شما کم پیدایی یا ما کم سعادت
سلام سلام سلام
بچه ها یه چند وقتیه ما از مصاحبت آقای مرادی فیض نمیبریم چرا بچه های قدیمی که خیلی هم قشنگ راهنماییی میکردند دیگه دیربه دیر یه تالار سرمیزنند (اقای مدیر نکنه یه تالار مخصوص برای بزرگان ایجاد کردی ما بیخبریم ) گرد افرید عزیز نیستی سمیه جون ستاره جون خبری از تون نداریم دلمون برای همه شما قدیمیایی که مارو فراموش کردید تنگ شده تالار حال وهوای گذشته رو دیگه نمیده نکنه بی وفا شدین یه تالار جدید پیدا کردین (به ماهم ادرس بدین خصیصیا)تو رو خدا جدا از شوخی بیشتربه ما محتاجا سر بزنید :302::302::302::203::203::47::47::47:
RE: شما کم پیدایی یا ما کم سعادت
نمی خواید جواب بدید بابا دلمون گرفت تو رو خدا یه کی جواااااااااااااااااااااب بده :302::302:
راست ميگي مينا جان ولي دنيا يه خاصيتي داره كه خوبا زود ميرن !
شوخي كردم ولي تو هم اگه آدرسي از سايتي پيدا كردي كه قديميا عضوشن مارو هم بيخبر نگذار!آقا مرادي ،فرشيد ،نديم،زيباي ده ،و...خيليا جاشون خاليه و نميدونيم دليلش چيه كه همشون ميبرن و ميرن و ديگه نميان!باحضور مفيدي كه خيلياشون داشتن يه كمي عجيبه!
درود بر یاران گرامی مینا خانم و نیلوفر خانم
عرض کنم که در در درجه اول از شما بابت به یاد دوستان بودن سپاسگزارم،اما در مورد خودم مشغله کاری و نیز عدم داشتن انگیزه اولیه و حجم انبوه نوشتارها و ندیدن گوشی شنوا که به راهنماییهایم توجه کند،حضورم کمرنگ تر شده است و درباره دیگران برخی که از تالار رفته اند و برخی هم حتماً آن را فراموش کرده اند.
از پاییز پارسال تا اوایل تابستان امسال دورانی بود که هر چند شامل دعواها و بگو و مگوهایی بود،اما روند مثبتی داشت که به هر حال گذشت . . . .
گرد آفريد عزيز سلام و درود برشما!
از اينكه ميبينم هنوزم حضور دارين و توجه نشون ميدين ممنونم. ما همه به تجربه ها و اطلاعاتي كه شما ها دارين نياز داريم و همچنين به حضوري كه تو تالار دارين!هر چند دلخوريهائي بوده ولي شماها بابزرگواري ويه كمي ملايمت به خيلي از ماها كمك كردين و به محيط تالار سرزندگي مي بخشيدن .اين تالار با اعضائ قديمي و جديدش زيباست .حضورتونو دريغ نكنيد.!
گردآفريد من پستهاي شما رو خوندم. بسيار هوشمندانه تحليل كرده ايد. متاسفانه در كنار دانايان كه عمده سايت رو در بر مي گيرند برخي در اين تالار هستند كه سخنان فهيمانه شما را از زاويه احساس لرزان و بي بنيه خويش دنبال مي كنند و منطقي در پاسخهاي خويش به شما ندارند.با اين وجود اين تالار مربوط به تمام نيك سيرتان من جمله شماست. دوست بزرگ من من هم مشغله كاري دارم و درگيريهاي خاص و زياد. اما به خصوص براي شما فكر مي كنم به اين صورت افراد زيادي از سخنان شما محروم مي شوند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
گردآفريد من پستهاي شما رو خوندم. بسيار هوشمندانه تحليل كرده ايد. متاسفانه در كنار دانايان كه عمده سايت رو در بر مي گيرند برخي در اين تالار هستند كه سخنان فهيمانه شما را از زاويه احساس لرزان و بي بنيه خويش دنبال مي كنند و منطقي در پاسخهاي خويش به شما ندارند.با اين وجود اين تالار مربوط به تمام نيك سيرتان من جمله شماست. دوست بزرگ من من هم مشغله كاري دارم و درگيريهاي خاص و زياد. اما به خصوص براي شما فكر مي كنم به اين صورت افراد زيادي از سخنان شما محروم مي شوند.
با صحبتهای جناب سورنا کاملا موافقم
سلام ما کم سعادتیم :58:
افت و خیزها به خاطر مشغله های کاری و تغییرنگرشهای همواره وجود داره ولی آنچه که در دراز مدت می ماند روشهای میانه رو هست. و همه ما سعی می کنیم به همین روش در کنار دوستان باشیم
سلام به همه ی دوستان گرم و صمیمی و همدل تالار همدردی :72::43:
حالتون چه طوره دوستان؟!
