-
تالار خیلی بی روح و بی مزه است
مشکلاتی که در تالار مطرح میشه خییییییییییییییییلی الکی هست
البته هیچ کدوم مشکل نیست من نمی دونم چرا باید این سوالا تو تالار مطرح بشه مخصوصا مشکلاتی که در انجمن ازدواج و . مطرح میشه
که همه جوابای صریح و مشخصی دارن و خود نویسنده بهتر از هر کس دیگه ای راه حل مشکل خودشو می دونه
در کل بگم خیلی تالار لوس و بی مزه شده
-
RE: تالار خیلی بی روح و بی مزه است
دانا تا حدود زيادي با شما هم عقيده ام.مشكلات برخي (شايد خود من) بسيار سطح پايين تر از اون هست كه نتونم حلش كنم و اين متكي بودن بسيار بسيار ضربه زنندست.
-
نباید اینطوری قضاوت کنیم، معمولا وقتی ما احساس می کنیم دچار مشکل شدیم که یا در سر دوراهی گیر کردیم و یا از حل اون عاجز شدیم و یا اونقدر تحت فشارهای روحی و روانی قرار گرفتیم که می ترسیم دوباره اشتباه کنیم و وضع بدتر و بدتر بشه!
هیچوقت نباید مشکلات کسی رو کوچک بشماریم و اون رو به خاطر مطرح کردنش مواخذه کنیم، چرا که شاید اگر خود هم در اون شرایط گیر کنیم همین احساس و شاید احساس بدتری داشته باشیم. پس بهتره به جای خرده گرفتن، به دغدغه های هم احترام بذاریم و همدم هم باشیم..
برای کسی که بیرون از گوده گفتن لنگش کن خیلی ساده اس.
:72:
-
دوستان منم با نظر شاد عزيز موافقم . اصلا اسم تالار براي همين علت انتخاب شده " همدردي " كه هر كي مشكلي داشت عنوان كنه و بقيه بعنوان يه همدرد كمكش كنن
-
دانای عزیز من باهاتون موافقم ولی مشکلات الکی نیستند. متاسفانه تازگی ها از نظر من تالار مثل چت شده. فقط همه می یایم حرف می زنیم و می ریم. فقط شده همدردی و حرف زدن. کسی به نتیجه نمی رسه و هی می خواد الکی کش بده قضیه رو . کسی از تجربه دیگران استفاده نمی کنه . واقعا اگه کمی حواسمون رو جمع کنیم حتی از موضاعات قبلی هم می توان به نتیجه رسید.
من به شخصه خیلی چیزهای مفید از تالار یاد گرفتم و تونستم خدا رو شکر جلوی مشکلاتم رو بگیرم ولی الان انگار دیگه اینطوری نیست.
شخصا ترجیح می دهم تازگی ها حضورم کمرنگ تر باشه.
-
اینکه بی مزه شده منم قبول دارم ولی بی رووووووووووووح نه ببینید اینجا کسی حلال مشکلات دیگران نیست میدونید همه ما وقتی یه مشکلی داریم نیاز به تخلیه روحی داریم و گاهی با دردو دل کردن بادیگران این تخلیه روحی انجام میگیره وقتی ما اینجا مشکلاتمونو مینویسیم یعنی تخلیه روحی وقتی دیگران جوابمونو میدن یعنی همدردی کردن با ما وقتی مشکلات دیگران رو میخونیم میفهمیم که دیگری هم وجود داره بامشکلات بیشتر ازما ومشکلو گرفتاری مختص ما نیست و این خودش یه مرحم بروی دردامون گاهی اوقات راهنماییها به کار میادو مشکلمون حل میشه پس لطفا بی انصافیییییییییییییییییییی ییییییی ممنوع :163:
-
دوستانی اگر کمی از شیرین زبانی و مزه خود را یه تالار تزریق کنند ، می توانند دیگر در تالاری با مزه حضور به هم رسانند !
.....
-
در بسياري از تاپيكهاي يكي دو ماهه اخير ، يك محيط چت گونه فراهم شده و افراد به جاي ارائه راهكار و تجربيات صرفا محل تاپيك را محلي براي صحبت كردن قرار داده اند.
اما در بسياري از آنها افراد از تصميمي كه گرفته اند صحبت به ميان آورده اند.
در كل يك مقدار مسير تخصصي تالار عوض شده و محيط محاوره اي تر شده است.
قديما اينطوري نبود و اگر كسي در مورد مشكل كسي نظري و تجربه اي نداشت پستي هم ارسال نمي كرد اما الان تالار پر شده از پستهاي بي محتوا.
-
کاملا موافقم دانه جان. پست ها بی محتوا شده و صرفا شده همدردی. هیچ کس اون استفاده لازم رو دیگه نمی کنه.
-
-
براي يادآوري بد نيست كه اهداف تالار را يكبار با هم مرور كنيم
-
سلام به نظر من یک راهش این است که از کسانی که موضوعات تکراری ارسال می کنند بخواهیم قبل از ارسال مطلب در سایت جستجو کنند و جواب خود را بیابند.
اگر سوال دیگه ای داشتند یا جواب خود را پیدا نکردند آن وقت ادامه دهند.یا حتی خودمون به تاپیک مربوطه راهنماییشون کنیم. این طوری برای یک موضوع چندین و چند تاپیک نخواهیم داشت.
-
-
چقدر جالب ! لوگوی تالار را تا به حال اینطوری ندیده بودم !
:d
------------------
دادگاه خانواده.....دادگاه خانواده...یه نفر ... نبود ؟ خانم بچه تو بگیر بغلت این آقا هم سوار بشه .....
.
.
.
.
ازدواج چی ؟ مشاوره ازدواج ؟ .... خانواده ...
همه می خوان ازدواج کنند بیان جلو !
آقا یواش تر کیف اون خانم رو له کردی !
..
-----------------------------------------
فکر میکنم اشکال کار جای دیگری است ....
چون فکر نمی کنم از هر لحاظ که بخواهیم این موضوع رو بررسی کنیم به این سمت و سو کشیده شویم ....
کمی در تعداد ارسالی هایمان افراط و تفریط نکنیم و به کیفیت آنها بپردازیم اوضاع بهتر خواهدشد .
-
متاسفانه جو تالار خیلی بد شده
سلام. به نظر من متاسفانه جو تالار توی این دو ماهه اخیر خیلی بد شده.
1- موضوعات خیلی خیلی تکراری شده
2- نظر های بی منطق و حتی مخرب توسط اقای مدیر سایت ویرایش نمی شوند.
3- توهین و اهانت در اکثر پست ها دیده می شه و قوانین تالار به کلی فراموش شده اند.
4- حالت روزانه و چت پیدا کرده پست ها. اکثرا بی محتوا و بی فایده می باشند.
کاش جناب اقای سنگتراشان کمی بیشتر در تالار حضور داشتند. و حضورشان پر رنگ تر می شد.:303:
-
RE: متاسفانه جو تالار خیلی بد شده
سلام
با تشكر از انتقاد به سازنده و به جای شما
چشم من سعی می كنم كه بیشتر در تالار حضور داشته باشم. و بزودی انشاءالله مدیرانی هم جهت اداره بهتر تالار معرفی خواهد شد.
لیكن به خاطر افزایش تعداد اعضاء و پستها ، مطالعه و ویرایش و .... به همه آنها روز به روز سخت ترمی شود. لیكن اگر همه اعضاء همكاری كنند كار ساده تر می شود. مثلا:
در ذیل هر پست گزینه گزارش(http://www.hamdardi.net/images/myBul...bit_report.gif) وجود دارد. هر عضوی می تواند اگر پستی تكراری،اهانت آمیز،خلاف قوانین یا هر نقطه نظر دیگری در مورد آن پست دارد، با زدن این گزینه (http://www.hamdardi.net/images/myBul...bit_report.gif)و اشاره كردن به علت گزارش كردن،آنرا مستقیم برای مدیر تالار ارسال كند و سریعا آن پست توسط مدیر تالار بررسی می شود.
-
جناب آقاي سنگ تراشان
با سلام
هر محيطي براي جلوگيري از به سمت هرج و مرج رفتن نياز به مديريت مداوم دارد.حضور فصلي و گاه به گاه و كوتاه شما در تالار خود را به صورت واضح نشان مي دهد.
خواهشمندم مساعدت بيشتري فرمائيد.
