"مريم١٢٣ و ملودي عزيز و ديگر كارشناس هاي محترم كه تجربه اي دارين ازتون خواهش ميكنم راهنماييم كنين
واقعا خيلي اوضاع پيچيده ايي دارم"
نسیم جان :72:
برات دعا می کنم هر چه سریع تر به بهترین نتیجه ممکن برسی و از این حالت بحرانی بسلامتی بیرون بیای ...
واقعیتش من کارشناس نیستم و فقط در مواردی می تونم نظر بنویسم که تجربه مثبتی در اون زمینه داشته باشم که با منتقل کردنش کمکی به دوستان عزیزم کنم ... یا مهارتی رو یاد گرفته باشم که بتونم برای دوستان عزیزم اینجا بازگو کنم ...
در مورد مشکل شما واقعا نمی دونم راه حل درست چی می تونه باشه چون اولا من در جریان تاپیک های قبلت نیستم و اطلاع دقیقی از اصل مطلب و ریشه مشکلت ندارم ... و دوم اینکه خودم تجربه مشابهی مثل تو ندارم ...
من توی مورد خودم اصلا به دنبال حقوق مالی مثل نفقه و مهریه و غیره نرفتم ... فقط وقتی به بن بست رسیده بودم و مشکلاتم رو لاینحل می دیدم تمام حقوق مالی مو در قبال طلاق بخشیدم و اعلام کردم که از این زندگی میرم ... اونم در قبال خود طلاق نه حق طلاق ... و همسرم با ترس از دست دادن من و زندگیش بود که قدم جلو می گذاشت و تلاش می کرد در صورتی که هیچگونه فشار مالی روی دوشش نبود ... و خب این خیلی برای من با ارزش بود ...
البته تنش و دعوا و بالا پایین زیاد داشتیم این مدت ... خیلی جاها درگیر بازی های هیجانی کودکانه دو نفره شدیم(نوشتم برات که بدونی نباید وارد این بازی ها بشی) ... ولی ایشون از همون ابتدا (شخص خودش کاری به خانوده ش ندارم) برای بازگشت من به زندگی تلاش می کرد گرچه یه جاهایی عملکردش صحیح و موفق نبود ... ولی به شیوه خودش تلاش می کرد و خواستار بازگشت من به زندگی بود ...
که تازه من الان همینم پشیمونم و با خودم میگم ای کاش آستانه تحملم بالاتر بود و اسم طلاق نیاورده بودم و با رویکرد هوشمندانه تری زندگیمو به سمت اصلاح سوق می دادم ...
توی مورد شما مردی داره صرفا از ترس فشارهای مالی به زندگی بر می گرده ... من خودم شخصا اعتقادی به اینجور ترس ها و ساختن زندگی بر پایه فشار مهریه و مسائل مالی ندارم ... اطرافم نمونه هایی رو دیدم که مرد صرفا با فشار مهریه به زندگی برگشته اما بعد از مدتی اون زندگی در ظاهر وجود داشته اما در باطن به طلاق عاطفی تبدیل شده ...
شخصا اصلاح رابطه از طریق مشاوره های روانشناسی و یادگیری مهارت های زندگی رو براتون پیشنهاد می کنم که بهتر و موثر تر از هر فشار بیرونی عمل می کنه ...
عزیزدلم بیشتر از این راهنمایی بلد نیستم و فکر می کنم راهنمایی دوستان عزیز آقای 12 _9_ saeed و 123 maryam به اندازه کافی خوب و راهگشا بود ...
امیدوارم هر تصمیمی که میگیری در نهایت برات آرامش به همراه بیاره :72: