نوشته اصلی توسط
Pooh
سلام.
سلام
ان شالله خوب باشید
در شرایطی که تا حدود یک هفته پیش هم من هنوز از ایشون پیام دریافت میکردم و البته جواب نمیدادم،
اینکه هنوز از ایشون پیام دریافت می کنید ، نشون میده قاطع نبوده پاسخ شما
در واقع آقا ی خواستکار هنوز امید در شما دیده و داره پیام میده
و این نه برا شما خوبه و نه برا ایشون
این قضیه اگه تمام شده ، بهتره سعی کنید ختم بخیرش کنید ( همون تمومش کنید معنی میده )
:))
اگه نه که ، سعی کنید مسیر درست را برید ،،که در پست های قبل زیاد صحبت شده در این موضوع
اگه دو دل هستید و هنوز ایشون را در نظر دارید برا ازدواج ،، باید حواستون باشه ،،گذشت زمان محبت یه مرد را کم میکنه نسیت به یه خانم در خواستگاری و ازدواج در آینده ( البته در بین مردها فرق می کنه - ولی تاثیر داره ) - برا خانم ها همین طور هست .
نتیجه گیری هوشمندانه انجام بدید ،،، مگرنه هم خودتون و هم ایشون اذیت می شید ،،که این خوب نیست .
......................
مورد مشابهی پیش اومده!
باز هم یک آقای حدودا 13، 14 سال بزرگتر و در حرفه و کار خودش کله گنده، که تا حالا هم ازدواج نکرده!
به علاوه ی باز پیدا شدن سر و کله ی اون خواستگار که شش هفت ماهی طول کشید و به سرانجام نرسید.
خودم به خودم شک کرده ام که مگه من چجوری ام و رفتارم چجوریه که آقایون با این اختلاف سنی، علاقمند میشن!
واقعا نمیدونم چرا. من تیپم خیلی ساده و معمولیه، اهل آرایش نیستم، چندان خوش صحبت نیستم، سعی میکنم اجتماعی باشم ولی به نظرم خجالتی بودنم کاملا در رفتارم مشهود باشه.
دو نکته خدمتتون میگم »
اول اینکه آقا ی خواستگار مهم نیست کی هست ،،،یه فردی هست که می خواد بیاد خواستگاری و آشنایی برا ازدواج ( حالا با هر شرایطی و سنی و... )
ایشون یه گزینه هست که می تونید بررسی کنید و یا تمام کنید ( همون اول )
این وسط گیر کردن خوب نیست ( یعنی ندونید و خودتون را نشناسید در تصمیم گیریها و معیارها )
دوم اینکه احساس می کنم شاید شما تو عالم خودتون و ضمیر ناخوداگاه ، این جوری فکر می کنید :)
برا همین شاید این موارد را دارید
انسان چیزی را جذب می کنه یا به سمتش نزدیک تر میره که، بیشتر بهش فکر می کنه .
معمولا تاثیر داره اندیشه انسان ، محیط انسان و...
این مورد را کلی گفتم - منظورم این نیست که ، خوب نیست یا خوبه
ایشون هم می تونه یه گزینه باشه برا ی شما در انتخاب همسر
اگه خودتون را شناختید و سن و اختلاف سنی ،، خط قرمزتون هست ،،،مسئله ای نیست که بخواید بهش فکر کنید چه برسه که براتون دغدغه باشه
مهم اینکه خودتون را خوب بشناسید - معیارهای اصلی و خط قرمزها را بشناسید و بدونید چی می خواید