-
سوتیهای سریال حضرت یوسف!
دوستان عزیز من این مطالب رو ی جا خوندم و دیدم جالبه بدون هیچ قصدی و یا تایید و تکذیبی واستون گذاشتم تا شما هم ببینین شاید واستون جالب باشه
:
منبع مژگان افروزی
http://afrouzi.persianblog.ir/post/17
نقل قول:
مدیر همدردی:
با توجه به اینكه منبع دهی به این پست ناقص بوده و مورد اعتراض صاحب وبلاگ قرار گرفت،بنده علاوه بر عذرخواهی از خانم مژگان افروزی،كل متن را حذف و به جای آن لینك ارجاع مستقیم به این مطلب را قرار دادم.
همانطور كه بارها در این تالار اشاره شده است، لطفا دقت فرمائید هنگام نقل مطالب از سایر وبلاگها و سایتها حتما منبع كامل را درج كنید.
-
RE: سوتیهای سریال حضرت یوسف!
اگر هم حرف نامناسبی توی این مطالب هست به بزرگی خودتون ببخشید.......
-
الهی دلتونمیاد اینطوری بگید خوب فیلم ه واقعیت که نیست
-
سلام
من خودم به شخصه زياد اين سريال رو نگاه نميكنم ( چون وقت ندارم ) ولي يك انتقاد رو از زبان استاد درس تاريخ اسلاممون(آقاي حيدري نيك ) براتون ميگم :
ميگفت كه اين اتفاقاتي كه توي اين سريال براي حضرت يوسف ميوفته اصلا حقيقت نداره
اگه قرار بود زمان سختي ها و زمان گناه يه فرشته بياد و به پيامبران دلداري بده و كمكشون كنه ... كه ديگه به پيامبر نميشه گفت پيامبر ( چون اگه هر كسي از ما هم جاي حضرت يوسف بود و اون چهره ي كريه شيطان رو به جاي صورت زليخا ميديد و يكي كه بهش دائما تلنگر بزنه ... معلومه كه همچين كاري نميكرديم )
ميگفت پيامبران اونقدر مورد امتحانات سخت الهي قرار گرفتن و اونقدر در موقعيت هاي سخت و طاقت فرسا قرار گرفتن كه ميگفتن : متي نصر الله : يعني پس كجاست كمك خداوند؟؟؟؟
اونوقت توي اين سريال زماني كه حضرت يوسف توي چاه گير افتاده يه فرشته مياد و بهش دلداري ميده .... موقعي كه پيش زليخا گير افتاده به جاي صورت زليخا يه صورت زشت و كريه رو ميبينه .... همون موقع يه صدايي بهش ميگه كه چيكار كنه ....
اينها ايرادهايي بود كه اين سريال داشتن
پيامبران خودشون به اراده ي خودشون و بدون كمك هيچ فرشته اي همه ي سختي هارو تحمل ميكردن و از همه ي امتحانات سربلند بيرون ميومدن
درست عكس اون چيزي كه توي اين سريال نشون داده شد...
ممنون
موفق باشين
-
راستي با اين نظر هم كاملا موافقم
همسر آمون هتپ بزرگ واقعا نامناسب و خنده دار است خیلی پیره و با این آرایش وحشتناک شده
واقعا در انتخاب بازيگران دقت نكردن ...
براي اولين بار كه همسر آمون هتپ رو ديدم خنده ام گرفت ... واقعا پير بود ... (بيشتر شبيه يه مادر بزرگ بود كه آرايشش كرده باشن)
-
یکی از اشکالات بزرگ این سریال این است که همه خیلی با فرهنگ هستند و اصلا فضای انسان های فیلم فضای قرن ها پیش نمی باشد. زندانیان همه تنها از لحاظ ظاهر (آن هم کمی) به زندانی می مانند و همه نجیب و سالم به نظر می رسند . زندان بان ها هم که گویا به قوانین حقوق بشر قرن حاضر کاملا واقفند و اگر از چند مورد شلاق زدن بگذریم کاملا زندانیان را درک می کنند و دل می سوزانند!!!
حضرت یوسف هم مانند یک ناز پرورده شناسانده شده که خون جگر نمی خورد که حرفش را بفهمند چون همه زیادی عاقلند. اصلا لزوم حضور یک پیامبر در این جامعه احساس نمی شود . همه بافرهنگند و کسی هم ایمان وتعصبی شایسته نسبت به بتها ندارد.
اما اگر بخواهم نقد منصفانه ای داشته باشم و فقط از عیب ها نگویم باید گفت که صحنه قصد مراوده زلیخاه با یوسف نسبت به بقیه فیلم خوب به تصویر کشیده شده بود یعنی همان طور که در قرآن با حیا و نجابت خاصی این داستان ترسیم شده در فیلم هم سعی شده بود که این حریم در نحوه بیان این داستان حفظ شود.اما بگذریم از اینکه بقیه داستان با واقیت منطبق نشده است.
دلم به حال حضرت یوسف (ع) واقعی می سوزد که اینگونه در مورد ایشان فیلم ساخته اند قبل از اینکه سعی کنند خوب بشناسند ایشان را.
-
سلام
به نظرم نقادی به معنای اهانت و ... نیست.
دقت کنید در پست اول که از جای دیگر کپی شده ، سوگیری و اهانت هم دیده می شود. اما در پستهای بعد که کاربران تالار اضافه کرده اند، نقادی ها خردمندانه و بدور از اهانت است.
ای کاش بتوانیم همیشه منصف باشیم.
به نظرم وقتی نقد ها راحت تر پذیرفته می شوند که نقاط مثبت هم اشاره شود.
-
همه انتقادها خوب بود و به قول دوست عزیز (رویا) اگر در مواقع سختی فرشته ای می آمد پیامبر را کمک می کرد دیگه به پیامبر نمیشه گفت پیامبر. متاسفانه ما در سریال های خود یا خیلی افراط می کنیم یا خیلی تفریط.
-
با سلام به خدمت آقای سنگ تراشان . آقای مدیر شما اگر حتی یک نکته مثبت هم در سریال پیدا کردید بگویید تا ما هم روی نکات مثبت کمی بحث کنیم.
-
تنها منبعی که ما از داستان حضرت یوسف می شناسیم قرآنه، اما برای ساخت این سریال فقط به قرآن اکتفا نشده..
آداب و رسوم در کشور مصر به همین شکل بوده، بسیار رسمی و مودبانه، طرز آرایشها و همینطور موها، لباسها و آرایش آقایون.
اگه به نقاشی های معابد مصری نگاه کنیم دقیقا مشابه اونها کار شده.
همینطور اگه به نقش برجسته ها و نقاشی های مصری دقت کنیم، صلابت و خشکی و رسومات خاص رو می تونیم به وضوح ببینیم.
در مورد نشون دادن شیطون در اتاق هفت در، من هم مخالفم برای اینکه اگه حضرت یوسف به خاطر دیدن شیطون از اتاق گریزان شد خوب همچین کار شاقی نبوده، حضرت یوسف در مقابل زیبایی زلیخا مقاومت کرد.
به هر حال نباید منکر شد که برای این سریال زحمت زیادی کشیده شده، درست نیست وقتی خود ما اطلاعات کافی درمورد اون زمان نداریم، طبق شنیده هامون قضاوت کنیم. یا گیر بدیم به اینکه چرا چاقوها مدرن هستن! خوب اگه خود ما قرار بود فقط چاقوها رو تهیه کنیم، از کجا می خواستیم بفهمیم که چاقوهای آن زمان چطور بودن؟
بهتره به جای گیر دادن به جزئیات به کل قضیه نگاه کنیم و پیامی که این داستان یا سریال برای ما داره. من خودم به شخصه از چهره هنرپیشه حضرت یوسف خوشم نمیاد و به نظرم اصلا زیبایی خیره کننده ای نداره، در عوض به نظرم کتایون ریاحی زیبایی مناسبی برای نقش زلیخا داره. اما به هر حال این سلیقه منه.
