تنهایی و نیاز به ازدواج (درخواست راهنمایی)
با سلام خدمت تمامی اعضای انجمن
بنده همین الان عضو شدم تا مشکلم رو با شما در میان بگذارم.من پسری هستم ۲۹ ساله که نزدیک یک سال هست تنهایی زندگی میکنم علت تنهایی زندگی کردن من هم به دلیل بزرگ شدن تو خانواده بی مسئولیت و هرکی هرکی بود دایم تو خونمون بین اعضای خانواده دعوا بود حتی من که باهاشون کاری نداشتم منم راحت نمیذاشتن بمونم اون موقعها که بیکار بودم مجبور بودم پیششون بمونم ولی یک سالی میشه که کار پیدا کردم البته کار بنده بصورت اینترنتی هست و درآمدم هم عالیه توی یک سال تونستم خونه و ماشین بخرم.ولی حالا که اوضام بهتر شده خیلی احساس دلتنگی و تنهایی دارم و نیاز به یه همسر خوب دارم تا زندگیم بهتره شه.از اونجایی که کار من اینترنتیه و ارتباط اجتماعی با کسی هم ندارم و راستش آدم غیر اجتماعی هم هستم روم نمیشه مثلا بیرون به کسی پیشنهاد بدم برای همین رفتم تو سایت همسریابی ثبت نام کردم اونجا یکیو پیدا کردم قرار گذاشتیم همدیگه رو دیدیم ولی اصلا قیافش به من نمیخورد چون به نظرم خودم قیافه نسبتا خوبی دارم ولی طرف قیافه و اندام خوبی نداشت اصلا هیچ حسی بهش نداشتم اینجور شد که بیخیال اون شدم و از سایت همسریابی هم انصراف دادم.حالا من موندمو تنهایی و دلتنگیام به نظرتون یکی که هم سطح خودم باشه چجوری پیدا کنم چون نه خانواده خوبی دارم برام پیدا کنه نه با کسی ارتباطی دارم.