سلام
من این موضوع رو اینجا باز کردم تا اگه از برخورد یا صحبتی که یکی از دوستان میزنه و یکی دیگه با اون حرف یا نظر مشکل داره اینجا بگه نه اینکه توی موضوعات دوستان که مطمئنن برای حل مشکلاشون به اینجا اومدن نه شنیدن بحث ها و انتقادات ناصحیح
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من این موضوع رو اینجا باز کردم تا اگه از برخورد یا صحبتی که یکی از دوستان میزنه و یکی دیگه با اون حرف یا نظر مشکل داره اینجا بگه نه اینکه توی موضوعات دوستان که مطمئنن برای حل مشکلاشون به اینجا اومدن نه شنیدن بحث ها و انتقادات ناصحیح
آقای سورنا-آرمان چرا اینقدر به زنها بدبین هستید؟ چرا فکر می کنید زنها اومدن که جای مردا رو تنگ کنن؟ چرا اینقدر با خشونت و تند حرف میزنید؟
خیلی وقتا حرفتون درسته ولی اونقدر تند و با ادبیات نا متعارف این سایت بیان می کنید که پذیرفته نمیشه تازه نقد هم میشه!!!
جواب چرا های من رو خواهشن با مهربانی و شیرینی بدید
مرسی
درود فراوان بانو وهم
از شما به خاطر باز کردن این تاپیک ممنونم .
دلیل اصلی تند حرف زدن من رو در پستهای من می تونید در تاپیکهای مختلف و با جستجو کردن نظرات ماقبل پست تند من جستجو کنید. به طور مثال من در تاپیک ازدواج مجدد با دلایل منطقی (لااقل از دید خودم) و با لحنی آرام شروع به صحبتهایی کردم که با نظرات کاربران جور در نمیاد. اما به جای نقد صحبتهای من( که مثالی از نقد درست رو در پاسخهای گردآفرید می تونید بخونید) از من با لحنی بسیار زننده خواسته شده که تو همین بهتر که عزب بمونی و اون دختر رو بدبخت نکنی!!
به هر حال انسانها باید یاد بگیرند که نظرات مخالف اونها وجود دارد. هرچند برای اونها شیرین نیست . ولی اگر یک مرد با ادله منطقی اومد و از 20همسره شدن صحیت کرد باید نقد بشه و نه بهش توهین بشه!! این حداقلهای یک بحث درست و منطقیه.
هر جا که بحثها احساسی شده من تند جواب دادم. تاپیک "بن بست" رو بخونید. متوجه منظورم از احساسی بودن می شید. احساسی بودن از کسی که در گیر اون مشکله قابل قبوله ولی از کسی که باید مشکل رو حل کنه قابل قبول نیست. افراد باید بتونن منطقی فکر کنند و نظر بدن. بسیاری از موارد وجود دارد که بدون منطقی بودن افراد غیر قابل حل هست.
حتی در بیان صحبتهای شما نیز موج احساسات بر منطق غلبه داره"چرا فکر می کنیدزنها اومدن که جای مردا رو تنگ کنن؟ " یک نمونه از این حرف من رو در پستهام بیارید.
اقای سورنا فکر میکنم شاید گاهی اوقات افراد مسایلی را چشیدن یا تجربه کردن به هر نحوی که وقتی شما بر فرض مثال تناقض ان را با قاطعیت بیان میکنید اون فرد به نسبت تلخی که چشیده یا در نزدیکانش دیده با شما برخورد میکنه من هیچ توهینی را توجیه نمیکنم خودم همیشه سعی کردم در مشاجره با شما از توهین پرهیز کنم ولی شاید اگر تند هم رفتار کردم به دلیل همین تلخی ها بوده......
teke.yakhمن از شما بدی ندیدم که نظری بدم شاید حتی جاهایی هم از پاسخ های شما به دوستان استفاده هم کردم.....
سارای گرامی
ممنونم
ولی اینطور قضاوت کردن درست نیست.
تکه یخ به نظر من شما خیلی خیلی انسان با شهامت و منطقی هستید. همین که گاها نظراتی رو می ذارید که می دونید ممکنه با مخالفت شدید خانومها مواجه بشه نشون دهنده واقع گرایانه بودن نظرات شما هست.
سلام به همگی
آقای سورنا به نظر من شما معلومات عمومی بسیار خوبی دارید و خیلی هم دقیق هستید فقط یه توصیه دوستانه داشتم
در پست هایی که احیانا خانمی مشکلی داره و احساساتش جریحه دار شده (توسط یک آقا) واشتباها اون خصوصیت بد اون آقا رو به همه ی مردها نسبت میده،شما نظرتون رو بده ولی خیلی به طرفداری از آقایون و بدگویی از خانم ها جبهه گیری نکن و رسیدگی به مشکل اون خانم رو در اولویت قرار بده.
موفق باشید
من وقتی نظرات شما رو می خونم این حس به من دست میده که شما خصومتی با زنها دارید که فکر کردم بهترین کلمه برای نشان دادن این حس همین جملات باشه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من قانع شدم خدا کنه بقیه دوستان هم قانع شده باشند
راستی این جور حرف زدن (همینطوری که اینجا جواب من رو دادید) خیلی بیشتر برازنده شماست
آقای سورنا-آرمان شما رو به جان عزیزانتون عزب نمونید بد آموزی داره برای جوونای متاهل مثل نامزد من!!
شوخی کردم تا بخندید
ممنون که پاسخ من رو دادید
درود بانوی گرامی
چشم
من سعی می کنم لحن گاها نسجنیده و تند صحبت خودم رو برازنده این تالار و فرهیخته تر کنم.ازشما و تمام دوستانی که به گونه ای از من آزرده خاطر شدند به ویژه sarajoon نازنین غ و مارال عذر خوهی می کنم.
در مورد شوخیتون:
من متاسفانه قدرت برآورده ساختن توقعات رو (به همون نحوه ای که در دختران این تالار می بینم=البته شاید به حق و سنجیده هستند این توقعات) درخودم نمی بینم.این تالار به من این شناخت رو داد. این یک توانایی هست که فعلا در من وجود نداره. البته سعی وافری در این دارم که خودم رو و دیدگاههای مشخص خودم در زمینه ازدواج و سود و زیان اون رو برای دوستان متاهل خودم آشکار نکنم.طوری که یکی از دوستان متاهل من که 2 بار در 5-6 ماه گذشته من رو به منزلشون دعوت کرده به بهونه های واهی مثل بیماری و... سعی کردم وارد حریم زندگیشون نشم. به هر حال خانومها حساس هستند و من این حساسیت رو درک می کنم. عمدتا اوقات خودم رو با دوستان مجرد می گذرونم.
آقای سورنا-آرمان امیدوارم موفق باشید مجرد یا متاهل بودن مهم نیست مهم شکل زندگیه که شما میگید اینجوری براتون بهتر و قشنگتره (که حتما هم همین طور که خودتون میگید)
خانم آزاده فروزش عزیز
چرا با مسائل و مشکلات دیگرون برخورد سردی و بی تفاوت دارید؟
قرار نیست همه ما یه مشکل رو داشته باشیم شاید مشکلات بعضی از ما بزرگ نباشه ولی برای اون فرد مشکله! بزرگ و کوچیکی مشکل هم دلیلی بر اهمیت داشتن و نداشتنش نیست!
از نام کاربریتون معلومه که زن هستید حالا چرا اینقدر دوست دارید زنها رو حقیر و کوچکشون کنید نمیدونم چیه؟؟!! ممنون میشم اگه توضیحی در این باره بدید
امیدوارم که ناراحتتون نکرده باشم
چه پست جالبی.
اقای سورنا من اصلا ازتون دلخور نیستم. اگه دقت کرده باشین من نه تنها به شما بلکه به تمام دوستانی که ادب و حرمت تالار رو رعایت نکردند تذکر دادم.