:72:
-
جناب مدیر همدردی از دوستان بازم معذرت خواهی میکنم گفتم که بدون هیچ قصدی این تایپیک رو گذاشتم امیدوارم موجب ناراحتی و توهین به کسی نشه خودم هم نه موافق هستم نه مخالف . ضمنا خودم تا اینجا تمام سریال رو دنبال کردم.....
-
محمدرضا عالی پیام(هالو):اول فیلم که یوسف مسول کنترل غذا تو آشپزخونه بود, به اینکه سهمیه غذای معبد 5 نفره ولی 20 تا غذا میبرند اعتراض میکنه. بعد میبینیم تعداد آدمای معبد نه 5تاست نه 20 تا. صدها خدمه تو معبد وول میخورن که معلوم نیس سهمیه غذاشون از کجاس.
بعلاوه معبدی با اونهمه تشکیلات عریض و طویل که حتا سربازخانه و حرمسرا داره , یه آشپزخونه نداره که معاون کاهن بزرگ مجبور نباشه یقلویشو ورداره بیاد تو صف آشپزخونه بوتیفار پلو نذری بگیره.
جواب : اون پنج تا غذا برای معبد داخل کاخ پوتیفار بود نه برای معبد اصلی
-
عبدالله قوامی:بنظرم ضایع ترین بخش از سریال آمن هوتپ هستش..ایشون جزء معدود مصری هایی هستن که با لهجه اصفهانی صحبت میکنن...فکر کنین...میگه: "این بچه(با لهجه اصفهانی) رو بفرستین بره با بقیه بچا بازی کونه"...
خیلی افتضاحه...
یا اون یکی...از کاهنای معبد با لهجه کرمانشاهی...:" آی ...بیا ایجا بینم...تم نمیتانی منه ببینی...؟؟؟!!"
بگذریم...خدا به خیر کنه...
جواب : نکنه انتظار داشتی با زبان مصری حرف بزنن ؟ خوب پسر خوب داستان n قرن پیش را که بنا نیست با اون لهجه و زبان پیاده کنند. پس دوبله های با لهجه ترکی روی فیلم های انگلیسی را چی چی می گی ؟
-
۴-متاسفانه انقدر این سریال مشکل داره که برادر زاده کوچک من باور نمیکنه این قصه از زیباترین قصه های قرآن است تا جایی که اصرار داره که آخر سریال یوسف و زلیخا ازدواج میکنند و هرچی ما میگیم بچه این قصه ی قرآنه یوسف پاک و شریف بوده به هیچ عنوان نمیتونه بپذیره که این روایت قرآنی است و فکر میکنه برداشتی از اون قصه است!!!
طبق برخی روایات در نهایت زلیخا و یوسف ازدواج می کنند . چه جوری اش را خودم هم نمی دونم .
-
به نظرم نقدهای محتوائی زیادی می شه به این سریال وارد کرد ولیکن نقدهایی که در پست اول بود عمدتا نقدهایی سطحی بودند . ضمن این که اگر کمی منطقی باشیم درمی یابیم که بسیار دور از ذهن است نوشتن فیلم نامه برای زمانی که از آن تنها حوادث را می دانیم و آثار را و نه فرهنگ و نوع زندگی را . به نظرم خیلی کار شده ولی می شد بهتر کار کرد
-
سلام
چراماهمیشه عادت کردیم فقط انتقاد کنیم نکته ها جالب و دیدنی هم داره!
کاش این ها رو هم ببینیم. کاش زحمتی که برای این سریال کشیده شده ندیده نگیریم.
نمی دونم شاید جدیداً ساز مخالف زدن مد شده!!!!!
