این مادر لیاقته اسم مادر رو داره؟؟؟
[size=medium]منو شوهرم عاشقه هم بودیم واسه بهم رسیدن هر کاری کردیم و با سختی به هم رسیدیم اما مادرش از همون روزه اول مخالف بود و موند و هر کاری کرد تا بتونه بینه ما جدایی بندازه و بعد از 4 ماه عقد بالاخره موفق شد،اون اجازه نمی داد منو شوهرم با هم ازدواج کنیم می گفت من می خوام برم زیارت خونه خدا و پول واسه عروسیه شما ندارم،وقتی من گفتم من جشن ازدواج نمیخوام فقط اجازه بدید که ما بریم سره خونه زندگیمون انقدر جیغ و داد کرد و گفت که تو می خوای پسرمو ازم بگیری من مادرم آرزو دارم و ..... که شوهرم عصبانی شدو منو به شدت کتک زدو از خونه بیرون کرد الان 7 ماهه که منو شوهرم با هم قهریم،مادرش مجبورش کرده که بینه من و اون یکی رو انتخاب کنه و بهش گفته اگه بری دنباله زنت من دیگه مادرت نیستم و منم تقاضایه طلاق دادم یه هفته بعد از قهره منو شوهرم مادرش تمامه پولی که منو شوهرم با بدبختی واسه اجاره خونه و خرج عروسیمون جمع کرده بودیم و وام ازدواجمونو ازش گرفت تا خرج سفره مکه کنه،احتمالا همین روزا هم عازمه البته خبر ندارم که کی میره،به نظره شما این مادر لیاقته اسمه مادرو داره؟دلم می خواد نظر بدید شاید نظرایه شما واسه من راه چاره شدیا حتی شوهرم آیا ارزشه بخشش داره؟اون الان دوست دختر داره و بهم خیانت کرده به نظره شما اقدامه من واسه طلاق درسته؟؟؟؟[/size]
RE: این مادر لیاقته اسم مادر رو داره؟؟؟
madaresh dar oje birahmi va khodkhahi shoma ro az ham dur karde.shohari ke enghadr zaeifo badbakhte ke be khatere khodkhahie madaresh eshghesh va zanesho dur mindaze ghatele na khaen.tanha rahesham talaghe
عجب شوهری پیدا کردی . هنوز ازدواج نکرده کتکت زده دوست دختر هم داره !!
بنظر من اگر تصمیمت برای جدایی قطعی شد مهریتو ازش بگیر .
الهی :302:
نمیدونم چقدر یه طرفه به قاضی رفتی اما واقعا متاسفم:47:
به نظر من همسرت خیلی بچه ننه ست و مادرش هم خیلی ...
چرا قبل از ازدواج تحقیق کامل نکردی؟؟
واقعا این چه مادریه که پسرش بی سر و سامون مونده ولی خودش میخواد بره خونه خدا؟؟!!
به نظر من بهتره قبل از اینکه با 2 تا بچه بخوای یه فکری به حال خودت بکنی همین اول اساسی با همسرت حرف بزن و روشنش کن .... بعدا تصمیم بگیر میتونی بزرگترا رو واسطه کنی
به هر حال من تجربه ای ندارم امیدوارم که مشکلت حل بشه من تاپیکتو دنبال میکنم.
دوست عزیز اگه واقعا شوهرت تو رو دوست داشت هیچ وقت نمیذاشت مادرش این کارو کنه .حالا که مادرش اینتوری کرده بوده میتونست خودش پولی جور کنه تا با هم ازدواج کنید نه اینکه بره دوست دختر پیدا کنه.ایشالا هر چه زودتر مشکلت حل بشه.به نطر من برو پیش یه مشاور مشورت کن.میدونم چه حالی داری هم دوستش داری هم نمیخوایش.ایشالا پشیمون بشه از کاراش و برگرده پیشت .چون عاشق هم بودید و به سختی به هم رسیدید.بخدا این مکه که مادر شوهرت داره میره نه اینکه ثواب نمیکنه بلکه گناه هم میکنه واقعا اعصابم خورد شد.
عزیزم اینجور که معلوم میشه تو لیاقت دوست داشتن رو داری و اون کسی که لیاقت دوست داشتن و اینکه وقت و عمرت رو براش بذاری و نداره اونه اینقدر ادم بد که کسی رو که دوست داره بزنه اینقدر بد که دوست دختر پیدا کنه .عزیزم خوب فکر کن به حرفای ما ها هم زیاد بسنده نکن همه ی ما که داریم نظر میدیم از دید خودمون می گیم و نمی تونیم خودمون رو جای تو بذاریم بهترین کار مشاوره .برو خجالت نکش تمام اونچه که تو دلت هست رو بگو و فقط به خدا توکل کن این رو بدون که با خدا همه چیز ممکن هست بعد از هر سختی اسانیست دعا کن و از خدا طلب کمک کن بی جواب نمیمونی
یا علی
.عزيزم اگر واقعا" همچين اتفاقي افتاده باشه پس بايد منتظر بدتر اينها هم باشي .شايد شوهرت زماني از كردار خودش پشيمون بشه . ولي شما ديگه اونو نمي توني ببخشي .عاشق كسي بمون كه برات ارزش قائل باشه نه اينكه بدلايل مختلف بخوادبه رويت دست بلند كنه .ان شاءا.. خدا حج اين مادر رو قبول كنه .
آدم ميمونه چي بگه ؟ :162:
داره زندگيه دو نفرو خراب ميكنه كه بره مكه؟خدا قبول كنه:203:.برو خدا رو شكر كن كه الان سيرت شوهرت برات معلوم شده ،شرمنده به دل نگير اما اگه عاطفه داشت تحمل 7 ماه دوري رو تحمل نميكرد.برم هم مهريه رو بگير هم نفقه:exclamation:
خیلی احساساتی دوباره!!! طلاق بگیره؟ شمایی که داد می زنید زن مطلقه نگاه بهش بده چرا؟!!
مشاور برید.
sorena_arman گرامي ما نميگين طلاق بگيره اگه ميگيم مهريه رو بگيره براي اينكه همسرش يه كم به خودش بياد.ضمنا اين كه خيانت كرده قابل بخشيدن نيست.البته ما فقط نظر ميدين و يكي ديگه بايدانتخاب كنه.
سلام سارينا جان. نمي دانم چقدر يك طرفه به قاضي رفتي. برو خدا رو شكر كن كه الان كه عقد كرده هستيد او را شناختيد. 7 ماه قهر ، خيلي زياده. كتك زدن. خيانت. همه اينها مي تونه به تو كمك شاياني در تصميم گيريت بكنه. نمي دانم واقعاً خدا چرا همچين كساني رو به خونش راه مي ده؟ فقط سارينا ما رو در جريان كامل بذار تا خداي نكرده پيشنهاد اشتباهي به تو ندهيم. اميدوارم هر چي خيره برات پيش بياد عزيزم.
عزیزم به نظر من هم همون بهتر که با همچین آدمی زندگی نکنی. خدا رو شکر خیلی خوب شناختی. متاسفانه ایشان اصلا مسئولیت ندارند.
سلام
دوستان درست میگن ، نمیدونم شما اسم چند ماه قهرو تو دوران نامزدی چی میزارید ولی اگه دنبال بهترین راه حل هستید به این فکر کنید که زندگی یک عمر شما ارزش یه منت کشی کوچیک و چند شاخه گل رو نداره ، میتونید برید و یکبار به خاطر خودتون هم شده موضوعو ختم به خیر کنید .
همون بهتر که نرفتی تو خونش . هنوز نه به بار بوده نه به دار تورو زده . مهریتو تا قرون آخرش بگیر و مطمئن باش که خدا یه روز آه تورو از اون مادر میگیره .
