+ تمنا می کنم،التماس می کنم،...
دوستان متاهل و کسایی که می خواین تشکیل زندگی بدین شما رو به خدا، التماستون می کنم ، تمنا می کنم، قسمتون می دم تا قبل از اینکه مطمئن نشدید می تونید با شوهریا زنتون تون زندگی کنید بچه دار نشین. تو رو خدا یک آدم رو بدبخت نکنید. چرا دختر خاله من باید الان مشکل روحی داشته باشه به خاطر اون پدر و مادر نفهمی بوده که یک عمر جلو بچه زد و خورد و توهین دارند. باورتون میشه این زن و شوهر مثل غریبه هستند. نه سلامی و نه حرفی. مثل غریبه ها شوهر میاد خونه یه چی می خوره و میره. بچه ای که تو این محیط بزرگ بشه عقده ای نمی شه؟احساس کمبود محبت نمی کنه؟ و گول گرگهای جامعه نمی خوره؟ دختر خاله من قربانی دو انسان بی مسئولیت شده که از ازدواج فقط بچه دار شدنشون بلد بودند.هرگز چنین پدر و مادرهایی قابل بخشش نیستند.کی گفته اگه بچه بیاد مشکلات حل میشه؟از این خبرها نیست.اگر با همسرتون مشکل دارین اول مشکلتون رو حل کنید در غیر این صورت یا جدا بشین و یا بچه دار نشین. چرا یک نفر دیگه رو وارد طوفان زندگیتون می کنید؟ ای خدا چرااااااااااااااااااااااا اااااااا؟؟؟؟؟؟
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
تاپيكي باز كردي كه جواب نداره در واقع حرف حساب جواب نداره عزيزم تو كاملا درست مي گي .
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
دقيقا همينطور است ولي مشكل اينجاست قبل از اينكه دو نفر واقعا با هم آشنا شوند و مشكلات بخواهد بروز كند افراد بچه دار مي شوند. اين به خاطر فرهنگ غلط و عدم آگاهي زوجين است كه يا تحت تأثير خانواده ها در همان سالهاي ابتدايي زندگي اقدام به بچه دار شدن مي كنند يا اينكه به دليل علاقه اي كه دارند و نمي دانند كه اين علاقه به بچه دار شدن چه بهايي دارد. ومتءسفانه هنوز هستند خانواده هايي كه فكر مي كنند با تولد يك بچه مشكلات حل مي شود كه بزرگترين مشكلات از همين نوع آخر است.
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
دقیقا.:104:
یادم نیست توی کدون تاپیک ولی نوشته بودم " مگه بچه حلال مشکلاته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ " یکی از دوستان به شدت برخورد کرد گفت شما که تجربه نداری حرف نزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
ممنونم دوستان خوبم. ولی متاسفانه همون طور که دانه عزیز گفت به خاطر فرهنگ غلطمون هست. و باید عوض بشه وگرنه سال به سال بر تعداد آدمهایی مثل دخترخاله من افزوده میشه.
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
سلام
من توی بیشتر اظهارنظرهایی که می کنم آخرش به افرادیکه مشکل واقعا" حادی دارن می گم که مبادا بجه دارشین بلایی که سرخودم اومد و روزی هزاربار خودمو لعنت می کنم که چرا بازندگی یه طفل معصوم بازی کردم اگه بچه نداشتم حتی یک روز با شوهر بی لیاقتم زندگی نمی کردم ولی متاسفانه مشکلات ما بعد از به دنیا اومدن پسرم به وجود اومد.
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
لاله عزیز
متایفم که اینو میشنوم واقعا متاسفم.نمی دونم چی بگم ولی به نظرت پسرت از چنین زندگی لذت می بره.نذار پسر نازنینت قربانی بشه.یا اگر با شوهرت درگیری داری جلو اون انجام نده. چون وحشتناک روی روحیه پسرت تاثیر می زاره.با تمام وجودم برات آرزو می کنم که مشکلت با شوهرت حل بشه.
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
البته خيلي از بچه هاي معصوم گرفتار پدر و مادراي بي مسئوليت هستند . كه والدينشون به تنها چيزي كه فكر نمي كنند آسايش اين موجودات بي گناه است .
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
متاسفانه شما کاملا درست می گین اسماء جان.کاش می دونستیم این بچه ها هدیه خدا هست که باید در مواظبت و نگهداریشون خیلی خیلی دقت کنیم در غیر این صورت مورد بازخواست قرار می گیریم.
RE: تمنا می کنم،التماس می کنم،...
منم کاملا موافقم من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که حداقل تا د0ه سالگیم همش دعواهای پدرو مادرمو دیدم اما بعد از اون با هم بهتر شدن و کمتر دعوا میکردن ولی باور کنید همون چند ساله بچگی که شاهد دعواها و کتکاریهای اینا بودم انچنان ضربه ها و زخمهای عمیقی در وجودم ایجاد کرده که هنوزم نمیتونم ترمیمش کنم مهمترینشونم احساس کمبود اعتماد بنفسه و اینکه نمیتونم از خودم دفاع کنم با وجود اینکه بعد از ده یازده سالگی اوضاع خیلی بهتر شد ودعواها کمتر ولی من بارها به پدرو مادرم گفتم که بابت اون سالها نمیبخشمشون اونا هم اظهار ندامت کردن اما ایا این احساس پشیمانی اونا میتونه اعتماد به نفس من و کمبود محبتی که تو اون سالها داشتمو بهم برگردو نه منم از همه عزیزانی که تو زندگیهاش.ن مشکل دارن خواهش میکنم بچه دار نشن نگن با بچه زندگیمون درست میشه از بچه ها به عنوان یه سلاح برای زندگیشون استفاده نکنن باور کنید گناهه چون خاطرات کودکی خیلی بیشتر به یاد ادم میمونه و هر گونه مشکل روحی تو بزرگسالی ریشه ای در بچگی داره