ارزو می کنم دما غهای همتون چاق باشه !و سالم و تندرست باشید
اقا اجازه من حاضر هستم :shy:
لطفا غیبت مرا موجه کنید:18:
هم چنان پیگیر تالار و مطالب دوستان هستم و استفاده می برم فقط یه خورده کم حرف شدم .دارم تمرین می کنم بیشتر شنونده باشم . ببینم !کم حرفی اینجا خوبه یا بده ؟!!:162:
ستاره جان، بده اصلا خوب نیست! مثل این می مونه که رادیو روشن کنی و همه توش شنونده شده باشن!!
:D
:72:
سلام شاد عزیز
کاملا درست می گید شما اما رادیوی همدردی ما یا بهتره بگم تلویزیون همدردی ماهمیشه گوینده ها و مجری های خوب و توانا داشته:122: به خاطر همینه که این همه مخاطب و طرفدار وشنونده و بیننده داره !!!:104::43:
واقعا تالار حال و هواي قديمو نداره و اصلا احساس مي كنم سمت و سوي مسير تالار كمي تغيير كرده.
خيلي از دوستان قديمي هم كه حضورشون كم رنگ شده و يا بهتر بگم بي انگيزه شدن
از اون جد و جهد قديم و زد و خورد ها و تلاشها و فعاليتها خبري نيست. نه اينكه الان بد باشه، نه! اما همه چيز خيلي عوض شده.
بچه هاي قديمي ياد همتون به خير و دم همتون گرم
سلام به همه پيشکسوتاي تالار
دلتنگياتون برا قديميا بجاست اما توقعتون نابجا !!!(خيلي قلمبه شد نه!!) خب اينجا روهم حداقل مثل يه باشگاه ورزشي بدونين ، بعضيا يه چند سالي ميرسن بياين بعد اولويتاشون تغيير مي کنه. گرفتار يه مسائل ديگه اي مي شن.
با نظر مدير سايت در اين باره موافقم
رهرو انست که آهسته وپيوسته رود رهرو آن نيست گهي تند وگهي خسته رود
ضمن اينکه کيفيت حضور تو تالار/ يا تو هر انجمن ديگه مهم تر از کميت اونه ، تو زندگي هم همينطوره
حافظا مرد نکونام نميرد هرگز مرده آنست که نامش به نکوئي نبرند
پس آي ادماي خوش بين، مثبت نگر ، نيمه پر ليوان بين و.... افسوس گذشته رو نخورين و...
واي چقدر نوشتم ، اصلا عادت به زياد گفتن (تايپ کردن) ندارم.
اتفاقا ديروز تو ي تاکسي يکي از همکلاسياي دبستانو بعد از دودهه ديدم، اون بهم گفت قيافت آشناست منم بهش گفتم خوبي آقاي قنبري، اسمشو که گفتم دهنش باز موند وشاخاش داشت درميومد. فکر نمي کرد يادم مونده باشه. خلاصه منو رسوند مقصد و توراه کلي خاطرات قديمي و مرور کرديم و....
خب اينجوري هم لطف خاص خودشو داره.
مثلا فکر کنيد سال 1420 يکي از دوستاي قديمي دوباره يه سري به تالار بزنه ، چقدر جالب مي شه.
عمرتان دراز
دوستان الان فصل درس و امتحانات میان ترمو ... هست بعدشم مشکلات اجازه ی نفس کشیدن که نمیدن! (البته به لطف خدا و دعای امام زمان من مشکل ندارم!) ولی مشغلم زیاده تازه انگیزمم کم شده.
دوستان صمیمیتشونو از دست دادن!
افراد به کسایی توجه می کنن (خانمها) که مهربون باشن نه کسایی که راه حل بدن و بخوان کمک واقعی کنن!
مدیر همدردی تا حالا سه بار پستامو (تا اونجا که یادمه) ویرایش کرد!
بعضی وقتا از دست این مدیر میگم یکم سر بسر سایت بزارم ولی بعدش میگم...خلاصه روز قیامت باید جواب کسایی که کمک می خواستنو من جلوی کمک رسانی بهشو گرفتم بدم!
ولی من هم سعی دارم پیوسته کار کنم.
ببخشید من قدیمی نبودم فقط خودمو قاطی کردم!!!
کم پیدایشون باعث کم سعادتی ما شده...
گذشته از مشکلات وگرفتاریهای روزمره .که همه ما به نحوی درگیر اون هستیم.به عقیده من* جو جدیدی که بر تالار حاکم شده باعث این کم پیدای.
درود بر سورنای ارجمند و ستاره خانم که خیلی خیلی دلم برایشان تنگ شده بود،خیلی چاکریم خانم ستاره
سورنا جان از مهربانی و نیک خواهیت بسیار سپاسگزارم و می ترسم با این لطف سرشارت به خود غره شوم که چنین مباد و همدرد فابریکم ستاره خانم خواهش می کنم بیشتر باشید و یشتر از بیشتر سخن بگویید که بنده شما را مصداق همان رهرو پیوسته و آهسته و نرمخو و میانه رو می دانم.