ما كاربران هم تا جايي كه امكان دارد تلاش مي كنيم تا تالار در سمت و سوي خود گام بردارد اما گاهي واقعا موفق نيستيم.
بهتر بود كه با رايزني چند نفر كارشناس را به صورت افتخاري به تالار دعوت مي كرديم تا به جاي يك محيط چت گونه، يك تالار كاملا علمي و معتبر به وجود مي آورديم.
-
جناب اقای سنگتراشان ممنون از توجهتون.
روزی که من عضو تالار شدم انقدر تالار مطالب مفید داشت که خدا رو شکر تونستم بفهمم چطور مشکلم رو حل کنم ولی الان متاسفانه اون جو اموزشی تالار از بین رفته.
طوری که در خیلی از پست ها با اینکه دوست دارم جوابی بنویسم ولی متاسفانه سکوت می کنم ...
امیدوارم هر چه زودتر دوباره همون جو اموزشی سابق بر تالار حاکم بشه.
-
متأسفانه مشكل اينجاست كه از آنجاييكه افراد مختارند تا آزادانه نظرات خود را ارائه كنند بدون كمي تأمل از اينكه آيا آنچه كه نظرشان است و مي خواهد ارسال كند براي فرد متقاضي مورد استفاده مناسب قرار خواهد گرفت يا نه آن را ارسال مي كنند و در چنين مواردي در نود درصد اوقات مسير تاپيك منحرف شده و به بحثهاي حاشيه پرداخته خواهد شد.
با اينكه بار ها و بارها خود من به شخصه متذكر شده ام كه نظرات دوستان ممكن است بر روي زندگي واقعي افراد تأثير مستقيم داشته و گاها به ضرر آنها تمام شود مراقب ارسالهاي خود باشند اما متأسفانه همچنان افراد بدون ملاحظه نظرات شخصي خود را آميخته مشكلات افراد مي كنند.
-
-
خوبه افرادی که اینقدر دلسوزانه صحبت می کنند کمی هم به نوع نظردادن خودشون توجه کنند! تالار پرشده از کلماتی مثل متاسفم! من اگر جای تو بودم تحمل نمی کردم. پرروش کردی و چقدر ما زنها گاهی اوقات زیادی صبر می کنیم و...
احتمالا برای رفع مشکل!!! آقای مدیر همدردی امیدوارم هر گزارش که به شما داده می شه رو به صرف تکثر گزارشات نشونه منفی بودن اون پست قلمداد نکنید و یکبار بخونید و با سایر پستهای اون بخش مقایسه کنید. ممنون
-
امیدوارم به زودی شاهد دیدن همون جو اموزشی سابق و به نتیجه رسیدن تمامی پست ها باشیم. کاش اعضاء قدیمی حضوری پر رنگ تر داشتند و از تجربیاتشون بیشتر می شد استفاده کرد.
-
سلام به همگی!
واقعیت اینجا تازگیهاا وضاع یه جوری شده که گاهی به غیر از سکوت چاره ای نمیماند.متاسفانه در اکثر پستا نظر تخصصی مدیر سایت یا مشاوران در حد ایشون به چشم نمی خوره.دوستانی که فعالیت بیشتری هم داشتند اکثرا رفته اند یا اگر حضور دارند جائی به جز خلوت سکوت و تماشاچی نیستند!
واقعا اینجا برای چه ایجاد شده /وقتی سرچ مشاوره ازدواج را میزنی اولین گزینه ای که به عنوان"بزرگترین مرکز مشاوره تحت وب "معرفی مشود اینجاست ولی دریغ از یک نظر تخصصی(حتی اگر طی پیام خصوصی از جناب مدیر تقاضای نظر دهی در تاپیکی رو هم داشته باشیم نظری از ایشون نمی بنیم.!)
تا کی سایر اعضا با تجربیات شخصی جای نظر تخصصی یه مشاور مجرب را بگیرند.واقا باید اوضاع به نحو بهتری تغییر کند.
بماند که خیلی از امکانات قدیمی وب سایت حتی گزینه ویرایش از بین رفته!
امیدوارم به زودی شاهد بهبود اوضاع باشیم.
موفق باشید!
