سلام برای تعیین مه[/color][/size][/font]ریه من را راهنمایی کنید ؟نظر خود من 14 سکه است ؟ آیا درست است؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام برای تعیین مه[/color][/size][/font]ریه من را راهنمایی کنید ؟نظر خود من 14 سکه است ؟ آیا درست است؟
كاملا" با 14 سكه موافقم.اگه ميتوني 5 تاش كن.چون مهريه قيمت گذاري نيست.زندگي اي كه بخواد نابود شه 5 تا با 5000 تا هيچ تفاوتي نداره.ارزش خودتو حفظ و همون كمترين رو انتخاب كن.من تجربه دارم كه ميگم.ايشالا خوشبخت شي
به نظرم 15 تاش کن رند بشه !!!!
سوای از شوخی ، زیر 100 تا 200 تا ریسک هست ، در پناه حق .
زیر 100 تا ریسک هست؟!!! متاسفم. از یک پسر بعیده همچین حرفی بزنه!! چیو ریسک هست.؟ طیبه خانوم شما می تونید خودتون رو در اموالی که در حین زندگی مشترک بدست میاد شریک کنید.مهریه زیاد واقعا دید یک پسر رو بد می کنه.شرایط دیگه ای بذارید.شرایطی که راهی برای تلاش شما و همسرتون در زندگی باز می کنه. 14 سکه عالیه.
بنظر من 110 تا خوبه . مهریه زیاد خوشبتی نمیاره ولی کمش شاید بعضی مردها را بعضی وقتها وسوسه کند .
ببینید digital man مردی که با مهریه کلان به وسوسه نیفته رو نخواهید یافت و اصولا همچنین مردی ارزش زندگی مشترک را نخواهد داشت. این مرد زن خود را تحمل می کند و دوست نمی دارد!!!یک مقدار احساسات رو در این گونه مسائل کنار بگذارید.
اتفاقا بنظر من منطقی هست که مهریه کم نباشه . چون فارغ از مساله ای که گفتم بهر حال ممکنه به هر دلیلی بین زن و مرد جدایی اتفاق بیفته ( مثلا به این دلیل که مرد خیانت کرده ). اونوقت مهریه بدرد زن میخوره . حتما با شرایط مفتضح جامعه خودمون که آشنا هستید ؟ زنی که بیوه شده باشه همینطوری کلی دردسر داره چه برسه که بی پول هم باشه .
اگر مي خواهي مهريه ات كم باشد بهتر است 114 تا را انتخاب كني.
راستي خيلي دلم مي خواهد بدانم چرا دلت مي خواهد مهريه ات خيلي كم باشد؟!
ارزش ريالي 14 تا سكه را حساب كن . آيا روزي به درد يك زن بيوه مي خورد؟!
در جامعه ايران حق انتخاب با مرد است يعني مرد ميتونه هر دختري را كه كه نظرشو جلب كرد برود خواستگاري كند ولي زن فقط مجاز است از ميان مرداني كه او را انتخاب كردند يكي را انتخاب كند و هرگز نميتواند اگر از مردي جداي از خواستگاراش خوشش اومد بره و از اون درخواست ازدواج كنه . همچنين حق طلاق نيز متاسفانه با مرد است يعني مرد هروقت كه اراده كند و زنش را نخواهد ميتواند با دادن مهريه اش اونو طلاق بدهد ولي زن براي جدا شدن اين حقو ندارد حتي اگر مهرش را هم ببخشد باز بايد مرد راضي به جدايي باشد .
بنابراين در جامعه ايي كه حق انتخاب و حق طلاق با مرد است :302: قاعدتا يك زن عاقل يه پشتوانه براي تداوم زندگيش بايد داشته باشه . كه اگر روزي آقا تصميم گرفت حكم طلاق را بدون رضايت همسرش جاري كنه لااقل زن براي تامين آينده اش چيزي در بساط داشته باشه . مهريه ضامن خوشبختي هيچ انساني نيست ولي پشتوانه اي هست براي اينكه هر كسي خيلي راحت نتونه اقدام به طلاق همسرش كنه و اگر هم كرد لااقل زن براي آينده اش كه نامعلوم است سهمي و سرمايه ايي براي ادامه زندگيش داشته باشه . حالا اين با خودتان است كه ببينيد به اين پشتوانه مالي نياز داريد يانه و آيا اصولا اينو حق و سهمي از خودتون در زندگي ميبينيد ؟؟ ضمن اينكه مهريه زياد هم طبق قانون قابل پرداخت نيست . الان طبق قانون با توجه به تورم موجود در جامعه عرف مهريه را 200 عدد تعيين كردند . ميتونيد همان عرف را در نظر بگيريد .
خوشبختي را آنچنان برايت آرزو ميكنم كه هرگز نيازي به درخواست مهرتان پيدا نكنيد .
در پناه حق باشيد
مهريه اگه كم باشه مهم نيست اما بهتره چند تا شرط ضمن عقد در مورد چيزايي كه برات مهمه بذاري ...
آينده نگري خيلي خوبه
خوب کنار 14 تا سکه سفر حج و چیزای دیگه هم بذار
به نظر من هم 14 تا سکه خیلی کمه
تو باید به همه ی جوانب قضیه نگاه کنی درسته که مهریه بالا خوشبختی نمیاره اما 14 تام دیگه خیلی کمه
به نظر من به 200 تا مناسبتره اگه میخوای کم باشه.
چون حق طلاق با مرد است پس باید کار را بدتر کرد و مهریه را بالا گرفت!!واقعاً چه راه حل جالبی؟!!آیا مردی که زن دایم با مهریه بالایی دارد،نمی تواند صیغه بگیرد و همان صیغه جلوی چشم زن دایمش بیاورد در خانه؟
چرا همه اش صحبت بر سر طلاق است؟حرف از جدایی است؟همه اش فکر دعوا و مشاجره و در نهایت طلاق هستید؟مگر شما که الان در جامعه هستید،از شما سفته می گیرند؟مگر با دوستان خود که رابطه دارید،از آنها یا آنها از شما برای این دوستی و رابطه چک می گیرند؟
خاکستر بر سر آن مرد ابلهی کند که مهریه ای را که حق زن است به دلیل آنکه موقعیتش را با موقعیت دختر همان اول نسنجیده،بالا بگیرد!واقعاً باید هر بلایی سر پسری بیاید که به جیبش نگاه نکرده و مهریه بالا را متقبل شده است و موازی و یکسان با آن خاکستر بر سر دختران و خانواده هایشان که می دانند ثروت پسر و خانواده اش چفدر است،ولی باز هم زرتی مهریه بالا تعیین می کنند.
مسخره بازی،جهالت و نادانی و دور باطلی از ایجاد بدبینی و اسارت و حمافت.چرا به جای همه این کارها دختر و پسری که قصد ازدواج دارند،نمی آیند و یکی دوسال خودشان و خانواده شان با هم رابطه داشته باشند و البته رابطه ای کنترل شده و برای شناخت بیشتر و بهتر یکدیگر؟چرا نمی روند نزد روانکاو و روانشناس و مشاور و هر کدام جداگانه در دوران مجردی تا اخلاق و رفتار و کاستیها و مشکلات روانی خود را بهبود دهند و نیز پس از آشنایی دو تایی؟؟؟؟؟
چرا ما مردم مثل کسی که گوشت برادر مرده اش را می خورد،پشت سر دختران غیبت می کنیم و اگر دختر و پسری به جهت ازدواج با آگاهی خانواده با هم رابطه ای معقول داشته اند و دیده اند به درد هم نمی خورند،هی پشت سر دختر بدبخت حرف مفت می زنیم؟
چرا این اندازه عقل و شعور نداریم که تحقیق از در و همسایه ای که زیاد از خانواده طرف اطلاعات چندانی ندارند یا به دلیل خوش یا بد آمدنشان از آن خانواده نمی توان به سخنشان اعتماد کرد بعلاوه چند جلسه در خانه دختر یا پسر حرف زدن را برای ازدواجی هدفمند و موفق کافی می دانیم؟!!
چرا ما مردم این اندازه احمقیم؟!!دختران تا سی سالگی در خانه می مانند و به دلیل نیاز سرکوب شده هم خودشان و هم پسران فاسد می شوند و آنگاه شوهری و همسری و زنی نیست و این است آمار بالای طلاق در شهرها و روستاهای ما . . .
شاید نسلهای آینده، شاهد این تحول بزرگ در تشکیل زندگی مشترک شوند..نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
چند نکته اساسی در مورد شناخت روز خواستگاری (شناخت فشرده)
1- اگر داماد با دست چپ استکان چای را برداشت یعنی در زندگی به بیراهه می رود
2- اگر داماد با دست راست استکان چای را برداشت، یعنی در زندگی به بیراهه نمی رود
3- اگر داماد موقع برداشتن چای دستش لرزید، یعنی فردی خجالتی است
4- اگر داماد موقع برداشتن چای دستش نلرزید، یعنی تا حالا صدبار خواستگاری رفته و اصلا هم خجالت نمی کشه
5- اگر داماد چایی را ریخت روی شلوارش، یعنی شلوارش دو تا می شود!