ولی یه چیزی اگه پوتیفار ایرانی بود حتما توی همون قسمت کشته بودش! و داستان به قسمت های دیگه کشیده نمی شد.
-
به نظر من نقدهای که تو پست اول اومده بود سطحی و طبق نظر شخصی بود ولی خیلیاشم درست بود .
بازیگر نقش یوسف زیبایی آنچنانی نداره و مناسب انتخاب نشده ولی یعقوب خیلی خوب انتخاب شده و دوران بچگی یوسف هم خیلی جالب تر از زمانیه که وارد مصر شد .
صحنه ای که زنای مصر دستشونو می بریدن فوق العاده خنده دار بود کدوم آدم عاقلی اونجوری میوه پوست می کنه چاقوها رو افقی رو دستشون می کشیدن انگار دارن دستشونو اره می کنن !!
کلاً ساختن سریال با این مضمون و اینقدر پر اهمیت نیاز به بررسی بیشتری داره و خیلی بیشتر از اینا باید روش کار می شد چون یک سریال معمولی و فقط برای سرگرمی نیست و غیر واقعی بودن سریال رو ذهنیت بچه های این دوره نسبت به حضرت یوسف (ع) تأثیر عمیق و نادرستی می ذاره . هر چند که جای تشکر هم داره و واقعاً ساختن همچین سریالی جرأت و جسارت زیادی می خواد و بسیار هم سخته .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
سلام
چراماهمیشه عادت کردیم فقط انتقاد کنیم نکته ها جالب و دیدنی هم داره!
کاش این ها رو هم ببینیم. کاش زحمتی که برای این سریال کشیده شده ندیده نگیریم.
شیلا جان درسته که باید زحمات رو ببینیم ولی قطعاً این سریال برای سرگرمی ساخته نشده که نکات جالب و دیدنی ش اونقدر مهم باشه . نمی دونم منظورت از نکات جالب و دیدنی چیه ولی به هر حال داستانی به این زیبایی که به اعتقادات و مذهب ما داره باید طوری ساخته شه که هر کس ببینه روش تأثیر عمیق بذاره . داستان به این زیبایی نباید صرفاً برای مطرح شدن یک کارگردان ، نویسنده و ... ساخته بشه و به این شکل که در بعضی صحنه ها ایرادهای بزرگش آدم رو ناخودآگاه به این ذهنیت می کشونه که واقعاً اینقدر مسخره بوده ؟
سریال خیلی بیشتر از اینا جای کار داشته و واقعاً این ضعف بزرگ صدا و سیماست که واقعاً گند زده و سریالی که در این دوره بحران صدا و سیما با این کادر ضعیف مدیریتی ساخته شه بیشتر ازین ازش توقع نیست .
-
چند وقت پیش یک پسر بچه به من می گفت : من شنیده بودم حضرت یوسف خیلی خوشگل بوده ، اما این پسر نوجوان جای فیلم .....
حتی یک پسر بچه هم می تونه ، سوتی به این بارزی رو متوجه بشه .
-
سلام
من مژگان افروزی مدیر وبلاگ afrouzi.persianblog.irهستم که به طور اتفاقی یکی از پست های خودم رو در سایت شما دیدم.اول اینکه سپاسگزارم که به وبلاگ من سر زدید و بعد گله مندم از اینکه بدون اجازه من این پست رو برداشتید. از شما به عنوان یک نماینده فرهنگی انتظار داشتم تا به من اطلاع میدادید چون قطعا من با نگارش این پست و جمع آوری نظرات کاربران وبلاگم هدفی داشتم که با این کار شما دچار تداخل شد.به هر حال امیدوارم از صراحت من دلگیر نشده باشید و به این موضوع دقت کنید و البته خوشحال میشم دوباره و دوباره میزبان شما باشم.[/b]در ضمن این یک پیام خصوصی است و انتظار دارم جواب گله من رو بدید و خودتون بهم بگید که باید چه کاری کنم وقتی که تمام برنامه ریزی من رو در مورد یک آیتم بهم ریختید؟
-
درود بر شما سرکار خانم مژگان میم
عرض کنم خدمتتان که متأسفانه در این سایت مطالب گوناگون متعلق به دیگران و نیز موضوعات علمی،فرهنگی،اجتماعی و . . . . که نویسنده هم دارند بدون اجازه از آنها آورده می شوند،بنده چندین بار به این دخترها و پسرها گوشزد کره ام که:این دزدی است،والسلام.