-
در خیلی مواقع جناب آقای سنگ تراشان راهنمایی های لازم رو می کنن ولی متاسفانه کو گوش شنوا ؟؟؟
-
موافقم، جو تالار خوب نیست، اون موقع ها به تالار که میومدم مشکلات خودم به کل فراموشم میشد اما الان سردرد میگیرم، فکر می کنم بی جهت توی موضوعات مختلف پای بحثهای بیخود وسط کشیده میشه و باعث میشه که دوستان به هم توهین کنن.
:72:
-
سلام به همه همدردی ها
من که تازه واردم... و از جو قبلی تالار بی خبرم.
چیزی که منو به این تالار علاقه مند کرد سادگی و صمیمیت تالار است.
من قبل از این تالار های دیگه هم بودم، هیچ جا این صمیمیت را حس نکردم.
باهاتون موافقم . توی اکثر بحث ها افراد خیلی احساساتی جواب می دن. شاید چون اونا تحصیل کرده این رشته نیستن.
مگه آدم چه قدر ظرفیت دارد، که این همه مشکل را بخوانه و اعصابش به هم نریزد...
ظرفیت تکمیل...
برا امروز از مشکلات شنیدن بسه..
بیشتر بشه..
سرریز میکنه ها....
درسته اینجا کمبودایی داره ولی آدمو جذب می کنه.
همین جا از مدیر محترم و همه اعضای همدل همدردی به خاطر زحمت هاشون تشکر میکنم.
خسته نباشید.
یادمان باشد
اگر خاطرمان تنها شد
طلب عشق
زهر بی سر و پایی نکنیم
-
نازنین جان جناب سنگتراش مارا که از الطاف حکیمانه خودشون بی بهره گذاشتن :302::D,بقیه رو نمی دونم!:104:
-
دوست خوبم واقعا وقت نمی کنند ولی فکر می کنم تمام گفتنی ها در طی این یک سال و خورده ای که تالار باز شده گفته شده. فقط باید کمی بیشتر خودتون بگردید و از تمام راه کارهای ارائه شده برای مشکلات مطرح شده یک نتیجه کلی بگیرید
-
واییییییییییییییییییییییی اینجا هم کسی به داد ادم نمی رسههههههههههههههه
-
دانا جان چه مشکلی داره آخه؟ چرا انقدر پریشونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
شايد جو تالار براي افرادي كه يكسال و نيمه عضو هستند الان غير قابل تحمل شده باشه ، اما من به نوبه خودم به اين اعتقاد دارم كه كسي بيكار نيست كه بخواد بياد اينجا و پست هاي بيخود بزنه.هر كي يه مشكلي داري يكي با شوهرش يكي با خانواده يكي مريضه و .............. اينطوري كه شما دوستان عزيز حرف ميزنيد بايد اسم تالار رو از همدردي به يه سايت آموزشي تغيير بديد.در مورد دوستهايي هم كه گفتن سايت شكل چتي پيدا كرده ميشه توضيح بدن كه قبلا چطوري رفع مشكل ميشد(حتما تلفني)؟
-
سلام
نمی دونم چرا این جوریه اما این اتفاقیه که توی خیلی تالارها شاهدش بودم ، وقتی اعضا قدیمی که به هم خو کرده اند به هر دلیلی تالار را ترک می کنند اعضا جدید جو جدید خودشان را می سازند و محیط برای قدیمی ها نچسب می شه .
اما مشکلی که به شخصه با ذات چنین تالاری دارم اینه که خیلی وقت ها دوستی میاد و مشکلش را عنوان می کنه . مشخصا این دوست داره به سمت چاه یا پرتگاه می ره و هر چی بگی هم مثل کسی که طلسم شده اصرار داره این راه را ادامه بده فقط نهایت کاری که می شه کرد اینه که کمکش کنی با سر نره توی چاه یا درد کمتری حس کنه یا با زاویه بهتری بیافته توی چاه !!! نمی دونم شما وقتی با چنین شرایطی رودررو می شید چی کار می کنید اما من که معمولا از این پست ها می گذرم تا کس دیگه ای این نقش را ایفا کنه .
ضمن این که تکرار مکرراته که این وضع را فجیع می کنه . شاید اصلاح ساختار تالار برای این که هر کسی با ورود به تالار راحت تر به موضوعات مربوط به مشکلش برسد این وضع را بهبود بدهد .