-
نمي دانم با اين دختر مزاحم چه كنم؟
سلام
من تازه امروز عضو شدم فقط به خاطر مشكلم .شوهر من از عوامل توليد فيلم است .سال گذشته دختري را به عنوان منشي براي دفترش آورد .آن دختر خيلي بدبخت و بيچاره بود.بدون تحصيلات و فوق العاده كلاس پايين.شوهرم دلش به حال او مي سوخت و سعي كرد به هر شكل ممكن به او از نظر مالي كمك كند.يواش يواش دخترك عاشق شوهرم شد.و سعي كرد به اشكال مختلف با او صحبت كند .شوهرم كه مي داند من چقدر حساس هستم اين رابطه و زنگهايي كه آن دختر مي زد را از من مخفي نگاه داشت.من متوجه شدم و به شوهرم اخطار دادم كه او را رها كند.شوهرم گفت من ديگر به او تلفن نمي زنم و جواب تلفنش را هم نمي دهم.اما من باور نكردم براي مدت 2 ماه از تهران رفتيم كه حتي اگر علاقه اي هم بوده است از بين برود همسرم هم براي من به قرآن قسم خورد كه ديگر با او كاري ندارد.
حال پس از گذشت يك سال باز به شوهرم شك كردم بارها و بارها از او خواهش كردم كه اگر رابطه اي هست رها كند و به زندگيمان بينديشد و به دختر كوچكمان كه فوق العاده عصبي شده است.اما او باز هم امتناع كرد و گفت هيچ رابطه اي وجود ندارد.چند روز پيش از طريق تلفن شماره موبايل جديد دخترك را پيدا كردم و از شوهرم پرسيدم كه اين شخص كيست گفت نميداند.من قصد ترك خانه را داشتم تا تكليفم به طور قانوني روشن شود.شوهرم مثلا اعتراف كرد كه همان دختر است و مزاحم مي شود.من از او خواستم كه براي من قسم بخورد كه هيچ گونه ارتباطي با آن دختر ندارد اما او امتناع كرد.ديروز من ريز مكالمه اش را از مخابرات گرفتم و متوجه شدم كه همسرم به او حداقل روزي يك بار تماس گرفته .حالا ديگر نمي دانم چكار كنم .بمانم يا بروم؟ ديگر هيچ احساسي به شوهرم ندارم.بود و نبودش براي من ديگر معني ندارد.نمي دانم با آن دختر هرزه و ولگرد چكار كنم؟
-
RE: نمي دانم با اين دختر مزاحم چه كنم؟
خوب طلاق بگيريد مهريتون چقدره؟
-
اقای سورنااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
بازم که شروع کردید این چه جور راهنماییه اخه مهریت چقدره یعنی چی اینهمه باهاتون حرف زدم شما بازم دارید ادامه میدید اینجا تالار همدردیه
هلیای عزیز من کاملا درکت میکنم عزیزم تو این شرایط نمیدونم چه توصیه ای بهت بکنم طلاق بگی یا ادامه بده چون طلاقم اونجوری که فکر میکنیم اسون نیست و باید همه چیزو سبک سنگین کنی در ضمن این وسط بچتم هست وتو نمیتونی به جای اون تصمیم بگیری درمورد شوهرتم این ذات کثیفه بعضی از مرداست که مشتاق رابطه خارج از زناشویی هستن شوهرتو از عشق اون زن به خودش سواستفاده کرده وداره نیازهای جنسی خودشو براورده میکنه من فکر میکنم اگر بنا به انتخاب و زندگی کردن باشه بازم شمارو انتخاب میکنه ولی خوب همین کارشم قابل تو جیه نیست من که اینو متوجه شدم این مردا هیچوقت ذات تنوع طلبشون تغییر نمیکنه هیچوقت
-
مارال خانوم شما که داري مي گي ذات کثيف همسرت!! همسر ايشون با ذات کثيفشون رو چه جوري مي شه درست کرد؟
-
در ضمن مگه شما با بچه صحبت کردين که انتظار داشتين حرفاتونو قبول کنه! لطفي که کردم اين بود که ديگه در تاپيکتون اظهار نظر نکردم!
