-
من دگر به پايان نيانديشم، كه همين دوست داشتن زيباست
با سلام
دوستان خوبم.بياييد فكرامونو عوض كنيم .بياييد بگذاريم عشقامون راحت واسه خودشون زندگي كنن.خودمونم راحت زندگي كنيم.منم مثل همه شما خيلي عاشقم ولي باور كنيد كه روش من وخيلي از شما درست نيست.بايد قوي باشيم. ولي عشقمونم فراموش نكنيم.باور كنيد من چند وقتيه كه دارم اين كارو مي كنم خيلي راحت شدم.شما هم امتحان كنيد.
-
RE: من دگر به پايان نيانديشم، كه همين دوست داشتن زيباست
به نظر من این هم خوبه هم بده
اگه میدونی به اونی که دوستش داری نمیرسی خوبه اما اگه یکم احتمال وجود داره خوبه باهاش بمونی
آخه آدم که نمیتونه با یه رویا یا توهم زندگی کنه!!!
اگه ولش کنیم و اون بره سراغ یکی دیگه در اینصورت نباید ناراحت بشیم فکر کنم یه راه حل واسه راحت تر جدا شنه
-
و اگر اين عشق به صلاح هيچ كس نباشد بايد اين عشق تا كجا برود؟!!؟!؟
چه كسي بايد جلوي اين اشتباه را بگيرد؟!
حتماً خدا!
-
آری آغاز دوست داشتن است
گرچه پایان راه ناپیداست ...
موافقم . باید بذاری عشقت زندگی کنه اونطوری که راحته .
پیوند عشق حقیقی با مرگ گسسته نمی شود چه برسد به دوری .
-
اما به نظر من
بايد عشق را مهار كرد
بايد مانند يك كودك مراقبش بود
بايد او را پروراند
بايد مراقب مسيرش بود و هر جا لازم بود مسير را عوض كرد
عشق باد نيست كه بگذاريم بيايد و بوزد
عشق را بايد پروراند
-
دانه جان من تا حدودي با شما موافقم.آري بايد عشق را پروراند.ولي نمي دانم منظورت از مهار كردن چيست.ولي حرف من اين است.در كنار هم باشيم اما يكديگر را دربند نكنيم بگذاريم هر كدام گاهي براي خود تنها باشيم زير اينگونه دوام عشقمان بيشتر مي شود.متاسفانه خيلي از عشق مفهوم درستي از عشق نداريم.عشق اسارت نيست بلكه خود آزاديست.
-
عشق يعني رهايي.
بايد پارو نزد وا داد
بايد دل رو به دريا داد.
خودش مي بردت هرجا دلش خواست
به هرجا برد بدون
ساحل همون جاست.
-
سلام
چه تاپیك جالبی
اگرچه پستهایش مختصر هست ولی مفاهیم عمیقی در آن طرح شده /
باید روی اینها بیشتر تامل كنیم....
من كه دارم همین كار را می كنم
شما چطور؟!
-
همانطور كه گفتم عشق مانند كودك است ما شايد بايد مادر اين كودك باشيم
او را بزرگ كنيم. پرورش دهيم. برايش از جان و دل مايه بگذاريم. مراقب باشيم به هرز نرود. مراقب باشيم آسيب نبيند و كسي گزندي به آن نزد و در نهايت اگر لازم بود او را به دست سرنوشت بسپاريم تا بتواند آزادانه براي خودش و در راه خودش باشد.
-
عشق امانت است
مالكيت ندارد
-
من هم كاملا با مالكيت نداشتن عشق موافقم.ولي جالبه خيلي از ما مثل خود من به اين موضوع ايمان داريم ولي وقتي با عشق مواجه مي شويم اين حرف رو فراموش مي كنيم و بهش عمل نمي كنيم.به اميد روزي كه همه يك چيزو بدونيم و بهش عمل كنيم و اون چيز اينه " عشق يعني آزاد شدن،آزاد شدن و آزاد شدن..."
-
دانه جان چه قشنگ گفتی عشق امانت است مالکیت ندارد
ممنون خیلی حرفاتون قشنگه دوستان
-
پيروز جان تايپيك جالبي را ايجاد كردي. من هم با نظر پيروز موافقم. نبايد عشق رو به اسارت گرفت. كه هر چه اسارت آن بيشتر شود موقع آزادي هيچ حد و مرزي رو نمي شناسه. پس بهتر است آزاد باشد البته نه آن آزادي كه هيچ قيد و بندي وجود نداشته باشد. در حد متعادل.
-
فرصت بودن با تواگه حتي يه نفس بود!
براي باور بودن ، همه چيزو همه كس بود.