اما فایده ندارد،متأسفانه بنابر دلایلی است که چون خیال جنجال والبته ایرادگیری که به توهین تفسیر خواهد شد را ندارم؛ از شما هم می خواهم که ضمن آگاهی دادن مدیر این تالار،اگر صلاح می دانید ازایشان بخواهید که پست مربوطه را که مطالب کش رفته شده تان در آن است حذف و گفتاری مبنی بر برخرد با اعضائی را که چنین کاری را می کنند باز کنند.
-
من فقط با نوع گفتار فيلم مشكل دارم.
اصلا چه كسي گفته كه اگر فيلم تاريخي است بايد از كلماتي استفاده كنند كه به راحتي قابل فهم نباشد؟!
مگر مصريان هم به زبان ايراني قديمي سخن مي گفتند؟!؟!
اين نوع كتابي صحبت كردند براي چيه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
با سلام به خدمت آقای سنگ تراشان . آقای مدیر شما اگر حتی یک نکته مثبت هم در سریال پیدا کردید بگویید تا ما هم روی نکات مثبت کمی بحث کنیم.
سلام نقاب
اگر به جز سریال حضرت یوسف به بقیه وقایع زندگی هم اینطوری نگاه كنی كه فاجعه هست؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مژگان میم
سلام
من مژگان افروزی مدیر وبلاگ afrouzi.persianblog.irهستم که به طور اتفاقی یکی از پست های خودم رو در سایت شما دیدم.اول اینکه سپاسگزارم که به وبلاگ من سر زدید و بعد گله مندم از اینکه بدون اجازه من این پست رو برداشتید. از شما به عنوان یک نماینده فرهنگی انتظار داشتم تا به من اطلاع میدادید چون قطعا من با نگارش این پست و جمع آوری نظرات کاربران وبلاگم هدفی داشتم که با این کار شما دچار تداخل شد.به هر حال امیدوارم از صراحت من دلگیر نشده باشید و به این موضوع دقت کنید و البته خوشحال میشم دوباره و دوباره میزبان شما باشم.[/b]در ضمن این یک پیام خصوصی است و انتظار دارم جواب گله من رو بدید و خودتون بهم بگید که باید چه کاری کنم وقتی که تمام برنامه ریزی من رو در مورد یک آیتم بهم ریختید؟
سلام مژگان میم
با تشكر از تذكر به جای شما، بنده ضمن عذرخواهی از شما پست اول این موضوع را با توجه به آدرس وبلاگتون كه مرقوم فرموده بودید،ویرایش كردم. مطالعه فرمائید،اگرباز هم اعتراض داشتید ،حتما بفرمائید تا كل این موضوع را پاك كنم.
-
سلام
از توجه شما بی نهایت سپاسگزارم.
با احترام بی پایان
مژگان افروزی:72:
-
بچه ها مطالب جالبی رو عنوان کردن ،
خیلی جالب بود
(البته حق کپی رایت و ناشر و از این دست مسائل بهتر بیشتر مورد توجه قرار بگیره)
بگذریم...
گر چه من دیر به اینجا سر زدم اما میخواستم مراتب اعتراضم رو به این سریال تاریخی و پر اهمیت از زاویه مذهبی بکنم،که با انتخاب نابجای بازیگر و عدم کارگردانی صحیح این سریال رو تبدیل به سریالی طنز گونه کرده،
در مورد بازیه تصنعیه یوزارسیف،صحبت بسیار گفته شده و در سریال شاهدش هستیم و من زیاد بحث نمی کنم ،یکی از شخصیت مورد انتقاد من حضرت یعقوب نبی است ،پیامبریست برگزیده ی خدا،چطور امکان داره این پیامبر طرز برخوردش با خانواده (بعد از گم یوسف توسط برادران)به این صورت باشه ،و کلا چهره ای زار و پریشانی که از او (منتخب الهی) در این سریال ساختند دیگر نا و فرصت و اصلا توان ارشاد مردم رو ازش صلب میکرد.
در هر صورت این سریال نهایتا شاید یه سریال تاریخی بتونه محصوب بشه با با ر اخلاقی ،در مورد مذهبی بودن سریال بهتر ه دندون طمع رو از این فیلم بکنیم،خوب به هر حال کار سفارشی شاید بهتر از این در نمیاد.
البته سریال یه نکته ی قوی ای داشت که مطرح نکردنش نهایت بی انصافیه،اون دکر و محیط باز سازی شده ی مصر باستان هست که واقعا خوب کار شده بود .ضمن اینکه بازی کتایون ریاحی هم قابل تامل بود.
واقعا خلاء سریال هایی همچون امام علی با اون دیالوگ های آتشیین ،و کلا کار های دلی احساس میشه.
-
مدیر همدردی ، جای اینکه این جور پست ها رو بر دارین ، دو تا تاپیک ناجور ... گذاشتن تو سایت ، اونها رو بردارین.
خانم دانه ، اگه اونها ، بخواهند فارسی محاورهائی صحبت کننند ، به فضای سریال صدمه می خورده و غیر قابل ، باور میشه .
-
سلام:72:
من هم می خواستم به عنوان یک جوان در مورد این فیلم نظر بدهم .:D
با اون هایی که می گن این فیلم نقص هایی داره موافقم . خود من هم می تونم چند مورد نام ببرم . اما به نظر من واقعا باید به
دست اندر کاران این برنامه "دستتون درد نکنه " گفت . چرا که هدیه ی خوبی به بینندگان داده اند .
کسانی که نقد کرده اند درست گفته اند .نقصهازیاده .اما این نباید باعث بی توجهی به اصل مو ضوع و بزرگ کردن موارد جنبی بشه .
درسته که به ریزه کاری ها توجه نشده ولی این قدر مهم نیست که به خاطرش اصل و روح فیلم را نادیده بگیریم . روح فیلم حرف بزرگ تری می زنه . با اینکه بعضی موارد با واقعیت مطابق نیست ولی در کل(با وجود تمام کم و زیاد کردن ها در فیلم )متضاد با واقعیت نیست .
مثلا: کمک ها و دلسوزیهای یوسف به دیگران ،سخت کوشی هایش ،از خود گذشتگی اش ، تواضعش ،رضایت و مثبت نگریش ،امیدش ،خوشرویی و لبخند همیشگی اش و نگاههای عمیق و محبت امیز او،چیزی جزواقعیت نیست . همه ی ما قبول داریم که پیامبران این طور بوده اند
چرا به این ها توجه نمی کنیم .؟ چرا از دیدن این موارد لذت نمی بریم .؟چرا این چیزها را با خود مقایسه نمی کنیم .؟چه قدر به او شبیهیم ؟یا چه قدر با او متفاوتیم .؟ چه قدر دوست داریم شبیه او باشیم؟ .
تا به حال به این فکر کرده ایم که اگر ما به جای یوسف دران اتاق با زلیخا تنها بودیم چه می کردیم.؟ کدام یک می توانستیم مانند او مقاومت کنیم ؟. ایا می توانیم مثل او باشیم؟یا فکر می کنیم چون او پیامبر است باید حساب اورا از خود جدا کنیم ؟.
باور کنید اگر به اینها فکر کنیم فیلم به جای خنده دار بودن تفکر برانگیز می شود .