به نظر من با کسي که ذات کثيفش!! آشکاره ديگه ادامه دادن بي فايدست! خانوم هليا من از بابت حقوقي خواستم بدونم مهريتون چقدره! که بهتر بتونيد بعد از طلاق بگيريد
-
مهريه من 600 سكه هست ولي همسرم نداره كه بده من دلم نمي خواهد كه از همسرم جدا بشم چون دوستش دارم لطفا اينوري فكر نكنيد .منظورم از بمانم يا بروم اين بود كه در اين عشقي كه به همسرم دارم بمانم و بسوزم يا از دلم بيرونش كنم ولي هرگز طاقت دوري اش را ندارم
-
شما که مي گي بود و نبودش براتون فرقي نمي کنه و از يه طرف مي خوايد در عشقي؟!! که به همسرتون داريد بمونيد! ببخشيد من حماقت کردم جواب دادم شناخت شما خانوما سخته!!
-
600 سکه رو فکر مي کنم يک مقدارش رو مجبور هستند که بدن! البته بپرسيد باقيش رو هم قسط بندي مي کنند. به نظر من يک نفر با ذات کثيف ارزش زندگي نداره.
-
شما باید مشکلتو با اون دختر حل کنی. هر جور شده پیداش کن و اول باهاش صحبت کن اگه نشد تهدیدش کن. خلاصه اگه می خوای زندگیتو نگه داری باید اونو از زندگیت بیرون کنی. از اول باید از شروع رابطه جلوگیری میکردی اما حالا هم می تونی از این همه سال زندگی مشترک و مهمتر از همه اینده دخترت دفاع کنی.
طلاق یعنی پاک کردن صورت مسئله. بمونو به خاطر بچت از زندگیت دفاع کن. شوهرت هم در اینده ازت قدر دانی میکنه.
-
سلام عزیزم آخع ما زنا چه قدرررررررررررر بد بختیم که حتی اگه بدونیم عشقمون بابای بچمون بهمون خیانت کرده ناراحت میشیم اما میگیم باز هم دوسش داریم و طاقت دوریش رو نداریم ! حالا اگه همسرمون تو این شرایط قرار بگیره نظرش در مورد ما چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما عزیزم اگه هنوز میتونی تو همون خونه بمونی بمون و تحمل کن شایییییید یه روزی بفهمه چه اشتباهی کرده از طرفی بچت هم هست باید به فکر اونم باشی
-
چی بگم. واقعا امان از این موضوعات تکراری که همیشه داره اتفاق می یفته. امان از این فرهنگ. دوست خوبم واقعا نمی دونم چی بگم.
فقط می تونم بگم بمونو تلاش کن تا می تونی . به خاطر زحماتی که برای زندگیت کشیدی و به خاطر بچه ات. همسرت به جز این مورد مورد اخلاقی دیگه ای هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
تقریبا می تونم درکتون کنم و حالتون رو میشه درک کرد ولی بمونید تا بعدها خودتون رو سرزنش نکنید که اگه می موندید اینجوری نمیشد
نذارید علاقه ای که بهش دارید از بین بره چون اگه اینجوری بشه دیگه نمی تونید سختی های زندگی رو تحمل کنید
-
از او توضيح بخواه كه بگويد اين چه رابطه اي بوده است
با آن خانم هم صحبت كن و نظراتت را بگو
اگر دست برنداشتند موضوع را علني كن و به خانواده ها انتقال بده تا بزرگترها اين مشكل را حل كنند
-
سلام خانومی
چرا شما بری اونی که باید از زندگیت بیرون بره اون دختره است
عزیزم زنگ بزن با دختره حرف بزن یا اگه شد یه جوری بترسونش با همسرتم هم صحبت کن بگو اگه می گی مزاحمت می شه با هم می ریم ازش شکایت می کنیم که مزاحمت ایجاد نکنه
-
در ادامه صحبت bloom و دانه جان من اين مطلب رو هم اضافه مي كنم كه علنا بهش تذكر بده كه اگر به اين رفتارش ادامه بده ، تو هم به ادامه اين زندگي خاتمه ميدي ( بترسونش ) .. حالا اگه واقعا دلش واسه زن و زندگيش سوخت كه مسلما عكس العملي پشتش هست و اگر بي توجهي ديدي حتما اقدام كن ، چرا كه آنزمان برات مسجل خواهد شد كه چقدر شوهرت مرد زندگي كردنه و مي خواد كه اين وسط تو هم تو زندگيش باشي و بموني .