اي تو جاري توي رگهام
صداي پاي نفسهام
اي كه بوي تو رو دارن
لحظه هاي خواب و رويام.
-
تو خفته ای ونشد عشق را کرانه پدید***تبارک الله از این ره که نیست پایانش
زنده بی عشق کسی در همه عالم نیست**وانکه بی عشق بماند نفسی آدم نیست
سخن عشق نه آنست که آید به زبان **
ساقیا می ده وکوتاه کن این گفت وشنود (حافظ)
-
به نظر من
عشق خوبه اما باید اونو با تعهد بیمه کرد وگرنه بهای سنگینی باید براش پرداخت بهایی که اسمش هجرانه.من با حرفای دانه موافقم.
-
ANOSHجان
صد رد صد بايد همراه عشق تعهد وجود داشته باشه اما اين تعهد چيزي نيست جز يك حس قوي دروني در هر كس و نبايد از بيرون به كسي تحميل بشه، به نظر من يك رابطه قلبي قوي خودش تعهد رو به همراش مياره و لزومي نداره يكي از دو طرف مرتب مواظب طرف مقابل باشه.
-
"خدايا به آنان كه دوست مي داري بفهمان كه دوست داشتن از عشق برتر است"
-
سلام pirooz . ما از خیلی ها شنیدیم که عشق (حقیقی)فرد عاشق رو به عرفان .پیشرفت و شناخت نزدیک میکنه که باعث میشه زندگی رو واقعبینانه ببینه وتصمیم های منطقی بگیره , واحساس هم در اختیار عقل (در عشق).واز این بهتر هم نمیشه .حالا شما میتونی بگی که دوست داشتن چه نورم های داره که از عشق برتره ؟
-
كيوان جان، خيلي بي رو در بايسي بگم من خودم عاشق بودم و هستم و دوست دارم تا ابد بمونم.ولي هميشه دوست داشتم عاشق يه چيزي مي بودم كه ارزش اين همه عشقو داشته باشه. من انسان مذهبي نيستم الان 6 ساله كه نماز نخوندم روزه نگرفتم ، ولي واقعا احساس مي كنم كه تنها كسي كه ارزش دوست داشتن رو واقعا مي دونه و هيچ وقت به كسي كه دوستش داره پشت نمي كنه (فقط خداست)-خيلي از عاشق و معشوقا رو ديدم كه خيليم همو دوست داشتن ولي وقتي به هم رسيدن عشقشون كم رنگ شد و چه بسا از بين رفت.
-
پیروز بی شک درست انتخاب کردی. بی شک
-
دوست دارم يه تجربه فردي رو براي شما دوستاي خوبم بگم.يه عمري عاشقو بيقرار يه نفر بودم،خيلي دوسش داشتم.احساس مي كردم بدون اون ميميرم و واقعا هم اينطوري بود.بعد از يه عمر ناز خريدن و ناز كردن اون.تو يه مقطعي ديگه داشتم نا اميد مي شدم .ناگهان اون به طرف من اومد.اون خيلي منو اذيت كرده بود منم رنجيده بودم برخلاف ميلم خيلي اذيتش كردم بطوري كه شايد از من بدش اومد.(حس انتقام)كه تو عشق اكثر ما ها چون از جنس خاكيه به وفور يافت ميشه.(مثل حس خود خواهي كه جزي جدا نشدني از عشق خاكيه).بعد از اين تجربه نمي دونم چرا فكر مي كنم عشق از جنس خاكي به هيچ عنوان نمي تونه حقيقي باشه.مهم نيست كه يه عمر دور از هم ، همديگرو دوست داشته باشيم مهم اينه يك سال دركنار هم زندگي كنيم وهمن قدر همديگرو دوست داشتيم مي دوني چرانمي تونيم وقتي در كنار هم هستيم همديگر رو به اندازه وقتي كه از هم دوريم دوست داشته باشيم؟ به خاطر اين كه تو زندگي مشترك گذشت نداريم "نه مي تونيم يه عمر چيزي رو كه ادعا كرديم بش عمل كنيم چون اون موقع ديگه قضيه فرق داره به اون چيزي كه مي خواستيم رسيديم چرا ديگه گذشت كنيم؟ " اين همون چيزيه كه همه عشقاي خاكي رو از بين مي بره.يعني گذشت.
كيوان جان خيلي مطمئن راجب به عشق حقيقي نميشه صحبت كرد چون تعداد محدودي تو تاريخ اونو تجربه كردن .عشق به چيزي فنا ناپذير...
-
چه سخت است،
دم ،دل دادن از دست
دم،دل كندن از يار
چه سخت است،
ماندن پشت يك سنگ
براي ديدن پايان يك عشق.