خوشحالم کمی آرامترین و پست های اخیرتون سنجیده تر و شیوا تر شده. از خدای بزرگ براتون شادی و خوشبختی آرزومندم.:72:
واقعا اقای سورنه روحیه انتقاد پذیر شما قابله تحسینه من از خودم خجلت زده شدم....ولی واقعا شما چرا در زن و شوهر هایی که اختلاف دارن با وجود فرزند اینقدر تشویق به طلاق میکنید و دادگاه و دادگاه کشی؟؟؟؟؟من نمیگناحیانا طلاق نگیرن ولی با وجود فرزند فکر میکنم جای بحث داره!!!
دوستان مردونه و زنونه هر کی اخلاق بدی از من دیده بگه!
مثلا خودم یکیشو میگم: بیش از حد احساساتی!
هرکی بگه من اونو دلسوز و مهربون می دونم بگید خودمو اصلاح کنم.
یاعلی:72:
سلام چه خوب که یه همچین تاپیکی گذاشتین.
یه سوال دارم اخه کسی در مورد جواب هایی که تو تاپیکای مختلف گذاشتم نظری نداده به خاطر همین می خواستم بدونم اصلا به نظر شما جوابای من کمکی به بقیه می کنه؟
32 سال دارم . 7 سال است ازدواج کرده ام و یک پسر 4 ساله دارم.
من نسبت به کسی بی تفاوت وسرد نیستم، اما شخصیت زنان ضعیف و شکننده آزارم میدهد. اکیدا بر این موضوع اصرار دارم که از ماست که بر ماست. رفتار و عکس العمل دیگران نسبت به ما تابعی از رفتار ماست. مشکلاتی که انسان در پیرامون خود مشاهده و احساس میکند، ریشه در مشکلات شخصیتی خود اوست. من در تاپیک خانم وهم ایشان را به تمرین مراقبه تشویق کردم تا حالات درونی و احساسات سازنده شان بازخوردی از اطرافیان نباشد. مراقبه و مدیتیشن تنها راه سعادت بشر و درک خوشبختی برای اوست.
از اینکه میبینم زنان به جای هدفمند بودن در زندگی بخش عظیمی از ذهن و حواس خود را صرف جزئیات زندگی مشترک مینمایند احساس تاسف میکنم. از جزئی ترین رفتار همسرشان داستانها مینویسند و قلمفرسایی میکنند و آن در بوته نقد میگذارند. بهتر نیست به جای صرف انرژی در این موارد و هر روز برداشتی جدید از همسر خود داشتن زندگی خود را هدفمندتر نماییم و گامهای بلندتری برداریم. خانم وهم میبینید که این غصه خوردنها و اتلاف وقتها ثمری جز از دست دادن اوقات زیبای جوانیمان نیست.زندگی مشترک پستی و بلندیهایی دارد اما کسی پیروز است که جزئی و سطحی نگر نباشد. جالب است چون من دیگران را به بیرون آمدن از پیله روزمرگی زندگی مینمایم محکوم به بی منطقی، بی تجربگی و ... شده ام.
آقای سورنا من هیچ مشکل حادی ندارم این شما هستید که متاسفانه در سطح زندگی قرار دارید و هیچگاه به عمق آن نفوذ نکرده اید.
pooarot عزیز همینکه میای توی این سایت و می تونی نظر بدی نشون از مفید بودنته حالا ممکن جوابت برای یکی موثر باشه و برای دیگری موثر نباشه! مهم اینکه شما هم برای خودت فکر دادی! هستی!
یه مطلب ازتون خوندم که در مورد ادمها بود که سه دسته بودن خیلی جالب بود و مفید!
آزاده فروزش جان عزیز خبری از شما نیست؟ ممنون میشم جواب سئوالم رو بدبد! اگر هم نمی خواید جوابی بدید لطفا بهم اطلاع بدید
خانوم وهم عزیز من چند دقیقه پیش جوابتان را دادم. دوباره برایتان کپی میکنم.
32سال دارم . 7 سال است ازدواج کرده ام و یک پسر 4 ساله دارم.