کسی که ارزوی همیشگی اش رسیدگی به زیردستان و کمک به ناتوانان باشد با دیدن این صحنه ها اشک در چشمانش حلقه می زنداو دیگر به قیافه و نوع ارایش بازیگران فکر نمی کند یا به دیالوگ های تکراری !بلکه سعی می کند بفهمد که این فیلم می خواهد چه چیزی را به او بفهماند .
او دیگر فقط فیلم را نمی بیند بلکه ان را می فهمد.
-
این دزدی است،والسلام. . .
جناب گردآفرین از شما انتظار چنین حرفیو نداشتم ....
اگه من این متن رو گذاشتم کلمه به نقل از خانم مژگان میم رو هم گذاشتم و متاسفانه نمیدونستم که باید آدرس رو هم بذارم واقعا از شما ای حرف بعید بود....
جناب مدیر همدردی از شما ممنونم به خاطر درست کردن تایپک و ... و من هم از خانوم مژگان میم معذرت میخوام.....
-
جالبه
بايد التماس كرد كه يك متن رو بايد با مرجع آورد؟ بابا اين دزديه!! ديگه واضحه كه دزديه! مثل اينكه شما وسيله يكي ديگه دستتون باشه بگيد يادم رفته بهش بگم!! اين تو ذهن ملت كي جا ميفته خدا مي دونه. خانوم مژگان ميم من هم شرمنده ام به نوبه خدوم
-
سلام . این نظر من هست . نگاه عیب جویانه . نگاه نقادانه نیست . صد البته این سریال بی عیب نیست ولی نگاه نقادی در مورد ان باید در چهار چوب امکانات و محدودیتها و معذوریتهای کارگردان با توجه به اطلاعات ناکافی نسبت به ان زمان صورت بگیرد . این سریال به نظر من با توجه به موارد شمرده شده به درجات بالاتری از موفقیت نسبت به موارد مشابه رسیده و قابل اعتنا میباشد . بزرگترین موفقیت این سریال به نظر من هنر کارگردان در ایجاد فضای معنوی و تاثیر گزار در درون شکوه و جلال محیطی فیلم هست . یعنی بصورت ساده اینکه . فضای معنوی ان در متن فیلم غالب هست . و این هنر کارگردان در الغای اصل و اساس موضوع فیلم که از متن قران سرچشمه میگیرد در انزار و بشیر مخاطب را نشان میدهد . این موضوعی هست که کمتر در یک چنین فیلمهایی موفقیت در ان حاصل میشود . حتی سریالهایی که با بزرگترین امکانات از داستانهای دینی در دنیا ساخته شده اند کمتر به این مقصود رسیده اند . من بشخصه بر توانایی عوامل تولید این فیلم صحه میگذارم و چنین موفقیتی را به انها تبریک میگویم .
-
نیایش یک بیننده سریال یوسف پیامبر (طنز)
خدایا آیا یوسف انقدر زشت بوده است؟
خدایا چرا پوتیفار انقدر جذاب تر است؟
خدایا چرا صدای یوسف تو دماغی است؟
خدایا آیا زنان برای این یوسف دست هایشان را بریده اند؟
خدایا چرا گریمور این سریال انقدر ناشیست؟
خدایا چرا یوزارسیف هاله ی نورانی ندارد؟
خدایا چرا لباسهای زنان مصری اینچنین ........ و انبوه است؟
خدایا چرا وقتی زنان هیز مصری دستان خود را می بریدند صدای قرچ قروچ چرخ های گاری از آنان استخراج می شد؟
خدایا چرا آمنهتب ته لهجه ی اصفهانی دارد؟
خدایا چرا چنین بلایی سر موهای رحیم نوروزی آورده اند؟
خدایا پروانه معصومی دیگر چه از جان این سریال می خواهد؟
خدایا آیا این سریال تاریخی است یا طنز؟
خدایا از برای چه لباس یوزارسیف در آن زندان کثیف، و یا حتی در هنگام خرد کردن سنگ همچنان سفید باقی ماند؟
خدایا آیا در آن زمان وایتکس وجود داشته؟
خدایا چرا هیچ مویی بر دست و پای مردان این فیلم نروییده؟!