"اميدوارم هيچكدومتون اين لحظه رو نبينيد. خيلي سخته"
-
پيروز عزيز سلام.... داشتم عشق رو از نوشته هات بخوبي احساس ميكردم. اما اين نوشته آخرت چيه ؟؟؟ مگه نميگي كه فقط عشق به خداست كه ارزششو داره ؟؟؟ آدم عاشق كه اينقدر زود غمگين نميشه!!!
اما واقعا بهت تبريك ميگم كه خيلي زود عشق به خدا رو جانشين يه عشق خاكي كردي. موفق باشي و آرزو ميكنم بهش برسي....:203:
واسه ماهم دعا كن....:203::203:
-
شرين جان.
اي كاش مي تونستم الان بگم اين كار و كردم.قربون خدا برم. من خيلي نوكرشم.به مولا دوسش دارم.
-
پيروز عزيز همه ما هرچقدر نيرومند هم كه باشيم لحظاتي در زندگيمون داريم كه دورش يه حصاره به اسم تنهايي و اونقدر دلتنگ و غمگين ميشيم كه حس ميكنيم تنهاتر از ما آفريده نشده.... اونجاست كه فقط و فقط عشقه كه ما رو زيرورو ميكنه و تنها عشقه كه ميتونه از قعر گودال تنهايي ما رو تا آسمون هفتم ببره ...
حس دلتنگيتو خيلي خوب درك ميكنم .... اميدوارم دلتنگيهات كوتاه مدت و شاديهات بلند مدت باشه...
و اما عشق خداي عزيز و مهربونمون واقعا يه معجزه ست كه با لمسش جسم خاكيمون تطهير ميشه... اولين نشونش هم اشكيه كه از چشمامون جاري ميشه.... ميدوني چرا؟؟ من كه هميشه واسه اينكه ازش دور شدم و اون هنوز بيادمه چشام اشكي ميشه...
وقتي كه ميفهمي يه نفر هست كه از بيوفايي تو دلگير نشده و هنوز كنارته و اونقدر دوستت داره كه كافيه صداش كني تا قلبتو پركنه از عشق و زندگي.....
اميدوارم مثل نوشته هاي اولت پر بشي از شادي و تشاط و اونو به همه دوستامون كه دلتنگن توي اين تالار هديه بدي....
موفق باشي و پيروز ...
-
"خدايا درست زندگي كردن را به من بياموز كه درست مردن را خودم خواهم آموخت"
"آري،باش و زندگي كن...كه دوست داشتن از عشق برتر است ومن هرگز خود را تا سطح بلندترين قله هاي عشق هاي بلند، پايين نخواهم آورد"
"عشق جنون است وجنون چيزي جز خرابي وپريشاني در فهميدن وانديشيدن نيست، اما دوست داشتن در اوج معراجش، از سرحد عقل فراتر مي رود وفهميدن وانديشيدن را نيز از زمين مي كند وبا خود به قله اي بلند اشراق مي برد"
"عشق زيباي هاي دلخواه را در معشوق مي آفريند ودوست داشتن زيباي هاي دلخواه را در دوست مي بيند ومي يابد"
"عشق يك فريب بزرگ وقوي است ودوست داشتن يك صداقت راستين وصميمي،بي انتها ومطلق است ."
"عشق در دريا غرق شدن است ودوست داشتن در دريا شنا كردن است ،عشق عشق بيناي را ميگيرد و دوست داشتن مي دهد "
"عشق خشن است وشديد ودر عين حال نا پايدار ونامطمئن ودوست داشتن لطيف است ونرم ودر عين حال پايدار وسر شار از اطمينان"
"عشق همواره با شك آلوده است ودوست داشتن سراپا يقين است وشك ناپذير"
"از عشق هرچه بيشتر مي نوشيم،سيراب تر مي شويم و از دوست داشتن هر چه بيشتر ، تشنه تر، عشق هر چه ديرترمي پايد كهنه تر مي شود ودوست داشتن نوتر،"
"دوست داشتن ايمان است وايمان يك روح مطلق است، يك ابديت بي مرز است از جنس اين عالم نيست،"
دکتر علی شریعتی
-
دوست مي دارم از همين نقطه خاكي تا عرش
دوست مي دارم از زمين تا به خدا.
-
سلام
سخته تا میخوام به حال خودش بذارم دلم براش تنگ میشه و نمیتونم.
واقعا نمیدونم باید چی کار کنم.
در ضمن من هنوز درست بلد نیستم با جنس مخالف چه طوری باید رفتار کنم.
-
سارا جان، قبول دارم سخته اما شدني.بازم تكرار مي كنم
"بايد پارو نزد وا داد.
بايد دل رو به دريا داد
به هر جا برد بدون
ساحل همون جاست."
