برخورد صحیح با مدیرپروژه ناراحت و معترض و عصبانی چیست؟
سلام دوستان، روزتون بخیر :72:
من این روزها درگیر مشکلی هستم که هنوز نتونستم به مسئله تبدیلش کنم. برای همین با حل شدن فاصله داره و مدام فشار روانیش افزایش پیدا می کنه.
از دو سه ماه پیش وارد کاری شدم که خیلی بهش علاقه دارم. کار سنگینی هست و هرکسی از عهده برنمیاد، من هم نه دانشم کافی بود، نه تجربه ام. فقط یه تیم کوچیک تشکیل داده بودم و روی دوسه تا پروژه ساده در همین حیطه کار کرده بودم. با تجاری کردن محصولاتمون هم خیلی فاصله داشتیم که این کار پیشنهاد شد. اینها از رزومه ام مشخص بود، خودم هم تصریح کردم. و همین مدیرپروژه ام (که معرف من بود) کاملا و بیشتر از هر کسی در جریان بود که در چه سطحی هستم.
حتما فکر می کرده که سرعت رشدم و عملکردم بهتر از این باشه، ولی گذشته از این موضوع، خودش هم بصورت کلی صبر و تحملش پائینه و از نظر من زود کلافه می شه. حداقل نسبت به شرایط من که اینطوره.
پروژه ها طوری هستند که باید به موقع تحویل بشن. ددلاین کارهای من هم اغلب مواقع با توانائی هام جور نیست. یعنی یه کاری که از نظر من خیلی سخت میاد، از نظر اون یه کار خیلی ساده ست و فوقش یکی دو روز وقت لازم داشته که حالا یک هفته به من وقت دادن.
من دروغی ندارم که به کسی بگم، قصد وقت تلف کردن هم ندارم و رشد کردن در این کار خیلی برام مهمه. برای همین از تمام توانائیم استفاده می کنم، اما بازم یا مشکل از توانائی منه، یا مشکل از توانائی مدیرم در درک توانائی منه که جداَ کارم سخت تر از چیزیه که بتونم انجامش بدم.
راه حل مدیرم برای این موضوع اینه که بصورت پیوسته اون رو در جریان کارهام قرار بدم تا هرجا به مشکل برخورده بودم، به موقع برطرف بشه و کارم به تاخیر نیفته.
یعنی نرم روی یه موضوعی چند روز وقت بذارم و بعد معلوم بشه که نمی تونم حلش کنم. یا با تاخیر حل بشه. بگم کجا به مشکل خوردم که راهنمائیم کنه سریع تر برطرفش کنم.
ولی در عمل اونقدر از اینکه یه چیزهائی رو نمی فهمم ناراحت می شه، و راهنمائیش رو در حجمی از اعتراض و عصبانیت از اینکه چنین چیزی رو خودم باید می فهمیدم، ارائه می ده که برای من عذاب آوره.
خصوصا چیزیکه اعصابم رو به هم ریخته اینه که در اون لحظه نمی دونم چی بگم، چه نوع رفتاری داشته باشم که به خودش اجازه نده من رو بابت چیزی که هستم سرزنش و محکوم کنه.
نمی خوام اجازه بدم عزت نفسم رو هدف قرار بده. اما نمی دونم چطور اینکارو انجام بدم.
ممنون می شم اگه در این مورد بهم کمک کنید، به همفکریتون نیاز دارم. :72: