني تا بفهمي،در اونجا با مسائلي برخورد ميكني كه ممكنه همه اين چيزايي كه الان درگيرش هستي رو فراموش كني و به نظرت خنده دار بياد
وگرنه براي سوالاتي كه پرسيدي جوابهاي زيادي وجود داره ولي چون كنكور رو پيش رو داري در موردش حرفي نميزنم
الان فقط درس درس درس..
چشم..همینکار روهم میکنم...
آفرین،حالا شد:73: