ارزش دختران
بنظر من جامعه ما به سمت غربی شدن پیش میرود . یکی از مضراتی که این غربی شدن ( یا بهتر است بگوییم تقلید ناآگاهانه از غرب ) داشته است ، پایین آمدن ارزش و جایگاه زنان در جامعه است . امروز در جامعه ما ( در بخش غربی و مدرن و امروزی ) بدست آوردن دختران خیلی راحت و کم هزینه است . پسرها بدون داشتن هیچ تعهدی و با داشتن کمی تمکن مالی و یا کمی مهارت دل دختر ها را بدست می آورند و بعد از سوء استفاده به انحاء مختلف دختر را خیلی راحت رها میکنند . احتمالا شما هم با مواردی از این دست برخورد کرده اید . من نیز موارد زیادی دیده ام که متاسفانه در این روابط شخصیت و شان دختر کاملا زیر پا گذاشته میشود . یکبار هم اتفاقی دیدم دختری که برای پسری ناز میکرد با این پاسخ پسر مواجه شد که : برو بابا چیزی که زیاده دختره !
بنظر من دلیل به وجود آمدن این روابط و فرهنگ مخرب یکی اشکالات فرهنگ سنتی ما است ؛ متاسفانه به جای اصلاح و رفع مشکلات فرهنگ سنتی ، فرهنگی مخرب را به کلی جایگزین کرده ایم . دلیل دیگر هم که از همان دلیل اول نشات میگیرد عدم آموزش و تربیت صحیح فرزندان از سوی خانواده است .
متاسفانه در ادامه همان غربی شدن فرهنگ و همچنین و ضعیت بد اقتصادی کشور و نبود شرایط ازدواج برای جوانان پدیده روسپیگری هم در حال شدت گرفتن است .
به هر حال این موضوع که دختران جوان جامعه ما برخی به خاطر نیاز مالی و برخی به خاطر عدم آگاهی و سادگی مورد بهره کشی ( خصوصا بهره کشی جنسی ) قرار میگیرند ، جای تاسف بسیار دارد .
اما چاره چیست ؟
بنظر من کار از چاره کردن گذشته و جامعه ما در سراشیبی سقوط قرار گرفته . در این روند شاید تنها اندک کسانی بتوانند خود را نجات دهند .
digitalman
سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۷