من نسبت به کسی بی تفاوت وسرد نیستم، اما شخصیت زنان ضعیف و شکننده آزارم میدهد. اکیدا بر این موضوع اصرار دارم که از ماست که بر ماست. رفتار و عکس العمل دیگران نسبت به ما تابعی از رفتار ماست. مشکلاتی که انسان در پیرامون خود مشاهده و احساس میکند، ریشه در مشکلات شخصیتی خود اوست. من در تاپیک خانم وهم ایشان را به تمرین مراقبه تشویق کردم تا حالات درونی و احساسات سازنده شان بازخوردی از اطرافیان نباشد. مراقبه و مدیتیشن تنها راه سعادت بشر و درک خوشبختی برای اوست.
از اینکه میبینم زنان به جای هدفمند بودن در زندگی بخش عظیمی از ذهن و حواس خود را صرف جزئیات زندگی مشترک مینمایند احساس تاسف میکنم. از جزئی ترین رفتار همسرشان داستانها مینویسند و قلمفرسایی میکنند و آن در بوته نقد میگذارند. بهتر نیست به جای صرف انرژی در این موارد و هر روز برداشتی جدید از همسر خود داشتن زندگی خود را هدفمندتر نماییم و گامهای بلندتری برداریم. خانم وهم میبینید که این غصه خوردنها و اتلاف وقتها ثمری جز از دست دادن اوقات زیبای جوانیمان نیست.زندگی مشترک پستی و بلندیهایی دارد اما کسی پیروز است که جزئی و سطحی نگر نباشد. جالب است چون من دیگران را به بیرون آمدن از پیله روزمرگی زندگی مینمایم محکوم به بی منطقی، بی تجربگی و ... شده ام.
آقای سورنا من هیچ مشکل حادی ندارم این شما هستید که متاسفانه در سطح زندگی قرار دارید و هیچگاه به عمق آن نفوذ نکرده اید.
بنده بی شک با نظرشما موافقم که خانومها خیلی خودشون رودرگیرجزئیات زندگی می کنند و این هم خودشون رو آزار می ده و هم همسرشون رو. در مورد اینکه بنده به بیشتر از سطح زندگی راه پیدا کرده ام یا خیر! بی خیال بابا!! این رو من کجا عنوان کردم که شما در سطح زندگی موندید. من مشکلات روحی بسیار حادتری رو براتون تصور می کنم.
:104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط آزاده فروزش
جملات بسیار زیبایی بود. ممنونم:72:
خاوهر بزرگتر من!!!
بزرگتر باشید نه عظیم جثه!!!
به ما یاد بدید، دعوا و تمسخر و توهین نه!
وقتی پسر 4 سالت می خوره زمین مسخره اش می کنی یا بهش یاد میدی بلند بشه و محکمتر گام برداره؟
در مورد اطرافیانت هم باید این طرز فکر رو داشته باشیم هر کسی یه جوری زندگی می کنه با یه طرز فکری اگر فکر می کنید که راه شما درست و منطقیه به ما هم آموزش بدید نه سرکوفت و بی احترامی کنید!
هر کسی زندگی رو با چشم خودش میبینه و شما نمی تونید دیگری رو به جرم اینکه با چشم شما به زندگی نگاه نمی کنه محاکمه کنید و به سلیب بکشید!
برای من زندگی فقط یک ساعت اونجوری که بهش اعتقاد دارم به یک عمر زندگی می ارزه و دیگری لذت زندگی رو برای یه عمر می خواد حالا هر چی سرش میاد بیاد، فکر می کنید من الان حق دارم که دیگری رو مورد تمسخر قرار بدم؟؟؟؟؟؟
شما که از خدا بالاتر نیستید نگاهی به داستان موسی و چوپانش بیاندازید به اشتباه کلامتون پی می برید
برای دوستان سایت خواهر بزرگتر باشید نه ناظم ترکه به دست!
خواهر بزرگوار من
آقای سورنا-آرمان توی این تایپیک مطلبی در مورد شما نذاشتن و فقط من بودم که از شما انتقاد کردم
فکر کنم که اشتباه تایپی بوده، درست فکر کردم؟
خانم آزاده فروزش عزیز
از اینکه تند و توهین آمیز با شما صحبت کردم عذر می خوام نتونستم به کلمات و احساسم حاکم بشم غرض انتقاد بود ولی مثل اینکه شکل توهین به خودش گرفت
از همه بخصوص نازنین غ و آزاده فروزش عزیز عذر می خوام