-
پیروز ؟ مگه شما نگفتی عشق حقیقیتو پیدا کردی؟ خدا چی رو به تو نمی ده که از یه نامرد توقع داری؟ ببینم وقتی داغونی خدا رو می بینی کنارت اومده دستاشو می بینی که تو رو داره نوازش می کنه؟ یا باید به اونی عشق بورزی که تازه لحظه داغون شدنت لحظه بهونه اون برای خداحافظی از تو هست؟ برادر عزیز من دست تو رو می بوسم و می خوام مدتی رو با خدا سر کنی. نمی دونم چه طور بگم که این لحظه ها اگر از دست بره دیگه بر نمی گرده
-
در رابطه با ارسال sorena_arman
با خدا باش و پادشاهی کن/ بی خدا باش و هر چه خواهی کن
-
سورنا جان.
من گفتم كه از هرچي عشق كه توش (خودخواهي ، منفعت طلبي، شهوت و...)باشه گريزونم.بازم مگم عشق يعني رهايي.آزادي.منظور وا دادن در درياي بيكران عشق الهيه نه عشق ديگري هرچند مي دونم گفتنش راحته واميدوارم همه مون تجربه كنيم. اگرم گاهي با بعضي دوستان كه در دوران سردر گمي در عشق هاي بي فرجام به سر مي برن همدردي مي كنم دليل بر اين نيست كه با اونها هم عقيده هستم بلكه به اين نكته اعتقاد دارم كه همه روزي به اين نتيجه مي رسيم كه عشق يعني خداي نازنين تنها رفيق تنهاييام .يعني كسي كه هميشه واسه درد دلام حاضره.كسي كه معني كلمه عشقو به معناي واقعي تعبير كرده.
بازم ميگم و درست تر ميگم تا شبه اي ايجاد نشه.
"بايد پارو نزد واداد
بايد دل رو به دريا(درياي بيكران الهي) داد
به هرجا برد بدون ساحل
همون جاست"
من كه خيلي دوسش دارم... حاضرم جونمو در راه عشقش بدم.
-
تقديم به همه اونايي كه از اين به ظاهر عشقو عاشقي ها گريزونن.
برو اي دوست، برو اي دختر پالان محبت بر دوش!
ديده بر ديده من مفكن و نازم مفروش
كه دگر ، سيرم و سيرم به خدا
سيرم از آن عشق دو پهلوي تو ، پست!
اٌف به آن دامن پستي كه تورا پر وردست!
كم بگو جاي تو كو؟ مال تو كو؟ بنده زر،
كهنۀ ، وحشئ ، رقاصة خر.
دل من چون دل تو صحنه دلقك ها نيست
خنده ام مسخره خنده چشمك ها نيست
دل من مآمن صد شور و بسي فرياد است
آتش شعله شرين شكن فرهاد اسست.
-
پرودگارا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
عشق بی انتها فقط خداست ولی داد از عشق زمینی!!!
بعضی وقتا حیرونی که این هوسه یا عشقه جفتشون از یه جا شروع میشه ولی به یه جا ختم نمیشه
پس باید فرق بین عشق و هوس رو شناخت تا دلت مامن صد شور و بسی فریاد که آقا پیروز گفتن نشه
-
به خدا درسته اينا همشون هوسه ولي همون به اشتباه فكر مي كنيم عشقه.آف به اين به ظاهر عشقا.
ديگر تبار تيره انسان براي زيست
محتاج قصه هاي دروغين خويش نيست.
...
-
[/color]:104:
[color=#FF0000]بعضی وقتا حیرونی که این هوسه یا عشقه جفتشون از یه جا شروع میشه ولی به یه جا ختم نمیشه
دوتاشون از يه جا شروع ميشن ولي فرجام اولي اسارته و دومي آزادي.
يه سوال؟ كدوم يكي از شما دوستان كه ميگين عاشقين، احساس آزادي ميكنين؟ خواهش مي كنم اينو صادقانه برام بنويسين.خواهشا شعار ندين من خودم از اول عمرم شعار دادم ولي بالاخره به اين نتيجه رسيدم كه بايد واقع بين بود!...
-
دوري خيلي سخته . من دارم ديوونه ميشم . نميدونم بايد در راه عشق چيكار كنم ؟ كمك مي خوام .
-
سخته يكي رو بخواي ، اونم بدونه ولي هيچكار واست نكنه . چرا عشق مثل هفت خوان رستم ميمونه؟ دوريش سخته
-
رها كن.آدم مي تونه دوست داشته باشه ، اما رها كنه.باور كن اگه بتوني رها كني اون وقته كه خودتم رها ميشي وبه چيزي با ارزش تر از اين عشقاي بي ارزش مي رسي.باور كن.