6- اگر داماد چایی را نریخت روی شلوارش، یعنی وفادار می ماند
....
1- اگر عروس چایی را توی سینی ریخته بود، یعنی به فکر زندگی نیست
2- اگر عروس چایی را توی سینی نریخته بود، یعنی به فکر زندگی هست
3- اگر عروس دستش لرزید یعنی از شما خوشش نمی آید
4- اگر عروس دستش نلرزید یعنی از شما خوشش می آید
...
این هم چند راه کار برای شناخت اساسی زندگی که در روز خواستگاری باید انجام بشه اون هم صرف نهایتا 2 ساعت، بعد هم طبق این شناخت اگه داماد خصوصیات بد ذکر شده رو داشت به اندازه تارهای مویش سکه طلا و اگر خصوصیات خوب رو داشت 1000 تا بیشتر از تارهای مویش!
----------------------
حالا از این حرفا گذشته، طیبه عزیز، اون چیزی که توی زندگی مهمه ارتباط بین شما و همسرتونه، که اگه این ارتباط درست نباشه هزاران سکه طلا هم چاره دل زخم خورده شما نخواهد بود..
:72:
يه روزي خوب مي فهميد كه دستي دستي چه بلايي سر جامعه ما مياد. روي صحبتم با خانومهاست!!! اينجا يك نفر باشعور پيدا شده كه مهريه رو كم گرفته. چون مي دونه اگر مردش هرزه باشه مهريشو مي ده و به قول گردآفريد 10تا زن صيغه هم مياره داخل خونه زنه حق حرف زدن هم نداره!!! واضحتر بگم؟
شرمنده ولي اينقدر اين موضوع مهريه احمقانه و بي شعورانه جا افتاده كه من مجبورم بگم. من يك واقعيت رو بگم. حتي اگر خانومها تيربارونم كنند!!
مي دونيد تعداد بسيار زيادي از پسرهاي 25-28ساله (سن ازدواج معمول) يكي از دلايل ازدواج نكردنشون همين مهريه( به علاوه دهها مشكلمرتبط) ديگست. عذر مي خوام فكر مي كنيد كي بيشتر ضرر مي كنه؟!
من بازش مي كنم . بسيار ممنون مي شم دوستان نقدشون رو رو حرفهاي من بزنند:
پسر توسط خونواده يا خود دختر به دليل نداشتن توان مهريه بالا يا خونه يا ماشين رد مي شه!!
اون پسر 5-6 سالي وا ميسته جون مي كنه( در صورتي كه قصدش پاك وبراي ازدواج باشه) . حتي اگر هدفش ازدواج باشه براي تحقير نشدن هم كه شده شروع به جمع كردن ثروت مي كنه. و اينبار به وسيله پول خودش ازدواج مي كنه!! و باز هم عذر مي خوام براي دوستان گرامي عرض مي كنم براي يك دختر اگر پاكي و وضع مالي پسر اولويت باشد ايشان اولويت اين خانوم رو در صورت پاك بودن دارند. اما خانومي همسن ايشان(34-5 ساله) در شرايطي كه ايشان مي تونند با دختر كم سن و سالتر ازدواج كنند اين شرايط رو ندارند!!( شرط زيبايي وسن كه ملاك مهمي براي آقايون هست و با مرورو گذشت سن خانوم كم مي شه ازش) چه اتفاقي ميفته! مي تونم قسم بخورم 5-6 سال ديگه عين همين فاجعه رو مي تونيد ببينيد. اين يه هشدار كوچيكه براي خونواده هاي ناداني كه فكر مي كنند مشكل فقط براي همسايه است كه اتفاق مي افته. حماقتهاي خانواده ها چند دختر معصومي از ازدواج باز موندن.
به هر حال حتي اگر اينجا به فحش هم كشيده بشم واقعيتها رو گفتم. دوستاني كه ازدواج كردند شايد نخوان بپذيرن و دوستاني كه بر طبل لجاجت خود مي كوبند نيز به همچنين
شاد اين نسلهاي آينده - زندگي نسلهاي امروز رو بر مي گردونند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
مهریه هیچ وقت نه خوشبختیه نه پشتوانه برای زنه
مردی که بخاطر ترس از مهریه بالا بخواد با زنش زندگی کنه جز تظاهر چیزی برای زندگی کردن نداره
البته امیدوارم مرد شما هم همین قدر به زنگی پایبند باشن و معنای زندگی کردن رو بدونن نه اینکه از کمی مهریه سوئ استفاده کنن
اگه بهش اطمینان داری ایم بهترین کاره