خلاصه مطلب : اول سعي كن با اون خانوم صحبت كني ، اگر افاغه نكرد و تاثيرش رو در روابط و رفتار همسرت مشاهده نكردي ، اين موضوع رو با همسرت در ميون بذار و جايگاه خودت رو در اين زندگي مشخص كن ، بعد بنا به صلاحديد شخصيت در مورد زندگيت تصميم بگير .
موفق باشي
-
من هم با دانه موافقم . شما اول با همسرت بشین جدی صحبت کن . بپرس که مشکلش چیه ؟ آیا کمبودی داره ؟
من نمیدونم چرا این مسائل زشت اینقدر در جامعه ما زیاد شده .
http://www.tinypic.info/files/k6pt3mrhs06uwm84w8bw.jpg
-
شما سعي كنيد با اون دختره صحبت بكنيد و متقاعدش كنيد كه از زندگي شما بيرون برود
-
سلام دوست عزیز
به نظر من شاید یکمی لازمه تو زندگیت تنوع ایجاد کنی. شاید زندگی برای همسرت یکنواخت شده. من رفتارشو تایید نمیکنما ، اما آدما گاهی قدر زندگی و چیزایی که دارن رو نمیدونن و از روی هوا و هوس یه کارایی می کنن. در قدم اول با همسرت حرف بزن و خیلی محکم باهاش برخورد کن. در قدم بعدی باید بری سراغ دختره. و یه گوشمالی بش بدی. باید حالیش کنی که نباید روی آشیانه دیگران لونه ساخت. سعی کن به همسرت نشون بدی که چقدر از اون دختره دهاتی بهتری. چند روزی بیشتر به خودت برس. سعی کن چند روز از محبت سیرابش کنی. شاید اینجوری به تفاوت بین شما و اون پی ببره.
دیگه اینکه به حرفای sorena_arman اصلا گوش نکن. ایشون حرفاش به درد خودش میخوره. آدم این همه برا زندگیش زحمت نمیکشه که بعدش بده دست یکی دیگه و بره بعد از چند سال دیگه از صفر شروع کنه. تازه اگه دوباره همسر دلخواهت گیرت بیاد.
الان وقتشه که خودت هر جوری هست زندگیتو حفظ کنی. حالا به هر روشی که میتونی. محکم باش و به خدا توکل کن. من چند وقت پیش در همچین موقعیتی قرار گرفتم. و یه دختر که از شاگردام بود گیر داده بود. هرچی میگفتم من ازدواج کردم میگفت خوب اشکالی نداره با من فقط دوست باش. من اصلا بهش اجازه ندادم خودمونی بشه چون میدونستم ادمیزاد یهو وسوسه میشه. برا همین با تهدید اینکه قضیه رو با پدرش درمیون میذارم بی خیال شد. منم از خیر پول تدریسم گذشتم. اما قضیه همسر شما از این مرحله گذشته و خودش اون موقع کاری انجام نداده. و الان نوبت شماست که مشکل رو حل کنی. و یادت باشه هرکاری انجام بدی نتیجه اش به زندگی خودت بر میگرده. پس معطل نکن.
امیدورام زودتر مشکلت حل بشه.
-
واقعاً نمي دانم اين چه حكمتي است. اگر شوهر به زنش خيانت كنه بازم زن به خاطر حفظ زندگي و بچه و ... بايد يه عمر بسوزه و بسازه و حرفي هم نزنه ولي اگر مرد همچين كاري رو كرد كار به دادگاه و طلاق و در بعضي مواقع به قتل هم مي كشه. ايشاالله كه نه براي من و نه براي هيچ زن و مردي اين اتفاقات نيفتد. اگر من بودم و مطمئن از انجام اين كار همسرم، مي رفتم. زندگي بدون عشق بي فايده است. ولي اگه مي بيني دوستش داري حتماً سعي كن نجات بدي زندگيتو. دوستان راهنمايي هاي خيلي خوبي كردن به توصيه هاي آنها عمل كن، فقط گوش نكن. موفق باشي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
خوب طلاق بگيريد مهريتون چقدره؟
سلام sorona-arman
خواهش می كنم در اظهار نظر توجه بیشتری فرمائید.
مطمئن باشید اگر كسی به خاطر مشكلی به تصمیم طلاق برسد ،دیگر در این تالار مشكل خود را مطرح نمی كند و به دادگاه مراجعه می كند. لذا با خونسردی و با توجه به مسائل اعضاء، اگر جواب منطقی دارید، ارائه كنید.
