این چند روز نه علاقه به درس دارم و نه واجباتم اهمیت خوبی نمی کنم نمی دونم بخاطر مجردیم یا نه یه دلیل دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
این چند روز نه علاقه به درس دارم و نه واجباتم اهمیت خوبی نمی کنم نمی دونم بخاطر مجردیم یا نه یه دلیل دیگه
دوست عزیز سلام:
غصه نخور همش بخاطر پاییزه که شما هم پاییزی شدی.....................
متشکر اما من پاییز دوست دارم
گاهي اوقات پيش مي ياد كه آدما دلخسته شده يا دچار روزمرگي مي شوند يا اينكه روحيه كسلي پيدا مي كنند
با كمي تغيير رويه و تغيير دادن برنامه هاي روزانه و معاشرت با دوستان قديمي و جديد مي تواند روحيه شما را بهبود ببخشد
سلام دوست من،
خوب بهتر ببینی قبل از این چند روز چه مسئله و اتفاق تاثیر گذاری برات پیش اومده که تاثیر تو روحیت گذاشته.
احساس ما بر گرفته از افکاره ماست، اینو بهتره همیشه به ذهنمون بسپریم.
پاک و شاد باشی
خیلی متشکر
متشکر
متشکر از همه کسانی که مرا راهنمایی کردند خدا به شما اجر بدهد
دوست عزیز میشه کمی توضیح بدید معمولا چه حسی دارید؟ممنون
دوست ندارم درس بخوانم وبه بیشتر چیزها بی اهمیت شدم اوا نمازم را اول وقت می خوانم حال اگر قضا شود اهمیت نمی دهم من دانشجو هستم متشکرم
متشکرم
درود آقا
بهتر است کمی درد و دل کنید تا آرام شوید ( فقط به عامیانه سخن گفتن ترجیح دهید و بسیار موضوع را باز و خصوصی نفرمایید )
دوستان همگی همدرد های شما هستند و با همدلی با شما می خواهند با شما ارتباطی-مجازی برقرار کنند .
از خواسته های خود بگویید . اشاره ای از مفرد بودن خود و معایب مجردی سخنی بر میان آورده بودید ....
نیازی نیست همیشه راه حل خواست ، راه حل می تواند گاهی فقط درد و دل کردن باشد .
با آرامش و شکیبایی در زندگی رفتار کنید ...
خیلی خوب است که محبوب الهی را می شناسید .
با محبوب خود بیشتر راز و نیاز کنید و نگذارید خستگی بر شما پیروز شود .
پس به سراغ محبوب خود بروید همراز خوبی است .. امتحان کنید !
بدرود آقا
برو ته دلت ببين دنبال چي مي گردي اگه موقعيت داري ازدواج خوب ولي اول خودت پيدا كن به اون چيزايي كه داري فكر كن دلت صاف كن نترس خدا باهات هر چي مي خوايي از خودش بگير نه بندش همه ما وسيله ايم دل يكي بدست بيار كمك كن