تردید در انتخاب همسر به علت سطح رو به پایین خانواده آنها
باسلام
من پسری 31 ساله هستم و لیسانس دارم و خدا رو شکر وضع مالی نسبتا خوبی هم دارم که مغوله ازدواج رو کاملا به صورت سنتی دنبال میکنم . یعنی دوستان یا خانواده افرادی رو معرفی میکنن و بعد از یکی دو بار ارتباط متوجه میشیم که به درد هم نمیخوریم .
اخیرا فردی به بنده معرفی شده که پس از چند بار دیدار احساس میکنیم که خیلی به هم نزدیکیم و میتونیم به عنوان زن و شوهر با هم زندگی داشته باشیم .
دختر مورد نظر بنده لیسانس داره و شاغل هست و من مشکلی در خود ایشون نمیبینم و خود ایشون فرد ایده آل ( حالا نه صد درصد ) برای همسری بنده میتونه باشه .
مشکل اصلی اینه که ایشون سطح خانوادگیش ( چه از نظر مالی و چه از نظر تحصیلات پدر و مادر ) خیلی از ما پایین تره و کاملا یک خانواده سنتی و قدیمی هستن و تو یکی از مناطق خیلی جنوبی تهران هم سکونت دارن .
البته ما هم خیلی بالا نیستیم و متوسط رو به بالاییم ولی ایشون خب میشه گفت سطح پایین هستن در مقابل ما .
خانواده بنده هم دختر رو دیدن و رو خود دختر نظر مساعدی دارن ، ولی مطمئنا اگه خانواده اش رو ببینن میدونم نظرشون در مورد خانوادش مساعد نخواهد بود .
خودمم از بابت دختر خیالم راحته ولی من نگرانیم از اینه که در آینده این قضیه برام مشکل ساز بشه و از همه بدتر میترسم تو فک و فامیل بشینن بگن فلانی رفته چه زنی از چه خانواده ای گرفته . بگن از چه محلی رفته زن گرفته و از این دست حرفها .
خلاصه خیلی فکرم مشغوله و واقعا نمیدونم چی کار کنم ؟ آیا بخاطر خانواده دختر ، از خیرش بگدرم یا اینکه بی تفاوت نسبت به این مسائل برم جلو ؟
ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمائید .
باتشکر فراوان