بنا نیست ما در هر سئوالی كه احساسات ما را بر می انگیزد جواب دهیم، آن هم جواب احساسی.
لطفا كسی را در چاه هل ندهیم.
-
دوستان من نميتونم نسبت به مشكل اين دوست نظري بدم اگه بگم با سورنا 100% موافق هستم بعضي ها ميگن چون تقريبا همچين شرايطي دارم اين حرف رو ميزنم.
اگه بخوام بگم بمون و تحمل كن ممكنه همين يه حرف اين دوست عزيز رو تكون بده و بعده ها بگه اي كاش ميرفتم .اما من يه سوال دارم اگه ما زنها به مردمون خيانت كنيم اونها هم به خاطر بچه اي كه داريم يا حفظ زنگي با ما ميمونن و ميسوزن يا پيش همه زنشونو بي آبرو ميكنن و طلاقش ميدن؟؟
-
اقای سورنا منم همچین علاقه ای ندارم شما بیاید تو تایپیک ومنو راهنمایی کنید چون راهنماییهاتون سازنده نیست و مشکلات دیگرونو به تمسخر میگیرید منظور من از ذات کثیف همون تنوع طلبیه شما مرداست که هیچجوری نمیتونید کنترلش کنید کاری هم نمیشه کرد شماها باید خودتون خودتونو درست کنید ببینید ایا اینجا یه مردی اومده بگه زنم بهم خیانت کرد چیکار کنم چون خوب میدونید چی کار کنید یه دقیقه هم نمیتونید تحمل کنید ولی هر کاری که خودتون دوست دارید انجام میدید شناخت شما اقایون خیلی سخته که نمیدونید از زندگی چی میخواید عشق یا سکس یا خوشبختی همرو باهم قاطی کردید
-
از دختر مزاحم شکایت کنید و دمشو بچینید
-
خانم هليا هنوز تكليفشون با خودشون مشخص نيست اول توي شرايط قرار مي گيرن و مي گن حضور همسرش براش بي معناست بعد كه صحبت جدايي پيش ميياد تازه يادشون مي افته كه احساسشون هنوز به اون آقا پابرجاست
در اين شرايط من حرف دانه را به صورت كامل قبول دارم
اما اي كاش نيازي نبود تا براي جبران اشتباه ديگرون ما تلاش كنيم . چرا روزگار به جايي مي رسونه ما رو كه : گنه كرد در بلخ آهنگري به شوشتر زدند گردن مسگري
خيانت از جانب مرده و عقوبتش رو زن پس مي ده و دست آخر گناه تنوع طلبي آقا رو بي تفاوتي خانم يا ... مي دونن كه اگر زنه زن زندگي بود مي موند و درست مي كرد زندگي رو كه يه عمر بايد با بي اعتمادي سر بشه
نمي دونم اما اگر يه روزي خدايي ناكرده همسر من چنين كنه من نه مي مونم و نه مي جنگم و نه به اين فكر مي كنم كه يكي ديگه حاصل زندگي ام رو برداشت مي كنه . بي سر و صدا از زندگي اش خارج مي شم و بي سرو صدا از دلم بيرونش مي كنم . اينو مطمئنم كه اون روز نه بچه و نه سالها زجر جمع آوري اندوخته و سالها قناعت و پرهيزگاري و... هيچكدوم بهونه موندنم نمي شن . حتي اگر براي خارج كردنش از دل اونقدر اشك بريزم كه ديده ام بي فروغ بشه هرگز خيانتش رو نخواهم بخشيد .
شايد اگر زنها همه اينچنين بودن مرد خائني روي زمين پا نمي گرفت و شيطان هميشه بيغوله نشين كوچه تنهايي مي ماند.
-
جناب sorena به نظر من فقط یه چیزی می نویسی که مطرح باشی فکر کنم همه رو به مسخره میگیری و دقیقا چیزهایی رو می نویسی که می خوای با دیگران فرق داشته باشی.
هلیای عزیز به نظر من شما با طلاق صورت مسئله رو پاک می کنی بجای اینکه حلش کنی شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه هر چند که می دونم بد ترین چیز تو زندگی مشترک نداشتن اعتماد به همسر اما عجله نکن وقت برای اینکار داری شاید بتونی برای نجات زندگیت کاری کنی ببین قضیه اونهاتا چه حد هست و چقدربهم نزدیکن بعد ببین کار عاقلانه چیه زود عجله نکن.