لطفا به تصمیم گیری در مورد شغلم کمک کنید
سلام
به نظرم مشکلم با این انجمن مرتبط تر بود. بهتر است اسم انجمن را مشاوره تحصیلی و کاری قرار می دادند. اگر محل اشتباهی را انتخاب کردم لطفا مسئولین انتقال دهند.
مدت یک سال هست در مورد انتخاب درست فکر می کنم و هنوز موفق به گرفتن تصمیم درست نشدم.
من خانمی هستم که در دو محل مشغول به کار هستم. شغل اول از لحاظ مزایای مالی بهتر از شغل دوم هست. ولی شغل دوم تقریبا بیشتر مورد علاقه ام هست و حقوقش هر چند کم آب باریکه ای است.
تا یک سال قبل انگیزه بیشتری برای کار کردن و رشد کاری داشتم ولی مدت یک سال هست که کلا از لحاظ کاری، انگیزه ام کمتر شده و احساس می کنم شغل دوم از لحاظ جسمی و فکری خسته ام می کند. مدت زمانش را کمتر کرده ام ولی درگیری فکری زیادی دارم. از طرفی کم انگیزه شدن باعث کم شدن بازده کاری در هر دو شغل شده است و احساس بیهودگی بخصوص در کار دوم دارم و این مورد استرسم را بیشتر کرده است. مدتی هست که بدون سر و صدا به محل کار دوم می روم و برمیگردم و کارم به خوبی انجام نمی شود.
همکاران و حتی خانواده ام به من به عنوان فردی موفق با پشتکار نگاه می کنند ولی خودم می دانم که از درون خسته شده ام. حتی نسبت به ادامه تحصیل در مقطع دکتری نیز انگیزه ای ندارم.
حالا سوالم این هست به نظر شما چه کنم؟
یک شغله شدن و رها کردن شغل مورد علاقه ام تصمیم درستی است؟
یا اینکه باید انگیزه کاری ام را بالا ببرم و هر دو را داشته باشم؟
و اینکه اگر باید یک شغله شوم، چطور می تونم از شغل دوم دل کنده و به شغل اول دل ببندم.
(نمیدانم نسبت به شغل دوم دچار دلبستگی شدم یا ترس که نمی توانم به راحتی تصمیم به ترک آن بگیرم. )
لطفا در گرفتن تصمیم درست کمکم کنید.