تصمیم به جدایی از همسرم رو دارم ...
سلام دوستان،
۱.۵ سال پیش در این فروم به دلیل مشکلات با همسرم و دروغ گویی ایشون برای چندین سال ازتون کمک خواستم .
https://www.hamdardi.net/i/domains/h...ead-47591.html
الان دیگه تصمیمم رو برای جدایی گرفتم و قطعی هست ..
با دروغ هایی که گفته هیچ اعتمادی بش ندارم و هیچ علاقه ای هم بش ندارم ...
وقتی گفتم می خوام جدا بشم ازش ، اول که خونه ام رو که به نامش زده بودم به نامم زد و بعدش هم ۱۱۰ سکه مهریه رو بخشید ...
به پدر و مادر خودم و پدر و مادر زنم هم گفتم چکارهایی زنم این چند سال بام کرده بود و با خانواده زنم قطع رابطه کامل کردم .
الان مثله اولش که فهمیده بودم ازش متنفر نیستم .
اما بازم هیچ علاقه ای بش ندارم و هیچ اعتمادی هم بش ندارم ..
به من می گه به خاطر دو تا بچه کوچک مون زندگی کنم باش و حرف طلاق رو که می زنم شروع می کنه به گربه کردن و التماس کردن من برای ادامه زندگی ...
اما من نمی خوام این زندگی رو ادامه بدم... علاقه ای به ادامه دادن زندگی مشترک ندارم و می خوام از این وضعیت بیرون بیام ...
البته این جدایی برای منم چالش زیاد داره ..
نگران خودم هستم و نگران بچه هام ...
نگران بچه ۳ ساله و ۵ ساله من چه آینده ای دارن و چطور بزرگ می شن !
الان شراکت با داداشم رو هم به هم زدم مغازه رو بش واگذار کردم و دارم براش کار می کنم و کار درست حسابی ندارم . البته حقوق خوبی از داداشم می گیرم . چون بیشتر کار فروش و حسابداری زمان شراکت هم با خودم بود .
می ترسم با دادن نصف مبلغ خونه ام به عنوان حق تسهیم چون درخواست طلاق رو می دم ، هیچ وقت دیگه خونه دار نمی شم ...
نمی دونم بعد از جدایی از همسرم ، اصلا می تونم با شرایطی که دارم دوباره ازدواج کنم و زنی بگیرم که مثله همسرم نباشه ؟؟
چکار کنم که همسرم متوجه بشه به نفع همه هست جدا بشیم و بیشتر التماس نکنه ...
ممنون می شم هر کسی تجربه مشابهی داشته یا چیزی به ذهنش می رسه منو کمک کنه