نوشته اصلی توسط
Happy.girl.69
ناراحت نشیا ، منم جای همسرت بودم سعی میکردم بیشتر وقتمو سر کارم بگذرونم ، وقتی هیچ انگیزه و امید و دلخوشی تو خونه نداشته باشم.
اینو هم فراموش نکن که همین کار و تلاش همسرت نباشه پس خرج خانواده از کجا میاد.
مشکل خودت هم دلیل اصلیش به نظرم بی انگیزگی و بی هدفی هست.
چرا خیال میکنی همسرت این چیزا رو نمیفهمه ، چون به روی خودش نمیاره ، دلیلی بر نفهمیدنش نیست.
اعتراضش هم نسبت به اینکه همه توجهت شده بچه و موبایل کاملا به جا هست به نظرم.
البته به تو هم صد درصد حق میدم که تو ذوقت خورده باشه و نخوای خیلی کارارو انجام بدی ولی باید یاد بگیری که خیلی کارارو واسه دل خودت اول انجامش بدی ، لباس خوب و ارایش و تزئین غذا که همش نباید واسه همسر و مهمونی باشه ، یه بار برای دل خودت این کارارو بکن ببین چه حالی میده ، کلی روحیه ادم عوض میشه.
احساس میکنم شاید زیاد و پشت سر هم به شوهرت محبت کردی و بهش فرصت ندادی که اونم جواب محبتت رو بده واسه همینم الان خودت کم اوردی.
یا در مورد سورپرایز کردنش که مهمون دعوت کردی و ناراحت شد ، هرچی فکر میکنم هیچ دلیلی برای ناراحتی پیدا نمیکنم جز اینکه ادم حس شرمندگی پیدا کنه از محبت زیادِ طرف مقابل وگرنه ادم باید خیلی هم خوشحال باشه یا شایدم زیاد اهل مهمونی و جمع نبود که ناراحت شد.
فایل صوتی "کلید مرد - دکتر حبشی" رو دانلود کن و گوش بده ، زیاد وقتتو نمیگیره در عوضش چیزای خیلی خوبی دستگیرت میشه.
حتی منی که مجردم گوش دادم و خیلی تصورم نسبت به مردها عوض شد.