نوشته اصلی توسط sorena_arman
حساسیتهاتون هیچ علتی نداره غیر از حسادت خنده دار بچگانه!! می خوای نظر ندم نمی دم. شما جالبه که چطور به دختری که 15 سال ازتون کوچیکتره حسادت می کنید خدا می دونه."شوهرم تختو بهش تعارف می کنه" می خوای چی کار کنه برای مهمون! بگه برو تو هال بخواب؟!!! دیگه مادرش هم درخواست کرده که بهش محبت کن. دقیقا در سن رشد خواهرش.
خودتون دارید می گید گریه می کنه بهونه برادرشو می گیره. افسردست! هر مردی که خواهرش رو که یه بچست و به همچین شدتی بهش نیاز داره براش اهمیت قائل نشه بی غیرته(نظر من) غیرت که فقط برای همسر نیست!
جایی که می تونه کمکش کنه . چی زندگی شما رو تو گوش صحبت کردن یه دختر 14 ساله ازتون گرفته. راجع به شما صحبت نمی کنه!! مطمئن باشید. شاید یک سری مسائل خصوصی هم اونا دارن. نه تنها همسر شما هر کس دیگه ای که خونوادشو ول کنه بچسبه فقط به همسرش!! اوج حماقتو کرده. پسر بزرگ نکردن که به این سرعت همه چیزو فراموش کنه. بله اگر میومدید می گفتید مادر شوهرم زیادی دخالت می کنه یا به من گیر می ده بحث چیز دیگه ای بود. وقتی خودتون هم اقراربه مضحک بودن مشکلتون دارید خدا می دونه دیگه بقیه چی باید فکر کننند. من اگر شما بخواید اظهار نظر نمی کنم. شما می مونید با رابطه ای که روز به روز متوجه می شید اگر ذره ای بخواید اینطوری همسرتون رو جدا کنید از خونوادش اولین کسی که ضرر می کنه خود شمایید. چون همسرتون رو از خودتون هم دور خواهید کرد. یا حق