به خدا آدم مي مونه چي بگه؟!بذار مادرش بره مكه و برگرده ببينيم ديگه بهونه شون چي يه؟!
راستي مگه به مادرش توهين كردي كه از مادرش دفاع كرده و تو رو كتك زد؟!
از نظریه های همه ممنونم،خیلی متشکر که نظر دادید،من بعد از کلی مشاوره و صحبت با بزرگترا تصیمیه خودمو گرفتم و الان منتظره رایه طلاقمم
هر چند که به خاطره اینکه من درخواست دادم به این راحتیا نیست اما با کارایی که اون کرده(کتک کاری،فحاشی،ترک انفاق و خیانت که بالاخره تونستم از خیانتش مدرک گیر بیارم و . . . )جای امیدواری هست.
هرچی فکر کردم دیدم اگه هر کاریشو ببخشم اما نمی تونم خیانت اونم با یه زنه شوهر دارو ببخشم
امیدم به خداست میدونم اونی که مشکلی میده خودش صبرشو هم میده
نظراته شما هم خیلی به من کمک کرد
عزیزم بهترین تصمیمو گرفتی اون اگر واقعا شمارو دوست داشت و مرده زندگی بودهیچوقت جلوی مادرش دست روت بلند نمیکرد و طاقت 7 ماه دوری از تورو نداشت اینایی که بهت میگم فکر نکن از روی احساسه من خودم دورورم زیاد دیدم پسرایی که تو عقد اخلاقشون اینجورییه و نمیتونن تصمیم بگیرن بعد از ازدواج بدتر میشن برو خدارو شکر کن که عروسی نکردی اگر با یه بچه این تصمیمو میگرفتی چی خدارو شکر زود اون روشون برات معلوم شد
سلام
هیچ گاه نمیشه یک طرفه قضاوت کرد اما اگر قبل از هرچیز کتک زده ودوست دختر داره بهتر است تا تشکیل زندگی جدید ندادید تصمیم جدی بگیرید
دوست عزیز،
من اگه جای شما بودم، می رفتم مادرشوهرمو صمیمانه در آغوش می گرفتم و 10 تا محکم می بوسیدمش!
ایشون اگه برای پسرش مادری نکرده باشه، برای شما که کرده!
اگه ایشون این رفتار رو نمی کردند، شما به این زودی ها به ذات همسرت پی نمی بردی!
اینها همه وسیله شده، که اون "خودش" رو نشون بده!
شاید کتک زدن رو بشه به حساب عصبانیت گذاشت (البته عصبانیت ببخشید یک حیوون) ولی خیانت دیگه قابل توجیه نیست! "به هیچ عنوان"
شما تصمیم کاملا درستی گرفتید! از این چرندیات "زن مطلقه" هم نترسید!
تسلیم ترس شدن، کار یک شخصیت سسته که مطمئنا حتی اگه یه جوری زندگیش رو وصله پینه کنه، قادر به ساختن یک آینده مطمئن نخواهد بود!
"" البته فرض من برای تمام این حرفها این بود که شما واقعیت رو درست تشخیص دادید (خیانت رو می گم)""
Best Wishes
باید حرفهای دو طرف رو شنید.....
ولی این مورد یعنی بچه ننه بودن خیلی تو زندگی تاثیر داره! چه دختر چه پسر!
خواهر من سر همین موضوع 5...6 سال زندگیش حروم شد.تباه شد!
تا عقد هستید یه فکر اساسی بکنید و حتما حتما پیش مشاور برید!(اگه میشه دو نفری)
دوستان تازه وارد خواهش ميكنم به تاريخ تاپيك ها دقت كنيد!!!!بالاي اسم سمت راست!!!!
[size=large]دوستان تازه وارد خواهش ميكنم به تاريخ تاپيك ها دقت كنيد!!!!بالاي اسم سمت راست!!!!