به خدا اگر باشید-دستکم هفته ای چند بار-بر غنای سایت می افزایید و البته شنوندگی با گویندگی و نویسندگی بهتر است و دیگر آنکه به عادت دیرین(بیشتر اوقات دوست دارم به کودکی برگردم و به گذشته) با دیدن نوشتار شما حالتی از غم من را فرا گرفت:برای روزهای نخست این سایت و عمر از دست رفته . . . .و اندکی پشیمانی برای مجادلات بیهوده که خوب *قید اندکی* به دلیل لازم بودن برخی از آنها بود.
گرد آفرید عزیز .این مجادلات بیهوده که گفتین .شاید در نظر شما اینطور باشه .(که به خواستتون در بحث نرسیدین؟؟)ولی به عقیده من خیلی ها از مجادلات برداشتهای مفیدی رو داشتن .شاید نیمه پر لیوان رو نگاه نمیکنید؟
سلام به همه دوستان
از لطفی که نسبت به بنده دارید مچکرم . و خوشحالم که از بودنم کنارتان خوشحالید.و این باعث افتخارم است .:43:
خدمت هم انجمنی ارجمندم گردافرید فرزانه عرض کنم که :انشاءلله بنده به زودی از حالت stand by خارج شده و به حالت اکتیو بر خواهم گشت (حدودا یک ماه دیگه )ولی خداییش با کثرت ارسالها و وقت گیر بودن مطالعه ی اونها دیگه نمی شه انتظار داشت مثل اولای تالار پست گذاشت. اخه اون" رود "حالا به" دریا" تبدیل شده. امیدوارم این بزرگ شدن کمکی باشه برای بزرگ شدن روح و روان و تواناییها و مهارتهامون وگرنه صرفا گفتن و نوشتن تنها و بدون تفکرو عمل، نتیجه ای جز اتلاف وقت در بر نخواهد داشت .
لیکن من مطمئن هستم هر کدام ما از ابتدای ورودمون به تالار تا کنون با بودن با دوستان و تعاملاتی که داشتیم بهره های فراونی بردیم و تونستیم تغییراتی در نحوه ی زندگی و برخوردهامون داشته باشیم .
دوستان ارادتمند همه تون هستم و از بابت همه ی چیزهایی که با بودن با شما یاد گرفتم سپاسگزارم :43:
موفق و پایدار باشید :72:
کیوان جان بنده هم با پیش بینی همین برداشتها *اندکی* پشیمانم و نه نادم مطلق.روشن است که از میان و بحث و گفتگو و حتی جدال لفظی،واقعیات و حقایق بهتر خود را می نمایانند.
بايد مسير تالار را به درستي هدايت كرد كه به نظر من دارد به بيراهه مي رود.
تعداد ارسالها در هر يك از تاپيكها اينقدر زياد است كه واقعا حوصله و وقت براي پيگيري از ابتداي آن وجود ندارد. اي كاش افراد كمي قبل از ارسال به ضرورت آنچه كه مي فرستند براي حل و كمك به صاحب تاپيك انديشه كنند و بعد اقدام به ارسال نمايند.
ارسالها بي محتوا شده و تاپيكها تكراري. افراد دوست دارند مسائل را دنباله دار كنند و به نظراتي كه داده مي شود اهميتي نداده و ارزشي قائل نيستند.
مشكلي كه مي تواند با دو جمله حل شود چرا بايد 197 ارسال داشته باشد؟!
اگر قرار بود www.hamdardi.net يك محيط چت باشد، آن را طي يك اطلاعيه همينجا اعلام مي كرديد تا تكليف خود را بدانيم.
آقاي مدير شما كجا تشريف داريد تا بياييد و تالار خود را اداره كنيد؟!
در هر شركت،مدرسه، كارگاه و تالار و... اگر مدير بالاي سر آن نباشد بعد از مدتي چه به روز آن مكان مي آيد؟!
(اين يك شكايت است)
متأسفم كه سئوالهايم بي جواب ماند
سلام دانه عزیز.
خیلی قشنگ مشکلات تالار رو ریشه یابی کردی و به اونها اشاره داشتی .
دوست عزیز به عقیده من در رابطه با یه موضوع 1خیلی ها میخوان نظر خودشون رو تحمیل کنن 2یا در اون رابطه آگاه نیستن 3یا نحوه ارتباط راجب به مسائل در محیط تالار اشتباه است. بعضی وقت ها هم ارسال های که اصلا" ربطی به موضوع مورد نظر نداره!!!؟؟.آقای مدیر هم که نمیتونه همش دنبال این تایپک یا اون تایپک باشه بهتر اینه که ما خودمون اقدام کنیم .ما اعضاء تالار هستیم این مائیم که از تالار استفاده میکنیم یا شرایطی رو فراهم میکنیم تا دیگران هم ازا ین محیط استفاده کنن . میتونیم قبل از اینکه مطلبی رو در تالار عنوان کنیم یه جستجوی کوتاه در رابطه با همون موضوع داشته باشیم یا اگرراجب به موضوعی آگاهی نداریم خودمون رو قاطی نکنیم تا مثلا" آمار ارسال یه مشکل کوچک به 197 نرسه.به قول santatianبعضی ها فقط دنبال اینن که یا ارسال هاشون زیاد باشه یا شهرت .....
بقیش رو هم که خودتون به اون اشاره داشتین .