خدایا آیا مصریان باستان گر بوده اند؟
خدایا آیا در همه ی زندان های آن زمان به جای موش همستر وجود داشت؟
خدایا پس این یعقوب کی کور میشود؟
خدایا چرا بنیامین از یوزارسیف خوشگلتره؟
خدایا دمت گرم این پوتی فار چقدر روشن فکر می باشد!!!
خدایا آیا در آن زمان اتو و چسب مو وجود داشته؟
خدایا آیا زلیخا و کاریماما نسبتی با قالی کرمان دارند؟
خدایا منم از اون دستمال قرمزا که برای یوزارسیف کادو می اوردند می خواهم
خدایا چرا دکور این فیلم اینچنین مزخرف و ابتدایی است؟
خدایا آخه اردلان شجاع کاوه را چه به نقش جبرئیل!!! آنهم با آن صدای تو دماغی اش!!! آدم گرخیدنش می گیرد
خدایا این سریال را از ما نگیر
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=65417
-
شاید اگه یه آمپول دگزا برای یوزارسیو میزدن صداش باز میشدو قابل تحمل تر بود مگه نه؟
-
خدایا چرا اینقدر ما به مسائل حاشیه ای علاقه مندیم!؟
خدایا چرا ما همیشه دوست داریم در سطح باشیم؟!
خدایا چرا ما محتوای كار یوسف را فدای خطاهای كارگردان و گریمور و ... می كنیم؟!
خدایا تا كی ما می خواهیم با بهانه های فریبنده ، محتواهای سازنده را به فراموشی بسپاریم؟!
خدایا چرا این همه مطالب غنی یك سوره قرآن برایمان دلچسب نیست؟!
خدایا چرا خرده گیری و اشكال تراشی نسبت به هرچیزی برایمان مهمتر از اصل آن موضوع است؟!
خدایا چرا رنگ و لعاب بازیكن نقش یوسف برایمان از اصل عفاف حضرت یوسف(ع)، مهمتر شده است.؟!
خدایا چرا در كنار بعضی این انتقادهای سازنده ، به نقش مثبت چنین سریالهایی نمی پردازیم.!؟
چرا در تالار همدردی از میان هزاران سریال و فیلم و ... ایرانی و خارجی ،تنها به این سریال كه محتوای قرآن تو را به تصویر كشیده چنین تاخته می شود؟!
خدایا چرا فیلمهای ماهواره ای نقد نمی شود؟!
خدایا،چرا كسی فیلم های پورنو، سكس و .... را نقد نمی كند؟!
خدایا،چرا پرخاشگری و بد آموزی سریالهای خارجی و پلیسی بحثی نمی شود؟!
خدایا چرا همه فیلمها و سریالهای غیرسازنده و غیر محتوایی برایمان جداب تر از عمل یوسف است؟!
خدایا نكند نقطه قوتی در این سوره و در این سریال نهفته هست،كه باید ما به بهانه ای آنرا كنار بگذاریم !؟
خدایا آیا یوسف و رسالتهایش و عفافش حاشیه ای تر از اتو،چسب ،وایتكس، دستمال سبز و همستر و ... بوده است؟!!!!!
خدایا گویا همیشه باید كفها و آشغالهای روی موج ها ،دریا را بپوشانند تا ما به عمق آن نیندیشیم!؟
خدایا كمك كن كه ما منصف باشیم ، همانطور كه جواد بود!
راستی جواد باز هم دلم برای عمیق بینی هایت تنگ شده ! كجایی ای جوانمرد كه بد طوری جات خالی هست؟! كمك كن تا یك دو روزی مولایی شویم!