-
+ترس از صکص
چن روز نامزدم درمورد اینکه از صکص میترسه باهام صحبت کرد(پسره)
و بهم گفت که واقعا با این مشکل داره و خجالت میکشه به شدت
این خجالت در مورد دخترا خیلی بیشتر صادقه تا پسرا و من خودم فکر نمیکردم پسری وجود داشته باشه که خجالت بکشه و حرفش تعجب کردم
این موضوع خیلی ذهنشو مشغول کرده و ممنون میشم اگه کسی بتونه بهمون کمک کنه
-
RE: ترس از صکص
ایشون دلیل ترسشو نگفته؟ از چی میترسه؟
-
میگه خجالت میکشه وترسشم ناشی از خجالتشه تا من هم خواستم بیشتر بپرسم بحثو عوض کرد و گفت نمیخواد دیگه در این مورد حرف بزنه!
-
شاید مشکلی داره وگرنه هیچ مردی بدش نمیاد.شما سعی کنید رابطه برقرار کنید تا اگه مشکلی بود قبل ازدواج معلوم شه.
-
خوب شما باید باهاش صحبت کنید و بهش بگید من و تو دیگه شریک زندگی هم هستیم و نباید چیزی رو پنهان کنیم اجازه بده باهات راحت حرف بزنه ببین موضوع چیه؟
-
ترس از سکس دلايلي مختلفي دارد که اگر مسايل ظاهري فرد نباشد حتما بر ميگردد به مسايل شخصيتي و همان اعتماد به نفس
ولي هر چيزي اولش مشکل است . انشاالله بر طرف شود
-
شما به هر گونه اي كه هست بايد باهاش حرف بزنيد و رابطه برقرار كنيد. شايد واقعاً مشكلي وجود داشته باشه.
-
من احتمال می دهم ایشون مشکل داشته باشند و می خواهند این مشکل را پشت نقاب خجالت پنهان کنند. این مشکل ممکنه یک مثل فیزیکی یا هر چیز دیگه باشه. این موضوع باید به هر حال بین شما حل بشه چون بحث یک عمر زندگیه.
-
ممنون از راهنمایی های همه ی دوستان
-
دوست عزيز ميشه لطفا بگيد نامزدتون چند سالشه؟چه مدتيه نامزد هستيد؟
-
چه مدت است كه نامزده كرده ايد و رابطه تان به چه صورت است؟! تا چه حد با هم صميمي هستيد.
چند سال داريد(شما ونامزدتان)
لطفا به سئوالات من پاسخ دهيد تا در خدمتتان باشم.
-
روابط عاشق و معشوق در مواقعی که موازینی درست به میان نیامده باشد در اشخاص ایجاد ترس میکند.که این احتمال در مورد شما درصدی کمی رابه خود اختصاص می دهد؛ اما باید به صراحت و قاطعیت گفت اصلا هیچ لزومی نیست که شما در زمان نامزدی از روابط شبانه که قرار است در آینده اتفاق افتد یا نیفتد حرفی به میانآورید.
بهتر است در تالار چرخی بزنید و در مورد نامزدی مباحث علمی بسیار توسط اینجانب ، و جنابان دیگر مطرح گردیده است را مطالعه کنید.
نامزدی دورانی است که با اذن دو خانواده ؛ دو جوان به چگونگی اهداف بلند خود در این دراز مدت زمانی که بایند بپیمایند تا به اخر برسند بپرازند.
دوست گرامی ، کمی تدبر کنید...
دوران نامزدی دلیل بر 100 درصد بودن و سندیت برای او که شوهرتان باشد نیست و هر کدام با داشتن عدله ای محکم می توانند از این وصلت سر باز زنید.
پس بهتر در این فرصت ،به نقاط مشترک و نقاط متضاد یکدیگر بپردازید. روابط شبانه به خودی خود پدیدار خواهد شد.
-
مطمئن باش یک خاطره یا تجربه در گذشته باعث ترس اون شده باهاش صحبت کن و تا می تونی نوازش کن تا به وجودت عادت کنه و از در کنار بودنت به آرامش برسه و اون رو در منگنه نزار که جواب عکس می گیری.
-
لطفا این مسله رو سرسری نگذرونید امروز وفردا نکنید وحتمااین مساله رو با یک مشاورخوب درمیان بگذارید